اميدوارم با اين همه رام عوض كردن به مشكل بر نخوريد و به چه كنم چه كنم نيوفتيد ....يه كم مدارا كنيد با گوشيتون و سعي كنيد ازش استفاده كنيد و از تبديل گوشي به موش آزمايشگاهي خودداري كنيد...نقل قول:
اميدوارم با اين همه رام عوض كردن به مشكل بر نخوريد و به چه كنم چه كنم نيوفتيد ....يه كم مدارا كنيد با گوشيتون و سعي كنيد ازش استفاده كنيد و از تبديل گوشي به موش آزمايشگاهي خودداري كنيد...نقل قول:
داداش میگن از هرچی بترسی سرت میاد، ولی خداییش واسه من اصلا مهم نیست :46:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
من یه تاچ پرو 2 داشتم، اوایل که اومده بود گرفتم 700 تومن، ولی بعد از چند ماه رفت زیر لاستیک ماشین، واسم اصلا مهم نیود، الانم اگه این گوشی براش مشکلی پیش بیاد واسم مهم نیست، مهم اینه که دوست دارم هر کاری که دوست دارم باهاش بکنمو لذت ببرم. نهایتش اینه که اینم خراب میشه یه گوشی دیگه میگیریم.:46:
دوستان یه نگاهی به این لینک کنید
من میخوام گوشیمو همونجوری که تو این لینک توضیح داده آپدیت کنم ولی مشکل اینه که رام JDGC_U6_0.26.0 دانلود کردم، ولی بعد از نصب گوشیم بالا نمیاد، بدون نصب این رامم وقتی بقیه مراحله کارو پیش میرمو در آخر wipe میکنم گوشیم بالا نمیاد، لطفا یکی راهنماییم کنه که مشکل کارم کجاست.کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933710
اقا يكي به داد من برسه گوشي چه مرگش شده رو ارم موتو گير ميكنه و باتري رو نميشناسه؟؟؟
وايپم كردم چندبار هم رام عوض كردم بي فايده بود:19:
دوست عزیز شما اول گوشیتو خاموش کن، بعد دکمه ولوم پایینو نگه دار بعد دکمه پاورو فشار بده و بعد از 3 یا 4 ثانیه دکمه ها رو رها کن، منتظر بمون تا یه صفحه مشکی بیادو آرم آندروی (یه آدمک سبز بیاد)، بعد از اون دکمه ولوم بالا و بعد پایینو سریع جفتشو بزن. بعد گوشیتو فکتوری ریست کن، بعدشم که با RSD Lite نرم افزار یه فلش به رام 2.2 بزن.
مرسی اما من که گفتم این کارا رو همه کردم بی فایده بودهههنقل قول:
خوب رامی که نصب میکنیو عوض کن
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
ماشالله هزار ماشالله بچه های این تایپیک چقدر فعال هستن، هیشکی دیگه پیداش نمیشه
چه رامی رو فلش میزنی بکام جان !؟نقل قول:
باید یک رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنی . و موتورولا یو اس بی درایور رو هم که باید رو کامپیوترت نصب کرده باشی .
گوشی رو ببر تو حالت بوت لودر (گوشی رو خاموش کن و با فشار دارن همزمان پاور و ولوم بالا ) و بعد به کامپیوتر وصلش کن . برنامه rsd-lite رو باز کن و رامی که دانلود کردی رو انتخاب کن و استارت رو بزن تا تمام بشه مراحل و بنویسه pass .
نقل قول:
خوب رامی که نصب میکنیو عوض کن
همه اینکارا رو کردمهنقل قول:
چه رامی رو فلش میزنی بکام جان !؟
باید یک رام اصلی رو با rsd-lite فلش بزنی . و موتورولا یو اس بی درایور رو هم که باید رو کامپیوترت نصب کرده باشی .
گوشی رو ببر تو حالت بوت لودر (گوشی رو خاموش کن و با فشار دارن همزمان پاور و ولوم بالا ) و بعد به کامپیوتر وصلش کن . برنامه rsd-lite رو باز کن و رامی که دانلود کردی رو انتخاب کن و استارت رو بزن تا تمام بشه مراحل و بنویسه pass .
رام رو عوض کردم 2.2 امارات و uk هر دو تا همین مشکل رو داشتم
الانم دارم 2.1 دانلود میکنم ببینم چی میشه
بدبختی اینه که گوشی باتریو نمیشناسه و دیروز دادم یه موبایلی با منبع چند دقیقه برام شارژش کرد گفت زیاد شارژش کنه منبع باتری خراب میکنه با همین چنددقیقه سه بار روش رام ریختم
اصلا گوشی یجوری شده فک میکنم یه چیزیش کم شده پریده بجز فایل رام فایل دیگه ای ندارن
پس این نسخه کامل سیانوژن کی میاد؟؟خسته شدیم از بس صبر کردیم.!!!!
