سلام biostar عزیز یه سوال داشتم
چون هر دو مون sony داریم میخواستم بدونم وقتی میزاری لپتاپو رو شارژ مثلا بیشتر از 10 ساعت باتری مقدار شارژش کم نمیشه؟:18:
ممنون
سلام biostar عزیز یه سوال داشتم
چون هر دو مون sony داریم میخواستم بدونم وقتی میزاری لپتاپو رو شارژ مثلا بیشتر از 10 ساعت باتری مقدار شارژش کم نمیشه؟:18:
ممنون
یه پیشنهاد خوب شایدم عالی برای تهیه ی نوت بوک بین قیمت 1.5 تا 2 میلیون البته برای این این بحث باید یه مقدار افزایش بودجه داشته باشین....، می تونه انتخاب گزینه ی زیر باشه که مشخصاتش رو بصورت کامل گذاشتم، که صد البته با پردازشگر قوی Core i7 820QM ارائه می شه، این نوت بوک رو به قیمت 1.684.000 تاریخ 11/1/88 خریدم...
تصاویری از این نوت بوک...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
General
Processor
- Built-in Devices Bluetooth antenna, Wireless LAN antenna
- Width 15.3 in
- Depth 10.4 in
- Height 1.6 in
- Weight 6.8 lbs
- Color Black
- Notebook type Mid-size laptops (6-7.5 lbs.)
- Wireless capabilities IEEE 802.11g, IEEE 802.11b, Bluetooth
Cache Memory
- Processor Intel Core i7 I7-820QM / 1.73 GHz
- Max Turbo Speed 3.06 GHz
- Multi-Core Technology Quad-Core
- 64-bit Computing Yes
- Features Intel Turbo Boost Technology
- Chipset Type Mobile Intel PM55 Express
RAM
- Type L3 cache
- Cache size 6 MB
Storage Controller
- Installed Size 4 GB / 8 GB (max)
- Technology DDR3 SDRAM - 1333 MHz
- RAM configuration features 2 x 2 GB
Storage
- Storage controller type Serial ATA
- Storage Controller / Serial ATA Interface Serial ATA-150
Optical Storage
- Floppy Drive None
- Hard Drive 500 GB - Serial ATA-150 - 7200 rpm
- Storage Removable None
- Hard drive type Portable
Optical Storage
- Type DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - Integrated
Card Reader
- 2nd optical storage type None
Display
- Card reader type Card reader
- Supported flash memory cards SD Memory Card, Memory Stick Pro, Memory Stick PRO Duo
Video
- Display Type 16.4 in TFT active matrix
- Max Resolution 1600 x 900
- Widescreen Display Yes
Audio
- Graphics Processor / Vendor NVIDIA GeForce 310M
- Video Memory 512 MB
- Total Available Graphics Memory 2263 MB
Notebook Camera
- Audio output type Sound card
- Audio output compliant standards Dolby Home Theater, High Definition Audio
- Audio Input Microphone
Input Device
- Camera Type Integrated
- Camera Features Face-tracking technology
Telecom
- Input device type Keyboard, Touchpad
- Keyboard localization and layout QWERTY
- Features Backlighting, Multi-touch technology, Built-in numeric keyboard
Networking
- Modem None
Expansion / Connectivity
- Networking Network adapter
- Networking / Wireless LAN Supported Yes
- Data link protocol Ethernet, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Fast Ethernet, Gigabit Ethernet, Bluetooth 2.1 EDR
- Networking standards IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, Bluetooth 2.1
Miscellaneous
- Expansion Slots Total (Free) 2 ( 0 ) x Memory, 1 ( 1 ) x ExpressCard/34
- Interfaces 1 x Network - Ethernet 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T - RJ-45, 1 x Audio / video - HDMI output - 19 pin HDMI Type A, 1 x Microphone - Input - Mini-phone 3.5 mm, 1 x Audio - SPDIF output - TOSLINK, 2 x Hi-Speed USB - 4 pin USB Type A, 1 x eSATA / Hi-Speed USB, 1 x Display / video - VGA output - 15 pin HD D-Sub (HD-15), 1 x IEEE 1394 (FireWire) - 4 pin FireWire
Power
- Compliant Standards RoHS
Battery
- Power device form factor External
Operating System / Software
- Technology Lithium ion
- Installed Qty 1
- Battery capacity 5000 mAh
- Mfr estimated battery life 4 hour(s)
Manufacturer Warranty
- OS Provided Microsoft Windows 7 Professional 64-bit Edition
- Software VAIO Care, VAIO Media Gallery, Microsoft Works 9 SE, VAIO Help and Support, Sony Picture Motion Browser, VAIO Media Plus Multimedia Streaming Software, Norton Internet Security 2010 (30 days subscription), Microsoft Office 2007 Small Business Edition (60 days Trial)
Sustainability
- Service & Support 1 year warranty
- Service & Support Details Limited warranty - 1 year - On-site, Technical support - Phone consulting - 1 year - availability: 24 hours a day / Monday-Sunday
سونی تو سری های FW و نسل جدیدتر اون یعنی F لپتاپ های 16.4 اینچی داره که با این صفحه نمایش وزن تقریبی 2.8kg رو دارننقل قول:
حالا اگه با وزنشون مشکل نداری
باید قیمتو محدود کنی
F115 یکی از بهترین ها و جدیدترین هاست
F111 خوبه
هر دو و کلا سری F از Cpu : Cor i7 "720Qm هستند که متشکل از 4 هسته که یه سری ویژگی های خاص دیگم دارن تا 2.8 میرن و از cori5 به مراتب سریعتر و بهترند
و cori5 با 16 تو سونی نداریم
در سری fw که پیشکسوت و سری قدیمی تریه هم میتونی بری سراغ FW590 ها..
قیمت f115 الان چنده ؟
1,650,000 تومن ولی اگه گرافیک زیاد واست مهم نیست f111 هم تقریبا همون مشخصات رو داره....نقل قول:
درود.جناب biostar عزیز به کمک فوری شما نیاز دارم.:41:بین 2 تا مدل موندم کدوم یکی رو بگیرم.یکیش asus n61jq و یکیشمMSI GT628.راستش بیشتر واسه گیم میخوام.خواستم نظر شما رو بدونم.گرافیک GTS 160M در مدل msi چقدر با 5730ati که تو مدل اسوس به کار رفته تفاوت داره؟ میگن عمر باتری این مدل از MSI خیلی کمه. کلا واسه گیم شما کدوم مدلو ترجیح میدید؟ .منتظر پاسختون هستم.مر30
MSI GT628
cpu:intel core 2Quad Q9000 2GHz.6mb.1066 mhz
nvidia GTS 160M 1GB DDR3 UP TO 1790MB
ram:4GB DDR3
HARD:500G 7200rpm
LCD:15.4 WSXGA
شما کلا اسم مدل رو ننوشتین یا من نمیتونم ببینم؟نقل قول:
شرمنده مدلش رومتوجه نشدم!نقل قول:
موقع تایپ پست قبل وجودنداشت. من امکان پاک کردن ندارم. اگه لازمه پست رو پاک کنید.
فقط گفتم که بدونین قصد اسپم نداشتم.
سلام
می خواستم بدونم نظر دوستان راجع به لپ تاپ های msi چیه؟ ارزش خریدن دارند؟ اصلا مارک خوبی هست؟
سلام
می خواستم بدونم با حدود یک تومن لبتاپ چی می تونم بگیرم ؟
گرافیکش برام مهمه چون میخوام با گرافیکش 3D MAX و PHOTO SHOP کار کنم
آقایونی (یا خانومایی) که lenovo دارن یه نظر نهایی در مورد لب تاپشون می گن؟کلا مارک lenovo رو تایید می کنن؟یا دل و سونی رو ترجیح میدن؟
نقل قول:
پوزش می خوام، فراموش کردم عنوان مدل رو بنویسیم... :31:
Sony Vaio F11 GGX/B
نقل قول:
کارت گرافیک 160 بسیار قوی هست ، اما به صرفه نیست ، چون هم مصرف زیادی داره و هم اینکه بیشتر داغ میکنه.
مسلما نوت بوک ایسوس هم جدید تر هست و هم بهتر.
USB3 داره.
کیفیت صفحه نمایش بهتره
کارت گرافیک جدید تر هست و از directX بالاتری پشتیبانی میکنه.
پردازنده خیلی بهتر هست( هر 4هسته ای 4 هسته ای نیست !)
نقل قول:
سلام.
خوب مربوط به این تاپیک نیست ، بقیه سوالات را پیغام بزار.
وسه 10 ساعت اتفاقی نمی افته.
یعنی وقتی باتری به طور کامل شارژ بشه ، دستگاه فقط از آداپتور استفاده میکنه و باتری هم اصلا شارژ نمیشه.
اما بعد از گذشت یک یا دو روز ، شارژ تا 97 درصد خالی میشه و بلا فاصله نوت بوک شارژ میشه و شما متوجه نمی شی ، اما عملا یک سیکل کامل شارژ اتفاق افتاده که می تونه به دستگاه آسیب برسونه.
به این منظور از vaio battery care function استفاده کن که تا وقتی که شارژ لپتاپ تا 80 درصد یا 50 درصد خالی نشده ، نمی زاره که باتری شارژ بشه. و عمر باتری افزایش پیدا میکنه.
وقتی شارژ 100 درصد شد ، این امکان را فعال کن.
گرون نگرفتی دوست عزیز من مدل f116 گرفتم 1650 با گارانتی ایران رهجونقل قول:
cpu من corei7 720qm که یه مقدار ضعیفتر از مال تو ولی برا من fullhd و blueray داره و کارت گرافیکش هم 330m فکر کنم اگه این مدلو میگرفتی بهتر بود بهت گرون دادن فکر کنم :18:اینو برای بقیه بچه ها هم میگم که بهشون گرون ندن:41:
سلام به دوستان عزیز فورم:10:
من یه تحقیقی کردم در مورد لپتاپهایf116 ...گفتم بد نیست شما هم بدونید
این مدلی که ایران رهجو میده f116fgb و لپتاپهایی که گارانتی متفرقه دارن f116fxb
فرق این دو از این قراره:
backlite keyboard f116fxb داره ولی f116fgb نداره:13: backlite keyboard:وقتی هوا تاریک میشه و یا به طور دستی, led زیر کیبورد روشن شده و شما در شب راحتتر میتونید تایپ کنید:8:
f116fxb هاردش 7200 دوره ولی f116fgb 5400 دوره:5:
باتری f116fxb تا 2 ساعت fullload و تا 4 ساعت نرمال کار میکنه و باتری f116fgb تا 1 ساعت fullload و تا 3 ساعت نرمال کار میکنه البته یه سری از مدلهای f116fgb هم هستند که باتری 4 ساعت مثل f116fxb دارند...شاید اینو نباید تو مقایسه میذاشتم ولی گفتم که در کل اینو هم بدونید:31:
این دو مدل در دو جای مختلف در جهان فروخته میشن
f116fgb تو asia و f116fxb تو usa
ایران رهجو مدل f116fgb رو میاره که من همینو گرفتم.
اگه این سه مورد بالا براتون اهمیت داره برید طرف f116fxb
ولی اگه گارانتی براتون مهمتره برید طرف f116fgb
اینو گفتم که اگه کسی با این مدل ها برخورد کرد تعجب نکنه و بدونه که کدوم براش بهتره
من خودم شخصا گارانتی ایران رهجو رو به اون سه مزیت بالا ترجیه دادم.چون هارد و باتری چیزی که قابل تعویض و بعدا هم میشه اینا رو ارتقاء داد و backlite keyboard هم برام زیاد مهم نبود:31:
ولی برای کسایی که اینا براشون مهمه باید تو خرید بیشتر دقت کنند.
اگه کسی اون سه مزیت بالا براش مهمه میتونه بره طرف اون مدلی که گفتم ولی گارانتی قابل قبولی نداره
من با ایران رهجو که تماس گرفتم و این مورد رو بهشون گفتم گفتند که ما لپتاپهایی که sony در قسمت اسیا در اختیارمون قرار میده وارد میکنیم و f116fxb در قسمت sony usa قرار داره.
من تو سایت sony اسیا هم که رفتم این مدل f116fgb رو دیدم ولی تو قسمت sony usa به جای مدل f116fgb زده بود f116fxb ... بعد از این خیالم راحت شد
شما هم اگه خواستید این مدلها رو بگیرید تو خریدتون دقت کنید و نوع مدل و گارانتی اونو حتما از فروشنده سوال کنید... موفق باشید.
یه سوال در مورد خرید لپتاپ دارم :
میخوام بدونم شرکت امرتات که همراه لپتاپ هاش یه کیف میده ایا موقع خرید لپتاپ رو بدون باکس داخل کیف میده یا نه آکبند توی جعبه میده ویه کیف هم همراهش میده؟ چون این طور که دوستان گفتن بهتره لپتاپ رو آکبند بگیریم
2-یکی از فروشنده هیی که بهش اعتماد دارم هم گفت بهم گفت که لپتاپ های چینی بدون بسته بندی فروخته میشه ولی امریکایی بسته بندی داره همچنین میگفت قطعات مدلهای امریکایی روشرکتهای معتبرتری میسازن ایاواقعا همینطوره ،یا هر دو باکس دارن ولی بسته بندیشون فرق داره
بلاخره من هم مدل F111FX/B رو سفارش دادم!!!
---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
من از چندین نفر شنیدم اونایی هم که پایینش مینویسه ساخت آمریکا قطعات داخلیش چینی اند البته یکی که تعمیر کار بود گفت من خودم باز کردم و این مورد رو مشاهده کردم....نقل قول:
سلام
من می خوام یه لپ تاپ بخرم. یه کمی هم عجله دارم!
کارم برنامه نویسی ه و برنامه های نسبتا سنگینی می نویسم. شبیه سازی سه بعدی انجام می دم. بنابراین فکر می کنم لازمه گرافیک بالایی داشته باشه.
ًًRAM و CPU خوبی هم باید داشته باشه.
احتمالا مجبور باشم روزی 10 ساعت از لپ تاپم استفاده کنم بنابراین به نفعشه که داغ نکنه! فکر می کنم بهتره LED باشه.
وزنش خیلی خیلی برام مهمه. نمی خوام از 1.8 کیلو گرم بیشتر باشه. 13 اینچ برام مناسبه.
و 1.5 هم براش قیمت می گذارم.
مارکش هم نمی دونم چی باشه بهتره!
پیپاپیش از راهنمایی تون متشکرم!:20:
سلام دوستان
میشه دو تا مدل سونی ( در هر مورد بهترین گزینه) به من معرفی کنید.
1. از نظر کانفیگ در حد Dell Studio 1557-A
2. از نظر قیمت در حد اون
---------- Post added at 06:51 PM ---------- Previous post was at 06:50 PM ----------
ضمنا با اینکه چندجا دیدم می خواستم مجددا بپرسم که سونی چین و امریکا فرق داره یا نه. قصد اسپم ندارم اما از اونجا که نظرات متناقض از هر دو طرف زیاد بوده تو شکم.
ممنون از راهنماییت biostar محترم:12:.نظرت در مورد MSI GT640 در مقایسه با asus N61jq چیه؟ تو سایت notebook check گرافیکش(GTS 250) در رده پایین تری از 5730ati قرار گرفته.راستی یه سوال فنی دیگه ام داشتم.این مدل اسوس جزء سری multimedia entertainment اسوس هستش یعنی جزء سری گیم نیست پس اگه زیاد باهاش بازیهای سنگین اجر اکنیم به مرور به سیستم آسیب نمیرسه.منظورم اینه که لبتاپ هایی که واسه گیم ساخته میشن آیا از خنک کننده های قدرتمندتر و خاص تری استفاده نمیکنن؟مرسی.منتظر پاسخت هستم.
خوب نوت بوک باید آک باشه و کیف هم از همین کیف های معمولی و حدود 10 تومانیست که میدن.نقل قول:
نوت بوک را که فله ای نمی فروشن که بخواد بیی جعبه باشه...
تولید و عرضه ی نوت بوک باید تحت استاندارد های خاصی باشه و همه ی شرکت ها ملزوم به رعایت آن هستند....
اگر هم بی جعبه دیده شده ، در ایران یکی بازش کرده... اما فرقی نداره تولید کجاست.. با جعبه عرضه میشه...
نقل قول:
همه موارد درست جز باتری ، باتری هر دو دقیقا باید یکی باشند...
