همچین گلی فقط 2 جا میشه زد :
1- پلی استیشن :31:
2- الدترافورد بازی با من سیتی
ایشالا با این گل بسیار زیبا به روز های اوجش برگرده .
Printable View
همچین گلی فقط 2 جا میشه زد :
1- پلی استیشن :31:
2- الدترافورد بازی با من سیتی
ایشالا با این گل بسیار زیبا به روز های اوجش برگرده .
منچستریونایتد 2-1 منچسترسیتی: پرواز شیاطین با سوپرگل رونی
سایت گل- در مهمترین دیدار این هفته رقابت های لیگ برتر انگلیس دقایقی پیش دیدار تیم های منچستریونایتد و منچسترسیتی با برتری 2-1 شیاطین سرخ به پایان رسید.
در این دیدار که در الدترفورد برگزار شد، نانی و رونی برای منچستریونایتد و داوید سیلوا برای منچسترسیتی گلزنی کردند.
بازی را بازیکنان منچستریونایتد بهتر آغاز کردند اما چیزی نمانده بود که تیم میهمان در دقیقه 4 به گل برسد اما ضربه داوید سیلوا راهی به دروازه یونایتدها نداشت.
بازیکنان منچستریونایتد خیلی سریع واکنش نشان دادند اما عکس العمل هارت مانع از فروریختن دروازه تیمش شد.
بعد از 10 دقیقه ابتدایی که بازیکنان دو تیم حملاتی جدی روی دروازه هم انجام دادند، برای دقایقی بازی آرام شد.
اولین کارت زرد دیدار را وینست کمپانی در دقیقه 19 به دلیل خطا روی وین رونی دریافت کرد.
بازی در 20 دقیقه دوم با حملات پراکنده دو تیم و شوت هایی که به سمت دروازه روانه شد، ادامه یافت اما هیچ یک نتوانست موجب باز شدن دروازه ها شود.
تا اینکه نانی، هافبک پرتغالی یونایتد در دقیقه 41 اولین گل بازی را به ثمر رساند. ضربه دروازه بلند فن در سار و همکاری نانی .و گیگز در نهایت به گل اول بازی تبدیل شد.
نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید تا شاگردان فرگوسن با امید ادامه صدرنشینی نیمه دوم را آغاز کنند.
اولین موقعیت بازی در نیمه دوم روی همکاری تبس و یحیی توره به وجود آمد اما در نهایت ثمری برای سیتی نداشت.
در دقیقه 50 حرکت خوب گیگز از سمت چپ یک موقعیت خوب را برای یونایتدها ایجاد کرد اما کسی از بازیکنان این تیم در محوطه جریمه حریف برای استفاده از این توپ حضور نداشت.
مانچو در فاصله 10 دقیقه شان رایت فیلیپس و ادین ژکو را راهی میدان کرد تا تیم سیتی روند حرکتی بهتری پیدا کند.
در نهایت همین تعویض ها نتیجه داد و سیتی چهار دقیقه پس از ورود ژکو به گل تساوی رسید. پاس توره به ژکو در محوطه جریمه یونایتد و ضربه این بازیکن، پس از برخورد به سیلوا وارد دروازه فن در سار شد تا بازی 1-1 مساوی شود.
پس از این گل نوبت فرگوسن بود که با فرستادن برباتوف به بازی نشان دهد که از این دیدار تنها پیروزی می خواهد. اما حملات سیتی پس از تساوی قطع نشد و باز هم فیلیپس و ژکو در متن حرکات هجومی تیم شان قرار داشتند.
در سمت مقابل حرکات نانی و گیگز در دو سمت حربه اصلی یونایتدها برای نزدیک شدن به دروازه حریف بود.
سرانجام روی یکی از حرکت های نانی در سمت راست و ارسال زیبای او، وین رونی یکی از به یادماندنی ترین گل های تاریخ دربی منچستر را به ثمر رساند. ضربه قیچی- برگردان مهاجم شیاطین سرخ در حالی که جو هارت تنها نظاره گر صحنه بود در گوشه دروازه سیتی جای گرفت.
سیتی برای به تساوی کشیدن بازی تنها 12 دقیقه فرصت داشت اما مدافعان یونایتد اجازه ندادند بار دیگر دروازه شان باز شود تا یک پیروزی شیرین برای شاگردان فرگوسن رقم بخورد.
با این پیروزی منچستریونایتد 57 امتیازی شد و جایگاهش در صدر جدول را تثبیت کرد. سیتی نیز با همان 49 امتیاز سوم است.
آرسنال، جدی ترین تعقیب کننده منچستریونایتد تا دقایقی دیگر به مصاف وولوز خواهد رفت. شاگردان ونگر 50 امتیازی هستند.
ترکیب دوتیم:
منچستریونایتد: فن در سار، ویدیچ، اسمالینگ، اورا، اوشی، فلچر، اسکولز، اندرسون، نانی، رونی، گیگز
بازیکنان ذخیره: لیندگارد، براون، اوون، برباتوف، ارناندز، کریک، رافائل داسیلوا
منچسترسیتی: هارت، ریچادز، کمپانی، لسکات، زابالتا، میلنر، بری، یحیی توره، کولاروف، سیلوا، تبس
بازیکنان ذخیره: گیون، رایت فیلیپس، ژکو، بواتنگ، ویرا، ژو، کولو توره
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/12/2349346/%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-2-1-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%D9%88%D9%BE%D8%B1%DA%AF%D9%84-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C
استفن جرارد: از رفتن تورس قلبم شکست
سایت گل- استفن جرارد، کاپیتان لیورپول، اعلام کرد از جدایی فرناندو تورس از این تیم بسیار ناراحت شده اما معتقد است قرمزها بدون این بازیکن اسپانیایی نیز می توانند به راه شان ادامه دهند.
او در مصاحبه با دیلی میل گفت:" از رفتن تورس قلبم شکست. بسیار نارحت شدم اما حتی بعد از جدایی باز هم با او تلفنی صحبت کردم.
احساس بدی نسبت به او ندارم. من با ارتباط خوبی داشتم ودوستی خوبی بین ما شکل گرفته بود. او گل های فوق العاده ای برای ما به ثمر رسانده بود و من خاطرات بسیار خوبی از او داشتم. من از بازی در کنار او لذت می بردم. نمی توانم در یک لحظه کاملا نسبت به او تغییر عقیده داد و از او انتقاد کرد.
اما او هم احساس من را درک می کند. فرناندو فرد باهوشی است و می دانند هواداران لیورپول چقدر از جدایی او ناراحت هستند."
او همچنین در مورد خرید های جدید لیورپول صحبت کرد و گفت با حضور اندی کارول و دیوید لوئیس، همه در باشگاه لیورپول خوشحال تر هستند.
" همه در باشگاه اکنون خوشحال تر هستند. نسبت به چند سال گذشته اکنون شرایط بهتری داریم. باشگاه مالکان جدیدی دارد و همه انگیزه و شور بیشتری برای به دست آوردن اهداف مان داریم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/12/2349308/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D9%86-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D9%82%D9%84%D8%A8%D9%85-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA
داشتم بازی رو با داداشم میدیدم بهش گفتم :
"نمیدونم چرا فرگوسن رونی رو نمیکشه بیرون بجاش اوون یا چیچاریتو رو بیاره ؟ "
هنوز اون "ه" آخر از دهنم نیومده بود بیرون که از سر خوشحالی چنان فریادی زدم که داداشم 20 متر پرید هوا :31:
عجب گلی زد !!!
داشی بیخیال شو
یه چیزی میگم خوب گوش کننقل قول:
بچه ها دقت کردین ارسنال و سیتی تو هفته های گذشته چقدر خوب نتیجه گرفتن
ما که بخوان نخوان قهرمانیم
ولی شما که این هرف ها رو میزنید
فردا اینا دبه در میارن
میگن ....
