اقا حمید وقتی یه نفرو ارجا میدن به یه جای نا معلوم ادرسم بهش میدن ها!!!!!!نقل قول:
Printable View
اقا حمید وقتی یه نفرو ارجا میدن به یه جای نا معلوم ادرسم بهش میدن ها!!!!!!نقل قول:
اقا حمید از راهنماییتون ممنون واقعا
خودم جوابشو پیدا کردم
ممنون از لظف همگی دوستان !!! :دینقل قول:
خجالت زده فرمودین
خدا وکیلی کسی سراغ نداره؟؟؟ من تو کفم !!
حداقل یه آدرسی چیزی تو تهران اگه دارین بدین ... من 2 جا تهران میشناختم... هیچ کدوم ندارن ریجن جی !!
نقل قول:کد:www.pinata.ir
دوستان من دارم منیجر مود بازی میکنم با تیم میلان ولی یک مشکلی پیش اومده زلاتان ابراهیموویچ یه صورت قرضی اومده ,یعنی من سال بعد ندارمش و باید کلی پول بالاش بدم یا نه اگه کسی با میلان کار کرده جواب بده ممنون
یه باگ افتضاح:
من توی نیم فصل اول 2 بار با منچستر یونایتد بازی کردم از توی تقویم هم چک کردم بازی اول Home نوشته بود از سری مسابقات Barclays و بازی که الان دارم انجام می دم نوشته Away و دقیقا مربوط میشه به لیگ جفتشون هم مال لیگ هست و کاپ یا چیز دیگه نیست تعدا بازی من 14 تا هست هنوزم پنجره ترانسفر زمستانی شروع نشده یعنی یک ماه مونده توی دسامبر هستم واقعا باید به EA چی گفت :31:
دوست عزیز.... به نظر من باید به ea تبریک بگیا !! :دینقل قول:
این اتفاقا تو لیگ انگلیس میفته بعضی وقتا..... اگه برنامه های سالای پیش رو یه نگاه بندازی میفهمی بعضی وقتا دو تا تیم تو نیم فصل اول 2 بار با هم بازی کردن!!! اتفاقا این اتفاق هم دقیقا تو ماه دسامبر میفته .... (برو حالشو ببر :دی )
پس این قضیه تو واقعیت هم اتفاق میفته و چیز عجیبی نیست....
بچه ها من 2-3 روز میشه این بازیو گرفتم.. (نسخه کنسولی رو میگم) ... چند تا چیزش برام مبهمه هنوز...
pitch wear چیه؟؟؟؟ تو تنظمیات قبل از بازی پیش مدل توپ و شکل خط کشی زمین و ایناست..
یه گرینه دیگه هم تو controller settings یه قسمت داره اسم دقیقش یادم نیست ولی یه چی تو مایه های assisted switch move و اینا بود... که none داره و low و high !!
این دو تا رو هنوز نفهمیدم چین.... اگه کسی میدونه ما رو از سردر گمی در بیاره :دی
با منبع می تونی اثبات کنی گفته ات رو؟ از کجا باید برنامه فصل قبل لیگ بارکلیس رو ببینم؟ من شک دارم این طور باشه اینکه شما میگی احتال داره از سری مسابقات متفاوت باشه لیگ جزیره لیگ منظمی هست... پارسال اگه شما میگید دو تا تیم 2 بار بازی کردن احتمالا یکیش در قالب لیگ بوده یکیش در قالب کاپ... باز هم میگم منبع موثق بدید برای ادعاتون... ممنونمنقل قول:
این اتفاقا تو لیگ انگلیس میفته بعضی وقتا..... اگه برنامه های سالای پیش رو یه نگاه بندازی میفهمی بعضی وقتا دو تا تیم تو نیم فصل اول 2 بار با هم بازی کردن!!! اتفاقا این اتفاق هم دقیقا تو ماه دسامبر میفته .... (برو حالشو ببر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خوشبختانه دقیقا تو برنامه های این فصل آرسنال همین اتفاق افتاده :46:نقل قول:
آرسنال همین فصل تو هفته 7 لیگ با چلسی تو استمفورد بریج بازی کرد... و بازی برگشت افتاده هفته 19 ام... یعنی 27 دسامبر !!! :31:
طیق این برنامه آرسنال با ویگان تو نیم فصل اول بازی نمیکنه و هر دو تا بازیش با این تیم میفته تو نیم فصل 2 ...
این هم برنامه بازیهای ارسنال تو این فصل...
