نقل قول:
دوست عزيز فعلاً موبيليتي فعال نيست و مجوز هم نميدن البته تا ارديبهشت سال 92 كه اين قابليت فعال ميشه.
Printable View
نقل قول:
دوست عزيز فعلاً موبيليتي فعال نيست و مجوز هم نميدن البته تا ارديبهشت سال 92 كه اين قابليت فعال ميشه.
1.خطاب به شرکت ایرانسل باشهنقل قول:
2.سرعت 512 در اون قید شده باشه
3.قید شده باشه که برای انجام امور تحقیقاتی نیاز به این سرعت دارید
برای اینکه خیالتون از دائمی بودنش راحت بشه سعی کنید بجای نامه دانشگاه از نامه شرکت یا جواز کسب استفاده کنید
وای فای رو انتخاب کردم ولی شاید یواس بی بهتر بود................................
دوست عزیز در هر دو حالت ریست میشد..نقل قول:
البته تو مد TTLS بعد از 25 ثانیه بالا می آمد ولی چون در شبکه خانگی استفاده میکردم اصل ضذ حال وقتی بود که داشتی مثلا فیلمی رو با لپ تاپ از روی PC می دیدی یا فایلی رو کپی میکردی..:13:
نقل قول:
منظور شما چیه؟
نمیشه توی ماشین استفاده کرد؟
دوست عزیز من به جای ایشون عذرخواهی میکنم ..نقل قول:
امیدوارم مدیران اسپمر هارو هرچه زودتر مشخص کنند..
نمی خام توی حرکت فقط حایی غیر از خونه منظورم بود
در مورد هیتلر هم شک دارم من که فی تی ان نتونستن روش اجرا کنم راهنمایی می کنید
پس احتمالا مال شما ایراد داشته چون الان یه ساله که مشکلی باهاش ندارم. رو هر دو مود عالی کار میکنه. گیرندگی خوبی هم داره.نقل قول:
هنوز مجوز وايمكس سيار رو ندادن به همين در حين حركت نمي شه استفاده كرد.نقل قول:
چی چی ان هم کار میکنه مشکلی نداره ..نقل قول:
کانکشن رو دوباره بسازین احتمالا مشکل از سیستم عاملتون هست..
نقل قول:
هر كجا كه آنتن بده مي تونيد استفاده كنيد.
اگه منظورتون وي پـــــــــــــي * ان هست كه نه مشكلي نداره راحت ميشه استفاده كرد.
پس این که فایده ای نداره
آدم GPRS میگیره
یه سوال دیگه
من اگه با خونمون وایمکس ثبت کنم و مودم usb بگیرم یعنی دیگه نمیتونم دانشگاهمون از وایمکس استفاده کنم؟
آقا اینم یه جواب بدین 2 صفحه گذشت هنوز من توش گیرمنقل قول:
ممنون از شما الان وای فای رو از ترس انتن دهی انتخاب کردم امیدوارم پشیمون نشم
یخه جورایی تو دلم یو اس بی هستش
GPRS با WIMAX قابل مقايسه نيست !نقل قول:
بله مي تونيد مودم USB بگيريد و در تمام نقاطي كه آنتن بده استفاده كنيد.
نقل قول:
پس این قضیه متحرک چیه؟
4 تا مودم عوض کردم.. همشون عین هم بودن.. ریست میشدن..نقل قول:
متحرک یعنی توی ماشین در جال جرکت
من جالا منتظر زنگ ایرانسلم
امیدوارم اگه نظر به برگشت به یو اسبی با شه بتوم اون موقع تغییر بدم
نقل قول:
يعني در حال حركت (مثلاً حركت با اتوموبيل) استفاده بشه ميشه متحرك كه هنوز مجوزش رو ندادند .
پس یعنی من میتونم هر جایی که توی کشور آنتن داد ازش استفاده کنم؟
نقل قول:
بله مي تونيد
1- نمیدونم..نقل قول:
2- مدل مودمت چی هست؟
تو کدوم منطقه هستید؟
خوب نامه شرکت یا جواز کسب استفاده کنید میشه یکم در موردش توضیح بدی چون میخوام دائمی باشه
باسلام
شما باید از طریق دیگه ای به اینترنت وصل شده و حسابتان را شارژ کنید البته بهترین نوع شارژ به نظر من از طریق کارت عابر بانک است
از يه شركت معرفي نامه مي گيريد.نقل قول:
اینترت حجمی با شبانه رایگان میده ایرانسل یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر جا که نه. توی 12 شهری که مجوز داره هر جایی که "آنتن وایمکس"( نه آنتن سیمکارت ایرانسل) میداد میتونید استفاده کنید. نقشه مناطق تحت پوشش این شهرها توی سایت ایرانسل هست که اخیرا کاملتر و دقیقتر از قبل شده و حتی میشه براحتی تشخیص داد در کجا باید از چه مودمی(داخلی یا خارجی) استفاده کرد.نقل قول:
خود وایمکس حتی وقتی شارژ نداشته باشید به سایت ایرانسل و ecare وصل میشه و میتونید حسابتون رو اینترنتی از طریق کارت های شتاب شارژ کنید (یا از طریق کارت شارژ ایرانسل!)
فرق اعتباری 6 ماهه و دائمی 6 ماهه تو چیه ؟
کدومش بهتره ؟
همه جور داره ولی شبانه رایگان نداره.:31:نقل قول:
نقل قول:
طبق تستی که داشتم :
آدرس مک مودمها با یوزر ها ست نشده ، یعنی هر یوزری میتونه با مودم سایر یوزر ها به شبکه وصل بشه
پس بیشتر مراقب یوزر پسوردتون باشید ، مخصوصا که من جایی رو برای تعویض پسورد شناسه کاربری وایمکس ندیدم .
كي ميگه نميشه ؟نقل قول:
[PHP]http://www.up.--------.com/images/rtkm90nnr7ycg84bl1aj.png[/PHP]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین بهتره یا ایرانسل ؟
جواب : به نظرمن اولین نکته پوشش منطقه مورد نظر هست اگه هر کدوم اینا تو منطقه مورد نظر شما پوشش مناسبی داشت بهترین انتخاب برای شروع شما همونه .، بعد از اون دنبال سئوال های دیگه اعمم از سرویس و خدمات و ... باید رفت
تهران_قلهک_خ یخچال
طبقه چهارم
تهران_تقاطع مجاهدین و خ ایران
طبقه چهارم
تهران_میدان امامت
البته خود ایرانسل هم این منطقه رو زرد نشون داده و من فایلش رو نمیدونم چیکار کردم اون منطقه ایندور جواب نمیده
يك سوال فوري :
اگر بنده كاربر خانگي باشم و وايمكس رو تو خونه استفاده كنم ولي از يك شركت آشنا نامه بگيرم براي سرعت 512 كيلوبايت ،در موقع ثبت نام اينترنتي نوع مشترك رو بايد : خانگي (حقيقي) بزنم يا شركتي (حقيقي) ؟؟
در ضمن الان هزينه اشتراك نصف قيمته؟ چون الان رفتم تو سايت به صورت آزمايشي ببينم هزينه ها چقدر ميشه ، مودم كه تا 22 بهمن نيم بها است و 40 تومن حساب ميشه و درسته ولي وقتي طرح اعتباري 512 كيلوبايت محدود رو انتخاب كردم تو جدول سمت چپ كه هزينه ها رو نشون ميده زد 10 هزار تومن ، در صورتي كه هزينه يك بسته 20 هزار و 600 تومن است ،يعني هزينه اشتراك هم اين ماه شامل تخفيف ميشه؟
شركتي (حقيقي)نقل قول:
خیر ! چون الان وسط ماهه همین 15 روز رو حساب کرده که نصف میشه...نقل قول:
عجب ! پس تا قرون آخرش رو حساب كردند ،از ايرانسل آب نمي چكه !: دينقل قول:
خیر ! چون الان وسط ماهه همین 15 روز رو حساب کرده که نصف میشه...
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
خيلي ممنونم از راهنماييتون.
خ یخچال -سرویس 512 حجمی (محدود) -ساعت 11 شب
این بسته افزایشی ترافیک که میشه خرید:
* PREPAID SECONDARY BOLTON 1GB
اعتبارش 1 ماهست ؟! یعنی بعد 1ماه هر چی مونده باشه میپره ؟
برای طرع 512 اعتباری ماهانه.
راستی قیمتش رو میدونید ؟