شخصا برای سقوط پاس خوشحال شدم
تیمی که زیر نفوذ ارگان خاصی هست و با شعارهای سیاسی قصد خود شیرینی داشت
Printable View
شخصا برای سقوط پاس خوشحال شدم
تیمی که زیر نفوذ ارگان خاصی هست و با شعارهای سیاسی قصد خود شیرینی داشت
دقیقا خدا کنه سردار تو همون تیم بمونه برنگرده با تیم دیگری لیگ برتر:31:نقل قول:
تیمی که زمانی اسیا را فتح کرد به دلیل بی تدبیری های مردانی که فوتبالی نبودند به لیگ پایین تر سقوط کرد.
جالبه دو تیم پیکان و پاس هر دو تیم هایی بودند که به شهرستان منتقل شدند.
جواب اشک های عاشقان این دو تیم که سال ها با این تیم ها خو گرفته بودند را که خواهد داد؟
نفت تهران هم اگه که به کاشان(یا اراک یادم رفت کدوم شهر بودش)بره گزینه بعدی سقوط برای فصل بعد خواهد بود
------------------------
چقدر تو مراسم اهدای جام سپاهانی ها بی فرهنگ بازی در اوردند دلم به حال کاپیتان نوید کیا سوخت همه جا ابتدا کاپیتان جام رو بلند می کنه ولی بنده خدا وقتی دید بهش جام رو ندادند با ناراحتی (یا به قول خیابانی محفوظ به حیا)رفت کنار.چقدر این بازیکن محجوب و بزرگه .از اون دست بازیکنانی هست که بزرگی یه تیم رو قلم میزنند
ما هم خوشحالیم ولی اگه نفت سقوط می کرد 100 هزار مرتبه بهتره بود :27:نقل قول:
چون عبرتی می شد تا دیگه این نماینده اراک به 90 زنگ نزه بگه ما نفت تهران رو می خواهیم بکنیم نفت اراک :21:
در هر صورت خدارو شکر شاهین لیگ برتر ماند :31:
کدوم سردار؟نقل قول:
اون که برکنار شد یا استعفا داد!!
اگه سردار و سرهنگ بودن ، که از چند هفته پیش همراه استیل آذین میشدن ، دیگه کار به هفته آخر نمی کشید!!:31:
برادر جوگیر نشو :31:، کدوم عاشقان؟؟:19: ، اینا که توی تهران طرفدار نداشتن ، توی شهرایی هم که منتقل شدن بعید میدونم عاشقی به اون صورت داشته باشننقل قول:
خب که چی؟نقل قول:
شما هم تو اکثر پست هاتون حتما باید به نحوی به استقلال طعنه بزنید.
خب ما اگه تراکتور رو زده بودیم شاید قهرمان تو هفته اخر مشخص میشد یه نگاه به امتیاز های دو تیم بیندازید متوجه خواهید شد.
حرف حقیقت رو شما اگه دوس داری به عنوان نکته فوق کنکوری حساب کنید.نقل قول:
کاملا فاصله بازیکنا و منبع اون یعنی پول مشخصه.بازیکنای استقلال به خاطر پیشنهاد های اقای ساکت رفتن سپاهان به همین راحتی اون هم دو تا از بهترین ها.که شاید بودن اون دو در تیم الان استقلال بسیار به تیم کمک می کرد.
من از این استقلال خیلی راضیم خداییش .ببینید اول فصل اس اس چه وضعیتی داشت که یه شیر مردی مث مضلومی اومد تیم رو گرفت خداییش خوب تیم رو ساخت.
نائب قهرمان اون هم در حضور تیم هایی مث ذوب اهن و پیروزی و تراکتور که هر کدام مدت ها کادر و بازیکنان خود را در اختیار داشته اند.
در اسیا هم که ما تا اخرین لحظه شانس داشتیم و نرفتن به مرحله بالا تقصیر خودمون بود نه از روی بی لیاقتی بلکه با شایستگی حذف شدیم.اگه عقب کشیدن های (ترسیدن)بی دلیل در بازی های قبلی نبود الان ما رفته
بودیم بالا.بقولا وقتی مهاجم دروازه خالی نمیزنه مربی چیکار کنه.هر چند مضلومل از همون اول هم خیلی به دل نمی شنست ولی بین داخلی ها بهترینه برای اس اس.
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
کدوم جو ؟یعنی شما می خوای بگی پاس تو تهران طرفدار نداشت؟نقل قول:
پس اون هایی که زمانی تو ورزشگاه شیرودی برای این تیم اشک میریختن کیا بودن؟
من کاری به استقلال ندارمنقل قول:
خب که چی؟
شما هم تو اکثر پست هاتون حتما باید به نحوی به استقلال طعنه بزنید.
خب ما اگه تراکتور رو زده بودیم شاید قهرمان تو هفته اخر مشخص میشد یه نگاه به امتیاز های دو تیم بیندازید متوجه خواهید شد.