بابا بی خیال شو دمت گرم
وای بازم مساوی،اونم با کی...........:41:
چرا اینقدر بدشانسیم........اه
تبريك ميگم به دوستان يونايتدي بردن دربي منچستر رو
به ويژه به حسين عزيز:11:
چه گلي زد اين روني واقعا ديدني بود
مساوي كردن ليورپول هم واقعا حيف شد:41:
به راحتي ميتونست ويگان رو ببره
داور بايد كارت دوم رو به مدافع ويگان ميداد و اخراجش ميكرد
خيلي موقعيت خراب كردن
فکر کنم ما 2-0 بردیم. یادم نمیاد کی بود هفته پیش از اینا 2-1 شکست خورد... منچستر بود یا ویگان بود یا ساندرلندی ... اصلا یادم نمیاد
شوخی کردم :31:
میگم شانس دارید میگید نه :31:
اون ترکیب پیش بینی شده زمین تا آسمون با ترکیب واقعی فرق داشت!
برعکس ترکیب منچستر دفاعی بود ترکیب سیتی هجومی!
اگه سیتی با همون سه تا هافبک دفاعی بازی می کرد منچستر مثل بازی رفت یه گل هم نمی تونست بزنه :31:
من با توجه به سیستمی که اینجا زده میگم:
کد:http://uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2010-2011/manchester-united-manchester-city-381386.html
تاتنهام :40:فعلا یکی خورده :41:
اگه منچستر هم با 2تا مهاجم بازی میکرد سیتی فرصت نفس کشیدن نداشت...اگه اگه نکن واسه من:5:نقل قول:
این تاکتیکش بود که تا دقیقه 70-75 تک مهاجم و بعد 2مهاجم بازی کنه...
نانی تقریبا وینگر بود...چون کمتر وارد نیمه زمین خودی میشد....با اگه اگه گفتن خیلی چیزها میشه گفت
برادر ؛ ما توی زمین نه چندان مناسب حریف بازی کردیم ، شما توی ورزشگاه خودتون .نقل قول:
و همچنان :دی
City... Manchester City ! Nobody Knows Your Name !
:27::31:
تا تنهام :40:گل مساوی رو زد :27:
خسته شدیم این قدر صبر کردیم بازی چلسی و منچستر برسه
مسخره بازی شده. ظاهرا قراره هر دو تا بازی رفت و برگشت توی یه هفته باشه! :31:
تاتنهام :40:گل دوم هم زد
دیدین چه گلی زدم
پخخخخخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:دیدین چه گلی زدم
مانچینی گفته در مقابل گل رونی کاری جز تشویق کردن نداشتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل وین با کیفیت Full HD :
:5:کد:http://hotfile.com/dl/104004983/2b511b9/Premier.League.10-11.Matchday.27.Manchester.United.2-1.Manchester.City.HD.%2812.02.2011%29.mkv.html
گل وین رونی واقعا تماشایی بود، به قول دوستان : این گل رو با xbox هم نمیشه زد!
تبریک به هواداران وین رونی و منچستر
وین وین وین وین وین وین...ماشالا وین رونی.:31:
1- امیدوارم این گل رونی شروع مجددی باشه برای درخشش اون ،
2- اسکولز نه از لحاظ روحی آماده بود و نه تمرکز خوبی روی بازی داشت ، پاسهای اشتباهش هم بیانگر این نکته بود ( البته در این بازی تا حدودی عقب تر نسبت به همیشه بازی می کرد )
+
وقتی بازیکنی مثل اسکولز با بار تجربی زیاد ، به خاطر یک تصمیم ساده ی داور ( چه درست چه غلط ، به نظر خودم درست ) از F Word استفاده می کنه هم نشون از ناآمادگی ذهنی داره برای این بازی .
