128 شاتل اکو سمنان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 شاتل اکو سمنان
128 مخابرات اصفهان
کاش دانلود شبانم هم همینقدر بود:41:
شاتل 512کد:http://www.speedtest.net/result/1576713728.png
128 صبانت اصفهان
دو مگ شهراد این چند مدت خیلی اذیت کرده شبها تقریباً از ساعت 7-8 به بعد هم سرعت بشدت افت میکنه :
512 مخابرات اورميه
C:\Documents and Settings\Home>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=193ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=191ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=239
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=191ms TTL=239
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 190ms, Maximum = 193ms, Average = 191ms
512 نامحدود وایمکس ایرانسل
سرور شبدیز که نزدیک تره سرعتش کمتره تا سرور لندن:31:
سرعت همیشه 55 تا 150 کیلوبایت متغیر هست اما در بیشتر ساعات 70 کیلوبایته
شاتل اکو 128
من که خودم متعجبم!
سرویس 512 محدود سه ماهه .
الان داشتم با IDM با سرعت 120-130 و در کل زیر 200 دانلود می کردم
تو امضامه !!!
راستی چرا زده C ؟؟؟
سلامنقل قول:
منم 128 ایرانسل دارم.همین حدوده.چرا اینطوریه؟
الان این تست عادی برا وایمکس ایرانسل با نه؟
چون نسبت به سرعت دیگران در آلمان حساب کرده.نقل قول:
سلامنقل قول:
برای 128 مقداری کمه چون توی تست 14.9 کیلوبایت سرعت دانلود است اما 128 باید 16 باشه.
موفق باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
128 اکو من
این تست الان من از 512 ای نت ام:
الان داشتم رو سرورم call of duty mw3 رو میگرفتم یکدفعه نگاهم اقتاد به سرعت دانلود و ذهنم رفت رو این مسئله که تو کشورهایی مثل هنگ کنگ این سرعت پایه اینترنت خونست. خدا بهشون بیشتر بده ^^
اینم سرعت هست آخه:41:
راستی شما که سرعتت 4 mb هست از کجا گرفتی
اینترنت محل کار من!! خدا بده برکت به همین راضی هستیم
سرعتشون 4 مگ نیست بلکه 14.125 مگهنقل قول:
به دلیل این که شما پست رو نمیخونی و فقط سرعت رو که میبینی جو گیر میشینقل قول:
ایشون تو پستشون گفتن که این سرعت سرور هست
سلامنقل قول:
در هیچ کشوری متوسط سرعت کاربر خانگی این سرعت نیست !! اگر به حرف های خودتون دقت کنید گفتید که سرور هست سرور هایی که در ایران هم هستند سرعت خوبی دارند. شما حتی اگر در سایت netindex هم نگاه کنی می بینی لیتوانی که بیشترین سرعت را داراست متوسط 32 Mb سرعت داره نمی گم همچین سرعتی برای خانگی غیر ممکن است اما خب سرعت خانگی هم تا اینقدر نیست.
موفق باشید.
دوست عزیز عموی بنده تو هنگ کنگ زندگی میکنه و 1 هفته پیش یک اپارتمان اجاره کرده و همراهش لیست سفارش FTTH هم اومد . به لیست سرویسا نگاه کرده دیده اینترنت پایه به بالا به این صورت هست :
100mb/s
200mb/s
400mb/s
1gb/s
وقتی برای من داشت تعریف میکرد میگفت من 100 مگ رو به قیمت 20 دلار هنگ کنگ در ماه سفارش دادم . هنگ کنگ از نظر مساحت فوق العاد کوچک هست و به قدری تراکم جمعیت زیاده که به راحتی ظرف مدت خیلی کوتاهی همه جار فیبر کردن و هزینه کمی هم براشون داره چون تراکم بالاست . تو هنگ کنگ سرویس 50 مگ هم توسط خیلی از جاها منسوخ شده ! هنک گنک از نظر زیر ساخت فوق العاده پیشرفت هسته عزیز و لیتوانی به گرد پاشم نمیرسه !
