-
نقل قول:
سلام
سوال هایی داشتیدم::40:
اگه سیستم عامل اندروید واسه ویو پورت بشه اونوقت میشه بازی ها و نرم افزارای اندروید رو هم روش نصبید؟ اونوقت میشه هر دوتا سیستم عامل رو همزمان داشت؟ یا موقع روشن کردن گوشی باید انتخاب کنیم که با کدوم سیستم عامل بیاد بالا؟
راستی اگه به طور کامل پورت شد از نظر سرعت از بقیه ی گوشی های اندروییدی عقب تره؟:18:
شما اجازه بده بیاد بعد رو این موارد بحث میکنیم
نمیشه گفت چون مثلاً اندروید رو جت 3 4 تا بازی رو اجرا نمیکنه یکیرو اجرا میکنه
امکان برقراری تماس نیست ... دوربینش کار نمیکنه
ولی رو hd2 بهتر جواب میده
اینم باید بیاد ببینیم چجوری میشه
-
نقل قول:
سلام
من خیلی تو خرید سخت گیرم
ولی کلی تحقیق کردم حالا تصمیم گرفتم s8500 را بخرم
اما سوال
به نظر شما با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟
با گارانتی پارس مایکروتل 70 تومن گرونتره
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
من بدون گارانتی ( با گارانتی پارسه ) از اینترنت سفارش دادم تا برام آوردن
تا حالا هم که خدا رو شکر هیچ مشکلی براش پیش نیومده
فریمورش هم فارسیه
اگه خودت مراقبش هستی فکر نکنم لازم باشه که حتما با گارانتی بخری
-
نقل قول:
سلام
من خیلی تو خرید سخت گیرم
اما سوال
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
با گارانت بخر حداقل وسایل سالمه و جابه جا نیست.
باطریش 70 تومنه......خودش
-
-
نقل قول:
با گارانت بخر حداقل وسایل سالمه و جابه جا نیست.
باطریش 70 تومنه......خودش
حرفات در مورد گارانتی قبول ولی اصلی ترین باطری که برای این گوشی تو بازار ایران وجود داره 12 هزار تومنه(البته قیمت عمده)
من خودم موبایل فروش بودم و درباره حرفم مطمئنم.
:11:
-
نقل قول:
سلام
من خیلی تو خرید سخت گیرم
اما سوال
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
اگر پولش برات مهم نیست حتما با گارانتی پارس مایکروتل بخر(شک نکن)
در ضمن پارسه و مارسه و.....اینام همش کشکه و گارانتی متفرقست یعنی انگار داری گوشی بدون گارانتی میخری
یا با گارانتی اصلی بخر یا بدون گارانتی
مواظب باش کارت پارس مایکروتل تقلبی بهت نندازن
کارات پارس میکروتل اصلی اسم و شماره سریال گوشی و تاریخ شروع و پایان گارانتی روش چاپ شده(حواست باشه تقلبی با برچسب میزنن روش)
رو کارتش هم یه هولوگرام طلایی مربع-مستطیل داره.
رو کارت های تقلبی نوشته پارس ماکروتل ولی رو اصلی ها نوشته پارس مایکروتل
اینم نمونه کارت گارانتی اصلی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
نقل قول:
حرفات در مورد گارانتی قبول ولی اصلی ترین باطری که برای این گوشی تو بازار ایران وجود داره 12 هزار تومنه(البته قیمت عمده)
من خودم موبایل فروش بودم و درباره حرفم مطمئنم.
باطریه اصلیه گوشی عمدش آخرش50 تومنه.
یکی از دوستامم رفت ته 65خرید
تو بضی سایتای خارجی 30یورو ایناست:40:
-
مرسی از اینکه منو راهنمایی کردین:31:....کسی ما رو ندید انگاری...دوباره میپرسم...ببخشین...
سلام دوستان....من دیروز ااین گوشی رو خریدم...بنظرم عالی بید....