این یعنی دقیقا برنامه هفته 7 لیگ برتر تو هفته 19 هم برگزار میشه ...:46:کد:http://www.arsenal.com/fixtures/fixtures-reports?season=2010-2011&x=11&y=8
فکر کنم قشنگ توضیح دادم دیگه :31::31::21:
واقعا مرسی به قول شما باید به این احسن گفت البته من نمی دونستم لیگ جزیره برنامه اش اینقدر نا منظم و مضخرفه ولی اینکه این برنامه مضخرف هم شبیه سازی شده برای EA ایول داره که دقیقا به همون شکل در آورده
+ این فیفا کلا بعضی چیزاش خیلی سورپرایز کننده هست توپ داشت به کمک داور می خورد طفلکی یه لحظه سرش رو خم کرد جا خالی داد به توپ واقعا عجب چیزی ساخته...
راستی عشق Celebration ها می تونن تمام جشن گل ها رو با آنلاک کردنشون ببینن من تقریبا تمام جشن ها رو دیدم چیزی نزدیک به 30 جشن گل خیره کننده میشه انجام داد البته فقط با بازیکن ویرتوال پرو چون وقتی داری اچیومنت های مربوط به پیشرفتش رو می گیری همزمان برات جشن گل هم آنلاک می کنه
یعنی نمیشه در منیجر مود از این جشن ها استفاده کنیم من به عشق انلاک کردن جشنها دارم باویرتوال پرو کار میکنمنقل قول:
خوب Player Manager رو شروع کن مثل خودم من هر فصل به عنوان مربی بازیکن با بوری تمدید می کنم از دسته دو انگلیس آوردم لیگ برتر الان هم توی دومین فصل لیگ برتر هستم و از اونجایی که فصل قبل توی جدول مقام چهارم رو بدست آوردم تونستم امسال توی چمپیونز لیگ حاضر باشم البته مجبور شدم ابتدای فصل یه بازی پلی آف با زسکا مسکو انجام بدم... البته فکر می کردم تیم چهارم لیگ انگلیس مستقیم میره لیگ قهرمانان. خلاصه الان هم توی مرحله حذفی هستم ...نقل قول:
دوست عزیز منظورم اینکه میتونم تو بازی های تیمی هم از این جشنها استفاده کنم و یا فقط با ورتیال پرو از جشنهای بعد از گل میشه استفاده کرد همینطور که میبینی با ویرتیال پرو خوب کار میکنی برات شادی های بعد از گل باز میشن یعنی میشه با تیم هم از اینها استفاده کنیم؟نقل قول:
من گرفتم چی می گی جواب هم دادم من با سایر اعضای تیم منیجر مودم که بوری هست انجام می دم شادی های بعد از گل نمی کنن اونهایی که ویرتوالم انجام میده رو با هیچ بازیکنی نتونستم انجام بدم...نقل قول:
ولی عجب مکافاتیه ها بازیکن جدید اصلا گیر نمیاد چرب و چیلیش یا دستمزد بالایی می خوان یا سن بالایی دارن یا قیمتشون بالاست یه دونه ماچدا گیرم اومد توی فصل پیش خفن طور زدمش فابیو رو هم خوب زدم همینطور کیه رون گیبز رو به این راحتی ها ستاره نمیشه گیر آورد لامسگ بازیکن جدید هم نمیشه جستجو کرد استعداد یابی کرد البته مشخصه این سیاسیتش واسه اینه این فیفا جای فیفا منیجر رو نگیره قبلا تخصصی تر بود منیجر مود فیفا ولی الان ساده تر کردنش
دوستان یه سوال اینکه میشه یه سری از بازیکن ها رو قدرتشون رو افزایش داد؟! مثلا می خوام رونالدوی بزرگ(نه کریستین!) رو قدرتش رو اضافه کنم.
اگه میشه لطفا آدرس بدید.
وبگید ایا سیو میشه یا نه
ممنون
سلام آقا یکی از اچیومنت های بازی اینه که موزیک دلخواه وارد کنی من خیلی سعی کردم ولی نشد می خواستم بدونم جریانش چیه چنین چیزی امکان داره آهنگ های بازی از برم شده از بس شنیدم می خوام موزیک دلخواه وارد کنم... اگه کسی بلده بگه
Team Managment > Edit Playersنقل قول:
سلام
کسی Sound Track های این بازی رو داره ؟همون EA Sports TRAX ...
ممنون میشم لینکشو محبت کنید...
سوند ترکش رو می خوای چیکار کلی برنامه استخراج موزیک هست از رو نسخه PC می تونی برداری آهنگ هاش رو ولی هر کدوم رو دوست داری توی این سایت سرچ کنی برات لینک دانلودش رو میدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت های خوبی برای دانلود موزیک های معروف خارجی هست... خوشبختانه موزیک تگ رو هم می نویسه توی قسمت Trax هر کدوم رو بخوای می تونی وارد کنی یعنی Artist + Track Name رو سرچ می کنی لینک میده...
کسی نبود خود ما رو راهنمایی کنه؟
آقا مااومدیم انتقاد کردیم از برنامه بازی های لیگ برتر گفتیم مگه میشه توی نیم فصل اول با یک تیم دو بار بازی کنی توی بازی های لیگ یکی اومد گفت آره یکم گند هست این برنامه لیگ جزیره ما هم گفتیم ایول به EA که حتی این مورد کوچیک رو هم رعایت کرده... آقا جان یکی بیاد بگه آخه توی لیگ جزیره میشه به فاصله 10 روز با یه تیم بازی کنی اونم توی لیگ؟ من الا توی ماه دسامبر هستم روز چهارشنبه 16 دسامبر با تیم میدرلزبورو بازی رفت رو انجام دادم بعد از گذشت 10 روز هفته بعدش شنبه 26 دسامبر دوباره با همین تیم بازی می کنم بازی برگشتش! آیا واقعا چنین چیزی قبل اتفاق افتاده توی لیگ جزیره؟ البته بگم بین این دو بازی یعنی فاصله 10 روز یه بازی هم بین اینها با نیوکاسل بازی کردم که اونم در قالب بازی لیگ بود! یکی بیاد توضیح بده!
ارمین بی خیال گیری دادی به این برنامه بازی ها !بابا بگو تیمم ضعیفه بلدم نیستم بازی کنم خلاص دیگه ،هر دفعه با یه تیم درست حسابی بازیش میفته میاد اینجا سر ما بچه های مظلوم فروم خالی می کنه !!:37: !دی:نقل قول:
آقا مااومدیم انتقاد کردیم از برنامه بازی های لیگ برتر گفتیم مگه میشه توی نیم فصل اول با یک تیم دو بار بازی کنی توی بازی های لیگ یکی اومد گفت آره یکم گند هست این برنامه لیگ جزیره ما هم گفتیم ایول به EA که حتی این مورد کوچیک رو هم رعایت کرده... آقا جان یکی بیاد بگه آخه توی لیگ جزیره میشه به فاصله 10 روز با یه تیم بازی کنی اونم توی لیگ؟ من الا توی ماه دسامبر هستم روز چهارشنبه 16 دسامبر با تیم میدرلزبورو بازی رفت رو انجام دادم بعد از گذشت 10 روز هفته بعدش شنبه 26 دسامبر دوباره با همین تیم بازی می کنم بازی برگشتش! آیا واقعا چنین چیزی قبل اتفاق افتاده توی لیگ جزیره؟ البته بگم بین این دو بازی یعنی فاصله 10 روز یه بازی هم بین اینها با نیوکاسل بازی کردم که اونم در قالب بازی لیگ بود! یکی بیاد توضیح بده!
+
کسی تونسته تو این بازی لایی بزنه ؟؟!!!
اتفاقا من از یه نفر که خوره ی فوتبال بود سوال کردم فوتبال از نوع واقعی . گفت این اتفاق ممکنه تو ماه آخر سال و ازونور اولین ماه سال ( یعنی December و Jan ) بیفته . که فقط مخصوص لیگ جزیره هم نیست من تو لالیگا هم به این مسئله برخوردم و ظاهرا واقعیت هم داره .نقل قول:
آره جون تو دارم درو می کنم تیم ها رو البته روی پروفشنال بازی می کنم ولی خوب تیمم 4 ستاره اس کلا روی همین درجه هم سخت می تونم برنده بازی ها بشم... من نمیدونم ملت چطوری این فیفا رو روی درجه های بالاتر بازی می کنن البته بگم روی 4 دقیقه می ذارم و فرصت کمی دارم ولی تیم خوبی ساختم یکدست و خوب یه مقدار روی تیم حسادت هست تیم ها بازیکنان در حد توپ جمع کنشون رو هم نمی فروشن فروختنی هم دوبل قیمت ازم پول می خوان که منم جای پول یه چیز دیگه میدم بهشون می گم هرری:31: می چسبم به بازیکنان خودم:10:نقل قول:
بابا آخه الان که نگا می کردم اواسط نیم فصل دوم یه بازی رفت و برگشت هم به فاصله کمتر از یه هفته با لیورپول دارم در قالب لیگ بارکلیز آخه این غیر ممکنه مگه میشه... این رو اگه EA قصدی هم قرار داده باشه یکم زیاده روی کرده...نقل قول:
+
راستی من جواب سوال قبلی رو نگرفتم یکی از اچیومنت ها وارد کردن موزیک دلخواه به بازی هست البته نه به خاطر اچیومنتش بلکه میخوام آهنگ دلخواه بذارم این موزیک های خودشو از بر شدم شبا خواب خواننده اشونو می بینم:27: من چه جوری موزیک وطنی بریزم اصلا میشه؟ یا بزه؟
Difficulty رو بذار Legendary کلا یه حال دیگه میده ... قصد تعریف از خود رو ندارم ولی تابحال از Legendaryنقل قول:
پایین تر نذاشتم !!!
خوب دیگه تیمت که میلان باشه غم نداری بیا برو یه تیم دسته چهارمی مثل من بردار (Bury) اونقت بذار لجندری تا وقتی توی کاپ حذفی چیزی خورد به منچستری چلسی چیزی آبکش کنه تیم رو :41:نقل قول:
نمیشه که خوب اگه من بتونم این تیم رو که از 1 ستاره رسوندم به 3.5 ستاره پنج ستاره کنم منم رو لجندری امتحان می کنم اونم توی وقت 15 دقیقه نه 4 دقیقه توی 4 دقیقه تا بیای بجنبی 4 -5 تا گل می خوری
وای خدای من... این فیفا 11 کنسولی هم خدای باگ هست:31:
یعنی از خنده روده بر شدم... بذارید بگم این باگ چی هست...
می دونید که قبل شروع بازی بازیکن شما می تونه توی ورزشگاه تمرین کنه و دروازبان هم که باهاش تمرین می کنی دروازبان هم تیمی خودت هست و دروازبان در دروازه سمت راست وای می ایسته من استارت زدم بازی شروع شد یه لحظه احساس کردم قاطی کرده و بازیکنان جا گیری درستی ندارن یه لحظه بازی دور تند شد توی همین لحظه دیدم دروازبان من از سمت مقابل داره بر می گرده زمین خودمون سریع با پاسکاری رسیدم به پشت محوطه جریمه و شوت کردم و توپ در درون دروازه خالی از دروازبان رفت و گل شد... ریپلای زدم و جریان رو فهمیدم در شروع بازی دروازبان ها جاهاشون رو برعکس وایساده بودن یعنی دروازبان من درون چهار چوب حریف (من سیتی) و شی گیون درون دروازه من ایستاده بود که در شروع بازی فهمیدن و داشتن بر می گشتن به دروازه خودشون... من متوجه شدم که این قضیه از کجا اب خورد چون دروازبان توی ابتدای بازی (تمرین قبل از سوت آغاز بازی) درون دورازه ای که توی نیمه اول به شی گیون تعلق داشتوایساده بود بعد از شروع بازی هم این مسئله رو ارث برده... کلا خندیدم... این ریپلای رو سیو کردم ولی ایکاش میشد به EA فرستاد...
آره ... منم چند بار این اتفاق برام افتاده .... همه ی بازیکنا جاشونو عوض میکنن... D:نقل قول:
سلام دوستان.
من با بارسلونا واسه خرید سیدو کیتا به توافق رسیدم و الان وقت توافق با خود سیدو کیتا هست.اما فکرامو کردم از خریدش پشیمون شدم(سنش زیاده.33).من اگه الان همه چی رو کنسل کنم و پیشنهاد رو پس بگیرم آیا اون 7 ملیون توافق شده با بارسا از کفم میره؟!