منظور من تحلیل شما و دوستانتون هست
مطمئنا اگه استقلال تراکتور رو برده بود و یا سپاهان نفت رو نبرده بود جلوی پرسپولیس و سایپا اینطور بازی نمیکرد و خیلی چیزها تغییر میکرد
پس این حرفها و تحلیل ها همین طعنه ها رو هم خواهد داشت
بله ، بازیکن قدیمی زیاد داشت که اونا رو میشه گفت عاشق تیم بودن اما هوادار خیر!نقل قول:
شیرودی رو نمی دونم ، ولی توی دستگردی ، به جز سربازای نیروی انتظامی یادم نمیاد تماشاگری داشته باشه
خدا رحمت کنه پاس تهران رو ، میتونست تیم وجهه داری بشه!:31:
پیکان هم که هیچ!
حالا شما مطمئنی موقعی که داشتی پستت رو می نوشتی ، در مورد لیگ ایران و این 2 تیم بود؟؟
رکورد ماندگار یاوری،سقوط بادو تیم!
سایت گل- با سقوط پاس همدان ،محمود یاوری صاحب رکوردی جاودانه در لیگ ایران شد. این مربی در تیم همدانی بدترین نتایج را گرفت وبعدها مدیر روستا نتوانست جبران آن عقب ماندگی راکند. استیل آذین هم دومین تیمی بود که با یاوری سقوط کرد. شاید اگر صبا هم دیرتر دست به تعویض او می زد این تیم هم رکورد سرهنگ را تکمیل می کرد!
اتفاق ويژه در جشن قهرماني سپاهان/ كاپيتان محرم جام را نگرفت!
سایت گل- در ورزشگاه انقلاب كرج بعد از اينكه كليه بازيكنان سپاهان روي استيج رفتند تا جام قهرماني را بگيرند اتفاق عجيبي در لحظه اهداي جام افتاد تا مشخص شود هميشه و در هر جشني در فوتبال ايران بايد منتظر گاف بزرگي بود.اين بار گاف نه از سوي برگزاركنندگان بلكه از سوي سپاهاني ها رخ داد چرا كه بخاطر ازدحام روي استيج و عجله بازيكنان سپاهان براي دريافت جام قهرماني، كاپيتان باسابقه اين تيم كلا قيد گرفتن جام را زد و حسين پاپي اولين نفري بود كه جام قهرماني را لمس كرد.جالب اينكه بخاطر همين شلوغ كاري ها محرم بلافاصله از روي استيج پايين رفت و حتي در جشن تيمش هم شركت نكرد تا نشان دهد از حركت همبازيانش حسابي دلخور شده است!
بازم تبريك ميگم قهرمانيه سپاهان رو
ولي واقعا اين مراسم قهرماني در ايران هم داستاني شده واقعا
چقدر بد چقدر بدون فكر
چه نيازي هست تيمي كه سه بار در ليگ جام رو برده يه جام اضافه بهش بدن مگه جام جهاني يا جام ملتهاست حالا اين به كنار اصلا چه نيازي هست دو جام رو با هم بدن ديگه جام اصلي رو ميدن بعد ازشون ميگيرن يه جام بدلي شبيه جام اصلي بهشون ميدن
كي ميخوايم بفهميم جام نبايد هر سال تغيير كنه
روي صحنه دادن جام به كاپيتان هم واقعا حركات سپاهانيها زشت بود البته فرقي نميكنه ها همه تيماي ايران داستانشون همينه
نويدكيا هم معلوم بود كه ناراحت شد
يكي از قديميترين تيمهاي ايران هم به ليگ يك رفت
در زمان علي آبادي و سعيدلو ضربه هاي جبران ناپذيري به فوتبال ايران وارد شد فكر نميكنم تا سالها بشه اين مشكلات رو جبران كرد
اي كاش نفت تهرانه چند ساله ي پا در هوا اون گل دقيقه 92 رو نميزد
بشخصه بين پاس و نفت تهران پاس رو ترجيح ميدادم
يه خسته نباشيد به فوتبال زيباي فولاد كه روز به روز اوج گرفت
و يه تبريك به نوروزي به خاطر آقاي گليش و ثبت يك ركور جديد براي گلزني در يك فصل
اميدوارم سال بعد هم در فولاد بمونه كه البته با روحيه اي كه ازش سراغ دارم فكر كنم بمونه
به عنوان يه پرسپوليسي درباره نتيجه قاطع در روز پاياني فقط ميتونم بگم :
كاشاني و دارو دسته اش نبودن پرسپوليس آرامش داشت
در پايان من در نبود ذوب آهن و فوتبال شناور سالهاي گذشته اش و با وجود قهرمانيه بحق سپاهان فكر ميكنم مس كرمان فوتبال بهتر زيباتر و تاكتيكي تري نسبت به ساير تيمها اجرا كرد
اید دیگه از اون پست ها بودانقل قول:
یعنی شما می خواهید بگید که در مقابل مثلا پرسپولیس سر سری بازی کرد ؟اون هم این دو که به خون هم تشنه هستند؟بعدش هم تیم سایپا امروز با عشق و انگیزه جلو سپاهان بازی کرد .دیدید که در دقایق اخر تیم سپاهان اکثر بازیکنای اصلیش استفاده کرد ولی باز جواب نداد.
پس خواهشا به پست هایی که میدید یه کم توجه کنید تا مزحکه پست های خود نشوید......
شما فک کنم تیمی مث پاس رو با تیم دیگه ای اشتب گرفته باشی.نقل قول:
تیم پاس همیشه جزو سه تیم برتر کشور بود تا زمانی که قهر عمومی با فوتبال رخ نداده بود که احتمالا اطلاعات شما از اون زمان به بعد هست گویا...