چند تا سوال داشتم...چرا تو کاتالوگ نوشته 1.5 گیگ اما تو توتال حافظه نوشته 400 مگابایت؟اخه تو کاتالوگ نوشتاه حافظه داخلی 1.5 گیگ....
بعد gps رو چجوری فعال کنم؟از سامسونگ apps چه برنامه ای بریزم بعد فعالش کنم؟
-
سلام به همه دوستان
ممنون از راهنماییتون
من شیراز زندگی می کنم
چند روز پیش قیمت ویو را از یک مغازه معتبر پرسیدم <<<>>>> 391 تومان
می گفت اصلی و پشت فاکتور هم درج میشه ( که قابل اعتماد نیست)
نمایندگی سامسونگ هم می گفت با گارانتی پارس مایکروتل : حدود 460 تومن ( از تهران پرسیدم >>> 473 )
حالا با توجه به بودجه ام فکر کنم همون بدون گارانتی بهتره
ولی چند سوال:
من قسمت انتخاب گوشی سایت ، مشخصات گوشی دلخواهم را گفتم
علاوه بر ویو ، یه نفر گوشی c7 نوکیا را پیشنهاد داد>>> ویو بهتره یا نوکیا ؟>>> چرا؟
گارانتی مایکروتل یک ساله هست ؟تعویض یا تعمیر؟
به غیر از تضمین اصل بودن قطعات و تعمیر یا تعویض خدمات دیگه ای هم ارائه میده؟
کسانی که بدون گارانتی خریدن ، تا حالا پشیمون شدن
ممنون میشم از جواب های شما
-
نقل قول:
سلام به همه دوستان
ممنون از راهنماییتون
من شیراز زندگی می کنم
چند روز پیش قیمت ویو را از یک مغازه معتبر پرسیدم <<<>>>> 391 تومان
می گفت اصلی و پشت فاکتور هم درج میشه ( که قابل اعتماد نیست)
نمایندگی سامسونگ هم می گفت با گارانتی پارس مایکروتل : حدود 460 تومن ( از تهران پرسیدم >>> 473 )
حالا با توجه به بودجه ام فکر کنم همون بدون گارانتی بهتره
ولی چند سوال:
من قسمت انتخاب گوشی سایت ، مشخصات گوشی دلخواهم را گفتم
علاوه بر ویو ، یه نفر گوشی c7 نوکیا را پیشنهاد داد>>> ویو بهتره یا نوکیا ؟>>> چرا؟
گارانتی مایکروتل یک ساله هست ؟تعویض یا تعمیر؟
به غیر از تضمین اصل بودن قطعات و تعمیر یا تعویض خدمات دیگه ای هم ارائه میده؟
کسانی که بدون گارانتی خریدن ، تا حالا پشیمون شدن
ممنون میشم از جواب های شما
ویو بهتره بابا:40:
بدون گارانتی همه چیزا رو عوض می کنن خوده فروشندها هم بم گفتن.حتما با گارانتی بگیر:40:
اینا چیه آوردی بابا:31:
اون مقدار حافظه ای که نیستش برا نصب برنامست:40:
-
نقل قول:
باطریه اصلیه گوشی عمدش آخرش50 تومنه.
یکی از دوستامم رفت ته 65خرید
تو بضی سایتای خارجی 30یورو ایناست:40:
میشه آدرس جایی که دوستتون ازش خرید کرده بگید؟
:20:
-
سلام دوستان:5:
الان داشتم سایت مربوط به فروشگاه شماره 3 پارس مایکروتل رو نگاه میکردم دیدم که سایتشو اپدیت کرده و گوشی ویو رو دوباره زده موجود با قیمت 464 هزار تومان:
کد:
http://www.mobile.ir/directory/view.aspx?id=97
-
نقل قول:
میشه آدرس جایی که دوستتون ازش خرید کرده بگید؟
:20:
علایدین طبقه دو
-
میشه اسم مغازشم بگی.
