به این پست مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403351
Printable View
به این پست مراجعه کنید
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=403351
اول برو پيش داووينچي...بده بخونشون...بعد جلو ديوار codex برو...اول shift بزن بعدم e ...نقل قول:
خدا رو شکر کمتر کسی مشکل کرک داره...........نسبت به اولا
---------- Post added 24-04-2010 at 12:01 AM ---------- Previous post was 23-04-2010 at 11:59 PM ----------
همین کارو میکنم چیزی نمیشهنقل قول:
اول برو پيش داووينچي...بده بخونشون...بعد جلو ديوار codex برو...اول shift بزن بعدم e ...
مثله ماست همشون منو نگاه میکنن
وقتی Shift رو میزنی کار نمیکنه یا وقتی e رو میزنینقل قول:
به هر حال باید shift رو بزنی و بعدش e رو نگه داری تا eagle vision فعال بشه حل نشد از کرک امضا استفاده کن چون ممکنه از value باشه
در ضمن حتما سیوت رو برام آپلود کن و با pm لینک بده ممکنه از سیو هم باشه
سلام به همگی من اول بازی جایی که اگه اشتباه نکنم برادرشو دار می زنند و شمشیرشو اون زره پوشه ازش می گیره گیر کردم
تعدادشون زیاد سریع دار فانی رو وداع می گم باید چه کار کنم
فرار كن...نقل قول:
يه f بزن سريع بدو....
---------- Post added at 11:31 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
كسي اونجا نور دورش نيست؟؟؟؟نقل قول:
چون فكر كنم اول بايد با عموت حرف بزني...
اصلا ببين تو نقشه علامت كجا هست...
f چه عملی انجام میدهنقل قول:
یه بار فرار کردم از یه منطقه ای که امدم جلو تر بدون دلیل مرد
f روی هدف شما فوکس میکنه یعنی دوربین و توجهتون رو روی هدف قفل میکنه این منطقه هم فعلا قفله یعنی بازی که شروع میشه کل شهر باز نیست و با رد کردن مراحل کم کم مناطق بیشتری باز میشننقل قول:
سلامنقل قول:
موقعه فرار کیسه پولو انتخاب کن و جاهای که جمعیت مردم تقریبا زیاده پولا رو بریز کف خیابون تا ملت بریزن روشو راه بسته شه به سربازا(هر جای میتونی این کارو کن) دکمه اسپیسم رو هم که میدونی بگیری سرعت بیشتر میشه.توی قسمتای شهر که لایه سفیدی رنگی پوشوندتش نشو تا نمیره
سلام دوستان من یه جایی گیر کردم کسی هست کمکم یکنه
یه مرده رو پل وایساده و من میرم پیشش و حرف میزنم و بعد که حذرفمون تموم میشه هیچی نمیشه البته یه نامه میده بهم ولی بعدش خبری نیست
و تو یه دهکده کوچیک یکی از اون استخونا هست که دورش میری و یه در باز میشه و میرم توش ولی توش که میرم پایین پام اب هست و روبه روم یه دره که وقتی میرم پیش دره هیچی دکمه ایی یا چیزی نداره که دره رو باز کنم کسی هست اینجا رو رد کرده باشه فکر کنم تو 16 درصد باشه
سلامنقل قول:
اینجا که روی پل هستی و جلوتر نمیره مشکل از فایل VALUE هست که دوستان توی صفحات قبل سالمشو گذاشتن واسه دانلود اونو دانلود کنی حله اینجا.
راستی این جای که مگی زیر پات ابه رو دقیق تر میگی کجاست؟
سلام....
من پیش داوینچی میرم...که بهم اون خنجره رو میده.....
اما..بعدش هیچ اتفاقی نمیافته و کاراکترم سرجاش خشکش میزنه...
اینم میشه از کرک باشه؟؟؟
من تمام این کارها رو کردم اما اجرا نشد و error code میده .دارم دیوانه میشم نمیدونم چه کنم لطفا راهنمایی کنید
نه دوست خوبنقل قول:
شما باید از عددهای بالای حروف کیبورد شماره 2 را بزنید تا خنجر بیرون بیاید و به عبارتی تستش کنید.