لطفا زود بگید اگه میپره خب نگهش دارم:31:
نه پول زمانی ترانسفر میشه که بازیکن رسما انتقال پیدا کنه به هر دلیلی بازیکن به تیمت نیاد کنسل میشه.:46:نقل قول:
راستی فصل پیش بعد اینکه توی لیگ برتر با اقتدار قهرمان کردم تیم بوری رو و همه تروفی های ممکن رو درو کردم آرسنال پیشنهاد مربیگری داد:31: ولی نرفتم این تیم رو الکی نساختم واقعا خون دل خوردم براش
خدایی با فیفا بازی کردنت خیلی حال میکنم و واقعا خشوحالم که بالاخره کنسول خریدی از بچگی عاشق این بودی که با تیم های 1 ستاره فصل رو شروع کنی یادته ؟ : دینقل قول:
آره نوید... یادمه... :31:نقل قول:
بچه ام به آرزوش رسیده :31:
می دونی PES 2011 واقعا گند زد وگرنه اون رو هم بازی می کردم... اونقدر گیم پلی مضخرفی داره که ترچیح می دم یه قل دو قل رو مولتی پلیر بازی کنم این رو نه :27:
چه فایده نوید جون ما اومدیم ایکس باکس خریدم زتری PS3 کپی خور شد انگار معطل بودن من بدبخت برم ایکس باکسو انتخاب کن بعد دست به کار بشن.... حالا هم که این AP 2.5 و قضیه LT+ قوز بالا قوز شده...
اصرار نکن که برم PS3 بخرم... می رم می گیرم از فرداش میگن PS3 دیگه هیچ بازی ساپورت نمی کنه آره... من برم دریا آبش خشک میشه :angry:
راستی اکامپلیشمنتم (باز این کلمه قطار رو گفتم:31:) رسیده به 92 درصد :10: این تقویت و گرفتن پوینت های افزایشی خیلی فاز میده:8:
مثه اینکه هیچ کس مثل من از فیفا 11 بازی کردن لذت نمی بره:31:
من الان داشتم Be a Goal Keeper بازی می کردم با ویرتوالم... آخر بازی با نمره 10.0 بهترین بازیکن شدم درست لحظه ای که خواست آمار رو نشون بده هنگ کرد:
Saving Accuracy = 100%
Time Used = 90' Minutes
Goal Against = 0
خلاصه آمار شدیدا رو فرم بود
راستی این هنگ کردن از چی می تونه باشه دستگاه شما هم زیاد هنگ می کنه؟ توی فیفا من زیاد هنگ دارم
هنگ؟تو کنسول؟مگه کنسولم هنگ می کنه؟من که تا به حال نه تو این بازی و نه بازی های دیگه هنگ نداشتمنقل قول:
به هر حال من قاط زدن زیاد داشتم که فقط در فیفا بوده فکر نمی کنم به کنسول ربط داشته باشه چون توی سایر بازی ها هنگ نداشتم قاطی کردن و کرش و هنگ فقط توی فیفا 11 دیده شدهنقل قول:
درسته امین جان منم 2.3 بار شده که کنسول قاط زده اونم وقت لودینگ بازی!نقل قول:
1 بارش درست شد(زدم رو داشبرد و دوباره آوردم) اما 1 دفعه دیگه نه درست نشد کلی فصل جلو رفته بودم با نیوکاسل:41:
یعنی اینکه سیوهاتون هم پرید؟نقل قول:
نه سیوها بودن اما قربون نبودن:دی!نقل قول:
آخه هرچی باز لود میکردم همونجا گیر میکرد.خیلی ضدحال بود
آی نفس کش:31: اکامپلیشمنتم رسیده به 94 درصد شدیم یه پا دروازبان حرفه ای:31: فقط مونده چالش گرفتن 10 پنالتی که 2 تاشو گرفتم 8 تا دیگه بگیرم حله :31: وای این اکمپلیشمنتا خیلی فاز میده دروازبانی بیشتر:26:
اکثرا نمره ام بالای 8.5 میشه دروازبان نیستم که خود ایکر کاسیاسم:14: خوب بعضی وقتا پنج تا می خورم واسه همون کاسیاسو مثال زدم :38: ولی کلا اکثر بازیها درصد توپ گیریم و مهار توپم بالای 90 درصد میشه... یه توصیه هم به کسانی که BAG رو بازی می کنن بگم که سعی کنید دوربین رو روی Pro بذارید بهتر می تونید بگیرید توپ ها رو قدرتای دروازبانیم
Diving = 90
Handling = 96
Kicking = 90
Reflexes = 92
Positioning =88
کلا اورال هم روی 91 هست:47:
We Are 11
آرمین جان میشه بی زحمت راجب کنترل دروازه بان هم توضیح بدی؟
که با چه دکمه هایی چه کارایی انجام میده.من یه چند بار امتحان کردم اما ...:19:
آرمین جان اگه کنسولت تو همه بازیها هنگ کنه یعنی اینکه کنسولت داره میمیره:31:ولی اگه فقط تو یه بازی این اتفاق بیفته چند تا دلیل داره:نقل قول:
1- اگه رو هارد نصب نباشه و از دیسک بخوونه احتمال هنگ کردن بعضی اوقات عادیه ...... .
2- بعضی بازیها که ذاتا افت فریم دارن مثه کستلوانیا و وسط مبارزه هنگ می کنن
3-اگه بازی رو هارد نصب باشه و بازی سنگینی هم نباشه(یعنی افت فریم نداشته باشه)بهتره یه بار دیگه نصب کنید یا از دیسک دیگه ای استفاده کنید
4-امکان داره از cache کنسول هم باشه که حافظش پر شده باشه ....... .
که در مورد فیفا برای شما فکر کنم مورد 3 یا 2(بیشتر 3) صدق بکنه......... .
شرمنده که اسپم مانند بود........فقط دیدم چون چندتا از دوستان هم پرسیدن گفتم پاسخی داده باشم:11:
.
ممنونم ازت مراد ولی من هیچ بازی رو از رو دیسک نمی خونم از هارد می خونه این فیفا رو هم هی نصب و پاک می کنم ولی به قول تو می تونه از کش باشه البته خودم معتقدم به خود بازی فیفا ربط داره چون وسطش هنگ نمی کنه توی جا های مخصوص و تابلو هنگ می کنه مثلا وقتی دروازبان بودم و چند تا مورد خاص کسب کردم اینطوری شد همزمان دو تا اکامپلیشمنت و یه دونه اچیومنت آنلاک شد و درست تو لحظه آمار بازی هنگید بازم می گم فکر می کنم از این بازیه چون من حتی توی کسلوانیا هم افت فریم نداشتم (خوب که چی مثلا می خوام بگم که کنسولم 4 هسته ایه؟ :31:) ولی حالا بی شوخی من افت فریمی نداشتم توی بازی کسلوانیا :46:
زیاد حساس نیستم... به هر حال ممنون مراد جون:10:
اوایل که فکر اینو از سرت بیرون بیار که بخوای بدون دستیار و کمک بازی کنی حتما بذار روی اسیستد توی این حالت وقتی مهاجم داره میاد دستت رو باید روی LB نگه داری اصلا برندار سعی کن درست لحظه شوت زدن با استفاده از آنالوگ سمت راست (تاکید می کنم سمت راست همونی که باهاش دریبل اینا می زنی جهت نه!) به سمت توپ می پری البته اگه برعکس هم بزنی می پره به جهت توپ چون اسیستد هست ولی اگه اشتباه بزنی احتمال گرفت توپ شدیدا میاد پایین و با اینکه به سمت توپ می پری ولی از کنار دستش ممکنه رد بشه و بره توی گل پس خیلی دقت کن که به سمت توپ بزنی جهت رونقل قول:
توصیه : اگه مهاجم تک به تک شد و خیلی اومد به سمتت طوری که نزدیک محوطه شش قدم شد (البته باید تیزخوشی به خرج بدی و قبلش اقدام کنی) دستت رو فقط بذار روی Y الان دو حالت پیش میاد یا این مهاجم اون قدر هوشش پائینه که شوت یا پاس یا دریبل نمی زنه که باز هم باید خودت تشخیص بدی مثلا اگه حریفت تیم ضعیفی باشه پس نگرانی نداری دستت رو بذار روی Y خودش می گیره ولی اگه هوش مهاجم بالاست که در مقابل این کار تو سریع شوت می زنه و تو باید وقت به یک قدمیش رسید بلافاصله دکمه تکل زمینی رو بزنی تا شیرجه بره روی پاش
توصیه در هنگام کرنر ها یا سانتر های از جناحین : توی این حالت دستت رو از روی LB بر میداری و میری جایی وایمیستی که احساس می کنی توپ به اون نقطه می خواد سانتر بشه البته احساس نمی خواد چون نقطه فرد توپ با ضربدر مشخصه پس کاری که می کنی به زمین نگاه می کنی و می ری کمی جلو تر از ضربدر وای میستی و دستت رو روی Y نگه می داری اینطوری مشت می کنه(این مشت کردن واسه خودش اکامپلیشمنت داره و کلا نمره خوبی هم به Rate کلی اضافه می کنه)
ولی گذشته از اینها باید کمی بازی کنید اوایل من خودم هم ناشی بودم بار اول توی زمان 10 دقیقه 16 تا گل خوردم البته از قصد توپ رو پاس میدادم به مهاجمین حریف تا بیان و تک به تک بشن با من