بله با دکمه audio (فکر کنم long press باشه)میتونن bass وtreble رو تنظیم کنن .در انکیو 5305 که اینجوریه.نقل قول:
در ضن تنظیمات rock ,...برای موسیقی در 5305 هم وجود نداره.
چهار مود برای گیم وجود داره .
Printable View
بله با دکمه audio (فکر کنم long press باشه)میتونن bass وtreble رو تنظیم کنن .در انکیو 5305 که اینجوریه.نقل قول:
در ضن تنظیمات rock ,...برای موسیقی در 5305 هم وجود نداره.
چهار مود برای گیم وجود داره .
باس و تریبل و سنتر داره، وقتی روی گزینه ی استریو رفتم سنتر خودش روی منفی 4 بود ولی هر چی تغییرش میدم فرقی احساس نمیکنم حتی روی منفی 12 و یا مثبت 12.
اون دابل باس هم فکر کنم یه جا خوندم اتوماتیک آف هست تا وقتی که یک ساب ووفر نداشته باشی.
برای باس هم یه کاری کردم علاوه بر کم کردن از توی اکولیزر ،که احساس میکنم که باس خیلی نرمتر شد، همانطور که گفتم زیر هر کدوم از پایه ها که به صورت میخ بود یک قطعه هایی از پلاستیک سخت بود من زیر اون پلاستیک ها یه پارچه ی خیلی کلفت گداشتم به قطر 1-2 سانت که پلاستیک ها با کف سرامیک تماسشون مستقیم نباشه، به نظرم باس خیلی بهتر شد، احساس میکنم کمتر صدای بیس خراب می شود.
البته فکر کنم اون پلاستیک های زیر پایه مخصوص زمانیه که بلندگو روی زمین نرم مثل فرش و اینا باشه و میخ برای روی سرامیک و موزاییک و اینا برای احتیاط که روی موزاییک خط نندازه زیرش اون پلاستیک ها رو گذاشته بودم.
منم خودم زیاد نمی دونم ولی اینجا رو نگاه کن شاید بدردت بخورهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263297&page=175
کسی نمیتونه کمک کنه ؟نقل قول:
قیمت هاشون رو میشه بگین؟! اصلا تو 700-800 تومن چیزی هست ؟!نقل قول:
من به شخصه پایونیر و بعد فیلیپس رو پیشنهاد می کنم
چقدر می خواین هزینه کنید>؟
من میخوام از جوانرود بگیرم!
MKV رو فکر کنم اکثر پلیر ها پخش کنن ولی rmvb رو نمی دونم.نقل قول:
فکر کنم یه چند صفحه از این تاپیک رو نگاه کنی یکسری اطلاعات دست میاد
بلوري پلير سامسونگ 5500 فرمت MKV اجرا ميكنه.نقل قول:
می تونید rs30 or rs50 پایونیر با قیمتهای 840 و 650 خریداری کنید که خیلی عالیه فقط باید ببینید به دیزاین خونتون میباد یا خیرنقل قول:
در غیر این صورت باید آیتم های دیگیری را در نظر گرفت
سامسونگ یا سونی همچین مدلی نداره ؟!
دوست عزیز سری پایونیر بسیار مناسب است. من خودم rs-30 دارم و توصیه میکنم یه بار صداشو بشنوی.در ضمن من چند ماه پیش مریوان و بانه رفتم بهت توصیه میکنم سینما رو از اونجا نخری چون اولن تفاوتش با تهران نهایت 50 تومنه ثانیا گارانتی هم نیست . بنظرم ارزش نداره سینما رو بگیری ولی تلویزیون ارزش داره اونم نه همه مدلهاش.نقل قول:
از تنها نمایندگی پایونیر تو تهران باید بگیری که آدرسشو بچه ها تو پست های قبلی زدن.
دوستان سلام
من میخوام lcd ex500 بردارم
یک راهنمایی در مورد سینماش میخواستم
میخوام بدونم تو رنج 400 تومن میشه چیزی برداشت که صدای lcd و reciver رو با هم تو سینما داشت؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید..
