دوست عزیز وقتی اون بالا عکس G یا E میاره به معنی این نیست که کانکتی! یعنی این کانکشنا رو خطت موجوده...:46:نقل قول:
دوست عزیز وقتی اون بالا عکس G یا E میاره به معنی این نیست که کانکتی! یعنی این کانکشنا رو خطت موجوده...:46:نقل قول:
منم با ایشون موافقم چون هیچ دلیل قانع کننده ای وجود نداره که همچین گوشیی به این زودی خبراش بیاد بیرون و همینطور که ایشون گفتن الان قوی ترین پردازنده ها کوالکام 1.3 گیگا هرتز و 1.5 گیگاهرتز dual core هستن که تازه آخره این ماه به بازار داده میشن البته 1.5 گیگا 2 هسته ای به مراتب از 2 گیگا تک هسته قوی تره!!! ولی خب همونطور که گفتم سایت اسلش گیر خبراش الکی نیست و حتما یه خبری تو سامسونگ هست...ولی فقط 1 دقیقه فکر کنین همچین گوشیی تو دستتونه!! با این مشخصات!! من که فیوزای مغزم میزنه بیرون:27:نقل قول:
دوست عزيز درسته من الان ايرانسل گذاشتم
و علامت E اومد
نشوندهنده اينه كه اين سيم كارت داراي امكان اينترنت هست
سلام.نقل قول:
اون E که میاد کنار آنتن بمعنای وجود تکنولوژی EDGE در اون منطقه هست و هر زمانی که این امکان وجود نداشته باشه علامت G ظاهر میشه که به معنای GPRS هست.:11:
راستی آریان جان!! من هر موقع میام تهران E میشه برمیگرم خونمون (میلان!!) دوباره G میشه یعنی به شهرستانا Edge نمیدن؟؟ بعد این Edge واقعی هستش یا فقط اسمشه؟؟ هزینه ی اضافه حساب میکنن بات؟
مرسي بابت راهنماييتوننقل قول:
پس علامت مربوط به اينترنت g هست؟
اما برام جالبه كه اينجا كه يه شهرستانه كوچيكه EDGE داره
دوستان اين مشكل گذاشتي والپيپر كي حل ميشه هر عكسي ميندازي براي كل صفحه ها ميندازه نميشه مثل جت عكس انداخت براش با برنامه WALLPAPER PLUS هم كار كردم ولي نشد
واسه دهات ما هم Eهست.جالب اينجاست صبح زود حدوداي 6؛7سرعت در حد المپيكه.حدوداي 60تا 70كيلو بايت در ثانيه!!!نقل قول:
از اي دي اس ال 512هم بيشتره؛در طول روز هم 15اينا هست.
تازه ايرانسل يه طرحي هم زده 1ماه اينترنت نامحدود 24ساعته 10هزار تومن؛24ساعته وصلم با همون 10تومن.4ومين دورست فعالش ميكنم.فقط شبا قطعيش زياده.
در كل اگه آدم بيكار باشه و مثل من واسه ارشد نخونه :(( آخره عشق و حاله.
60 کیلو در ثانیه!!!!:18::18::18:نقل قول:
بعد همراه اول پدرسوخته با اون شعار پدر سوخته تر از خودش:31: اومده تو نظمیه کرمانشاه به رئیس نظمیه (من!) میگه فقط GPRS داریم Edge نداریم! آخه پدر سوخته بدم با زبون از سقف آویزونت کنن!! اومدی تو نظمیه به رئیسش توهین میکنی! پدر سوخته!!بدم پدر پدر سوختتو بسوزونن!! (اگه قهوه تلخ ندیدین زیاد این پست رو جدی نگیرین:31:)
ولی چه ظلمیه در حق ما میکنن!! همراه اول تو اینجا فقط gprs داره ...باور کنین اونم سرعتش از 10 کیلو در ثانیه بالاتر نمیره!! :2:
حالا باز خوبه؛واسه شهر ما همراه آخر اينترنت نداره.اس ام اس هم به زور ميره چه برسه به اينترنتش.اما ايرانسل عوضش كارش درسته.
دوستان از عنوان تايپيك دور نشيم...
بروبچ گالاكسي لانچر 0.8.1.1 رو نصب كنن حالشو ببرين.
منو رو سه بعدي ميكنه؛ويدگت هاي زيبايي هم واسه مسج ايناداره.
بعد از نصبش دكمه هاوم رو بزنيد و لانچر رو انتخاب كنيد.
ضمنا اين نسخه پلاسش هست كه پولي نيست؛در نسخه هاي عاديش 3دلار پول ميخاد.
کد:http://www.4shared.com/file/OHENHBuY/LauncherPro_Plus_0811.htm
آخه لانچر پرو بعد از یه مدتی نسخه هایه مجانیشو اکسپایر میکنه و اونموقع گیر میوفتین!! چند تا امکان رو هم محدود میکنه مثل اضافه کردن ویدجت های خودش یا ری سایز کردن هر جور ویدجتی رو!
دوستان يه سوال
يادتونه فكر ميكردم فقط ويو اين قابليت رو داره كه توي دفتر تلفن وقتي مخاطب رو به سمت راست ميكشي تماس ميگيره و سمت چپ پيام
شما گفتين كه گالكسي هم اينجوريه اما من هرچي سعي ميكردم عمل نميكرد و بعد از خاموش روشن كردنش درست شد
تا ديشب كه دوباره اينجوري شد و عمل نميكرد و بعد از خاموش روشن شدن درست شد
چرا اينجوري ميشه؟
من خيلي بهش عادت كردم و فقط از اين روش براي تماس گرفتن و پيام دادن استفاده ميكنم
متاسفانه تماسهاي من در روز زياده
حدود 90 تا 110 تماس و همين حدود پيام
يعني ممكنه گوشي خودش تشخيص بده بعد از استفاده زياد به RESTART شدن نياز داره
يا جزء باگهاي اين گوشيه؟
يه سوال كوچولوي ديگه
وقتي علامت E مياد گوشي موقع نصب شدن به اينترنت اتوماتيك از EDGE استفاده ميكنه يا GPRS
:11:
وقتی E میاره یعنی از edge استفاده میکنه اگه بخواین از GPRS استفاده کنین باید تو تنظیمات تغییر بدین ...من تو وین موبایل بلد بودم تو آندروید نمیدونم
سلام به همگی. اختلاف قیمت 8 گیگ با 16 گیگ خیلی زیاد شده نمیدونید چرا؟ حدود 100 تومن اختلاف دارن. مگه به غیر از رم فرق دیگه ای دارن؟
فرقی ندارن. مقدار RAM که 512 هست و رامشون(2 گیگ ) هم یکیه. فقط حافظه داخلیشون فرق دارهنقل قول:
نقل قول:
پس این اختلاف قیمت 100 تومن خیلی خنده داره:31:
رفقا جواب ما رو نميديد ؟!!! نكنه با ما قهريد:41:
لطفا جواب پست 2433 جواب بدهيد:19:
خيلي مهمه :20:خيلي ممنون:11:
الان قیمت روز 8 گیگ چقدر هست؟
8گیگ 650نقل قول:
16 گیگ 735
تومن !!
خیلی گرونه لامصب:46:
با کدوم گارانتی.........؟؟نقل قول:
آها از اون لحاظ! نمیدونم :31:
خدمات پارسه ... 8 گیگ 665 هزار ...16 گیگ ..730 هزار
میگن پارسه 710 هم میده 16 رو ...در ضمن گارانتی 18 ماهه هستش
با این حساب 8 گیگ در مدت 2 هفته پیش که جناب گرافیکار این گوشی را خریدن 30 هزارتوامن ارزان شده.نقل قول:
آیا تا اوایل آذر8 گیگ به 600 تومان یا کمتر میرسد؟
هیچی مشخص نیست همچی به دلار بستگی داره و به نظر من قیمت واقعی 8 گیگ الان 580 هستش ولی تو ایران بالا رفتم دلار قیمت هارو کاذب کرده!! الان فهمیدم پارسه 8 گیگ رو 640 هم میده ولی موجودی نداره فعلا:10:نقل قول:
دیجی کالا 8 گیگ با گارانتی 18 ماهه ارسه زده 645 توماننقل قول:
همين امروز تو موبايلستان يه جا 8گيگو قيمت داده بودن 590.البته بدون گارانتي.