البته با توجه اینکه هنگ کنگ به چین وصله و کیفیت خطوط زمینی چین خیلی خوب نیست در سرعت دانلود از سرور ها محدود میشن ولی پهنای باندشون همین قدر بازه عزیز ! با افزایش خطوط و کابلهای دریایی سرعت بالقوه سرویسشون میترکونه ^^ . به دلیل این محدودیتی که گفتم هنگ کنگ تو لیست رتبش یک خرده پایینتر از کره و... هست. کره تماما از کابلهای زیر دریای استفاده میکنه و برای همین سرعت دست یافتنیشون بالاتر از کشوری مثل هنگ کنگ هست. میتونی بگی هنگ کنگ به دلیل ضعیف خطوط زمینی چین و کشورهای همجوارش به محدودیت خرده والا از کره چیزی کم نداره و اروزنتر هم هست . کشور لیتوانی به دلیلی قرار گرفتن در مسیر لینکهای اصلی اروپا و نزدیک بودن به سرور ها سرعت قابل دست یابی بالایی دارند ولی صرفا پهنای باند اروزنتر نیستو نورم بین 25-50 مگ هست ولی به هیچ عنوان به پیشرفتگی هنگ کنگ نیستن
سلامنقل قول:
من از هنگ کنگ خبر ندارم ! هنگ کنگ اصلاً توی لیست netindex نیست !! هنگ کنگ اگر سرعت بالایی هم داره اما محدودیت هم داره اما کشور هایی هستند که سرعت بالا دارند اما محدودیت هم ندارند. در هر صورت من تو اینترنت سرچ می کردم متوسط سرعت دیدم 20-60 مگ این حدودا بود برای اکثر جاها حالا شاید بعضی از کشور ها این سرعت های تخیلی :31: را با قیمت بسیار پایین بفروشند.
موفق باشید.
خبر دارید که کره جنوبی قرار از 2013 سرویس 1gb/s برای همه قابل دسترس بکنه. هنگ کنگ از سال 2009 سرویس 1gb/s رو راه اندازی کرده و زیر ساخت فوق العاده پیشرفته داره . من فکر کنم چون هنگ کنگ عملا از طوابع چین هست برای همین جزو چین به حساب میاد تو neindex ولی این کشور منطقه ازاد هست و سیستم خودشو داره !
به نسبت فروش پهنای باند میشه گفت هنگ کنگ اروزنترین قیمت رو داره و از کره هم اروزن قیمت هست و از اونجایی که این کشور همون طور که گفتم کوچک هست عملا سرویس های مگ100 به صورت پایه برای بیشتر خونه ها و سرویس های 1gb/s برای تمام اپارتمانها و برجها راه اندازی شدن !
توی چین هم همچین چیزی نبود. به هر حال خوش بحالشون :31:نقل قول:
موفق باشید.
هنگ کنگ به چین مالیات میده والا عملا یک کشور جداست و منطقه ازاد تجاری هست و سیستم اداره و مدیریتی خودشو داره ! عملا بزرگترین بندر تجاری دنیاست
---------------------
در حال حاظر HKBN ارائه کننده اصلی FTTH تو هنک گنگ هست .
در ضمن من یک اشتباه کوچک هم کردم .. سرویس 1gb/s از اپریل 2006 در هنگ کنگ راه اندازی شده و نه از 2009 . اینا خیلی از کشورهای دیگر جلوترن .
این شرکت به تنهایی ده ها برابر کل پهنای باند ایران backbone داره.کد:http://www.hkbn.net/2010/eng/en_service1_1a.html
زیرشو هم بخونی نوشته حداکثر پهنای باند از سرور های خارجی 20 مگ هست که عملا به دلیل همون محدودیت خطوط زمینی کشور چین و کشور های مجاور هست والا پتانسیل اینترنت هنگ کنگ اونقدر بالاست که بقیه کشورها باید بیان لنگ بندازن. فعلا 10 پروزه کابل زیردریایی دارن تا این مشکلاتو رفع کنن.
پس فقط پهنای داخلیشون 1 گیگابیت هست خارجیشون 20 مگ هست این که فایده نداره :نقل قول:
نقل قول:
*bb1000 / FibreHome1000 maximum local upload/download speed is 1000Mbps, maximum overseas upload/download speed is 20 Mbps.
گفتم که مشکل از همون محدودیت خطوط کشورهای مجاور هست. در حال حاضر 10 تا پروژه کابل دریایی در دست دارن تا از وابستگی به خطوط زمینی کشورهای مجاور بیان بیرون. محدودیت پهنای باند ندارن عملا ولی به گلوگاه خوردن و سعی در دور زدنش دارن. کشورهایی مثل لیتوانی و سوئد و ... بخ دلیل موقعیت جغرافیای عالیشون خیلی سود بردن از این مسئله والا پهنای باند عملا اونجا اروزنتر نیست ولی به دلیل وصل بودن به لینکهای اصلی اروپا و نزدیک بودن به سرورها سرعت قابل دست یابیشون بالاتره والا تو سوئد یا لیتوانی کی 1gb/s میده ؟ ^^
موقعیت جغرافیای خیلی تو سرعت موثره و هنگ کنگ از این بابت ضربه خرده ! تو هنگ کنگ 100 مگ عین دیال اپ ریخته ولی فعلا امکان استفاده از ماکسیمم پتانسیل نتشون رو ندارن
تاپیک یکم از بحث اصلیش منحرف شد به نظرم بهتره بحث رو پایان بدیم.نقل قول:
شب شما بخیر ، موفق باشید.
شب شما هم به خیر.. بیشتر جنبه اطلاعات عمومی پیدا کرد ^^
---------------------------
برای برگشتن به بحث اینم تست 1 مگ نامحدود ایرانسل از سرور تهران