سلام
لینک دانلود این آموزش توی نت هست که از روی سرور پاک نشده باشه آیا ؟
; )کد:http://www.thegnomonworkshop.com/store/product/694/
Printable View
سلام
; )کد:http://www.thegnomonworkshop.com/store/product/694/
سلامنقل قول:
من کلی توی نت گشتم اکثر لینک ها پاک شده .. خودم از تورنت دانلود کردم :
کد:http://torrentz.eu/b7b36ebf4e4b7f69960e6e9de5749b7b6c0d5353
علیکنقل قول:
سلام
این آموزشو میتونی از اینجا بخری خیلی فروشگاهه خوبیه من خودم چندتا از آموزشاشو خریدم.
کد:http://www.learnguide.net/gnomon-workshop-intro-to-the-unreal-development-kit-p4531.html
دوباره سلام،
من طبق فیلم های اصلی، یه انیمیشن ساختم، مشکل اینجاست که وقتی اسلحه ی معمولی دست منه (منظورم کاراکتره!) انیمیشن درست کار میکنه، ولی اگه اول برم اسلحه قرمزه!(Rocket luncher) رو بردارم و بعد برم به سمت اون کلیده! (triger) انیمیشن درست اجرا نمیشه، یعنی در طول انیمیشن، دوربین هی بیخودی تکون میخوره!
چرا!!؟؟؟
اگه لازمه مپم رو براتون بفرستم؟
اره بفرست ببینیم چی خبره.:31:
کدوم فیلم؟مپ رو برای یه نفر بفرست نمیخواد تو سایت بزاری.مثلا بده به حسن(silsin).اینجوری مپت خز نمیشه.:31:نقل قول:
من طبق فیلم های اصلی، یه انیمیشن ساختم
دوباره سلام...نقل قول:
اره بفرست ببینیم چی خبره
حجم مپم زیاده، نمیتونم با dial up آپلودش کنم (حجمش 7 مگه)
در اولین فرصت و در اولین کافی نت! مپم رو آپلود میکنم
به هر حال ممنون:40:
فیلم های 3d buzz (همون که 16 تا فصل داره: top down game, UI scene و ...)نقل قول:
کدوم فیلم؟مپ رو برای یه نفر بفرست نمیخواد تو سایت بزاری.مثلا بده به حسن(silsin).اینجوری مپت خز نمیشه.
مپ مهمی نیست! همون طوری ساختمش که توی فیلم هست! با این حال باشه.
سلام دوستان
Epic از نسل بعدی Unreal Engine در GDC رونمایی کرد
البته این هایی که مشاهده میکنید UE 4 نیست .. در واقع UE 3.9 هست :31: خیلی به نسخه ی چهارم نزدیکه ولی نسخه ی چهارم باز هم از این بهتره
محتوای مخفی: عکس ها
دموی بالا به صورت Real Time بر روی سیستمی که شامل 3 عدد کارت گرافیک GTX 580 در حال اجرا بوده
واووووووووو...!!!نقل قول:
Epic از نسل بعدی Unreal Engine در GDC رونمایی کرد
مثل این که این اپیک نمیخواد رتبه ی بهترین موتور جهان رو از دست بده.
اوه اوه این دیگه چیه ؟
ولی من فکر میکنم این قرار بوده همون UE4 باشه و چون اپیک دیده که هنوز از Cry Engine 3 عقب هست گفته بزار بهش بگم UE 3.9 :دی
جالبه بدونید Crytek هم یه دمو از آپدیت جدید CryEngine داده بیرون که از UE عقب نیفته ولی دموش به گرد پای عکس های صفحه ی قبل هم نمیرسهنقل قول:
انشاالله بعد از این UDK هم یه تغییری بکنه ...
اینم چند تا عکس از دمویه Cry Engine 3 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه پست برایه دانلود و توضیحاته بیشتر :
خداییش هدفم فقط اطلاع رسانی بود :40::11:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4346466&postcount=1
همونطور که میدونید منم در حاله یادگیری UDK هستم ....