وقتي سايتا زدن حدود 630مطمئنا تو بازار 590گير مياد.سايتا كه معمولا گرونتر ميدن.
قيمتا به قبل برگشته...
نقل قول:
سلام.
فرقی نمیکنه چه E باشه یا G هر دو معنی اینترنته اما E یعنی EDGE که یک نسل جدید تر برای اتصال به نت هست با سرعت بالاتر, ولی توی هزینه تفاوتی با GPRS نداره.(دوستمون رئال مادرید در مورد هزینه پرسیده بودند.):11:
بابا اینطوری میگن !! وقتی میری بخری میبینی بدون گارانتی 610 پایینتر گیرت نمیاد!! ولی من هنوز تو کف گالاسک 2 هستم خیلی سخت افزارش شاخه :18:نقل قول:
سلام.نقل قول:
:18: 60 70 کیلو بایت بر ثانیه؟!!!! این سرعت اتصاله یا دانلود؟ سرعت دانلود بهت چند میده؟
داداشی تو کدوم شهر داری با اینترنت نامحدود ایرانسل 60-70 کیلوبیت اینترنت میگیری؟!!!
اخه ایرانسل واسه اینترنت وایرلسش هم یه همچین سرعتی در اختیار ملت نذاشته....
البته تایید میکنم تا سرعت 30 کیلو بیتش رو.....
وسا همن،این سرعت 20 کیلو عالیه....با اسکایپ و گوگل ویس میتونم ملت امریکا رو ادب کنم که دیگه طرف خرید تلفن نرن!!!
تازه،صبح تا شب هر جا که باشم،یه تلفن دستمه که با دوستای خارجکیم توی اسکایپ میچتم!!(چه جالب....این همه میگفتن بیا اسکایپ بیا اسکپایپ حالا که رفتم شب و روز ندارم!!!) اینجوری کلاسش هم خیلی بالاس!!!
تازه برنامه های جی پی اس و اینا هم سریعترن و ....!!!
سلام.
تعجب منم از همین بود چون من با 512 وایمکس هم به ندرت دانلود 70 میگیرم.تازه این دوستمون فرموده بودن 60 70 کیلو بایت نه 60 70 کیلو بیت!!!! یعنی یه چیزی حدود همون 512 !!!!که با GPRS یا EDGE به نظر من محاله(البته نمیدونم شایدم محال نباشه:31:):11:
آره حدود 60-70 کیلو بایت در ثانیه دانلودداشتم.(البته نوسان داشت و به 50 هم میرسید.)توجه کنید کیلو بایت نه کیلو بیت.ضمنا دوستان من بگم همیشه این سرعتو ندارم.من گفتم به این سرعت رسیدم.مثلا داشتم آسفالت دانلود میکردم 7 صبح هر 20 ثانیه 1 مگابایت پر میشد.عجب حالی میداد.:31:
البته چند نکته رو هم بگم.دکل ایرانسل به ما نزدیکه و edge هم داره.این سرعتی که بهش رسیدم صبح زود بوده که فکر کنم همه پهنای باند دسته خودم بوده:31:
ضمنا شما فکر میکنید این ایرانسا نبود من چجوری با دیال آپ 3 کیلو بایتی این همه برنامه و آسفالت 100 مگی و شیفت و رام 230 مگی فرویو و ...گرفتم؟؟؟کارش درسته.هر چند شبا اذیت میکنه.:41:
در طول روز هم سرعت دانلودم 15 کیلو بایته.