3- نانی نشون از یک کریس رونالدوی دیگه داره برای منچستر ( به شرطی که دقت ضربه با پای چپ و قدرت بدنیش رو افزایش بده ) ،
4- و امیدوارم سران من سیتی مسیر اشتباهی که پرس با رئال دوبار انجام داده و تا به اینجا هم ناکام بوده ( مثل همین سیتی ) ، اصلاح کنند . چیزی که سیتی نداره و مانچو هم نتونسته القاء بکنه به بازیکنانش ، داشتن ذهنیت قهرمانی هست که به تبعش شخصیت قهرمانی شکل می گیره .
+
این نوع فوتبال محتاطانه ( که البته خصیصه ی بارز فوتبال ایتالیا و مانچینی ای که در اون فوتبال رشد پیدا کرده هست ) به نظرم در پریمیر لیگ توفیقی بدست نخواهد آورد .
5- گویا روی هاجسون دوست داشتنی هم سرمربی وست بروم شده ، و امیدوارم بتونه دوران تلخی که در لیورپول رو داشت رو با موفقیت با وست بروم از اذهان پاک کنه .
با تشکر.
سروش جان اطلاع نداشتم كه تو هم طرفدار منچسترينقل قول:
پس يه تبريك ويژه بهت بدهكارم :11:
جالبه من و تو همش طرفدار تيمهاي رقيب همديگه ايم
باز خدارو شكر توي پرسپوليس مشتركيم:10:
تبریک مجدد به همه منچستری های گل پی سی!:10:
واقعا امشب موقع برگشتن از سرکار خدا رو شکر کردم که تو زمانی زندگی میکنم که منچستر زیباترین نوع برگردون هاش رو به دو رقیب سنتیش یعنی لیورپول و سیتی زده و تونستم اون گل ها رو ببینم!! واقعا ممنونم خدا!:20:
بازی رو ندیدم!:41: اما از رادیو بازی رو گوش دادم!!:31: باید حتما هایلایت بازی رو بگیرم...:20:
من فقط دنبال یه جا میگردم که انرژیم رو از طریق تارهای صوتیم با یه هف هشت ده تا فریاد اساسی به همراه ورجه وورجه تخلیه کنم!! خوش به حال اونایی که بازی های یونایتد رو از نزدیک میبینن...!!:31:نقل قول:
کاملا تائید میشه!نقل قول:
تو کارتون فوتبالیست ها هم نمیشه همچین گل خوشکلی رو دید!!:31:
.
.
ولی یه چیزی بگم شاید باورتون نشه! جمعه با رفیقم داشتیم FIFA10 :31:میزدیم دقیقا یه همچین گلی رو با رونالدو (آوردمش منچستر!:21:) به بارسا (رفیقم) زدم!
رفیقم چون میدونست که من گل رو ندیدم بهم sms زد که رونی مشابه گلی که تو فیفا زدی رو زده!!:31:
ایشالا!!:10:نقل قول:
مرسی علیرضا جان! :40::10:نقل قول:
خدا خفت نکنه وحید!:31::46: هی میگی شانس!!:5:نقل قول:
باز راجع به شانس صحبت کنی، میبینی شانسی شانسی یــــهـــویی سامان از چلسی تعریف میکنه ها!!:31:
و ایضا::31:نقل قول:
City Going Down With A Billion In The Bank
A Billion In The Bank
A Billion In The Bank
:31::27:
مرسی کسری جون!:20: راستی دادا... بیشتر به تاپیک پریمیر لیگ سر بزن!:46::10:نقل قول:
نقل قول:کد:http://myp30forlife.persiangig.com/audio/Wayne%20Rooney.mp3
:40:کد:http://myp30forlife.persiangig.com/audio/Rooney-Rooney.mp3
یاعلی:11:
پ.ن: راستی چند تا از عکس های بازی + والپیپر اختصاصی از رونی تو این پسته:
ضمنا حتما کلیپ های داخل سایت باشگاه رو دانلود کنید! معرکه اند!!:20:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5857596&postcount=55
کسی گلش رو داره ؟
بچه ها تو پست های قبلی زدننقل قول:
با کیفیت توپ
Medium :نقل قول:
Full HD :کد:http://www.mediafire.com/?of1kzygbhlra3g1
کد:http://hotfile.com/dl/104004983/2b511b9/Premier.League.10-11.Matchday.27.Manchester.United.2-1.Manchester.City.HD.%2812.02.2011%29.mkv.html