مرسی
سلام
دوستان این نقاط قهو ه ای که در لیست specificiation امپ های پایونیر هست یعنی چی ؟ داره یا نداره ؟
مثل این :
کد:http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/Products/HomeEntertainment/AV-Receivers/PioneerReceivers/ci.VSX-1020-K.Kuro?tab=B
با تشکر
دست شما درد نکنه فقط یه مشکل دارم! اونم اینه من احتمالا شنبه میرم و یه C8000 سامسونگ میگیرم و این 3D TV رنگش نقره ای هست و این سیستم پایونر مشکلی هست خیلی تو ذوق میزنه این طور!نقل قول:
دوست عزیز سری پایونیر بسیار مناسب است. من خودم rs-30 دارم و توصیه میکنم یه بار صداشو بشنوی.در ضمن من چند ماه پیش مریوان و بانه رفتم بهت توصیه میکنم سینما رو از اونجا نخری چون اولن تفاوتش با تهران نهایت 50 تومنه ثانیا گارانتی هم نیست . بنظرم ارزش نداره سینما رو بگیری ولی تلویزیون ارزش داره اونم نه همه مدلهاش.
از تنها نمایندگی پایونیر تو تهران باید بگیری که آدرسشو بچه ها تو پست های قبلی زدن.
من زنگ زدم جوانرود پرسیدم قیمت ها رو از 200 تا 600 اینا بسته به برند(سونی - سامسونگ - الجی - پاناسونیک - مارشال) گفت! سونی رو گرون ترین میگفت!
من شنیدم که سونی بهترین سینمای خانگی رو داره نظر شما چیه ؟!
ata_webmaker جان مربوط به شما میشه:31:نقل قول:
قشنگ توجیهشون:21: کنید.
خواهش میکنمنقل قول:
بهتره قبل از خرید یه سری به جمهوری بزنید یا از چند جای معتبر قیمت بگیری.بهر حال حرف منو گوش کن و سینما رو از اونجا نخر. منم میخواستم همین کار تو رو بکنم و از بانه سینما بیارم که رفتم اونجا و پشیمون شدم . اونایی که خریده بودن نمیدونستن که هیکل گنده سینما رو با اون پایه های سنگینش چجوری بیارن. تازه سری های پایونیر اونجا نیست.
اسم سینمای مارشال رو هم دیگه نیار. چرا شو خواستی بعد بهت میگم.
اینم شرح وقایع بانه که من رفته بودم:
من شنیدم که سونی بهترین سینمای خانگی رو داره نظر شما چیه ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5026295&postcount=14
اینطور نیست . تو سینما هرچی پول بدی همون قدر آش میخوری ولی بنظر من تو رنج 500 تا 600 همون سری rs-30 پایونیر بهتر و بصرفه تره .بازم دوستان دیگه امیدوارم نظر بدن.اطلاعات بیشتی میخوای اینم لینکش :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5314899&postcount=1733
کسی از دوستان سینما خانگی سونی داره ؟؟؟
نقل قول:
اونایی که دایره قهوه ای زده جلوش یعنی این امکانات رو داره :20:
نقل قول:
سلام
متاسفانه من دسترسی به جمهوری ندارم! یعنی خودم کرمانشاهی هستم واسه همینم میخوام از جوانرود خرید کنم! توضیحاتتون رو خوندم منم به شدت موافقم که بدون اینکه در مورد جنسی بدونم برم و اونجا چیزی رو انتخاب کنم! در هر صورت چند مدل سامسونگ تو سایتش دیدم اسامیشون رو یاد داشت کردم ببینم اونجا داره یا نه ! الانم همین مدل پایونییر رو هم هم نوشتم:40: برند های دیگه چیزی پیشنهاد نمیکنن دوستان ؟! با ذکر مدل!