سلام بچه ها من آخرین ورژن رام miui 1.9.2 دانلود کردم و نصب کردم اما مشکل فارسی خوندن داره کلمات فارسی رو جدا جدا نشون میده اما تو نسخه قبلی (1.8.5) با یک پک که نصب میکردم این مشکل حل میشد اما حالا این پک به آپدیت جدید نمیخوره و وقتی نصب میکنم گوشی دیگه بالا نمیاد
اگه کسی فارسی سازشو میدونه یه راهنمایی کنه لطفا
دوست عزیز لینک رامتو بذار تا دانلود کنمو براش پک فارسی ساز درست کنم.
یه سوال
باید گوشی طراحی شده برای خاورمیانه رو بخرم تا فارسی رو ساپورت کنه؟
( اولین آندرویدیه که میخرم . خیلی اطلاعات ندارم )
فکر کنم همینطور باشه، ولی اگه ام فارسی نداشت خودت میتونی فارسیرو بهش اضافه کنی
هه هه،دوستان گوشی منم دیگه باطریمو نمیشناسه، خیلی باحاله.
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
ولی اگه من منم، خودم درستش میکنمو حالشم میگیرم، حالا جرات پیدا کرده واسه من باطریو نمیشناسه.
حالا که اینجوره انشاله با شارژر شارژ نشه و با ریختن رامم درست نشه عین گوشی من:31:نقل قول:
اگر باطری رو نمیشناسه فقط تنها راهش بردن به نمایندگی موتورولا هست من قلا بردم خودشون نمیتونستن درستش کنن ولی الان شما ببر شاید بتونن درستش کنن اگرم نتونن فوقش برات میفرستنش خارج از کشور درستش میکنن برمیگردوننش من خودم مهر ماه میروم اون ور میدمش نمایندگیش درستش کنن الانم با شارژر اکسترنال شارژش میکنم کارم راه میفتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم لینک داتلود رام miui 1.9.2 برای موتورولا دفی
امیدوارم بتونی فارسی بکنی
با تشکر
جدي؟؟!:18:نقل قول:
بچه ها كه ميگفتن چندبار رام ريختن تا درست شده:19:
بكام جان اگر هنوز مشكلت حل نشده يك سري ببر فيتكو . الان فيتكو يك سري گوشيهاي موتورولا رو با گارانتي ميفروشه . كارشون هم خوبه .نقل قول:
هنوز دفای رو از تو بازار جم نکردن :31:؟
چند سوال
1- اخرین ورژن اندورئید؟
2- swype میشه تایپ کرد؟
3-باتریش چقد میکشه؟
4-میشه از گوشی به عنوان مودم استفاده کرد و GPRS را به لب تاب فرستاد؟باتری داغون نمیشه؟(گوشی نمیسوزه؟)
5- قیمتش چنده؟
6- واقعا ضد آبه یا شایعست؟
7- مششکلی با فارسی نداره؟مخصوصا وب گردی
فایرجان میشه یه آدرسی، شماره تلفنی از این فیتکو بدی شاید ما هم مستفیض شدیم ازشون.
1. اخرین ورژن رسمیش 2.2 غیر رسمی چند تا 2.3 هست براشنقل قول:
2. swype هم میشه باهاش تایپ کرد
3. واسه من با استفاده معمولی 1.5 روز جواب میده که باز بستگی به استفاده و مصرف رام و مدیریت خودتون داره
4.تا حالا امتحان نکردم اما میشه واسش برنامه هم موجوده
5. 375 تا 390 چند تا سایتم هست که 410 میدن
6. بله واقعا ضد ابه اما باید باهاش مدارا کرد
7. با فارسیم مشکلی نداره البته اگه داشت با تعویض رام حل میشه
شما كه به حرف دوستانت توجه نكردي...شايد اين پست شما باعث بشه دوستان ديگه بيش از حد گوشي رو نچلونن.....:27:نقل قول:
من شهرستانم هادی جان پنجشنبه میدم پسره موبایلی دوباره برام یکم شارژش کنه بتونم باش ور برم اگه درست شد که احتمالش 0% که هیچ ، نشد مجبورم زنگ بزنم داییم ببینم میتونه ببرش نمایندگی فیتکو البته اگه وقتشو داشته باشه بعد بفرستمش تهراننقل قول:
راجع به چلوندن گوشی من یکی که از بس شما ها گفتید گوشی مرگ نداره و اله و بله و جیمبله اینطور شد البته من که کار خاصی نکردم یه سیانوژن ریختم بعد وایپ کردم گوشی مرد رفتنقل قول:
ما كه به حرف دوستانت توجه نكردي...شايد اين پست شما باعث بشه دوستان ديگه بيش از حد گوشي رو نچلونن.....
بدشانسی دیگه :2:
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
راستی ادرس فیتکو ؟؟
دوستان دیروز گوشیمو درست کردم، از اولشم بهتر شده الانم miui ریختم
خداییش الان که با گوشی ور میرم مثل اسباب بازی میمونه
سلام به همه مخصوصا آقای mbioni
چی شد پس آقا قرار بود پک فارسی ساز درست کنی؟ نشد
اگه میشه یکم عجله کنید چون نمیتونم درست فارسی بخونم
ممنون
سلام mbioni عزیز پس کی این پک فارسی رو درست میکنی
اگه میشه زود حلش کن چون من اعصابم داغئن شده با این فارسی که داره
خیلی ممنون
به به زيمكا خاننقل قول:
كم پيدايي حاجي
ديفاي پلاس هم ميخواد بياد . هنوز ديفاي معمواي رو نخريدي :20:
-
دوستان آدرس فيتكو رو هم پيدا ميكنم براتون ميزارم .
دوست عزیز، رام miui که گذاشتیو دانلود کردم، الان دارم رو فارسیش کار میکنم، بهتون خبر میدم.
حالا ثواب بزرگي كن به ماه هم بگو مشكل نشناختن باتري رو چطور حل كردي؟؟؟نقل قول:
هر چند فك كنم شما با يه بار ريختن رام خودش درست شده، نه؟
دوست عزیز درست کردم، ایمیلتو بده تا برات بفرست به ایمیلت (پک فارسی ساز miui)
یه شارژر باطری خریدم 3 تومن، باطریمو به مدت 10 دقیقه گذاشتم شارژ شد، بعد دوباره فلش زدم به رام 2.1
مرسی آفای mbioni عزیز این ایمیل منه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ازت متشکرم
خوش بحالت اینطور درست شد من به رامم 2.2 چندبار فلش زدم نشد 2.1 خاستم بزنم نیمه کاره گوشی خاموش شد حالا تا فردا بدم شارژش کنن اخرین امید رو هم امتحان کنمنقل قول:
میشه لینک رام 2.1 رو بدی؟ یکی دان کردم منتها اینم داشته باشم امتحان کنم خویبه
از رام 2.2 نمیشه به رام 2.1 برگشت .مشکل نشناختن باطری گوشی با ریختن رام حل نمیشه این مشکل از سیستم ایمنی هست که موتورولا روی گوشی هاش گذاشته تا باطری های غیر ارجینال رو نشه استفاده کرد ولی گاهی قاطی میکنه و دیگه باطری اصلی رو هم نمیشناسه و تنها راه حل بردن به نمایندگی اصلی هستنقل قول:
هنوز هم ميگيم چون واقعا اينجوريه و بنده يك بار 2.2 رسمي فلش زدم و هيچ مشكلي براي گوشي پيش نيومد و تا حالا حتي يكبار هم هنگ نكرده....ولي خوب بودن گوشي باعث نميشه كه هر بلايي خواستيد سرش بياريد و اگر كمي با گوشي مدارا ميكرديد دچار مشكل نميشديد.در ضمن بين گوشي ها شايد چند تا مورد دار هم پيدا بشه كه دليل بر بد بودن همشون نميشه...نقل قول:
دوست عزیز فارسی سازو فرستادم به ایمیلت، برو حالشو ببر. :20:
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
سلام دوست گرامی، اولا من با این حرف که بچه های این تایپیک میگن نمیشه به رام 2.1 برگشت مخالفم، چون خود من برگردوندم به رام 2.1 (مثل این میمونه که ویندوز ایکس پیو پاک کنی و ویندوز 7 بریزی و بعد بگن دیگه نمیتونی ایکس پی بریزی)
دوما من لینک دانلود رام 2.1 یادم نیست که بخوام بهت بگم، 2 راه داری:
1. جیمیلتو بهم بدی تا من شنبه بفرستم به ایمیلت (چون سرعت اینترنت خونه 128 هست نمیتونم بفرستم ولی واسه محل کارم 512 هستش)
2. خودت یه سرچی تو گوگل کنیو پیدا کنی.
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
یکبار دیگه به رم اصلی فلش کن اگر نشد
با استفاده ار برنامه radio comm باید یک فایلی که نمی دونم چی رو رو گوشیت باز نویسی کنی
این لینکه نرم افزار radio comm هستش، یه نگاهی کن بعد خودت باید روش کار کنی، مطمئن باش که به نتیجه مطلوب میرسیو مشکلت حل میشه.
کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=89222