منم قبلا هنگام اپدیت بازی یه ارور میداد v .p .n زدم درست شد:46:نقل قول:
Printable View
منم قبلا هنگام اپدیت بازی یه ارور میداد v .p .n زدم درست شد:46:نقل قول:
دوست عزیز احتمالا نت فریم ورک ندارینقل قول:
نقل قول:
منم قبلا هنگام اپدیت بازی یه ارور میداد v .p .n زدم درست شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از شما:10:نقل قول:
درست شد بالاخره...
از یه کامیپوتر دیگه که مولتی پلیرش سالم بود فایلهاشو کپی کردم ریختم تو کامپیوترخودم و درست شد...
كسي هست كه بازيكن خيلي حرفه اي باشه؟
اخرش باشه ديگه
درست فرمودید ..نقل قول:
اون مشکلم بخاطر نداشتن دات نت 3.5 بود رفتم نصب کردم :11:
تعریف از خود نباشه اما من تو مپه rust و highrise خیلی شاخم.نقل قول:
از کجا بفهمم ورژن بازی چنده؟
همچین کسی وچود نداره چون همیشه یکی هست که آدم رو بکشه و یا بهتر باشه ....من خودم دیدم افرادی که خیلی خوب بازی می کردن به یه حرکت اشتباه و خیلی ساده مردن یا حتی نایف شدن !!!! کلا باید مپ ها رو بشناسی اونوقت بازی برات آب خوردن میشه ..مثلا من همیشه با این مپ Skidrow مشکل دارم !!!نقل قول:
كسي هست كه بازيكن خيلي حرفه اي باشه؟
اخرش باشه ديگه
کلا rust خوراک FFA هستش ..یه جا واستی کلی می تونی بکشی و نیازی به کمپ کردن یا حرکت کردن هم نیست !!!! راستی همین rust کوچکترین مپ این بازی هستش !!!!نقل قول:
تعریف از خود نباشه اما من تو مپه rust و highrise خیلی شاخم.
highrise زیاد سوراخ سمبه و بالا و پایین داره ...تازه اگه نری روی پشت بوم و همه رو اسنایپ نکنی !!!
سلام بروبچ :20:
آقا چجوریه بعضیا از پشت دیوارم مارو میبیننو نشونه میرن ؟ جریان چیتو تقلبو ایناس؟ خداییش اصلاً تو کتم نمیره من یه بارم همچین کارایی نتونستم بکنم
عزیز گویا به این نوع تقبل می گن wall ---- یا مختصرا WH ..از پشت دیوار دشمن رو به صورت قرمز نشون میده....نقل قول:
آقا چجوریه بعضیا از پشت دیوارم مارو میبیننو نشونه میرن ؟ جریان چیتو تقلبو ایناس؟ خداییش اصلاً تو کتم نمیره من یه بارم همچین کارایی نتونستم بکنم
کلا -- از هر نوعش حال نمی ده و بعد از یه مدت حس بازی رو از بین می بره ..بازی که کشته نشی و ترس از کشته شدن نداشته باشی که حال نمیده .......همش که کشتن نیست اون حس بازی هم هست که موقع آن لاین زدن به آدم دست میده ...برای همینه که آنلاین این همه طرفدار داره ...........
نقل قول:اسم اکانتاتون چیه؟نقل قول:
من خودم comds rotten هستم
سرور های ایران که هستین؟
سلام
من تو بازی چطور میتونم care package خودم رو بگیرم و هی مجبور نباشم مال مردم رو کش یرم
این دود زایی که میزنن تا هلیکوپتره بیاد رو ندارم(یارو همش میگه care pakage ready for delivery, show us where) چجوری علامت بدم؟
4 رو بزن بعدش پرتش کن یجا که سقف نداره
دیروز تو سرور blood brothers همین سوال رو نپرسیدی؟
چند روز پیش یه جا پرسیدمنقل قول:
نمی دونم کدوم سرور بود....
من با ایدی lucky luke بازی میکنم
دوستانی که از تو ایران بازی می کنن وضعیت lag و pingتون چه جوریه؟؟؟
اگه سرور های ایران باشه با سرعت متوسط 100 حدودا میشه و لگ هم کمهنقل قول:
با CD-key اورجینالش باشه چی؟نقل قول:
اگه سرور های ایران باشه با سرعت متوسط 100 حدودا میشه و لگ هم کمه
دوستان خسته نباشید
من با مراجعه به اینجا مشکلمو حل کردم
حالا سوال داشتمکد:http://www.iranianmw2.blogsky.com/1389/11/30/post-58/
نمیشه هممون یک گروه بشیم و دشنمان کامپیوتری رو بکشیم یا مثلا روال بازی رو طی کنیم
سلام
کسی میدونه چطور می شه cod wm2 رو تحت شبکه بدون هیچ اتصال به اینترنت با 10 تا کامپوتر انجام داد؟؟؟"البته بدون نسخه اصلی"
منم موافقم.حال میده.نقل قول:
سلام دوستان سرور ایرانی هست واسه این بازی ؟ اگه هست ادرس اینا رو بدید :8:
بله دوست عزیز هست نزدیک به 17 تا کلن ( گروه بازیکن تمام ایرانی با سرور ایرانی ) ایرانی الان وجود داره منتها برای پیدا کردن همشون شما باید بری داخل بازی و سرور لیست رو بزنی و یک بار رفرش کنی بعد از حدود 30 ثانیه شروع می کنه برات لیست سرور ها رو آوردن که اونهایی که ایرانی باشن نام ایران یا پرشیا رو دارن ..وقتی رفتی داخل بازی برای بازیکن ها بنویس که آی پی سرور رو بدن و بعد آی پی رو روی کاغذ بنویس و داشته باش یا توی سیستم ذخیره کن . هر سری خاستی وارد بشی همون آی پی ها رو بزنی کافیه ..... نمونش که کار هم می کنه :نقل قول:
سلام دوستان سرور ایرانی هست واسه این بازی ؟ اگه هست ادرس اینا رو بدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
connect 79.175.165.180
Blood Brothers
...............................................
یا
connect 79.175.165.232
marx
............................................
سلام من توبعضی رومها میتونم برم اما تو بعضی ها ارور میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کم دارم ؟ از کجا بگیرم؟؟
یه دونه مپ نداری.خواستی بگو بزارم واستنقل قول:
---------- Post added at 11:45 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
نقل قول:آره میشه.ولی دردسر داره.بهترین راه اینه که از این سایته یه cod بخری توی هر 10 تا کامپیوتر بریزی حل میشه.
این سایته میگه cod خودش کاملا کرک شده و میشه فقط با یه کلیک لنش کرد.قیمتشم 2 تومنه
همین مپ رو عکس و مپ کرش را برام آپ کنی ممنون می شمنقل قول:
پچه ها ورژن بازی باید چند باشه؟؟؟؟
از من 1.0.196
شما مپارو از کجا دان کردی؟؟؟نقل قول:
آخه یه دونه یهدونه نمیشه بزارم واسه دانلود باید یه پکیج کلی رو دان کنی
ورژن بازیتم آخریشه.یعنی اوکیه
این پکیج dlc را باید بگیرم؟نقل قول:
بعد برای رنک 70 هرچی ایزی اکانت بود به این ورژن نمیخورد کسی نداره؟؟
سلام بچه ها
مپ های dlc رو می تونید از اینجا بگرید
بعد خودش آموزش داده که کجا باید بریزید
کد:http://iranianmw2.blogsky.com/1389/11/26/post-53/
تک تک مپ ها به صورت جداگانه
نرم افزار رنک و آپ گرید سینگل پلیر
آخرین روش آپ دیت بازی به ورژن های پایه IW4M1
Lan / offline
همه و همه در
کد:www.mw2.blogsky.com
دوستان من وقتی فایل ALTERIWNET_CONFIGURE v رو اجرا میکنم این ارور رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل چیه؟
سینگل پلیر رو براحتی اجرا میکنم.
آقا آدرس این سایت رو میدی؟نقل قول:
من می خوام که با دوستم (2 تا 3 نفری) کالاف بازی کنم و یک سری از مراحلش رو که میشه باهم مراحل رو بریم.نمی خوایم مثل کانتر روبروی هم و یا یه مپ بزاریم و بیوفتیم به جون هم.اینجوری الان میشه بازی کرد؟
پکیج dlc ها اینجا:نقل قول:
مستقیم کردن لینک های دانلود اینجا:کد:http://www.iranianmw2.blogsky.com/1389/11/26/post-53/
((فقط کافیه یه اکانت بسازی ((مجانی))بعد با free url leech لینکارو مستقیم کنی))کد:http://www.uploadbaz.com/
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
داداش نمیدونم اینجوری بشه ولی برو اینجا آموزشش رو کامل داره از خود صاحب وبلاگ بپرس میشه اینجوری یا نه؟؟؟نقل قول:
کد:http://www.iranianmw2.blogsky.com/1389/11/30/post-58/
مشکل حل شد:31:نقل قول:
آن شب مرد کور خواب دید که کور است...
بعضی موقع ها وسط بازی میپره بیرون و این دو تا ترور رو میده:
Error
Create2DTexture (m60_col,2048,10240,0,827611204)
Failed: 800700e=Ran out of memory
دومی:
Directx Error
Directx ecountered an unrecoverable error
check the readme for possible solutions
چی کار کنم؟
تشکر.
کسی خبری ندارهنقل قول:
برا اینکار باید نسخه ی فولو بخرینقل قول:
بچه ها بد بخت شدم.wall ---- زدم الان بن شدم چی کارکنم.تورو خدا کمک کنید. بن شدم اساسی
1- توی تنظیمات (گرافیکی) بازی تکستچر رو اتوماتیک قرار میدی .نقل قول:
2-درایور "وی جی آ " رو بعلاوه دایرکت یکس رو به روز کنی حله.مثلا از ---------.com میتونی بگیری این ها رو.
بازی رو میشه 2 نفره انجام داد مرحله سینگلش رو.نقل قول:
مولتیش رو هم میشه بر علیه هوش مصنوعی بازی کرد اما خیلی جالب نیست کیفیتش.
من تو مپ اسکایدرو (Skidrow)خیلی شاخم، چیت میزنم آخه!!! بعد تعریف از خود هم نباشه ها ، چیترم.. =))
شما چیت مزنی بنت نکردن من الان بن شدم خیلی ضایع هست.