وقتی گل وین رونی رو دیدم بی اختیار یاد مارکوفان باستن افتادم با این تفاوت که به نظرم این گل از گل فان باستن هم قشنگ تر بود. (جالبش اینجا بود که مزدک داشت میگفت که اکثر کارشناسا ادین ژکو رو با فان باستن مقایسه میکنن:2:)
در مورد دومی بگم که درست اسکولز دیروز خوب نبود...اما نقطه قوتی تو وسط زمین بود و من واقعا وقتی صاحب توپ میشد احساس امنیت میکردم...به نظرم بدترین بازی رو دیروز اورا که من خیلی دوسش دارم:40:و جان اوشئ انجام دادند..اوشئ خطاهای بی مورد و سانترهای بی هدف...اورا هم زیاد توپ از دست داد...نقل قول:
در مورد سومی کاملا موافقم....ولی با قدرت بدنیش بیشتر...چون با پای چپ قبلا خیلی خوب کار کرده نانی...حالا تو این بازی به هدف نزد....
متشکرم:11:
واقعا منم همین حسو داشتمنقل قول:
خیلی خوشحال بودم:46:
ای کاش تو Old Trafford نشسته بودم اون لحظه...:8:
عکس روز : هنرنمایی رونی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت : و نیز مرتبط با تاپیک عکسهای ورزشی
[PHP]http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/12/2349452/%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%B1%D9%88%D8%B2%D8%AF%DB%8C%D8%B3-%D8%A7%DB%8C%D8%B2-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C[/PHP]
گزارش ویدیویی: گل رونی، و 9 گل برتر دیگر فصل 11-2010 که با برگردان زده شدند!
برای مشاهده به آدرس زیر بروید :
پی نوشت : البته اگر موفق به دیدنش بشید . جالبه .کد:http://www.goal.com/iran/news/1824/%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D8%A7%D9%88%D9%84/2011/02/13/2350533/%DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4-%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%88%DB%8C%DB%8C-%DA%AF%D9%84-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C-%D9%88-9-%DA%AF%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B5%D9%84-11-2010-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86-
دانلود گل رونی با کیفیت بالا (همین لینکی که جناب M1L4D دادن) با لینک مستقیم : 35 MB
کد:http://okey11.dl.rapidbaz.com/2Dev/Premier.League.10-11.Matchday.27.Manchester.United.2-1.Manchester.City.HD.%252812.02.2011%2529.mkv
.
فردیناند و توقف روند مذاکرات برای تمدید قراردادش
سایت گل- ریو فردیناند، مدافع باشگاه منچستریونایتد در نظر دارد تا روند مذاکرات برای تمدید قراردادش را متوقف کند تا به بررسی بیشتر امور بپردازد
ستاره باشگاه یونایتد مدتی است که با مصدومیتهای مختلفی دست و پنجه نرم می کند و فصل گذشته تنها در 13 دیدار لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت.البته اوضاع فردیناند در رقابتهای این فصل بهتر شده و این ستاره 32 ساله تاکنون توانسته از 26 بازی یونایتد در لیگ برتر، در 15 دیدار به میدان برود.
طبق گزارش منتشره در نیوزآودورلد، فردیناند به سران باشگاه یونایتد اعلام کرده که می خواهد فوتبالش را در این باشگاه به پایان ببرد و شنیده می شود که فرگوسن تمایل زیادی دارد تا قرارداد فردیناند برای یک سال دیگر تمدید شود.