این عکسی که شما گذاشتی هیچ ارتباطی به GDC نداره ... این یه دموی از پیش رندر شده بوده که خیلی وقت پیش Crytek برای معرفی CryEngine 3 منتشرش کرده بود . دموی از پیش رندر شده با ریل تایم خیلی فرق داره ! چون تاپیک UDK هست نمیخواستم از دموی ریل تایم CryEngine عکس بزارم :نقل قول:
محتوای مخفی: عکس ها
حالا میتونید مقایسه کنید ...
رفیق من کاری به این بحثای مسخره مقایسه ندارم .نقل قول:
حالا میتونید مقایسه کنید ...
شما هم میتونی لینک عکسا رو بذاری نه خودت گلچین کنی ! :31:
در ضمن بازم میگم من طرفداری با تعصب نمیکنم و اصلا هیچ طرفداری از کرای انجین نکردم ! فقط چند تا عکس گذاشتم . و گفتم که منم دارم یو دی کی رو یاد میگیرم
عکس ها از این ویدئو کپچر شدهنقل قول:
بهترین هاش رو هم انتخاب کرده بودم
منم قصد مقایسه ندارم فقط خواستم بگم عکسایی که شما گذاشتید مربوط به معرفی CryEngine 3 هست و از پیش رندر شده و ربطی به نمایشگاه GDC ندارهکد:http://www.gametrailers.com/video/gdc-11-cryengine-3/711208
من بازم یه چیزی بگم سویه تفاهم نشه فکر کنید برایه طرفداری گذاشتم عکسا رو ! من اگه طرفداره کرای انجین داشتم و خیلی اونو سر تر از انریل میدونستم مطمینا 1 ماه دیگه صبر میکردم تا منتشر بشه برم اونو یاد بگیرم و الان شروع به یادگیری انریل نمیکردم ...
موفق باشید :11:
جان ؟ :18: مگه Cry Engine 3 قرار شده مجانی منتشر بشه ؟نقل قول:
میدونی قیمتش چقدره ؟
بله !نقل قول:
جان ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه Cry Engine 3 قرار شده مجانی منتشر بشه ؟
میدونی قیمتش چقدره ؟
همزمان با عرضه کرایسیس 2 . ( 1 فروردین )
ابته هنوز معلوم نیست چه امکاناتی کم داشته باشه یا مثله UDK با امکاناته کامل باشه ...
یعنی چی من متوجه نمیشم یعنی میخوان نسخه رایگان Cry Engine رو منتشر کنن ؟ مگه میشه همچین چیزی ؟نقل قول:
موتوری که انقدر جدید هست و انقدر قدرت داره چرا باید رایگان منتشر کنن ؟
الان UDK هم که منتشر شد برای این بود که UE 3 دیگه عمر خودش رو کرده برای همین UDK رو دادن بیرون . اما در مورد Cry Engine من همچین چیزی تا حالا نشنیدم اگه میشه لینک چیزی بدید برم بخونم ...
هزار بار در مورد این که چرا UDK منتشر شد و هدف Epic در این مورد چی بوده بحث شدهنقل قول:
شما چند صفحه قبل پست محمد رو بخون متوجه میشی چرا Crytek همچین تصمیمی گرفته
مطمئن باش Epic و Crytek با این کارشون عمر انجینشون رو تا نسل بعد تضمین کردن !
در ضمن به غیر از کرایتک هیچ کمپانی نتونسته با CryEngine یه بازی درست حسابی بسازه ... به جز سری Crysis و Farcry بقیه بازی هایی که با این انجین ساخته شدن افتضاح بودن
خدا کنه کرایتک یه دستی به انجینش بکشه ...