در اینکه تیم پاس جز سه قدرت برتر لیگ بود ، شکی نیستنقل قول:
معمولا میگفتن قطب سوم ایران!
ولی چه ربطی داره؟
به نظر میرسه شما فوتبال ایران رو با اروپا اشتباه گرفته اید
به عنوان یه پرسپولیسی ، اگه کاشانی و دار و دسته اش نبودن و کریم انصاری فرد و عقیلی و حسینی و رحمتی و خلعتبری و حاج صفی (کلا تیم ملی) جذب این تیم شده بودن ، الان قهرمان بود:31::27:نقل قول:
به عنوان يه پرسپوليسي درباره نتيجه قاطع در روز پاياني فقط ميتونم بگم :
كاشاني و دارو دسته اش نبودن پرسپوليس آرامش داشت
هر چند علی دایی اینقدر هنرمند هست که با وجود اینا ، توی مقدماتی جام جهانی از بین 5 تیم ، چهارم شد
یه زمانی پرسپولیس 8 9 تا بازیکن به تیم ملی میداد ، حالا برعکس شده ، جناب اسطوره 7 8 تا بازیکن ملی میخواسته
قویترین و محکمترین استدلالی بود که تا به حال تو عمرم دیده بودم!!!!!نقل قول:
آی گل گفتی.باید با طلا نوشت این حرفتونقل قول:
کلا ادب از پست شما میباره و نیازی نمیبینم با شما بحث کنمنقل قول:
اید دیگه از اون پست ها بودا
یعنی شما می خواهید بگید که در مقابل مثلا پرسپولیس سر سری بازی کرد ؟اون هم این دو که به خون هم تشنه هستند؟بعدش هم تیم سایپا امروز با عشق و انگیزه جلو سپاهان بازی کرد .دیدید که در دقایق اخر تیم سپاهان اکثر بازیکنای اصلیش استفاده کرد ولی باز جواب نداد.
پس خواهشا به پست هایی که میدید یه کم توجه کنید تا مزحکه پست های خود نشوید......
استدلالی برای سقوط نبود فقط دلیل خوشحالی من از بابت سقوط بودنقل قول:
قویترین و محکمترین استدلالی بود که تا به حال تو عمرم دیده بودم!!!!!
پس نیازی نیست به دلیل برداشت غلط اقدام به تمسخر کنید
ما کاری به اگه اگه ها نداریم.اگه بازیه برده جلو ذوب اهنو(چه رفت چه برگشت)با باختومساوی عوض نمیکردیمنقل قول:
چندین بازی پشت سره هممون تو ازادیو امتیاز از دست نمیدادیم......اگه اگه ها زیاده و خیلی هم مسخره
ما برایه قهرمانی تیمو نبسته بودیمو انتظار قهرمانی رو هم نداشتیم.تیمی که اوله فصلی که سپاهان داشت ستاره جمع میکرد فقط 5 تا بازیکن داشتو یه تدارکاتچی ما فقط میخواستیم یکی تیمو جمعو جور کنه.هیچکی جراته این ریسکو نداشت که حاجی اومدو مظلومی رو اورد.پرویز همون اول قوله نایب قهرمانیو داد که بهشم عمل کرد(ولی میتونستیم قهرمان بشیم اگه پرویز هدفش فقط سهمیه نبود).ناصر خان همون فصل شروع نشده گفته بود امسال سپاهان قهرمانه.ولی اخر فصل دیدید که اختلاف شد یک امتیاز
............
بهتره خودمونم گول نزنیم که سپاهان جلو پرسپولیس بازیه اصلیشو نکرد.زورش به پرسپولیس نرسید شما جوری حرف میزنی انگار پرسپولیس یه تیمه دستو پا بستس که سپاهان ارزشی نداشت براش بردنه این بازی.ولی جلویه سایپا خواست بگه اره ذخیره هایه سپاهانم میتونن ببرن.چند تا ذخیره انداخت تو بازی که اگه برد بگه با ذخیره ها بردیم اگه باختم همین حرفه شمارو بزنن.نیمه دومم که بازیکنایه اصلیشو اورد تو.....
ستاره هایه استقلالو جمع کردین اونم تو دقیقه 90 (اینا همه سیاسته)که استقلال نتونه یارگیری کنه اینا همش کاره ژنراله میخواست تکو تنها تو لیگ بتازه بره جلو ولی اخرش با تفاوته یک امتیاز قهرمان شدینو ذوب اهنتون پایینه استقلاله بحران زده ی اوله فصل موند
می فرمودید این دلیل خوشحالی است تا ما هم به بیراهه نمی رفتیم(دارم مختار می بینم اینجوری صحبت می کنم :31: )نقل قول:
خب پس بهتره بگم عجیب ترین و جالبترین دلیل خوشحالی برای سقوط تیمی بود که تا به حال دیده بودم!!
درستهنقل قول:
واقعا سپاهان حق استقلال رو خورده!
امسال اشتباهات داوری که به نفع استقلال شد 2 برابر پارسال سپاهان بود اما همین باشگاه استقلال پارسال از هر بلندگویی استفاده کرد و خواست قهرمانی سپاهان رو زیر سوال ببره امسال صداش در نمیاد
حالا کاری با مابقی بیانیه هایی که علیه سپاهان هر هفته بیرون میده نداریم
این نزدیک شدن استقلال هم به سپاهان بیشتر اشتباهات سپاهان بوده تا بهتر بودن استقلال
والا پارسال که هر دو تیم اصفهانی اول و دوم شدن ما انقدر زیر زیر نکردیم که شما میکنید!
کلا باز هم خوشحالم که سپاهان و ذوب آهن انقدر بزرگ هستند که رسیدن به 1 2 امتیاز اختلاف باهاشون انقدر افتخار و سر و صدا داره!
من حرفي از قهرماني و بازيكنهايي كه شما اسمشون رو گفتين نزدم كه شما اينجوري جواب ميديننقل قول:
لطفا با دقت بيشتري پستها رو بخونيد
سلام
من استقلالی هستم
حق سپاهان قهرمانی بود
امیر قلعه نوعی آدم بزرگیه
این که داوری اینطور بود و ...... برای همه شرایط یکسان بوده
سعی کنیم زحمات سالیان دوستانمون رو توی دو دقیقه زیر سوال نبریم
سرمربي سپاهان در واکنش به اتفاقات رخ داده بين او و مظلومي گفت: آنها ميخواهند با اين کار غيراخلاقي قهرمان نشدن و حذف شدنشان را توجيه کنند.
امير قلعهنويي پس از قهرماني سپاهان در ليگ برتر اظهار داشت: در دو ماه اخير تحت فشار بوديم. بعضا اتفاق ميافتد در 10 روز سه بازي انجام ميداديم و همه ميدانيد که روز سهشنبه هم بازي سختي مقابل بنياد کار داريم به همين دليل به يکسريها امروز استراحت داديم اما همين امروز هم بازيکنان انگيزه داشتند.
وي درباره برگزاري جشن قهرماني در ورزشگاه انقلاب کرج گفت: جا دارد به مسئولان هيات فوتبال کرج خسته نباشيد بگويم. حتما قوانين اين طور است که بايد قهرماني در روز آخر جشن گرفته شود.
قلعهنويي در پاسخ به اين سؤال که آيا در سپاهان ميماند يا خير، اظهار داشت: اگر من را بخواهند ميمانم و من براي ماندن دو شرط گذاشتم اول حفظ بازيکنان مورد نياز و دوم جذب 5-6 بازيکن ديگر چرا که ميخواهيم هم براي سومين بار متوالي قهرمان شويم و هم در آسيا حضور پرقدرتي داشته باشيم.
وي درباره تشويق از سوي شماري از هواداران منتسب به استقلال گفت: حتما ميگويند به آنها پول دادم که من را تشويق کنند. من از همه آنها ممنون هستم. طرفداران استقلال به گردن من خيلي حق دارند اما نبايد از حمايتهاي هواداران سپاهان هم بگذرم. آنها در اين دو سال من را مورد حمايت قرار دادند و حتي در بعضي هفتهها ما را تحمل کردند.
سرمربي سپاهان درباره درگيري لفظي چند روز اخيرش با پرويز مظلومي گفت: من با کسي درگيري لفظي ندارم و کار خودم را انجام ميدهم. 4-5 هفته پيش مصاحبه و از مظلومي و فتحالله زاده حمايت کردم اما وقتي ما قهرمان ميشويم و استقلال از ليگ قهرمانان آسيا حذف ميشود اين حرفها مطرح ميشود چيزي جز انحراف فکري نيست. همين که شما خبرنگاران هم اين سؤال را از من ميپرسيد نشان ميدهد که آنها به هدف خود رسيدهاند و ميخواهند با اين کار غيراخلاقي قهرمان نشدن و حذف شدنشان را توجيه کنند. من دو ماه پيش مصاحبه کردم و گفتم به استقلال نميآيم. ديگر نميدانم به جز زبان فارسي به چه زباني ديگري اين را بگويم.
وي ادامه داد: هر کس هر حرفي ميزند به خودش مربوط است. آنها ميخواهند با کار غيراخلاقي مردم آگاه را انحراف فکري دهند. من وارد اين مسائل نميشوم و مردم هم فريب نميخورند. فتحاللهزاده امسال تيم خوبي را در کمترين زمان بست و با اين تيم راحت ميتوان تا 3-4 سال براي هر تيمي دردسر درست کرد. من زماني که با تيم ملي با کره جنوبي باختم گفتم مقصرم و دنبال مقصر نگشتم و نگفتم بازيکن مقصر است.
قلعهنويي خاطرنشان کرد: قبل از هر چيز اين قهرماني را به کارگران فولاد مبارکه تبريک ميگويم. آنها زحمتکشان اصلي هستند.
سرمربي سپاهان در پاسخ به سؤال يکي از خبرنگاران که چرا امروز از بازيکنان اصلي استفاده نکرده در حالي که شرايط در پايين جدول حساس بوده گفت: شما هميشه از اين سؤالات حاشيهاي ميکنيد و ميخواهيد جشن قهرماني را خراب کنيد. سرمربي سپاهان از ادامه صحبت با اين خبرنگار امتناع کرد.
varzesh3.com
الان بحثه ما چه ربطی به اشتباه داوریو بیانیه و اینجور چیزا داشت؟نقل قول:
من گفتم قلعه نویی با برنامه دسته استقلالو گذاشت تو حنا استقلالم با یه تیمه صفر کیلومتر اومد تا یک امتیازیه سپاهانی که تمامه ستاره هارو جمع کرده بود
پارسال هم اگه طالبلو توپو نمیزد تو گله خودمون بازم استقلال نایب قهرمان میشد.در اینکه الان دو تیمه اصفهانی تویه اوجن و سپاهان قویترین(پرمهره ترین)تیمه ایرانه شکی نیست .من فقط خواستم دوره ی افت استقلال پرسپولیسو با دوره ی اوجه ذوب اهن سپاهان مقایسه کنم که بدونید اگه این دوتیمه پایتخت تویه اوج باشن چی میشه....
و در اخر شما از پوله باشگاهاتون خوشحال باشو بدون استقلال همیشه استقلاله پرسپولیسم همیشه پرسپولیسه افتخارهایه فوتباله اسیا.(الان میان میگن ما رفتیم جام باشگاهایه جهان باختیم از یه تیمه اسیایی اومدیم :دی )
در کل من منظورم چی بودو شما بحثو به کجا کشوندین...بیانیه و داوریو......
با درگيري هواداران استقلال و سپاهان، بنر حمايت از قلعهنويي پاره شد
به دليل درگيري پيش آمده بين هواداران سپاهان و استقلال بنر هواداران استقلال پاره شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هواداران استقلال که بنري در حمايت از اميرقلعهنويي در ورزشگاه انقلاب آورده بودند آن را دور ورزشگاه ميگرداندند که همين مسئله باعث درگيري بين هواداران استقلال و سپاهان شد. در اين درگيري نيروي انتظامي وارد عمل شد و بنر هواداران استقلال را پاره کرد.
* بعد از اهداي جام به بازيکنان سپاهان هرج و مرج بسيار بدي در ورزشگاه انقلاب حاکم شد به طوري که تعدادي از بازيکنان سپاهان روي تير دروازه ايستادند و تعداد زيادي از هواداران نيز توانستند وارد چمن شوند.
در سال هاي گذشته هم هنگام اهدا جام و جشن قهرماني همواره هرج و مرج وجود داشته و امروز نيز مشکلات قبلي به ورزشگاه انقلاب کرج هم کشيده شد.
* مجيد بصيرت، سرپرست سپاهان که اوضاع را بينظم ميديد از بازيکنان تيمش خواست مصاحبه نکنند تا شرايط مساعد شود.
کد:http://www.varzesh3.com/
اول قهرمانی سپاهان رو تبریک بگم تیمهای قلعه نویی همیشه نیم فصل دوم کولاک میکنننقل قول:
سرمربي سپاهان درباره درگيري لفظي چند روز اخيرش با پرويز مظلومي گفت: من با کسي درگيري لفظي ندارم و کار خودم را انجام ميدهم. 4-5 هفته پيش مصاحبه و از مظلومي و فتحالله زاده حمايت کردم اما وقتي ما قهرمان ميشويم و استقلال از ليگ قهرمانان آسيا حذف ميشود اين حرفها مطرح ميشود چيزي جز انحراف فکري نيست. همين که شما خبرنگاران هم اين سؤال را از من ميپرسيد نشان ميدهد که آنها به هدف خود رسيدهاند و ميخواهند با اين کار غيراخلاقي قهرمان نشدن و حذف شدنشان را توجيه کنند. من دو ماه پيش مصاحبه کردم و گفتم به استقلال نميآيم. ديگر نميدانم به جز زبان فارسي به چه زباني ديگري اين را بگويم.
بعد اینکه در اینکه ژنرال یکی یا شاید بهترین مربی فعلی ایرانه هیچ شکی نیست
ولی همین الان اگه بهش بگن بیا استقلال با کله میاد نمیدونم چرا همش اینجوری مصاحبه میکنه
حتما می خواداگه بعدا اومد بگه به اصرار فلانی بود و الامن نمی خواستم بیام!!!!!
اگه امسال مظلومی رو حفظ کنه استقلال و چند بازیکن توپ هم بگیره فصل قهرمانیم شک نکنید
منم با رفتنه مظلومی اگه جانشینش غیر از ژنرال باشه مخالفم
اگه مظلومی بره و ژنرال نیاد فاتحه این فصل خوندس
خبرایی که به گوشم رسیده بازیکنایی که مظلومی میخواد یه چند تاشون اینان : ادینهو.جانواریو.زنیدپور.عق لی.کاظمیان.کاظمی
البته اینا فقط حرفاییه که از چند تا از بچه هایه استقلال جنوب شنیدم که مطمئن بودن اینا جزء لیستشن که گفتن جانواریو کنسل شده نمیاد
سقوط پاس به نظرم سقوط فوتبال ایران بود ، باشگاهی که به معنای کلمه در تهران حرفه ای بود و با ساختار و تشکیلات حرفه ای ، حالا باید شانس خودش رو در لیگ آزادگان جستجو کنه /
=>
ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی / این ره که تو میروی به ترکستان هست
متاسفانه هر کی توی پست و مقامش داره از فوتبال سو استفاده میکنه !