البته این طور به نظر می رسد که فردیناند خواهان آن است تا قراردادش برای دو سال دیگر تمدید شود.
این درحالی است که هنوز دو سال دیگر از قرارداد کنونی او با یونایتد باقی مانده.
کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2011/02/14/2351500/%D9%81%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D9%82%D9%81-%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%AF-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D8%B4
فولام 0-0 چلسی
دقیقه 94 چک پنالتی کلینت دمپسی رو گرفت !!!
آنچلوتی داره چیکار میکنه با تیم ؟؟؟؟ !
حالا هی بگید ما شانس داریم....دقیقه 94 پنالتی گل نمیشه!!!:13:نقل قول:
همین که دقیقه 94 پنالتی تیم حریف می گیره خودش بد شانسیه :31:
خوش شانسی اینه که یه تیم با گل های دقیقه 94 قهرمان بشه :46::31:
درکل خوش شانسی های شما بد شانسیه:27:میدونم:27:نقل قول:
مثل کدوم بازی؟؟؟میشه بگید کدوم فینال؟؟؟
خوش شانسی اینه که با گل افساید حریف رو ببری...مثل بازی منچستر چلسی که باعث شد قهرمان بشین...یادته که؟؟
خوب چلسی که از کورس عقب موند.تنها مدعیان اصلی آرسنال و منجستر هستن
اولا من به تیم خاصی دقیقا اشاره نکردم :46::31:نقل قول:
درکل خوش شانسی های شما بد شانسیه:27:میدونم:27:
مثل کدوم بازی؟؟؟میشه بگید کدوم فینال؟؟؟
خوش شانسی اینه که با گل افساید حریف رو ببری...مثل بازی منچستر چلسی که باعث شد قهرمان بشین...یادته که؟؟
دوما منظورم فینال جامی نبود منظورم به طور کلی در بازی های لیگ بود
سوما دیگه نمی تونی قهرمانی لیگ مارو بگی خوش شانسی بوده! دیگه همه می دونن چه تیم به خوش شانسی معروفه :21:
در این مورد مثال هم زیاد میشه زد
توجه کنید که دقیقا اسم نمی برم. خودتون پیدا کنید پرتغال فروش رو :31: ....
آره دیگه. چلسی لیگ رو باید کلا فراموش کنه فقط باید به فکر لیگ قهرمانان باشهنقل قول:
خوب چلسی که از کورس عقب موند.تنها مدعیان اصلی آرسنال و منجستر هستن
امیدوارم آرسنال قهرمان بشه . یه سری امتیاز های الکی از دست داد وگرنه الان صدر جدول بود....
از نظر بازی زیبا هم این فصل از همه تیم ها بهتر بوده
چرا نمیشه گفت؟ شما گل سالمو بر فرض دقیقه 94 رو میگی خوش شانسی بعد گل خودتون که اصلا آفساید بوده و داور گل گرفته رو دیگه چی اسمشو میزارن؟( البته من این بحث ها رو قبول ندارم، دارم استدلال خودتون رو بکار میبرم)نقل قول:
پ.ن: به نظر میاد از امروز دیگه طرفداران چلسی پیوستن به پایگاه آرسنالی ها:31:
سامان عزیز ( درست گفتم ؟ ) اگه پنالتی رو زده بود بیرون اون موقع میشد گفت شانس آوردیم ولی چک توپو گرفت !نقل قول:
بله یادمه ! البته هندبال ماکدا رو هم یادمه !نقل قول:
من یکی که به جایی نپیوستم !:31: کلآ به قول حسین جدول هیچ وقت دروغ نمیگه !نقل قول:
پ.ن: به نظر میاد از امروز دیگه طرفداران چلسی پیوستن به پایگاه آرسنالی ها:دی
منچستر تا الان بهترین بازیها رو کرده و حقش قهرمانیه !