آره منم شنیدم کرایتک میخواد Cry Engine 3 رو رایگان عرضه کنه تا از بقیه انجین ها عقب نمونه. :8:نقل قول:
برای اینکه اسپم نشه:دوستان کسی لایسنس انریل رو خریده؟!:31:
:18::18::18::18::18::18:نقل قول:
شرمنده من زیاد پست های تاپیک رو نمیخونم اما تا جایی که میدونم UDK بعد از چندین سال بعد از UE 3 منتشر شد که اونم با هدف اینکه از بازی سازیها مستقل و شرکت های کوچیک بازی سازی هم یه پولی بدست بیارن ! یعنی UDK همون UE3 آپدیت نشده و قدیمی هست که کم کم داره آپدیت هاش میاد اما اصلا برابر با UE3 نیست !نقل قول:
منبع خاصی ندارم برای حرفهام ولی عقل اینطور حکم میکنه که وقتی یه شرکتی مثل اپیک هنوز داره UE3 رو با این قیمت میفروشه و کلی هم خریدار داره هیچ وقت نمیاد نسخه رایگانش رو مجانی بده بیرون ! ( البته همچین هم مجانی نیست )
ولی در مورد Crytek مگه عقلش کمه همچین کاری کنه ! نسخه قبلی Cry Engine هنوز هم کلی کشته مرده داره . این نسخه ای میخواد منتشر کنه شاید قوی تر از UDK باشه اما فکر نکنم دیگه در حد Cry Engine باشه ( حتی نسخه قبلش )
نقل قول:
forum.p30world.com/showpost.php?p=5900896&postcount=2437
شما پست بالا رو کامل بخون ...
بر خلاف تصورتون آمار فروش Cry Engine خیلی خیلی کمتر از Unreal Engine هست . شما هم از Cry Engine توی ذهنتون یه غول ساختید ! کافیه با ادیتور Sandbox یه خورده کار کنید
بعدش میفهمید چرا کمپانی ها بیشتر به سمت UE روی آوردن :31:
خوب اینکه مشخصه Unreal Engine 3 خیلی پرفروشه ...
یه موضوع دیگه به نظر من سخت بودن کار با Cry Engine نشون از حرفه ای بودنشه ( البته امیدوارم دیگه خیلی هم پیچیده نباشه )
ولی من هرچی سخت تر باشه بیشتر دوست دارم باهاش کار کنم . ( البته به شرطی که بی خودی هر چیز ساده ای سخت نباشه که یه تکسچر بخواهیم بدیم 3 ساعت الاف بشیم )
من از همین الان میگم UDK اصلا در مقایش دیده نمیشه !
نسخه کرایسیس 2 رو من خیلی برسی کردم . فیزیک واقعا عالی داره اگه حتی نصف قدرت Cry Engine 3 رو داشته باشه بازم از UDK بهتره ...
البته خداکنه شرایط رایگان بودنش ناامید کننده نباشه تا سختیه اینجین برای ادم لذت بخش باشه!:20:نقل قول:
کلا مشخصه شما تعصب خاصی روی کرای انجین دارید ... مشکلی نیست فقط بهتون میگم انتظارتون رو از کرای انجین بیخودی بالا نبرید . وگرنه بعدا که منتشر شد بدجور نا امید میشید .نقل قول:
بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه ... اگه دوستان مایل بودن یه تاپیک جداگانه برای CryEngine بسازند که بحث های این انجین اونجا دنبال بشه
میشه دوباره شروع نکنید.
تاپیک کرای انجین می خواین چیکار واسه چیزی که هنوز نیومده می خواین تاپیک بزنین؟
در ضمن با این عکس هایی که من دیدم واقعا کرای تک باید بیاد سرپرستی غازهای های همسایون رو به عهده بگیره.:31:
در ضمن مطمئن باشین این شرکت کرایتک واسه رایگان دادن انجینش به بیرون به هیچ وجه نمی تونه موفق باشه چون
1-sanbox خیلی ادتور سختیه . من باهاش کار کردم که این رو دارم می گم .