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
:41: .............
نقل قول:
تیمهایی که منتقلش کردن به شهرهای دیگه ، سقوط کردن
پاس
پیکان
معلوم میشه انتقال تیم ها به ضررشونه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناصر حجازی به کما رفت
ورزش > چهرهها - فارس نوشت:
ناصر حجازی بهدلیل وخامت حالش به کما رفت.
ناصر حجازی روز گذشته درحالی که مشغول تماشای دیدار استقلال و پاس در هفته پایانی لیگ برتر بود، با وخامت حالش به کما رفت و بلافاصله به بیمارستان کسری منتقل شد.
حجازی هماکنون در کما بهسر میبرد.
خدا شفاش بده انشالله حجازی و مجیدی تنها استقلالی هایی هستن که دوسشون دارم
با بازي جوانمردانه حذف نشديم!
مدير عامل باشگاه پاس همدان:
كاش قلعهنويي و ميثاقيان بازي جوانمردانه را رعايت ميكردند
مديران قبلي، دلشان براي تيم نميسوخت
مدير عامل باشگاه پاس همدان در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به ديدار تيمهاي شاهين بوشهر با نفت تهران و سايپاي البرز با سپاهان اصفهان در هفته پاياني ليگ برتر، درباره دلايل سقوط تيم پاس به دسته اول اظهار كرد: ما با بازي جوانمردانه حذف نشديم، اگر تيمها و كساني كه به بازي جوانمردانه اعتقاد دارند و از آن دم ميزنند، آن را رعايت ميكردند، اين گونه نمي شد.
صوفي در ادامه با تشكر از علي دايي به خاطر بازي كاملا جوانمردانه تيم فوتبال پرسپوليس برابر پيكان قزوين، افزود: همه داستان دو فصل پيش قهرماني استقلال را ميدانيم كه قلعه نويي به خاطر بازي جوانمردانه فولاد خوزستان از مجيد جلالي تشكر كرد. اين فصل هم انتظار ميرفت خودش همين اصول را رعايت كند. اين كه سپاهان در برابر سايپا با تيم دوم خود مصاف داد، آيا جوانمردانه است؟ ديدار شاهين بوشهر و نفت تهران هم به همين صورت اتفاق افتاد. وقتي هر دو تيم شاهين و نفت متعلق به يك وزارتخانهاند و سپاهان و سايپا نيز به همين صورت است، ديگر نميتوان چيزي گفت.
وي همچنين با بيان اين كه داوري ديدار تيم پاس با استقلال هم مشكل داشت و داور پنالتي صد در صد تيمش را اعلام نكرد، با تاكيد دوباره بر اين كه «پاس همدان با فوتبال پاك نباخته است»، خاطر نشان كرد: حق ما بود كه در ليگ برتر بمانيم چون خوب بازي كرديم و امتياز گرفتيم، اگر همه تيمها، در هفته آخر با تمام ظرفيت خود بازي ميكردند، از حذف شدن ناراحت نميشديم. اي كاش ، امير قلعه نويي و اكبر ميثاقيان بازي جوانمردانه را رعايت ميكردند. متاسفانه بايد بگويم اين افراد ، رسم بازي جوانمردانه را از بين بردند.
مدير عامل باشگاه پاس همدان در ادامه با انتقاد شديد از مديران قبل باشگاه در فصل دهم ليگ برتر تصريح كرد: متاسفانه مديران قبلي، دلشان براي تيم نميسوخت و فقط به دنبال منافع شخصي خود بودند، آنها يك تيم دسته يكي ساخته بودند، ولي با هزينههاي ليگ برتر، كه بايد درباره اين كار پاسخگو باشند، من به عنوان رييس هيات فوتبال استان، همان ابتداي فصل هم نسبت به نحوه بسته بودن تيم معترض بودم، ولي اكنون ديگر همه چيز تمام شده است.
وي ادامه داد: مردم همدان ميدانند كه علت اصلي سقوط تيم ، عملكرد مديران سابق باشگاه است. در بازي برابر استقلال ، 15 هزار تماشاگر به ورزشگاه آمده بودند كه تحسين نمايندگان AFC را به دنبال داشت. مطمئن باشيد ما كوتاه نميآييم و براي فصل بعد سعي ميكنيم در فضايي جديد، تيم بهتري بسازيم و با قدرت به كار ادامه دهيم.
وي در پايان از صدور بيانيهاي توسط باشگاه پاس درباره بازيهاي هفته پاياني ليگ برتر خبر داد.
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:21 PM ----------
بيانيه باشگاه پاس پس از سقوط به دسته اول
بازي کثيف سيخي چند؟
آقاي قلعه نويي! فوتبال پاكتان اين بود؟
به دنبال شكست تيم فوتبال پاس همدان در برابر استقلال تهران و سقوط اين تيم به دسته اول، باشگاه پاس همدان بيانيه صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باشگاه پاس همدان در بيانيه شديد الحن خود، با حمله به فوتبال، به مطالبي از قبيل انتقاد از عملكرد تيم فوتبال سپاهان اصفهان به دليل قرار گرفتن در برابر تيم فوتبال سايپا با تيم دوم خود و همچنين قدرداني از علي دايي و تيم فوتبال پرسپوليس تهران، پرداخته است.
متن كامل بيانيه باشگاه پاس به اين شرح است:
بازي هاي هفته پاياني ليگ برتر دهم سرشار از اتفاقاتي بود که شايد براي برخي آقايان خوشايند باشد اما در مجموع اگر واقع بينانه نگاه کنيم، فوتبال ديروز سرشار از ناپاکي ها و ناخالصي ها بود. فوتبالي که برخي آقايان براي زنده ماندن هم نوع خود باختند تا پاس را قرباني هدف عاري از جوانمردي خود کنند!
پيروز شدن به هر قيمتي براي زنده ماندن، مصداق عمل آقاياني است که روز گذشته قداست فوتبال را خدشه دار کردند و اعتبار و هويت انساني خود را به راحتي به حراج گذاشتند.
اينجا چيزي به نام فوتبال، پاکي ها و جوانمردي ها پيدا نمي شود و شرافت و انسانيت ناديده گرفته مي شود.
رويارويي تيم هاي وزارتخانه اي که نيمي از آنها در خطر سقوط بودند، طبيعي است که جريان هاي پشت پرده نتيجه بازي را رقم مي زند.
نفت و شاهين، راه آهن و مس و سپاهان و سايپا، همه و همه از مجموعه صنعتي هستند و بسيار مشهود است که به جاي ارايه يک فوتبال پاک؛ گل به هم هديه مي دهند!
آقاي قلعه نويي، اين بود فوتبال پاکي که از آن دم مي زديد؟ تيم دوم خود را به ميدان فرستاديد که حريف را در ليگ برتر ماندگار کنيد؟ يادتان رفت دو فصل پيش از آقاي جلالي به خاطر ارايه فوتبال جوانمردانه و پاک، تشکر کرديد؟ حالا خود شما پاکي هاي فوتبال را با تصميم غير اخلاقي خود آلوده کرديد.
اين رسم، رسم جوانمردي نيست که شما مدام آن را براي خود يدک مي کشيد تا شايد محبوبيت نزد ديگر هواداران فوتبال پيدا کنيد.
هويت ها مشخص است و هدف ها روشن. زد و بندهايي که پشت پرده مي شود تا مبادا تيمي که با بودجه هاي کلان يک وزارتخانه دولتي در خطر سقوط است، اين چنين شود.
اي کاش اين دسته از کساني که باني فوتبال ناپاک هستند جرگه اي از ارزش هاي فوتبالي و جوانمردانه علي دايي سرمربي پرسپوليس در وجودشان بود. روز جمعه 15 هزار هوادار همداني حاضر در ورزشگاه شهيد مفتح يکصدا دايي را به خاطر ارايه يک فوتبال پاک تشويق کردند و در آن سو مربياني که به هم نوع در حال سقوط خود گل هديه کردند!
اگر ارزش ماندن در ليگ برتر به هر قيمتي آنقدر مهم و عرف است که فوتبال پاک ناديده گرفته شود، مي بايست فاتحه اين فوتبال را بخوانيم.
براستي آقايان بازي کثيف سيخي چند است که اين چنين به آن چسبيده ايد. ما که خريدارش نبوده و نيستيم اما گويا مزه اين فوتبال کثيف براي شما خوش طعم بوده که عادت کرده ايد اينگونه رفتار کنيد.
فوتبال ناپاک به هر حال اين بار پاس و هوادارانش را قرباني کرد اما آنچه که در اين واقعه تلخ شاهد بوديم يک روز کاملا ناجوانمردانه بود که برخي آقايان رقم زدند تا پاس سقوط کند.
قلعه نویی که مسئول ضعف مدیریتی و فنی سایر تیمها در طول فصل نیست ، هست ؟ واقعا چه کسی حاضر هست بازی با بنیاد کار و پس از اون بازی با پرسپولیس در حذفی رو فدای بی اهمیت ترین بازی ممکن برای تیم خودش بکنه ؟
یعنی کاری که بارسلونا هم میکنه و در دیدار برابر مالاگا در آخرین بازی لالیگا میخواد با تیم دوم به مصاف حریف بره تا با مشکلات احتمالی در فینال CL حاضر نشه از حیث مصدومیت و خستگی ، فوتبال بارسلونا و اسپانیا میشه ناپاک و کثیف ؟؟؟
فکر میکنم در تعریفمون از فوتبال پاک دچار اشتباه شناختی هستیم ، و دیگه داریم عادت میکنیم به این مظلوم نمایی ها و فریاد وامصیبتا سر دادن ها .
خب
منم سلام
منم استقلالیم ولی خیلی ناراحتم که اس اس امسال خیلی افت و خیز داشت
در یک مقطع همه رو درو میکرد و در یک مقطع خیلی بد بازی میکرد
پرسپولیس هم همین طور
ولی خداییش حق سپاهان بود که قهرمان میشد و اگر بگیم اگر اون توپ گل میشد یا اون توپ رو پنالت میگرفت یا...