موفق باشید
:11:
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:36 AM ----------
دوست عزیز هر دو مشکل شما به خاطر کرک هستنقل قول:
شما دو راه دارید:
1. برید و از چند صفحه قبل بگردید و اخرین Values را پیدا کنید و در پوشه سرور مجازی کپی کنید.
2. از کرک امضا که تنها 700 کیلوبایت هست استفاده کنید و کلاً از شرّ سرور و Values و ایرادهای این چنینی خلاص بشید.
موفق باشید
:11:
داستان بازي رو يه نفر گذاشته بود .
نميدونيد تو كدوم صفحه هست؟
شما سکانستو بگو و درصد رو برای اینکار برو تو منو و از اونجا توی option و بعدش status این واسه درصد واسه سکانسم برو به منو و از از اونجا توی DNA اونجا D رو بزن تا آخرین سکانسی که رفتی رو نشون میده فکر کنم سکانس 7 یا 8 باشینقل قول:
اون مورد اولي از كرك هست...حالا ميتونيد يا كرك ي رو كه من معرفي كردم استفاده كنيد يا كرك ديگه...در هر صورت صفحه اول همشون هستن....نقل قول:
اون اب هم واسه اينه كه شما بايد جاي دست رو پيدا كنيد....اگه در روبروتون باشه .... بريد تو اب و به سمت ديوار سمت چپ بريد... به ديوار كه رسيدين ميتونيد بريد بالا و به طرف در ميريد...
سلام دوستان شرمنده سوال بی موردی میکنم این بازی با 8400 اجرا میشه با سی پی یوی 4 هسته ای و 2 گیگ رم 1066 آخه گرافیکم 9800gtx بود جی پی یوش 1 ماه پیش ترکید الان موقتا 8400 هستش
سلام دوستان این نقاشی هایی که میخریم به چه دردی میخوره ؟
ارهنقل قول:
به راحتی می تونی بازی کنی
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
این نقاشی ها به ویلای شما فرستاده میشهنقل قول:
با خرید این اثار مقام و منزلت شما نزد مردم شهرتان افزایش پیدا میکنه و به همین سبب مالیات دریافتی شما افزایش پیدا خواهد کرد.
دوستان
لطفا زحمت بکشینو یه values بذارین
این بازی اونقدرا هم سیستم نمیخوادنقل قول:
سلام دوستان شرمنده سوال بی موردی میکنم این بازی با 8400 اجرا میشه با سی پی یوی 4 هسته ای و 2 گیگ رم 1066 آخه گرافیکم 9800gtx بود جی پی یوش 1 ماه پیش ترکید الان موقتا 8400 هستش
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------
دوست عزیز مقام و منزلت به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
با خرید این اثار مقام و منزلت شما نزد مردم شهرتان افزایش پیدا میکنه و به همین سبب مالیات دریافتی شما افزایش پیدا خواهد کرد.
با سلام خدمت تمام دوستان و علاقه مندان بازی Ac
من یک Group توی Xfire درست کردم اگر Fan این بازی هستید حتما Join بشید دیدم برای اکثر کشور ها هست اما برای ما نیست اگر دوست داشتید Join بشید.کاره خاصی هم قرار نیست توش انحام بدیم فقط اگر کسی سوالی داشته باشه بهش کمک می کنیم و راجعه خوده بازی بحث می کنیم و یا اگر خبر تازه از نسخه های آینده بازی باشه به همه اعضا منتقل میشه.
با تشکر از شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره از کرک جدید استفاده کنید توی امضام هست و مقام و منزلت ارزش شما رو بین مردم بالا میبره و مالیات بیشتری میگیرید که توی یه صندوق تو اتاقی که خواهرتون هست نگهداری میشه و از اون صندوق میتونید پول بگیرید همش به خاطر پولهنقل قول:
نه من پیروز شدمنقل قول:
این آپدیتی که گذاشتین رو که می خوام بریزم ای پیغامو میگهنقل قول:
could not retrieve installation folder! insallation will be aborted
بعدش خودش بسته میشه
نمیشه این setup رو مدلیشو بزارین که بشه جای ریختنشو مشخص کرد!
