دوست عزیز کافیه که بری صفحه اول سایت مبین نت و برروی متن و عکس طرح بهاری کلیک کنی. کاملاً میبینی که طرح بهار با زمستان هیچ فرقی نکرده.نقل قول:حتی عکس سفره هفت سین گذاشته. کاملاً مشخصه.کد:http://www.mobinnet.ir/
Printable View
دوست عزیز کافیه که بری صفحه اول سایت مبین نت و برروی متن و عکس طرح بهاری کلیک کنی. کاملاً میبینی که طرح بهار با زمستان هیچ فرقی نکرده.نقل قول:حتی عکس سفره هفت سین گذاشته. کاملاً مشخصه.کد:http://www.mobinnet.ir/
بچه ها من بيشتر وب گردي ميكنم تا دانلود وايمكس به دردم ميخوره؟
خوبه و می تونی بری از این طرح بهاره بگیری با مودم رایگان ولی اول برو تو سایت و اطمینان پیدا کن که محل شما آنتن میده یا نه ؟نقل قول:
من که با اینکه خونه ما خوب آنتن نمیده هیچ مشکلی نداشتم.
دوستان فلشی که در صفحه اصلی سایت مبین گذاشته شده طرح بهاری نیست. با کلیک روی اون وارد همون طرح زمستانی میشین
دوستان یک سوال:
روشی وجود داره که زمان راه اندازی اولیه مودم وایمکس رو کمتر کنیم؟ میدونید که هربار که مودم رو به برق میزنی حدود یک دقیقه طول میکشه تا آنتن رو پیدا کنه و وصل شه و لاگین کنه. میخوام ببینم روشی هست که این زمان رو کمتر کنیم یا حتی از بین ببریم؟
سوال؛
فقط مراکز استان ها سرویس میدن؟
ما پردیسیم، اینجا به غیر از یه سرویس مزخرف وایرلس که ماهی 30 تومنه دیگه هیچ سرویسی نیست، حتی edge هم نیست، کسی میدونه کی به طوابع تهران سرویس میدن؟
برای چک کردن پوشش آنتن منطقه بعد از چک کردن سایت از بخش فروش خود مبین هم بپرسید چون نقشه اونا به روز و دقیق تره
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
نه راهی وجود که زمان رو کمتر کرد چه برسه به از بین بردن:31:.نقل قول:
اي اس پس وايمكس مبين نت تقريبا 5 كيلومتري خونه ماست فك كنم تحت پوشش باشيم جون تو سايت زده تا 50 كيلومتري پوشش ميدهنقل قول:
خوبه و می تونی بری از این طرح بهاره بگیری با مودم رایگان ولی اول برو تو سایت و اطمینان پیدا کن که محل شما آنتن میده یا نه ؟
من که با اینکه خونه ما خوب آنتن نمیده هیچ مشکلی نداشتم.
دوستان كدوم مودم واسه داخل خونه بهتره؟
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
و ميشه چندتا عكس از مودم هاي مبين نت بذارين
نقل قول:
اگر قیمت براتون مهم نیست مودم وای فای یک مجموعه کامله. چون هم میتونید تا 4 تا سیستم رو بهش به صورت لن وصل کنید و هم قابلیت وای فای که واقعا کار راه اندازه. عکس مودمها در سایت مبین نت و قسمت مودم cpe موجوده.
دوستان مودم راه دور وای فای هم هست؟
سلام. دوستانی که اشتراک مبین نت رو گرفتن، از سرعت دانلودش راضین؟ معمولا رو چنده؟ یه چیز دیگه، محدودیت حجمش چطوره؟
سلام.من دیروز ساعت 7 صبح دانلود کردم و دانلودم تا حدود ساعت 8:05 ادامه داشت.حالا اومدم دیدم دانلودم رو رایگان حساب نکرده و از ترافیکم کم شده !!!!! :sad:
با این که قبلش مودم رو از برق کشیده بودم و دوباره وصل کرده بودم. به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت من کاری نمیتونم بکنم بعد یه شماره تلفن داد که گفت الان کسی نیست جواب بده .یعنی فکر کنم رفت تا بعد از عید!!واقعا مسخرست!!
حالا میخواستم ببینم چون دانلودم از 8 گذشته حساب شده یا نه؟
و بعد اینکه برای ریبوت کردن مودم باید دکمه reset رو بزنیم یا از برق بکشیم دوباره وصل کنیم؟یا فرقی نداره؟
دوست عزیز چون دانلود تا بعد از ساعت 8 طول کشیده کل حجم فایل دریافتی رو از حسابتون کم کرده. برای ریست کردن هم میتونی آداپتور رو بکشی و دوباره وصل کنی و هم از طریق کنترل پنل مودم اینکارو انجام بدی که البته همون آداپتور راحت ترهنقل قول:
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:09 PM ----------
سرعت دانلود استاندارده. یعنی دقیقا چیزی که باید باشه. محدودیت حجمش هم خوبه. روزا برای وبگردی و شبا برای دانلود مناسبه. به شخصه در طول روز وبگردی میکنم و اگر فایلی رو برای دانلود انتخاب کردم با دانلود منیجر برای شب میزارم که دانلود شه.نقل قول:
---------- Post added at 08:12 PM ---------- Previous post was at 08:11 PM ----------
نقل قول:
مودمهای وایمکس از قرار زیر هستند:
مودم خارجی - بدون وای فای
مودم داخلی ساده
مودم داخلی با وای فای
مودم یو اس بی (فعلا مبین نت نمیفروشه)
راستی امشب از ساعت 12 شب به بعد دانلود رایگان حساب میشه دیگه؟
یه مورد دیگه اینکه من از روز اول که میخواستم وارد قسمت ecare سایت مبین بشم با فایرفاکس هرچی روی دکمه login کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته تو گوگل کروم هم همین طوریه ولی فقط با اینترنت اکسپلورر راحت میتونم لاگین بشم.مال بقیه هم همین طوره؟
قيمت برام مهم نيست كدوم از همه بهتره؟نقل قول:
مودم خارجی - بدون وای فای
مودم داخلی ساده
مودم داخلی با وای فای
مودم یو اس بی (فعلا مبین نت نمیفروشه)
آره منم با فایرفاکس نتونستم ولی با اکسپلور لاگین میشم.نقل قول:
سلام دوستان
منم یه چند روزی هست که سرویس یک ساله 512 با حجم 20 گیگ رو گرفتم.
واقعا ازش راضی هستم و سرعت هم معمولا رو 67 کیلوبایت ثابته ، اما الان یه چیز عجیب دیدم ، ما الان در واقع تو روز جمعه هستیم و من واسه تست 10 مگ دانلود کردم و مودو رو ریست کردم و رفتم به پنل دیدم از حجمم کم کرده...قانون جمعه ها چیه ؟؟؟
مبین نت از چه ساعتی به بعد رو جمعه در نظر می گیره و حجم کم نمی کنه ؟ :31:
سلام دوستان
واقعا ازش راضی هستم و سرعت هم معمولا رو 67 کیلوبایت ثابته ، اما الان یه چیز عجیب دیدم ، ما الان در واقع تو روز جمعه هستیم و من واسه تست 10 مگ دانلود کردم و مودو رو ریست کردم و رفتم به پنل دیدم از حجمم کم کرده...قانون جمعه ها چیه ؟؟؟
مبین نت از چه ساعتی به بعد رو جمعه در نظر می گیره و حجم کم نمی کنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله فقط با اکسپلورر اون دکمه کار میکنه:31:نقل قول:
---------- Post added at 03:15 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------
بستگی به خودت داره ولی مودم داخلی وای فای اگه پوشش منطقه تون داخلی باشه از همه کامل ترهنقل قول:
چقدر هزينش شد دوست عزيز؟نقل قول:
206 هزار تومن.نقل قول:
از ساعت 2 بامداد جمعه میتونی رایگان دانلود کنی. یعنی مثل هرشب که دانلود رایگان شروع میشه. با این تفاوت که دیگه ساعت 8 تموم نمیشه و کل جمعه رو میتونی دانلود کنی.نقل قول:
سلام دوستان من الان adsl دارم 512 که پینگم رو 300 هست ایا به صرفه هست که بیام 512 مبین نت رو بگیرم در ضمن پینگش چطوره و سرعت دانلودش در شبا موقعی که رایگانه چطوره ؟؟
براي يك سال ديگه درسته؟نقل قول:
206 هزار تومن.
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
چطوري ميتونم پينگم رو بفهمم؟اصلا پينگ چيه؟نقل قول:
سلام دوستان من الان adsl دارم 512 که پینگم رو 300 هست ایا به صرفه هست که بیام 512 مبین نت رو بگیرم در ضمن پینگش چطوره و سرعت دانلودش در شبا موقعی که رایگانه چطوره ؟؟
تو قسمت run کامپیوترت تایپ کن ping 4.2.2.4 -t بعد عددی که مینویسه time=300 اون time همون پینگ شماست ببین چنده ؟!
نه ! برای جمعه ها از ساعت 12 شب پنجشنبه دانلود رایگان حساب میشه.من دیشب 12 به بعد دانلود داشتم از ترافیکم کم نشده.نقل قول:
[QUOTE=x935;5946510]براي يك سال ديگه درسته؟ QUOTE=x935;5946510]
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
بله برای یکسال که شامل هزینه نصب و موددم هم میشه.
واسه من زد : TIME=200 چطوره؟نقل قول:
خيلي با صرفه تر از اي دي اس ال هستنقل قول:
بله برای یکسال که شامل هزینه نصب و موددم هم میشه.
راستي با چه سرعتي گرفتين؟
در ساعات مختلف زیاد فرقی نمیکنه اما در کل بالای 350 با pingtest.net و با CMD هم 4.2.2.4 350 و یاهو هم 300 - 400نقل قول:
در کل اصلاً پشتیبانی مبین نت نمیدونن پینگ یعنی چی یا فوقش میدونن اما میگن پینگ 400 خوبه!:18:
جدا وضعیت جمعه ها مسخره شده
خب نمیخواین سرویس بدین این رایگان بودنش رو وردارین حداقل مثل روز های عادی به کارمون برسیم !
من با سرعت 1Mb دانلودم رسیده به 17 KB !!!
خودشونو مسخره کردن
جمعه ها افتضاحه
امروز منم زیاد راضی نبودم. خیلی نوسان داشت. همش دور و بر 10 کیلوبایت میگشتنقل قول:
سلام .
من می خواهم از ایرانسل وایمکس بگیرم . اما بین این دوراهی موندم که از ایرانسل بگیرم یا از مبین نت ( طرح ویژه مودم رایگان )
نمی دونم فکرش می کنم که مبین حجم کمتری رو میده اما مودم رایگان
اما ایرانسل حجم بیشتر و مودم پولی
ولی باز هم مبین نت شباش مجانیه که نمی دونم اصلا ارزشی داره یا خیر ؟؟؟
نظر شما چیست ؟!؟!؟!
منطقه هم بین دوم و سوم تهرانپارس - روبه شاهد ( منطقه پوشش سبز )
منم موقعی که میخواستم وایمکس بگیرم شدیدا بین ایرانسل و مبین مونده بودم.اما اخر سر مبین رو گرفتم به 4دلیلنقل قول:
یک.پوشش سراسری مبین که کل کشور هست و اگر بخواین اینده نگرانه انتخاب کنید به نظر من مبین شاید انتخاب بهتری باشه
دو.دانلود رایگاه در جمعه ها و شب ها که واقعا نمیشه در نظرش نگرفت
سه.قیمت مبین از ایرانسل کمتره .مثلا سرعت 512 رو در نظر بگیرید مبین خیلی ارزون تره.
چهار.پشتیبانی مبین بهتره و رو اعصاب ادم نمیره مثل ایرانسل.
منم مبین رو پیشنهاد میدم. دانلود شبانه و جمعه ها خیلی مهمه. مگر اینکه شما بگی من اهل دانلود نیستم که این بعیده. و جالبه بدونی که من الان یک ماهه که ایرانسل ثبت نام کردم ولی هنوز تماس اولیه برای واریز پول با من گرفته نشده با اینکه دو بار هم ثبت نام کردم. ولی در همین بین مبین نت رو ثبت نام کردم و الان از سه هفته گذشته که دارم استفاده میکنم و میشه گفت بالاتر از حد متوسط ازش راضیم. باز انتخاب با خودته
به نظر من مبین نگیر چون پهنای باند کم میشه
اونوقت ما دیگه نمی تونیم راحت استفاده کنیم
کاربر کمتر-سرعت بیشتر :31:
شوخی کردم به مبین خوش اومدی:27:
دوستان لطفا هرکی پستی میذاره خواهش بگه از کدوم شهر هست که بشه راحت تر قضاوت کرد. ممنون
تشکر اما به شدت قهوه ای شدم و ضایع کردن من رو .
تهرانپارس رو ضعیف ترین پوشش هست و گفت با مودم خارجی هم شاید سرعت مطلوبی نگیرم .
شانس نداریم که اه اه اه
الان اومدن برای تست اینجا ٬به هم می گفتند منفی ۷۹-۸۳ هستش . این یعنی خوب یا بد ؟ سرعت یک مگ قرار بگیرم
مودمی هم که آورده بودند از این کله قندی ها بود و یک دونه آنتنش اونهم کنار پنجره بیشتر روشن نشد. جالبه ما در قلب منطقه تحت پوشش هستیم و اگر حرفشون درست باشه و آنتن بی تی اس نزدیک ۸۰۰ متر فاصله داریم
یکم بدتر باشه دیگه نمیتونی سرویس بگیری. بهتر بود با مودم وای فای میگرفتن.نقل قول: