مشکلتو اول واسم توضیح بده تا بتونم کمک کنم .. فکر نکنم مشکلت خیلی سخت باشه.نقل قول:
Printable View
مشکلتو اول واسم توضیح بده تا بتونم کمک کنم .. فکر نکنم مشکلت خیلی سخت باشه.نقل قول:
سلام
چه سوت و کور شده
از وقتی masana گوشی شو فروخته دیگه کسی پیگیر این گوشی نیست
سئوال:
دوستان چطوری می شه تقویم گوشی رو فارسی کرد؟
برای تقویم باید برنامه تقویم فارسی رو برای ویندوز موبایل پیدا کنی وگر نه داخل گوشی تنظیماتی برای این کار وجود نداره
در مورد سوال اول با فارسی کردن گوشی اس ام اس های فارسی جداجدا دیده می شن و باید کل متن را انتخاب کنیم یا با تغییر رجیستری از اینباکس ایمیل استفاده کنیم . می خوام بدونم راه حل بهتری هست؟نقل قول:
سوال دومم هم که واضح است .
امکان چت تصویری با این گوشی هست با مسنجرها
اگه هست با کدام مسنجر
کسی جواب ما رو نمیدهنقل قول:
سلام!نقل قول:
بابا خوب از بس ترسناکی ملت ترسیدن!
امکان چت نیست!
کلا شما یه مسنجر خوب واسه این گوشی پیدا کنید! تصویری رو بی خیال!:46:
نه واسه این گوشی ها،کلا واسه ویندوز موبایل!:21:
mamsanaگوشیتو چقدر فروختی؟
شک نکن بهترین گزینه اندرویده...
150 تومن!نقل قول:
من چون حوصله نداشتم مثله گوشی های دیگم تو خونه بمونه،ارزون دادم!
وگرنه تا 180 جا داره فروشش به مصرف کننده!:20:
اتفاقا به نظر من ارزون ندادی.بعید میدونم کسی بالای این گوشی 180 چوق پول بدهنقل قول:
منم اگه کسی تا 150 بهم پیشنهاد بده میفروشمش هرچند تاحالا تصمیمی برای فروشش نداشتم.
کلا ویندوز موبایل آش دهن سوزی نبود مایکروسافت هم برای کاربراش پشیزی ارزش قائل نبود برخلاف سیستم عامل های دیگه که خودشونو .. میدن واسه جذب مشتری
fring این قابلیت رو دارهنقل قول:
آخرین نقشه های گارمین رو از کجا می تونم بردارم؟
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
دوربین دوم رو چطور می تونم فعال کنم؟
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
چه خبر از کابل TV؟
ای بابا ، چه گردوخاکی رو این تاپیک نشسته!
از وقتی که mamsana گوشی شو فروخته این اتفاق افتادهنقل قول:
سئوال: دوستان تنظیمی چیزی وجود نداره که وقتی آدم میس کال یا sms نخونده داره این چراغ کوچولوی آبی جلوی گوشی چشمک بزنه که کاربر متوجه بشه؟
چراغ بنفشه باید بزنه اصولا.برا من که می زنه.نقل قول:
سئوال: دوستان تنظیمی چیزی وجود نداره که وقتی آدم میس کال یا sms نخونده داره این چراغ کوچولوی آبی جلوی گوشی چشمک بزنه که کاربر متوجه بشه؟
راستی سوالای ما هم بی جواب موند:
آخرین نقشه های گارمین رو از کجا می تونم بردارم؟
دوربین دوم رو چطور می تونم فعال کنم؟
چه خبر از کابل TV؟
نقشه گارمین رو باید تشریف ببری موبایلستان و اونجا یه تاپیک واسش هست .. همونو دانلود کننقل قول:
میزنهنقل قول:
یعنی چراغه چشمک می زنه
اما وقتی صفحه موبایل رو روشن کنی
خوب اونوقت فایده ای نداره
نه برا من وقتی ص خاموش هم هس می زنه.(البته شاید شما یه ساعت بعد میری چک می کنی،فکر کنم 10-20 ثانیه میزنه)
شاید بشه اسمشو گذاشت گردگیری ار تاپیک!
android 2.2کد:http://www.4shared.com/file/Vpm-FtvV/AndroidLite.html
installlation:
1.These instructions are for Windows (should work on all recent versions)
2.Connect a microSD card to your computer.
3.Run Ghost32.exe
4.Menu> Disk> From Image.
5.Choose the image file (androidLite),
6.Choose where you want to write it (the sdcard, NOT your hard disk!) and press OK, OK again, then yes
7.Unplug your phone and find the file haret.exe (it should be in /sdcard/)
8.Run it, press start.
9.Wait five minutes, neither of which are not touching. The first boot will take a while, since it needs to build the cache.
10.It works!
11.To restart your phone, press the tiny reset hole with a paperclip
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
اینم از لینک مستقیم رپیدباز:
کد:http://core60.dl.rapidbaz.com/YRXX/AndroidLite.rar
نقل قول:
چی شده چرا همتون گوشیهاتونو فروختین یا میخواین بفروشین؟!
اونوقتی که من داشتم گوشی خوبی بودا!!
من که دادم به خواهرم گوشیو مثل اینکه همه شروع کردن به فروختن؟!
آقا این آندروید جدید هست؟!
نوشته نسخه 2.2 اما فک کنم 2.1 هستش!
خودم امروز تست کردم چیز شاخی نیست
بیشتر امکاناتش غیر فعال است یا اکسپایر شده, درواقع یه دمو از آندروید است. البته زیاد باهاش کار نکردم و همینکه دیدم محیط آندرویدو منو و برنامه هاشو دیگه برگشتم سراغ وین موبایل خودم
خوبیش اینه که روی مموری نصب میشه و فایل های گوشی بدون دسکاری میمونه و برای حذفش فقط کافیه از مموری پاک کنید نرم افزارو
هربارم که گوشیو خاموش روشن کنید سیستم عامل خود گوشی لود میشه و برای اینکه برید به آندروید باید فایل بوت رو از مموری اجرا کنید
برای نصب باید مموری رو از طریق رم ریدر به کامپیوتر متصل کنید و از طریق خود گوشی امکان پذیر نیست
توجه: حتما از اطلاعات مموری بکاپ بگیرید چون برنامه قبل از ریختن آندروید مموری رو فرمت میکنه. اگه مموری دیگه ای دارید از اون استفاده کنید
اونایی که تو کفه اینن که آندروید رو بدون دردسر تو گوشی خودشون ببینن ( حتی برای لحظاتی ) پیشنهاد میکنم امتحان کنن این نسخه رو
خوبیش اینه که فایل های گوشی دست نخورده باقی می مونه
سلام
میشه کمک کنین
هر کی بهم زنگ میزنه
میگه صدات از ته چاه میاد گوشیه خریدی؟
صداش آخره باید کاریش کنم
بهم بگین لطفا
هارد ریست کن ببین نرم افزاری بوده مشکل یا سخت افزارینقل قول:
سلام و درود:20:
من می خواهم برای گوشی ام یک کارت حافظه 16 یا اگر شد 32gig بگیرم
می خواستم ببینم چه مارکی بهتره براش ؟ترسند یا توشیبا؟
اگر میشه راهنمایی کنید ممنون می شم من تا به حال کارت حافظه نخریدم:13:
و یه مورد دیگه ای اگر بخوام روی این کارت حافظه آندروید هم نصب کنم ،کارت حافظه ام باید ویژگی خاصی داشته باشد؟
یه موردی پیدا کردم یکم منو به شک انداخت
Run Android on Your Windows Mobile Phone
Installing Android
To run Android you will need a microSD card that is not SDHC (typically a card less than 2GB) and a supported Windows Mobile phone (see below). You can check your microSD card compatibility by looking at the card to see if it shows the “HC” label.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The microSD card will need to be formatted in FAT32. Plug the microSD card into the computer and right click on it and choose format.
کد:http://www.howtogeek.com/howto/20703/run-android-on-your-windows-mobile-phone/
---------- Post added at 07:09 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------
نقل قول:
افزایش صدای گوشی:
خیلی از دوستان می گفتن صدای گوشی کمه؛فرزین یه کد خوب برای افزایش صدا داد:
Put this code *#0002*28346#
بعد از زدن این کد،رو هر کدوم از آپشن ها Gain رو میزنین و مقدار این آیتم ها رو به این شکل عوض می کنین:
MGNR7 0110
MGNL3 1001
mamnon
bos bos
با عرض پوزش که فارسی نتایپیدم
در ضمن هارد ریست کردم خوب نشد
این کد هارم نمیخونه
همشfaildمیشه
اصلا هیچ کد سیستمی رو قبول نمیکنه
دوباره کمک
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423854
این کد رو faild میکنه
نمیدونم چه مرگشه
نقل قول:
خواهشا یکی ما رو راهنمایی کند:10:
کد رو اشتباه می زنی،ستاره و مربع رو جابه جا کنی،حله.نقل قول:
ترنسندا آداپتور نداره جدیدا ولی توشیبا داره (من همیشه ترنسند می گیرم ):10:نقل قول:
فقط حواست باشه سرعت بالا شو بگیری منظورم کلاسشه(یه ذره گرون تره ولی ارزش داره)
نقل قول:
جابه جای که خوبه
همه کار کردم نشد
همشfaild مشکنه
از چپ به راست راست به چب رقما
نشد
Hoi ]vh:41::45::45:
نقل قول:
خیر ببینی از جوونی ایشاءالله:20::11:
مونده بودم چی بگیرم ،توشیبا 35000 بود ترسند 40000 طرف می گفت ترسند سرعت اش بیشتر است اون یکی توشیبا هم می گفت این بهترین مارکه !!مونده بودم واقعا
با این حساب ترسند بگیرم با کلاس بالاتر ،فقط شرمنده این آداپتور که گفتی دقیقا یعنی چی ؟مهمه ؟مهم نیست؟برم با آداپتور پیدا کنم؟
عزیز این هم جواب بدهی یک دنیا ممنونت میشم:31:
این نصب اندروید هم ظاهرا نباید ربطی به نوع کارت حافظه داشته باشد درسته؟:11:
من تصميم گرفتم گوشيمو بفروشم. اگه كسي خواست خصوصي بزنه بهم
حوصله توضیح دادن ندارم و مختصر میگم... توشیبا به مراتب از ترنسد بهتره!! ارزش پول بیشتری که میدی رو دارهنقل قول:
الان بهترین فارسی ساز یا کیبرد فارسی کدوم برنامه است؟
ورژن ویندوز موبایلت 6.5 هست؟؟نقل قول:
بله 6.5 هست .
سلام
دوستان من به یه مشکلی خوردم،پیامکهای فارسی که از گوشیم میفرستم رو گوشی مقصد به صورت علامت سوال دیده میشه...مشکل از کجاست و چطور میتونم حلش کنم
کسی نبود کمک کنه؟