از کجا مطمئنی این همون باتری 12 هزار تومنیه نیست؟
درضمن عمده فروش های لورازم جانبی اکثرا تو طبقه 3و 4 هستن
:10:
آخه قیمت 65 هزار تومنی که میگی اصلا با عقل جور در نمیاد.
با این قیمت میشه یه باطری واسه ماشین خرید چه برسه به گوشی.:31:
باطری wave اونقدر تکنولوژی خاصی نداره که بخواد قیمت نهاییش بشه 30 یورو چه برسه به65 هزار تومن.!!!!!!!!!!!!!!:18:
فردا یه زنگ میزنم مایکروتل ببینم خود اونا چند میفروشن.دیگه اصل تر از اونجا که دیگه نمیشه پیدا کرد؟
:46:
البته کلا هدفم کل کل نیست و فقط می خوام به یه نتیجه ای برسیم و بتونیم از تجربیات هم دیگه استفاده کنیم:7:
-
بالاخره امروز سایت گوشی شاپ s8530 waveII رو آورد و با قیمت 460 تومن واسه فروش گذاشته! 30 تومن گرونتر از فروشگاه اینترنتی چاره!!!
-
نقل قول:
میشه اسم مغازشم بگی.
از کجا مطمئنی این همون باتری 12 هزار تومنیه نیست؟
درضمن عمده فروش های لورازم جانبی اکثرا تو طبقه 3و 4 هستن
:10:
آخه قیمت 65 هزار تومنی که میگی اصلا با عقل جور در نمیاد.
با این قیمت میشه یه باطری واسه ماشین خرید چه برسه به گوشی.:31:
باطری wave اونقدر تکنولوژی خاصی نداره که بخواد قیمت نهاییش بشه 30 یورو چه برسه به65 هزار تومن.!!!!!!!!!!!!!!:18:
فردا یه زنگ میزنم مایکروتل ببینم خود اونا چند میفروشن.دیگه اصل تر از اونجا که دیگه نمیشه پیدا کرد؟
:46:
البته کلا هدفم کل کل نیست و فقط می خوام به یه نتیجه ای برسیم و بتونیم از تجربیات هم دیگه استفاده کنیم:7:
من نرفتم که بخوام اسم مغازشو بدون
مال جایی که خریدم اسمشو نمیدونم چه برسه به اینکه اون خریده
زنگ بزن
-
نقل قول:
من نرفتم که بخوام اسم مغازشو بدون
مال جایی که خریدم اسمشو نمیدونم چه برسه به اینکه اون خریده
زنگ بزن
زنگ زدم مایکروتل گفت داریم.
قیمتشم 25 تومنه.
متاسفنه باید بگم بدجوری رفته تو پاچه دوستت.:41:(به قول ما فروشنده ها طرف خیلی خوب فرو کرده(منظورم تو پاچست:13:)
از این به بعد یکم حواستو بیشتر جمع کن.:46:
-
چشم بهش می گم.:31:
فروش کردن بد بختو:31:
-
نقل قول:
بالاخره امروز سایت گوشی شاپ s8530 waveII رو آورد و با قیمت 460 تومن واسه فروش گذاشته! 30 تومن گرونتر از فروشگاه اینترنتی چاره!!!
در ادامه خبر دوستمون:10:
گروه خبری GSM : گوشی S8530 Wave II به صورت بدون گارانتی و با قیمت 415 هزار تومان وارد بازار ایران شد .
گفته میشود به زودی این گوشی با گارانتی اصلی پارس مایکروتل نیز وارد بازار ایران میشود .
این گوشی جایگزین S8500 Wave است که در هفته های گذشته بسیار کمیاب شده است .
قيمتش نسبت به اينكه تازه وارد شده خيلي خوبه:27:...كسي از دوستان قصد خريد اين گوشي نداره؟
دوستدار شما ياشار
-
سلام یاشار جان
من عباس هستم تازه عضو شدم
اتفاقا می خواستم بگم من قصد خرید این گوشی (S8530 wave2)رو دارم اگه اطلاعاتی مثل قیمت دقیق ازش دارید یا چیز دیگه ممنون میشم بهم بدی
-
عرضه کیف ها و قابهای مخصوص ویو توسط PDair
-
نقل قول:
من عباس هستم تازه عضو شدم
اتفاقا می خواستم بگم من قصد خرید این گوشی (S8530 wave2)رو دارم اگه اطلاعاتی مثل قیمت دقیق ازش دارید یا چیز دیگه ممنون میشم بهم بدی
سلام عباس جان :40:اول از همه خوش اومدي:27:
اطلاعات كه چه عرض كنم...اينو ببين شايد كمكت كنه:10::
ویژگی های کلیدی
- صفحه نمایش لمسی خازنی 3.7 اینچی از نوع Super Clear LCD با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ و پشتیبانی از رزولوشن WVGA ، پشتیبانی از مالتی تاچ، استفاده از شیشه ضد خش برای سطح صفحه نمایش
- بدنه فلزی محکم و باریک
- سیستم عامل بادا v1.2 و Samsung Apps
- پردازنده یک گیگاهرتزی ARM Cortex A8
- پشتیبانی چهاربانده از GSM و دو بانده از HSPA
- Wi-Fi 802.11 b/g/n و پشتیبانی از WPS ، قابلیت وبگردی از طریق اتصال گوشی به رایانه
- گیرنده GPS داخلی با پشتیبانی از AGPS ، قطب نمای دیجیتال ، نرم افزار Samsung LBS که با حمایت Route66 طراحی شده است
- دوربین پنج مگاپیکسلی با فوکوس خودکار و فوکوس لمسی ، قابلیت برچسب گذاری جغرافیایی، تشخیص لبخند و فلاش LED
- ضبط ویدیویی 720p با نرخ 30 فریم بر ثانیه
- 2گیگابایت حافظه در دسترس کاربر ، اسلات کارت حافظه microSDHC
پورت استاندارد microUSB و بلوتوث v3.0 به همراه پشتیبانی از A2DP
- سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری، خروجی تلویزیون
- مرورگر وب مبتنی بر Webkit با نام Samsung Dolphin Browser 2.0 با پشتیبانی از فایل های فلش
- نرم افزار YouTube ، یکپارچگی با سرویس های اجتماعی FaceBook و Twitter
- پخش ویدیوهای DivX و XviD
- کیفیت صدای خوب
نقاط ضعف اصلی
- تعداد محدود نرم افزارهای در دسترس
- عدم برابری Super Clear LCD با Super AMOLED
- قرارگیری اسلات کارت حافظه در زیر باتری
- نبود هیچگونه محافظی برای لنز دوربین
- نرم افزار مسیریابی گوشی تنها با مجوز سی روزه عرضه می شود
- عدم تعبیه سنسور محدود کننده نور برای تنظیم خودکار روشنایی صفحه نمایش
- عملکرد ضعیف در میزان بلندی صدا
برتری های Wave II نسبت به Wave
- آخرین نسخه سیستم عامل بادا یعنی نسخه v1.2
- قابلیت درج متن T9 Trace که مشابه Swype است
- امکان به روز رسانی نرم افزاری به صورت مستقیم از خود گوشی
- صفحه نمایش لمسی بزرگتر 3.7 اینچی(خوراك اينترنت و بازي و فيلمه:27:)
در ضمن اين عكسم ببين صفحه نمايش خوبي داره......:18:
دوستدار شما ياشار
-
راستی بروبچ بحث کیف شد، میخواستم بپرسم کیف مخصوص ویو تو ایران هست؟! اگه آره چنده؟! مرسی....
-
نقل قول:
راستی بروبچ بحث کیف شد، میخواستم بپرسم کیف مخصوص ویو تو ایران هست؟! اگه آره چنده؟! مرسی....
سلام
ببین میخوام یه چی بگم که فقط سلیقه خودم هست ولی شاید شما هم اینجوری باشی!:31:
ببین کیفی که میخوای برای گوشیت بگیری به هر حال گوشیتو گنده میکنه و نمیتونی از طراحی و خوش دستی خود گوشی لذت ببری چون هر وقت باهاش کار میکنی این کیف روش هست
به نظر من کیفه خوب مثله کیفه خود گوشی وقتی میخوای باهاش کار کنی از خود گوشی جدا میشه یعنی موقع کار با گوشیت ازش دیگه حسابی لذت میبری ولی سایر موقع ها که کار نداری تو کیفشه و محافظت میشه!!
حالا خیلی ها میگن هر دفه هی باید جدا شه و ..
یا اگه آوردیم بیرون و بعد از دستمون افتاد و ...
به نظرم سخت نگیرین و از زیبایی گوشیتون لذت ببرینن چون هر چی بیششتر سخت بگیرین دنیا بیشتر سخت میشه!!!!!
منظورم از حرفام این نبود که کیفه خود گوشی عالیه اتفاقا افتضاحه!!
ولی سبکش خوبه!!
-
اتفاقا من با اون سبکی که شما میگین مشکل ندارم که خوشم هم میاد....ولی خواستم بپرسم کیف مخصوصش همیجوریه یا باید بگردم.....
-
سلام دوستان من دارم ویو رو میفروشم پول لازم شدم به یه مشکل بر خوردم من سیم کارت از گوشی در میارم ریست هم کردم هر بار که گوشی روشن میشه 233 تا دلیور اس ام اس میاد!
هر کار بگین کردم میشه پاک کرد همشو ولی با هر بار روشن کردن گوشی بازم 233 تا میاد!!!!!!!!! سی پی یو هم درگیره وقتی گوشی بالا میاد میچسبه به 100 تا این دلیورارو بیاره بعدش خوب میشه سرعتش!تورو خدا کمک کنید نمیشه دست مردم داد اینجوری شماره ها معلومه!
خواهشا سریع جواب بدین منتظرم....
-
من گوشیم یه مشکل عجیب داره ، شاید باورتون نشه : مشکل زنگ هشدار داره
تا حالا چند بار نزدیک بوده خواب بمونم و به سرویس نرسم
یه روز زنگ میزنه ، سه روز نمیزنه ، مثلا اگه برای پنج دقیقه بعد کوک کنی زنگ میزنه اما برای صبح که بزاری خواب میمونه
صبح ها من باید گوشی رو بیدار کنم
همه تنظیماتشو امتحان کردم فایده ای نداشت ، دیگه بی خیاله ساعتش شدم .
برای صبح ها به گوشی چینی قدیمیم متوسل شدم .
برای کسی دیگه هم این مشکلو داره ؟
-
نقل قول:
یه روز زنگ میزنه ، سه روز نمیزنه ، مثلا اگه برای پنج دقیقه بعد کوک کنی زنگ میزنه اما برای صبح که بزاری خواب میمونه
اره منم همین مشکل برام پیش اومد و هر کاری کردم حل نشد که نشد:41:
خلاصه که دیگه بیخیال alarm شدم.
-
نقل قول:
اره منم همین مشکل برام پیش اومد و هر کاری کردم حل نشد که نشد:41:
خلاصه که دیگه بیخیال alarm شدم.
نقل قول:
نقل قول:
سلام دوستان من دارم ویو رو میفروشم پول لازم شدم به یه مشکل بر خوردم من سیم کارت از گوشی در میارم ریست هم کردم هر بار که گوشی روشن میشه 233 تا دلیور اس ام اس میاد!
هر کار بگین کردم میشه پاک کرد همشو ولی با هر بار روشن کردن گوشی بازم 233 تا میاد!!!!!!!!! سی پی یو هم درگیره وقتی گوشی بالا میاد میچسبه به 100 تا این دلیورارو بیاره بعدش خوب میشه سرعتش!تورو خدا کمک کنید نمیشه دست مردم داد اینجوری شماره ها معلومه!
فقط اینو بگم اگه فلش نکردین منظورم آپدیته نکردین بکنین احتمالا مشکلش اینه
jpjh2بهترینه واسش
-
دوستان این بازی هایی که برای سیستم عامل بادا هست ، من تو تاپیک معرفی بازی ها که دیدم اکثرا نوشتند پولی .
یعنی راهی نداره این بازی ها را دانلود کنید . ؟
آخه بازی های خیلی باحالی دارند و اینکه این گوشی تمام این بازی ها را راحت و روان اجرا میکنه ؟
-
نقل قول:
دوستان این بازی هایی که برای سیستم عامل بادا هست ، من تو تاپیک معرفی بازی ها که دیدم اکثرا نوشتند پولی .
آخه بازی های خیلی باحالی دارند و اینکه این گوشی تمام این بازی ها را راحت و روان اجرا میکنه ؟
من همه رو دارم.
عالی و روون اجرا می کنه
به امضام نگاه بی اَکُنـ(قهوه تلخی):31:
-
نقل قول:
سلام اين بازي هاي پولي رو ميتوني با اسپوف كردن رو گوشيت بريزي و حالشو ببري:31:در جواب سوال اخرت مثل هلو راحت و روان اجرا ميكنه....:8:
دوستدار شما ياشار
-
tired friend عزیز فریمور من همین بود از وقتی این گوشی رو خریدم!خیلیم راضیم ازش بابا یه نفر متخصص نیست جواب مارو بده قبلا یه امیر سامسونگ بود دستش دوروست همه چی میدونست زودم جواب میداد! help me!
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
-
نقل قول:
tired friend عزیز فریمور من همین بود از وقتی این گوشی رو خریدم!خیلیم راضیم ازش بابا یه نفر متخصص نیست جواب مارو بده قبلا یه امیر سامسونگ بود دستش دوروست همه چی میدونست زودم جواب میداد! help me!
برو کلا فلش کن با باکس شاید درس شه.
دیگه چیزی ذهنم نمیاد
یه بک آپم بگیر حتما
چیزی یادم اومد می گم:40:
-
نقل قول:
فقط اینو بگم اگه فلش نکردین منظورم آپدیته نکردین بکنین احتمالا مشکلش اینه
jpjh2بهترینه واسش
نه مشکل شدیدتر از این حرف هاست
مثل اینکه یه باگ تو سیستم عامله و با فلش درست بشو نیست :41:
اینجا رو ببینید :
http://www.samsungwaveforum.com/samsung-wave-apps/alarm-clock-not-working-correctly/
-
اوه راس می گین چن نفر تو موبایلستانم این مشکلو داشتن
والا چیزی یادم نمیاد سرچ می کنم بهتون می گم
-
نقل قول:
---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------
تا اونجایی که میدونم این اصلا مشکل خاصی نیست! :20:
فقط یک باگ در بعضی از فریمور ها هست...
کافیه به یک فریمور خوب(اگه میخواید بفروشین بهتره jpg2(اسمش همچین چیزی بود یادم نیست)(البته نسخه فول))فلش کنید...
ومشکلتون حل خواهد شد...
-
نقل قول:
این مشکل مال وقتیه که مسیجینگ روی حالت کانورسیشن هست و وقتی که دلیور میاد شما بازش نمیکنید.
یک راه دارم.اینه که دلیور ها رو تک تک پاک کنید.یعنی مارک آل نکن.دونه دونه پاک کن.
-
ممنون این کارو انجام میدم ولی بعید میدونم درست بشه اگه کسی به جایی رسید منو در جریان بزاره لطفا مرسی
-
سلام اقا مشکل حل شد همینطور که دوستمون گفت باید دونه دونه پاک کنید البته من تو حالت فولدر view گذاشتم اول اس ام اس هارو باز کردم دونه دونه تا اخر بعد دونه دونه پاک کردم! 30 مین کشید ولی مشکل حل شد.ممنون بای