کلا برای این سری یا باتری VGP-BPS21A هست و یا VGP-BPL21 هست که مدل دوم گرانتر هست و معمولا همراه نوت بوک عرضه نمی شود مگر به در خواست مشتری که حدود 1 ساعت بیشتر شارژ در اختیار شما قرار می دهد.
نقل قول:
در مورد مدل MSI GT 640 یک بررسی در مجله علم روز نوشتم...
مدل ایسوس بهتر هست:31:
مدل MSI هم خیلی خوبه اما خوب یک سری ایراداتی داره ، از جمله این که صفحه نمایش واید نیست.
دوم اینکه باتریش اصلا خوب نیست.
سوم اینکه کیفیت صدا و بلندگو های ایسوس بهتر هست.....
باتری ایسوس هم کمی بهتر جواب میده....
اما مدل MSI هم خیلی خوبه...
خوب باید بگم که سخت نوت بوک 13 اینجی با گرافیک بالا گیر میاد...نقل قول:
برای برنامه نویسی اصلا نیازی به گرافیک قوی نیست. اما برای بازی هست ! برای کار با نرم افزار های گرافیکی هم تا حد همون کارت های گرافیکی متوسط کفایت میکنه. و تنها بازی هست که نیاز به گرافیک بالا رو در کاربر ایجاد میکنه...
پس اگر کارت گرافیک یا اینکه مهم نیست و بازی نمی کنی .. سری S از سونی را پیسنهاد می کنم....
اگر بازی می کنی باید یک نوت بوک 14 با وزن حدودی 2.3 کیلو انتخاب کنی....sony CW
انتخاب با خودت هست.
نوت بوک های سری S با سی پی یو core i5 520
و هم چنین کارت گرافیک Geforce 310M و رم های DDR3 عرضه می شوند که هم سبک وزن هستند و هم زیبا و باتری قوی هم دارند.
سری CW من نوت بوک CW28 را پیشنهاد میکنم
core i 5 520
4gb DDR3
14 inch LED 1600*900
Geforce 330M
500 GB HDD
BLURAY
win 7
نقل قول:
خوب چنین کانفیگی را سونی نداره اگر هم داشته باشه حدود 150 تا 200 گرانتر هست.
HP مدل زیر را داره که خیلی به صرفه تر هست
در مورد تفاوت بین چین و امریکا.....
اگر منظور تفاوت کیفی هست که هیچ تفاوتی وجود نداره....
این برای من هم بر اساس اطلاعاتی که دارم اثبات شده و هم اینکه با سونی چین و هم امریکا زیاد کار کردم و از لحاظ تجربی هم کاملا اثبات شده...
افرادی هم که ادعا ی تفاوت دارند ، باید با دلیل و مدرک بیان کنند و رو هوا حرفی نزنند.
سلام دوستان.بهترین مدل سونی 13 اینچی تا قیمت 1200000 چه مدلی سراغ دارین؟
نقل قول:
با سلام وخسته نباشید به همگی دوستان
منم یه برسی در این رابطه کردم
شاید جاش نباشه
اما...
توصیه من اینه که اصلا سمت ایران رهجو نرید
دلایلمم عبارتند از
1- این شرکت صادق نیست مدعیه فقط نوت بوک های این شرکت اصلیه
2-نوت بوک های سفارش آسیا و آفریقا رووارد میکنه و مدعیه اینا اصلیه و بقیه فرعی
3- در قبالشم پول بیشتری میگیره (شاید هزینه گمرگ و...)
و.......
در کلم مسلما اگه نوت بوک ه های سفاش اروپا و آمریکا از سفارشات آسیا و آفریقا بهتر نباشن مسلما بدتر نیستن
تو سری های قدیمی کلیه کد های دو رقمی سفارشات آسیا و آفریقا هستن
و کدهای سه رقمی سفارشات اروپا و آمریکا
به طور مثال
Fw56GF/B
سفارش آسیا و آفریقاست
و FW560F/B سفارش اروپا و آمریکاست
البته این مطلب پایینی با گفته های آقای Kissyou مطابقت داره و در مورد شرکت گارانتی و اصل یا فرع بودن جنس مهم این هستش که یه جایی گارانتی کنه تا در موقع لزوم بتونی خرشون و بگیری ...نقل قول:
من که یه لپ تاپ جدید گرفتم یکی از شما ها یه تبریک خشک و خالی هم به من نگفتید ...باشه ه ه....:20:
البته منم هدفم تصدیق حرف ایشون و تکمیل بحث بودنقل قول:
نه نقض حرف ایشون...
من ندیدم جایی گفته باشید لپ تاپ خریدید
F111
اما به هر حال..
لپ تاپ نورسیدتون مبارک باشه ایشال به خوشی و شادی استفاده کنید..
البته منم هدفم تصدیق حرف ایشون و تکمیل بحث بود
نه نقض حرف ایشون...
من ندیدم جایی گفته باشید لپ تاپ خریدید
F111
اما به هر حال..
F111
اما به هر حال..
ضروریه لطف کنین آقایون و خانومای استاد "" چه جمله ای شد ""
این ggx درسته؟ آخه سایت دی جی کالا دو مدل مشابه داره با این کانفیمگ و قیمت:نقل قول:
نقل قول:
Sony VAIO F11CGX
لپ تاپ سونی وایو اف 11 سی جی ایکس
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم - ساخت آمریکا
پردازنده:
Intel Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
320 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 2263 MB
صفحه نمایش:
16.4" - Bright LCD
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
قیمت : 1350000 تومان | گارانتی بین الملل یکساله | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
اصلا این سایت معتبر هست؟ کسی باهاش کار کرده؟ قیمت هاش واقعیه؟نقل قول:
Sony VAIO F11DGX
لپ تاپ سونی وایو اف 11 دی جی ایکس
مشخصات کلی :
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 3.2 کیلوگرم - ساخت آمریکا
پردازنده:
Intel Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
4 GB DDR3
هارد دیسک:
500 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT 310M GPU 512 MB UpTo 2263 MB
صفحه نمایش:
16.4" - Bright LCD
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
قیمت : 1360000 تومان | گارانتی بین الملل یکساله | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------
این مدل که فرمودید قیمتش چنده؟نقل قول:
ضمنا سونی با کانفیگ مشابه که فرمودید دور رو بر 1.5 هست چه مدلی رو می فرمایید؟
یه سر به سایت کمان رایانه بزن اونجا دقیقا مدل های سری F سونی رو بر اساس ساخت آمریکا و چین تفکیک کرده که اونجا دقیق مدلش رو میتونی برداری(در ضمن به این مطلب من رو درباره آمریکایی یا چینی بودن لپ تاپ توجه کنید)نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
ایران رهجو انقدرایی هم که میگید بد نیست
حداقل من ازش راضیم
من کلا 5 دفعه از ایران رهجو لپتاپ گرفتم که تو این 5 مورد 2 مورد پیش اومد که یکی پیکسل سوخته بود و یکی لپتاپ نرمال کار نمیکرد در هر دو مورد یه نو برام فرستادند تازه با یه عالمه ببخشید و این حرفا:31:
فکر نمیکنم این طور که میگید شرکت بدی باشه:20:
سلام
من میخواستم ببینم نوت بوک مدل U30JC-A1 ASUS کی وارد بازار ایران میشه؟ توی سایت ها خیلی ازش تعریف کردن و قیمتش هم مناسبه
سوال دیگه ام ای که قیمت تقریبی چقد خواهد بود با توجه به اینکه الان قیمتش توی سایت amazon زده ۹۰۰ دلار
کد:http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5591&review=asus+U30JC+nvidia+optimus
باسلام
من یک نوت بوک میخواستم برای game :31: اگه میشه من راهنمایی کنید مرسی
مرسی.پس من به راهنمایی شما گوش میدمو همین مدل asus n61jq رو میگیرم.البته قسمت دوم سوالمو جواب ندادی!:31: راستی این مدل full HD هستش؟ دیروز پایتختنقل قول:
بودم هیچکدوم از گارانتی های معروف از جمله امرتات-سازگار و دیجیتال این مدل رو هنوز عرضه نکردن.گارانتی
دیجیتال گفت هفته دیگه میاد.گارانتی سازگار هم گفت اول اردیبهشت.امرتات هم گفت معلوم نیست! به نظرت با کدوم گارانتی این مدلو بگیرم؟