راستی اینم بگم که ما اونجا اشنا داریم و طرف میخواد بهمون تی وی بده و باهامون راه میاد و فکر نمیکنم قصد انداختن داشته باشه ولی باید حواسم جمع باشه! راستی تفاوت قیمت رو بهتون بگم! همین c8000 نمایندگی سامسونگ کرمانشاه 3ملیون و 600 میده و تو جوانرود 2 ملیون و 500 هست ! تازه تو جوانرود 2 تا عینکم روش میده که به نظرم خیلی به صرفه هست :27:
این منوی مخفی سامسونگ رو میشه بگین چطور باید بیارم و کارکردش رو ببینم ؟ کجاش کارکرد رو مینویسه ؟!
ممنون
نظرتون در مورد HiVision KMP381) یا HiVision2615-) چیه ؟
نقل قول:نوشته شده توسط pandora tomorroنقل قول:
دست شما درد نکنه فقط یه مشکل دارم! اونم اینه من احتمالا شنبه میرم و یه C8000 سامسونگ میگیرم و این 3D TV رنگش نقره ای هست و این سیستم پایونر مشکلی هست خیلی تو ذوق میزنه این طور!
من زنگ زدم جوانرود پرسیدم قیمت ها رو از 200 تا 600 اینا بسته به برند(سونی - سامسونگ - الجی - پاناسونیک - مارشال) گفت! سونی رو گرون ترین میگفت!
من شنیدم که سونی بهترین سینمای خانگی رو داره نظر شما چیه ؟!
ata_webmaker جان مربوط به شما میشه
قشنگ توجیهشون کنید.
چشم عزیزم
اگر می خواهید پولتون رو دور بریزید و یک آشغال به تمام معنا بخرید سونی بخرید معطل نکنید که ممکن است از این آشغال ها دیگه گیر نیاد :31:
حالا از سوخی گذشته دوست من سینمای خانگی سونی علارغم صدای شفاف و کیفیت تصویر فوق العاده تلویزیون های سونی : صدای بسیار بد و امکاناته بسیار پایینی دارند باس آزار دهنده و تریبل و شفافیت و دینامیک بودن صدای بسیار پایینی دارند
با اون پول می تونید پایونیر و فیلیپس که برند های خیلی خوبی هستند بخرید
---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
پایینترین سینما خانگی این قابلیت را دارا می باشدنقل قول:
به نظر من پایونیر 282 بردار ولی ورودی دیجیتالی صدا رو نداره ولی برای کسانی که انتظار آنچنانی از سینما خانگی ندارن عالیه صدا و تصویرش محشره
نقل قول:
با تشکر از جوابتون
یه سئوال هم تو پیام خصوصی پرسیدم میشه لطف کنید جواب بدید
راستی هر پلیری که بلوری بخونه 3D هم ساپورت میکنه ؟!
نه دوست عزیز.بلوری پلیرها قابلیت پخش بلوری 3d رو ندارند و بلوری پلیرهای 3d این قایلیت رو دارند.نقل قول:
نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی؟
یعنی این که وروردی optical - coxial به ترتیب ورودی دیجیتالی صدا که می تونه 5.1 هم باشه به صورت کابل کواکسیال انتقال داده می شودنقل قول:
و اپتیکال خروجی صدا یه همان ترتیب بالا هست منتها با پهنای باند فوق العاده بالاتر پخش خواهد شد و با این تفاوت که به صورت نوری و کابل فیبر نوری انتقال می یابد
ديروز رفتم جمهوري و بعد هايپر استار براي بررسي سينماهاي خانگي
1- از سينماهاي خانگي فيليپس در جمهوري تقريبا خبري نيست
2- هايپر استار از مدل هاي قديمي فيليپس 3373 و 3578 رو داره ويك مدل جديد كه بلوري رو پخش ميكنه به قيمت 700
3- مدل 787 پايونير رو توي هايپر استار ديدم به قيمت 475 كه بنظرم خيلي مناسبه
4- انواع پليرهاي پايونير رو هم توي هايپر داشتن از جمله مدل 420 كه قيمش 100 بود
5- توي جمهوري هرچي گشتم اون مدل حرفه اي پاناسونيك رو كه گفته بودم پيدا نكردم . هموني كه AV مدل BX500 داشت. داشتم از تعجي شاخ در مياوردم چون من اين مدلي رو توي كرج نمايندگي توانايي ( اين فرد 3 جاي كرج نمايندگي پاناسونيك داره و توي هر 3 تا نمايندگي ديدم) ديدم . فكر ميكردم حتما جمهوري هم دارن . ولي هيچكدوم نداشتن !!!!.و نميدونستن چيه همشون مدل 980 و 875 پاناسونيك رو داشتن. حالا نميدونم نمايندگي هاي درست و حسابي بالاي شهر مثل نمايندگي هاي شريعتي و قلهم و سردولت شايد داشته باشن. به حق چيزهاي نشنيده . تا حالا نشنيده بودم چيزي توي كرج باشه و توي تهران نباشه؟؟!!