2- با این بازاری که udk دسته هم بندی کرده فکر نکنم بتونه باهاش رقابت کنه .
در ضمن anti-military شما می گی کرای انجین که ندیدم و معلوم نیست کی بیاد از udk بهتره .
خب ببینم شما مطمئنی کرای تک میاد تمام امکانات کرای انجین رو بهت بده ؟
در ضمن با سختیش چیکار میخوای بکنی؟
انریل انجین به خاطر این خیلی معروفه که کار باهاش سادست و نرم افزارش کاربر پسنده .نه کرای انجین که دم به ساعت به خاطر سخت بودن ازش شکایت میشه.
شما تعصبی برخورد نکن.شما به چیزی که میبینی داری اکتفا میکنی . ولی خود من دارم به چیزی که دارم اشاره می کنم . اصلا همین الان بشین توی اینترنت اموزش های sanbox مادساز رو بگیر ببین چقدر می تونی باهاش کارکنی.
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
میشه دوباره شروع نکنید.
تاپیک کرای انجین می خواین چیکار واسه چیزی که هنوز نیومده می خواین تاپیک بزنین؟
در ضمن با این عکس هایی که من دیدم واقعا کرای تک باید بیاد سرپرستی غازهای های همسایون رو به عهده بگیره.:31:
در ضمن مطمئن باشین این شرکت کرایتک واسه رایگان دادن انجینش به بیرون به هیچ وجه نمی تونه موفق باشه چون
1-sanbox خیلی ادتور سختیه . من باهاش کار کردم که این رو دارم می گم .
2- با این بازاری که udk دسته هم بندی کرده فکر نکنم بتونه باهاش رقابت کنه .
در ضمن anti-military شما می گی کرای انجین که ندیدم و معلوم نیست کی بیاد از udk بهتره .
خب ببینم شما مطمئنی کرای تک میاد تمام امکانات کرای انجین رو بهت بده ؟
در ضمن با سختیش چیکار میخوای بکنی؟
انریل انجین به خاطر این خیلی معروفه که کار باهاش سادست و نرم افزارش کاربر پسنده .نه کرای انجین که دم به ساعت به خاطر سخت بودن ازش شکایت میشه.
شما تعصبی برخورد نکن.شما به چیزی که میبینی داری اکتفا میکنی . ولی خود من دارم به چیزی که دارم اشاره می کنم . اصلا همین الان بشین توی اینترنت اموزش های sanbox مادساز رو بگیر ببین چقدر می تونی باهاش کارکنی.
سلام
من یه animation tree رو ساختم. چجوری می تونم توی بازی امتحانش کنم؟(یعنی با اون شخصیت بازی کنم)خود آموزش همینجوری که میره توی بازی با اون شخصیت میاد ولی من که میرم اتفاقی نمیافته. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
یعنی همین ادیتور SandBox رو میخواد منتشر کنه !؟ اینکه همین الان هم تو نسخه ناقصی که من از Crysis 2 دارم هست !
لطفا بحث CryEngine رو توی این تاپیک ادامه ندید ... کرایتک هر چی رو که به عنوان نسخه ی مجانی کرای انجین منتشر میکنه یقینا ادیتورش Sandbox هستنقل قول:
برای اطلاعات بیشتر از ادیتور ها هم توی گوگل سرچ کنید => Game Engine Editor
ولی من از این Sandbox 3 داره خوشم میاد ...
پ.ن :
نگران سختیش هم نباید بود چون به هرحال Crytek خودش ساپورت میکنه دیگه !
حالا شما چرا اینقدر گیر دادی به کرای انجین ؟! یکی دیگه داره پول باهاش پارو میکنه ما بدبخت بیچاره ها بیوفتیم به جونه هم !!نقل قول:
ولی من از این Sandbox 3 داره خوشم میاد ...