همون ماه اول که این طرح اومد (فکر کنم تیر بود)فقط با گوشی 6 گیگ دانلود کردم:31::8:
نقل قول:
من كه تو محل كارم تا 110 120 100 كليو هم سرعت دانلود دارم
یعنی شماها واقعا با edge گوشیتون به این سرعت های خفن رسیدین؟
ایول!!! حالا از کجا بدونیم کدوم استان ها edge دارن کدوما ندارن؟!
اگه علامت e زیر آنتنتو بیاد یعنی داره.نقل قول:
دوستان يه نظري هم به اين پست بندازيننقل قول:
كسي ديگه اين مشكل رو نداره؟
زياد جدي نيست
ولي يه جورايي رفته رو مخم
راستی گالاسک داران محترم موقعی که با GPRS و WIFI زیاد کار میکنین مخصوصا دانلود گوشی خیلی داغ نمیکنه ؟؟ در حدی که بنظر خطرناک برسه...بعد این داغ شدم مربوط به باتری هستش یا cpu یا تراشه ی گیرنده ی این دو موج؟؟
سلام دوستان
میخوام گالاکسی 8 گیگ بگیرم
پارس مایکروتل فعلا 8 گیگ نداره و منم عجله دارم
به نظر شما برم علاالدین و بدون گارانتی به شرط سالم بودن و تست کردن دانلودینگ بخرم؟؟؟
همش میترسم بخرم و مشکل دار( از نظر سخت افزاری ) باشه :21:
نقل قول:
دوست عزیز هم شما هم دیگران بیخیال علائدین بیشید نه امنیت داره نه فروشنده هاش خوبن فقط میخوان سرتو کلاه بزارن شما بهتره به تجربه ی من گوش کنی اصلا قید با گارانتی رو بزن چون چیز با ارزشی نیست برو بازار موبایل ایران هم امنیت داره هم با آرامش میتونی خرید کنی کلاس داره و اینکه میتونی با گوشی کار کنی و هر برندی یک مغازه مخصوص خودش رو داره من گرفتنم فروشنتده هم مشکل 3 دکمه رو برام تست کرد گفت هر وقتم آپدیت 2.2 اومد خودم برات میریزم و اینکه اصلا فروشنده هاش قصد ندارن چیزی به آدم بندازن و اینکه هر مدلی رو هم بگی برات روشنشو میارن کار کنی سایت بازار موبایلو سر بزن اگه آدرس خواستی همونجایی که من گرفتمو بهت میدم به من گفت 630 8 گیگ رو من 625 گرفتم مشکل هم نداشت کلا با اومدن بازار موبایل و نداشتن تفاوت قیمتی علائدین بیشتر به گمرگ شبیه تا بازار موبایل حتما یه سری بزن اونجا ضرر نمیکنی
سلام.نقل قول:
بله بنده توجه کردم که کیلو بایت فرمودید(توضیح هم داده بودم).قربان بنده وایمکس ایرانسل دارم با سرعت 512 ولی به ندرت سرعت 70 میده تو هر ساعتی هم که بفرمایید تست کردم.واسه همین یکم که نه برام خیلی عجیبه EDGE به شما این سرعت رو میده.یعنی بالاتر سرعت 512 (512 در حالت استاندارد باید به شما 64 دانلود بده).به هرحال بازم خوشحالم که یکی پیدا شد و از ایرانسل ابراز رضایت کرد.ضمن اینکه نه یکی بلکه4 تا اکانت 512 هم از وایمکس گرفتم و تو 4 منطقه تهران هم استفاده میکنیم(شهرک غرب, مینی سیتی,نیاوران,پیروزی) هیچ کدوم یه همچین سرعتی نداره.:11:
سلام.نقل قول:
با EDGE ایرانسل؟
بله بنده هم با سرعت 250 هم دانلود میکنم منتها نه با ایرانسل بلکه با ADSL پارس آنلاین.:11:
:21:چرا جواب سوال منو نميديد:21:؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قابل توجه بعضيا (اقاي گرافيكار و كساني كه اين گوشي رو دارند يا اطلاعاتي دارند ما رو از سردرگمي دربياريد ديگه اه...)