جناب رايان اگه براتون زحمتي نيست و گذررتون به يكي از اين نمايندگي هاي بالاشهر افتاد ببينين اونا داررن؟ اگه تونستين يك تست صدا بگيرين .ممنون ميشم
6- رفتم پاساژ شركا . اولا كه همه يا ميز تلويزيون فروش شدن يا تجاري فروش . يادمه چندسال پيش حداقل 7-8 تا فروشگاه حرفه اي داشت . ولي الان فقط 2 تا . اون سمت راستي رفتم اقاي خوبي بود بلندگوهاي جامو 606 داشت 830 تومن و 426 داشت يادم نيست چند فكر كنم 45 بود. ميگفتن اينا با امپ اونكيو 608 بهتر از 1019 ست ميشه. گفتن 606 رو ببر اگه نياز بود بيا ساب بگير ولي اگه 426 ميخواي بايد حتما ساب بگيري .نشد تست صدا بگيرم.
7- رفتم سراغ اون فروشگاه سمت چپ كه پايونير هم داره. اولا از جامو چيزي نداشت . پايونير 1020اومده توي بازار به قيمت 650. از سري RS هم مدل RS-50 رو پشت ويترين داشت. بابا عجب ساب يغوري داره.
8- مژده به منتظران RS- 77. اين دل رو داشت و تازه اومده بود ولي پشت ويترين نداشت . قيمت هم 935. نشد از نزديك ببينيم.
9- اين باند MONITOR AUDIO اون مدل طرح چوب رنگ فندقي روشن رو هردو جا داشتن ولي قيمت 700و1 خيلي گرونه
10- فروشگاه پايونير مركزي . برخوردشون خيلي جالب نبود . فقط RS-30و RS50 داشت. ميگفت سري جديد نداريم. معلون نيست كي بياد و با اين شرايط بازار شايد اصلا نياد؟؟؟!!!
11- رفتن فروشگاه اكوستيك . اينجا كمي ارامش گرفتم. برخورد خوي و باحوصله فروشنده و تست صدا. ازاون مدل MONITOR AUDIOو 606 تست صدا برام گرفتم. صداي جامو كمي بم تر بود و صداي اون مدل ديگه كمي تيز تر. 426 رو اونجا نداشت . گفت پائينه . كلي باهم صحبت كرديم. رسيور لامپي انگليسيبا ظاهري قديمي و با قيمت هاي بالاي 3 ميليون تومان رو هم ديدم. يك مدل پلير خاي ترك داشت به قيمت 1.5 ميليلون. ؟؟؟!!!
12- خلاصه قرار شد يكبار ديگه با عيال برم و ايشون هم نظر بدن .
اين بود حاصل مشاهدات بنده. حالا اگر دوستان نظري دارن بگن. مخصوصا جناب رايان و پژمان
رفقا،
یه لطفن یک دستگاه معرفی کنید که فقط گیرنده ی خوبی باشد.
یو اس بی و پخش فایل و امکانات جانبی نداشته باشد، چون مورد نیازم نیست.
فقط خوب بگیره با آنتی کم هم خوب جواب بدهد.
هر چه ارزون تر بهتر، با سپاس :11:.
آپدیتی برای سینما خانواده سامسونگ مدل HT-Tz225 نیومده؟؟؟ آپدیت کنم فایل های بیشتری رو ساپورت کنه مخصوصا فایل WMV رو
ممنون میشم راهنمایی کنید.
این رو 100% مطمئن هستین؟! اخه PLAY STATION 3 به یه اپدیت قابلیت 3D بهش اضافه شد!نقل قول:
نه دوست عزیز.بلوری پلیرها قابلیت پخش بلوری 3d رو ندارند و بلوری پلیرهای 3d این قایلیت رو دارند.
دوست عزيزارزونترين دستگاه كه توبازارتوپخونه هم زياده وتقريبا هم چيز هم داره وداراي تائيديه صداوسيما هم هست وداراي سيستم ضبط وپخش هم ميباشد دستگاه مارشال است با قيمت 45000 تومان . درضمن گارانتي هم داره.نقل قول:
ممنون رفیق.
منظورم این بود که دستگاهی پیدا کنم که دارای گیرندگی خوب و مطمئن باشه، و پول بیخود بابت پخش و یو اس بی و ... ندم.
نه اینکه صرفن دستگاهی ارزون و بی کیفیت باشه یعنی همه ی هزینه ی سازنده صرف گیرندگی و کیفی تصویری که به تلویزیون میده باشد.
دستگاه بدي نيست نگاه به اين ارزونيش نكننقل قول:
ولي درباره گيرندگيش يكي از بچها كه خريده بود تيونر جالبي نداشت يعني بايد آنتنو آنقدر تنظيم كني تايه تصوير بدون مكث بهت بده ولي باهمون آنتن من دستگاه خودمونو بردم خونشون عالي جواب ميداد 72 درصد سيگنال داشتم دستگاه من مدل 111 قديمي ايكسويژن هست.
دستگاه مارشال دركل گيرندگيش زياد تعريفي نداره ولي اگه از يك آنتن ياگي بزرگ استفاده كني ويا نزديك فرستنده باشي خوب جواب ميده
بلوري پلير هاي 3d تقريبا سي پي يو با قدرت دو برابر پليرهاي عادي دارن! روي PS3 از قبل اين امكان پيش بيني شده بود.نقل قول:
HDMI 3D از نوع 1.4 هست با پهناي باند حدود 15 گيگابايت حدود 5 گيگابايت با نوع 1.3 فرق دارد.
پلير 3D بايد همزمان دو تصوير فول اچ دي را ارسال كند.
من فقط برای گیرندگیش می خوام، یواس بی و پخش و ضبط برام مهم نیست.
بهترین گیرنده میگن پروویژن تی پلاس 7 ه که قیمتش بالاست چون امکانات جانبی هم داره، البته دوستان در تاپیک های دیگه گفتن، من خودم تا حالا نداشتم.
نه متاسفانه آپدیتی نیومده.گرچه بعید هم میدونم دیگه بیاد.نقل قول:
این تو ایران هست ؟!
خیلی نازه!کد:http://www.samsung.com/au/consumer/tv-audio-video/3d-products/3d-blu-ray-player/HT-C9950W/XSA/index.idx?pagetype=prd_detail
اگه یه HTIB داشته باشیم و مثلا پلیرش(که در واقع آمپش هم هست)بسوزه میشه بلندگوهاش رو به یک سیستم دیگه وصل کرد ؟
مگه یه بلوری چند گیگه که این همه پهنای باند لازم داره ؟؟؟ یعنی 15 گیگ تو ثانیه باید جابجا بشه؟ اینکه رقم وحشتناکیهنقل قول:
سلام دوستان.
من سينما سوني مدل DAV-DZ810 رو با يه كابل HDMI به تلويزيون وصل كردم (سامسونگ 46C6960)، ميخوام صداي تلويزيون هم از اسپيكرهاي سينما پخش بشه، بايد چيكار كنم؟ لازمه يه كابل ديگه وصل كنم؟ سينما يا تلويزيون رو بايد روي مود خاصي قرار بدم؟
با تشكر.
من بحث تخصصي شو نميدونمنقل قول:
اما حتما نياز بوده كه در 3D از HDMI 1.4 استفاده شده! حتما نوع 1.3 جواب گو نبوده