سلام.يه مشكل ديگه:31:
يه جايي هست كه بايد بري اين لوحه رو بگيري اونجا هستم
بنظرم آخريش باشه
خوب من دنبال مرده ميرم ميرسم تا جايي كه در قفل ميشه و بايد خودت از بالا بري من تا اينجا رفتم ديگه نميدونم كجا بپرم برم
اينم ليك عكسش:11:کد:http://upload.--------.com/7/1272166157.jpg
حل شد
شما بازی رو پاک کردی؟نقل قول:
اگه بازی رو تمیز ریختی و این پیغام رو داد حتما بدون مال dvd هست که از اونی که خریدی باید گله کنی به هر حال
راهنمای پاک کردن کامل بازی:
کاربرانی که بازی رو نصب کردن و با اجرای اون مشکل دارن یک بار کامل بازی رو پاک کنید نکته ی بسیار مهم برای پاک کردن کامل بازی باید دو برنامه را پاک کنید که یکی Assassin's creed II و دیگری Ubisoft Game Launcher این دو برنامه هر یک unistall خاص خود را دارد و اگر یکی از این دو پاک نشه بازی به طور کامل حذف نمیشه
کامل به این عمل کن امیدوارم حل بشه
شما این طرف کار ندارین. اون طرف سالن, گوشه (طرف در رو میگم) یه سوراخی وجود داره. برین اونجا.نقل قول:
عزيز...نقطه كه اونوره...شما اينجا چه كار ميكنيد؟؟؟نقل قول:
مگه ميشه راه نداشته باشه؟؟؟
دري چيزي اونجا هست؟؟؟
اگه اره اينور اونورش حتما يه سوراخ هست...:46:
ويرايش : با هومان همزمان شد ...
كجا.
يكم پيش رفتم اما دنبالشو ديگه نميدونم
اينم عكسشکد:http://upload.--------.com/7/1272112745.jpg
دانلود کردم یعنی ok میشه دیگه:10:نقل قول:
بهتره از کرک جدید استفاده کنید توی امضام هست و مقام و منزلت ارزش شما رو بین مردم بالا میبره و مالیات بیشتری میگیرید که توی یه صندوق تو اتاقی که خواهرتون هست نگهداری میشه
پول چیه بابا بازی رو شروع نکرده ترینرشو ساختیم رفت:5:نقل قول:
و از اون صندوق میتونید پول بگیرید همش به خاطر پوله
اساتید من بازی را روی ویندوز سون نصب کردم.
گرافیکم 1gb 8600gtx
رم 1gb
1-ولی هنوز تیک میزنه.مشکل چیه.
2-اگر رم کمه برنامه ای هست که رم را بشه بالا برد که بازی تیک نگیره احتمال میدم بخاطر رم باشه.
دوستان بعد از دردسر codex page ها چقدر تا پایان بازی مونده......................!!!!!!!!!
سوراخه طرف مقابله. اونطرف. تو تصویر هم مشخصه.نقل قول:
cpu و پاورت چیه و شایدم هرد اگه قدیمی باشه رمتم یه کوچولو کمه ویندوز رو basic کننقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اینکه جمع کردی بیار ویلا رو دیوار مرتب کنی مرحله آخر باز میشهنقل قول:
آره هر مشکلی داری حل میشه بریز تونقل قول:
c:programfiles\ubisoft\ubisoftgamelauncher
و رونویسی کن بهتره فایل هاستم به حالت قبلی برگردونی و کلن سرور رو پاک کنی:21:
رمتون 1 گیگه؟؟؟؟؟؟نقل قول:
1-ولی هنوز تیک میزنه.مشکل چیه.
2-اگر رم کمه برنامه ای هست که رم را بشه بالا برد که بازی تیک نگیره احتمال میدم بخاطر رم باشه.
من وقتی بازیو توی سون اجرا میکنم
کلا 700 تا از رمم استفاده میکنه
آقا basic یعنی چه
رو دیوارو چطوری باید پر کنم:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19: :19::19:نقل قول:
بعد از اینکه جمع کردی بیار ویلا رو دیوار مرتب کنی مرحله آخر باز میشه
cpu,power?نقل قول:
خوب من امتحان کردم 834 تا این بازی میگیره سون هم 500 تا حالا جمع بزنید من میگم رم و cpu
cpu:2.66
هاردم:500
پاورم:؟ نمیدانم ولی چند ماه پیش عوض کردم