کاملا بی انصافیه و حق سپاهان رو زیر سوال میبریم
ولی خداییش چند ساله که لیگ خیلی قشنگ شده و تمام تیم ها سر شدن
مثلا شاهین که امسال استقلال و پیروزی رو ویران کرد با اون بازی های قشنگ و فقط شانس نداشت
فکرشو بکنید اگر تیم نفت رو هم به اراک میدادند ، الان برای اون هم باید گریه میکردیم
وقتی تیمی رو به شهرستان میدید ، مگه الکیه ، حتما باید عادل بیاد بهتون تذکر بده
همین تیم پاس ، جزو تیم های خیلی مطرح بود ولی حالا سقوط به لیگ 1
واقعا جای تاسف داره ، غرب کشور هیچ تیمی نداره و به جای اینکه بیان و امکانات بهش بدن میرن تیم میدن به شهرستان ها
مملکته داریم
ما اصلا تعریف مشخصی از فوتبال پاک نداریم ، که بخواهیم دچار اشتباه بشیم یا نشیم ، تعریفها متغیرند ، اینجا هر کسی بنا به نیاز خودش ، تعریف جدید ارائه می کنهنقل قول:
+ من بازی پاس و استقلال رو می دیدم ، به نظرم هیچ نشانی از اینکه این تیم داره سقوط می کنه توی بازیش دیده نمی شد
انگار یجورایی از موندن توی لیگ مطمئن بودن
ولی به هر حال با توجه به شعار تبانی بوشهریها علیرغم موندنشون توی لیگ ، یکمی بازی بوشهر مشکوک به نظر میاد
بابا قهرمان شدین نوش جونتون .خوب شد .....نقل قول:
شما پست های خودتون رو فک کنم نمی خونین چون این موردی رو که نوشتین خیلی مشخص توش هست..
وقتی میای میگی سپاهان جلو پیروزی و سایپا بازی خودش رو نکرد فک میکنید چه باید به عنوان جواب شنید...؟
من به هر کی که بتونه بدون تعصب بیاد منطقی نظر بده با منطق بحث خواهم کرد حالا خواه کاربر تازه وارد باشه خواه مدیر کل این انجمن باشه.فرقی نمی کنه...
من که همون اول کار گفتم که سپاهان حقش بود با این بازیکنان قهرمان بشه و انشاا.. تو اسیا هم نتیجه بگیره ولی ....
شما بدون دلیل همه جا پای استقلال رو باز می کنید و طعنه میزنید اتفاقا من هم تصمیم گرفتم جواب شما رو ندم چون فایده ای ندارد..
بيانيه باشگاه سپاهان در پاسخ به اتهام پاسيها؛
استقلال را شكست ميداديد تا ديگران را به تباني متهم نكنيد
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان بيانيهاي را در مورد اتهام تباني به اين باشگاه از سوي باشگاه پاس همدان منتشر كرد و نسخهاي از اين بيانيه در اختيار خبرگزاري فارس قرار گرفت.
در متن اين بيانيه آمده است؛
بيانيه باشگاه پاس زشت و زننده و دور از ادبيات ورزشي است. سپاهان تيم اول و دوم ندارد و يك مجموعه هماهنگ است كه بر اساس برنامه بلند مدت خود بازيكنانش را به ميدان ميفرستد.
مسئولان باشگاه پاس بهتراست به نتايج خودشان نگاهي بيندازند. آنها اگر در هفته 34 ليگ و در خانه خود به استقلال بازي را واگذار نميكردند اكنون نيازي نبود كه سقوط خود را توجيه كنند و اين مسئله را به ديگران ارتباط دهند. آنها بهتر است بر اساس ضوابط و ظرفيت فني خودشان عمل كنند، اينكه در 2 بازي آخر پاس شكست خورد و در نهايت به ليگ دسته اول سقوط كرد.
باشگاه سپاهان قصد پاسخگويي ندارد زيرا درگير مسابقات جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا است، اما ذكر اين نكته ضروري است كه باشگاه پاس خودش را معيار فوتبال پاك قرار ندهد. معيار فوتبال پاك كميته انضباطي است و اين كميته ميتواند بر اساس قانون با باشگاه متخلف برخورد كند.
باشگاه سپاهان براي طي شدن روند قانوني شكايت خود را تنظيم كرد و به كميته انضباطي داد تا پاسخ قانوني به اتهام هاي مسئولان باشگاه پاس همدان داده شود.
همون بهتر تیمی پاچه خواران نظام حذف شد...
مدیر و مربی کارنابلد پاس نون بازوتونو بخورید نه نون پاچه خواری تا چنین روزی احتیاج نباشه جلوی سپاهان دستتون رو دراز کنید...
از دو بازی آخر که 6 امتیاز داشت 1 امتیاز می گرفتین که به این روز نیوفتین.
به گفته مسئولان بخش ICU بيمارستان کسري، حجازي به دليل مشکلات تنفسي به دستگاه اکسيژن متصل و حال عمومي وي به نسبت شب گذشته بدتر گزارش شده است.
کد:http://www.varzesh3.com/
امیدوارم ناصر خان باز هم از این نبرد با سلامتی خارج بشه
و از خدا میخوام عزیزانی که ارزش بودن دارند رو زود از ما نگیره
خدایا.. به حق عاشقا و دوستارای ناصر حجازی، اونو برگردونه به زندگی... آمین
امیدوارم بالهای خسته عقاب بر فراز این طوفان هم با سلامت عبور کند ...نقل قول:
خدایا سلامتی ناصرخان رو از تو میخوایم