پ.ن :
نگران سختیش هم نباید بود چون به هرحال Crytek خودش ساپورت میکنه دیگه !
شما فرض بگیر :
Cry Engine = Unreal Engine
هر روز ایپیک یه امکان جدید به موتورش اضافه میکنه و مطمینا" کرایتک که تنها رقیبش هست یه امکان جدید ! هیچ کدومشون نمیخواند بازار بهترین انجین جهان رو از دست بدند . پس رقابت میکنن و تقریبا مساوی میمونن و نفعش برایه ما اینه که زودتر این صنعت ( بازیسازی ) پیشرفت میکنه .
حالا بحث سلیغه ای میشه که میتونی با سختیش کنار بیای یانه !
آقایون شرمنده اسپم میدم ولی باید بگم من با کرای 2 کار کردم و اگه الان بخوام یه مقایسه ی کلی با udk بکنم نه تنها udk چیزی توش کم نداره که خیلی جاها ازش جلوعه(با این بیلد آخری udk مقایسه کردم).
چیز زیادی در مورد انجین نمیگم چون قراره رایگان اونو بده بیرون که مطمئنا نصف قدرت انجین اصلی رو هم نداره که اگه اینطور باشه udk خیلی راحت اونو میخوره.
تو راحتی اصلا به گرد udk نمیرسه. البته چون شماره 3 این انجین قراره بیاد پس زیاد درموردش قضاوت نمیکنم. همین بس که
البته این موضوع به خاطر پیچیدگی زیاد انجینه که اگه یه فکری به حال این مشکل نکنن دیگه هیچی.نقل قول:
در ضمن به غیر از کرایتک هیچ کمپانی نتونسته با CryEngine یه بازی درست حسابی بسازه ... به جز سری Crysis و Farcry بقیه بازی هایی که با این انجین ساخته شدن افتضاح بودن
این 3 تا عکس رو من از Crysis 2 گرفتم . ( با DX 9 و تنظیمات گرافیکی نسخه ناقص PC . که یه چیزی تو همون مایع های نسخه کنسولی میشه )
به دستگیره در دقت کنید !
یکی هم به ما کمک کنه
دوست عزیز anti-military
دیگه این بحث رو ادامه نده ... این عکس هایی که گذاشتی از نسخه ی ناقص بازی هست . توش تکسچر ها خیلی بی کیفیت هست ... عکس دومت هم که پارتیکله ! Particle چه چیز خاصی داره ؟! :18:
اون دستگیره ی در رو با یه Reflection Material توی همین UDK به راحتی و با کیفیت خیلی بهتر میشه طراحیش کرد ! یعنی اگه کرای انجین توی همه چیز از UDK جلوتر باشه ( فرض محال ! ) توی متریال عمرا بتونه با UDK رقابت کنه ! UDK از Interface نرم افزار مایا برای این کار استفاده میکنه و با کلی آپشن که در اختیارت میزاره میتونی متریال با کیفیت خیلی خیلی بالا بسازی . از پست های شما مشخصه که زیاد با UDK کار نکردی .
بازم میگم
این بحث رو ادامه ندید
اینجا تاپیک مقایسه نیست!بلکه پشتبانی هست!!!
لطفا همگی با دقت به بالای تاپیک توجه کنید!:
مسلما هر کی که خوندن بلد باشه میفهمه که اونجا نوشته نشده پشتیبانی cry engine یا چیز دیگه،
کسانی که توی این تاپیک هستن همگی با UDK کار میکنن و با این موتور راحتن اگه کسی دلش میخواد که موتوری رو که خودش دوست داره به رخ بکشه (هر چند که نمیتونه!) ؛ اینجا جاش نیست؛ بره توی تاپیک همون موتور و بی خود اینجا رو شلوغ نکنه. پس لطفا از بحث های متفرقه بیرون بیاید...
ممنون:40: