این حرفو قبول ندارمنقل قول:
چون تا حالا ندیدم جایی به نوع مدرک شما اشاره ای داشته باشن، هر چند که به قول دوستان مدرک کشکه... فقط دانسته های شما هست که به دردتون میخوره.
درسته که پودمانی نقایص خیلی زیادی داره اما دلیل نمیشه که مدرکش مورد قبول نباشه.
Printable View
این حرفو قبول ندارمنقل قول:
چون تا حالا ندیدم جایی به نوع مدرک شما اشاره ای داشته باشن، هر چند که به قول دوستان مدرک کشکه... فقط دانسته های شما هست که به دردتون میخوره.
درسته که پودمانی نقایص خیلی زیادی داره اما دلیل نمیشه که مدرکش مورد قبول نباشه.
دوست عزیز توی اینترنت نگاهی بندازید.خیلی از شرکتها قبول ندارند مدرکش رو واسه استخدامنقل قول:
سایر دانشگاهها دولتی پیامنور-ازاد تفاوت مدرکی نداه برای استخدام ..
میشه چند تا از این شرکتا رو بگید؟!! ما هرجایی رفتیم کسی اسم دانشگاه رو نپرسید و فقط اسم مدرک و معدل رو میپرسن؟!!! همین الان کلی کارمندای سازمان های مختلف خصوصی و غیر خصوصی(دولتی) دارن میان پودمانی مدرک میگیرن!! اونوخت شما میگی قبول نمیکنن؟!!نقل قول:
علمی کاربردی پودمانی رو توصیه نمیکنم چون خیلی مدرک مورد قبولی نداره ...
علمی کاربردی معروفه به اینکه درساش عملی تره تا سایر دانشگاهها که همونیه که مراکز خصوصی میخوان...(کار کردن!)...
در انتها، معمولا دانشگاههای غیر انتفاعی رو قبول نمیکنن و نه علمی کاربردی رو که زیر نظر وزارت علومه!!! اکثر اساتید ما دارن تو دانشگاههای سراسری و نهایتا ازاد تدریس میکنن... مثلا استاد ما میره میشه مدیر گروه تو دانشگاه سراسری و ...
-----------------
در پاسخ جناب شیفو هم باید عرض کنم که ثبت نام برای ورودی ترم بهمن قبلا صورت گرفته، بهمن تا خرداد دانشجو نمیگیره و خرداد برای ترم تابستونی معمولا باز دانشجو نمیگیرن... بنابراین شیفوی گرامی، حدس بنده اینه که ثبت نام بعدی که شما بتونی توش باشی، برای مهر ماه سال 92 میباشه :n27:
------------
چرا تاپیکو از مهمیت در اوردن؟!
حرف دوستمون رو تایید میکنم.نقل قول:
ضمن اینکه خیلی از ادارات مثل جهاد دانشگاهی، مدیریت صنعتی، مخابرات و ... الان دانشگاه علمی کاربردی خودشونو دارن و خیلی از کارمنداشون الان دارن توی همین مراکز تحصیل می کنن.
دوست مننقل قول:
افرادی که کارمند هستند و از روش پودمانی استفاده میکنند چون ارتقا هست مشکلی ندارند.
ولی باز هم دیدم سازمان هایی رو که اون رو قبول نداشتند(نیروهای مصلح-اموزش پرورش رو دیدم )
کلا این حرفی که میزنم توی اینترنت هم جست جو کنید میبینید که حرف فقط من نیستش
موفق باشید
واقعا نیروهای مسلح مدرک علمی کاربردی داشته باشی استخدام نمیکنن؟نقل قول:
اگه مطمئنید که برم همون غیر انتفایی که قبول شدم
ببینید علمی کاربردی پودمانی رو عرض کردم برای برخی ادارت مورد قبول نیست.و معتبر نمیدونند اون رونقل قول:
و ترمی اون اعتبار بیشتری دارد.
برای نیروهای مصلح اینی که گفتم مربوط به چند سال پیش هست
برای اطمینان از امور استخدامی سوال بفرمایید.
مرداد یا تیر ماه استخدامی داشتیم در این خصوص، من مراجعه کردم گفتن باید مدرکت رو بگیری.... گفتم اقا معدلم 17 هست و هیچ واحدی رو نیوفتادم و واحد های باقی مونده پروژه و کاراموزین!! گفت اشکال نداره مدارکت رو بیار....نقل قول:
ولی باز هم دیدم سازمان هایی رو که اون رو قبول نداشتند(نیروهای مصلح-اموزش پرورش رو دیدم )
بعدش روز بعد گفت حقیقتش اینه که شما مدارکت کامل نیست و کاردانی نداری هنوز، اونوقت یه نفر با کارشناسی میاد... معلومه که اونو میگیرن نه تو رو!! اون وسط گفته شده بود که غیر انتفاعی نمیگیریم ولی علمی کاربردی غیر انتفاعی نیست!!!
مسئلهی بعدی هم اینه که دانشگاه امام حسین مدرک کارشناسی این داشنگاه رو قبول داره که از همه چیز مهم تر هستش... به همین سادگی!!!
میتونین برید چک کنین با هستههای گزینش سپاه و نیروی انتظامی و ارتش...
میشه بگید چه اداراتی قبول ندارن و معتبر نمیدونن مدرک پودمانی رو؟نقل قول:
علمی کاربردی هم مثل سایر دانشگاه ها حذف قبل از امتحان رو داره؟ به چه شکله؟ ممنون
فقط حذف پزشکی رو قبول میکنن.نقل قول:
البته خوبی پودمانی اینه که اگه درسی رو بیفتید نمرش توی کارنامه ثبت نمیشه تا زمانی که پاسش کنید(نمیدونم ترمی هم همینطوره یا نه)
یعنی الان به هیچ وجه نمیشه درسی رو حذف کرد؟ :n27: امتحانات هم 27 شروع میشهنقل قول:
چرا میشه برید دکتر یه برگه واسه روز امتحان بگیرید.نقل قول:
سلامنقل قول:
یک حذف و اضافه قبل از شروع امتحانات هست ...
اگر هم ازاد باشید و در جلسه شرکت نکنید خودش حذف میشه
ممنون خیلی لطف کردین :n19:
بنده ۹ روز دیگه کنکور دارم و تا این لحظه حتی یک کلمه از یکی از کتاب ها نخوندم!!!! واقعا که من شاگرد نمونهای هستم...
تو علمی کاربردی که کسی درس نمیخونه! :دی
ریاضی علم داشتیم استاد میان ترم گرفت اینجوری بود نمره ها از 7: 0 , 0 , 1 , 0.25 , 0 , 0.75 , 0 , ... :دی
دخترا: 6.75 , 6 , 6.25 , 4 , 5 و ...
واسه کسی که کارشناسی رو می خواد نرم افزار دانشگاه آزاد بخونه کودوم یکی از رشته های علمی کاربردی رو پیشنهاد می کنین ؟
دخترای کلاستون چرا انقدر تنبلن؟؟؟ 4 هم گرفتن از 7؟! واقعا؟ من یکی که باورم نمیشه یه دخرت اینجور نمرهای بگیره....نقل قول:
دخترا: 6.75 , 6 , 6.25 , 4 , 5 و ...
(یادش بخیر، یه سری امتحان ریاضیات امار بود چی بود همون که توش کوتاه ترین مسیر و اینا رو پیدا میکنیم و اینا...!!! یه امتحان 7 نمرهی گرفتن ازمون، بعد یه خانومه که بالاترین نمرات گروهشون رو میگرفت!!! گرفت 4... خانوم گنده دو تا بچه داشت سر کلاس عین ابر بهار اشک میریخت!!! رفقای من هر سه نفر روی هم نمرهشون به 5 نمیرسید و داشتن حال میکردن و با استاد سر 12 کردن نمرهی 6 به بالا مذاکره میکردن!!:n02: استاده میگفت نه 11 به بالا... اینا میگفتن نه استاد 5.5 یا 6 اون میگفت نه اینا میگفتن فلانی 5 میگیره شما هم 6 به بالا رو پاس کن!!!! هه هه ماخ! چقد خندیدیم سر اون درس واقعا!! حیف شد اون خانم رفت از دانشگاه دیگه و رفت یه شهر دیگه...!! ولی گریهکردنش دقیقا یادمه...!!!!)
بجز نرمافزار؟! خود IT رو بخون....نقل قول:
واسه کسی که کارشناسی رو می خواد نرم افزار دانشگاه آزاد بخونه کودوم یکی از رشته های علمی کاربردی رو پیشنهاد می کنین ؟
ثبت نام دوره هاي کاردانی پودمانی دانشگاه جامع علمي كاربردي از 3 دی ماه آغاز می شود
ثبت نام دوره هاي کاردانی پودمانی نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمي كاربردي از فردا یکشنبه 3 دی ماه آغاز و تا 10 دی ماه ادامه خواهد داشت. به گزارش روابط عمومي دانشگاه جامع علمي كاربردي ، دكتر علی صدر ، معاون سنجش ، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه با اعلام اين خبر افزود: ثبت نام دوره هاي کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای پودمانی نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمي كاربردي در 292 رشته ، 4131 كد رشته محل ، در 682 مرکز آموزش علمی کاربردی ، 31 استان و ظرفيت پذيرش 265 هزار نفر در 4 گروه آموزشي صنعت ، كشاورزي ، مدیریت و خدمات اجتماعي و فرهنگ و هنر انجام مي شود. دكتر صدر در ادامه اظهار داشت: داوطلبان ثبت نام در دوره هاي کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای پودمانی نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمي كاربردي در مهلت مقرر مي توانند با مراجعه به پايگاه الکترونيکي سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به مشاهده دفترچه ، خريد الکترونيکي کارت اعتباري ثبت نام به وسيله کارت هاي بانکي عضو شبکه شتاب و ثبت نام خود اقدام نمايند. معاون سنجش و خدمات آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: پذیرش دوره هاي کاردانی پودمانی دانشگاه جامع علمي كاربردي بصورت بدون کنکور و براساس معدل دیپلم انجام می شود و به پذیرفته شدگان معافیت تحصیلی تعلق می گیرد. دکتر صدر در خاتمه اظهار داشت : اسامی پذیرفته شدگان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای پودمانی نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمي كاربردي نیمه اول بهمن ماه اعلام می شود و شروع کلاس ها نیز از نیمه دوم بهمن خواهد بود.
سلام به همه دوستان
همونطور که دوستمون آقا مجتبی گفتن ثبت نام علمی کاربردی میخواد شروع بشه. اما چرا فقط پودمانی؟؟؟؟؟؟؟
لطفا اگر کسی میدونه ثبت نام ترمیش کیه بگه. شهریور ماه که اول ترمی ثبت نام کردن بعد پودمانی. چرا ایندفعه اینطوری شده؟
دوستان ببخشید که من اینقدر مزاحم می شم می خواستم بدونم کسی در مورد رشته اینترنت و شبکه های گسترده اطلاعی داره ؟ می شه در مقطع کارشناسی رفت نرم افزار ؟ در کل چه جور رشته ای می بینینش ؟چارت دروسش هم که انگار وجود نداره !:n29:
سلام
یه سوال!: اگه ما برای کارشناسی علمی کابردی بریم it.گرایش برنامه نویسی وب.بعدش بخوایم کارشناسی ارشد همین گرایش رو بخونیم توو علمی کاربردی باید 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشیم که نداریم و حالا اومدیمو تا اون موقع هم نشد.پس باید بریم مثلا کنکور سراسری بدیم. حالا سوالم اینه که کارشناسی ارشد گرایش برنامه نویسی تحت وب داره توو دانشگاه های دولتی یا غیر انتفاعی؟
اصلا اینایی که الان مستقیم برای کارشناسی قبول میشن و it می خونن گرایش خاصی ندارن.دارن؟ تازه توو مرحله کارشناسی ارشد گرایش خاصی رو ادامه میدن.درسته؟اگر اینطوری باشه نکنه ما چیزایی که توو کارشناسی خوندیم(می خونیم) تحت عنوان برنامه نویسی وب تازه اونا توو مقطع کارشناسی ارشد بخونن؟ اینجوری ما دیگه دانشگاه دولتی هم نمی تونیم بریم برای ارشد
سلام
من ميتونم كارداني رو پودماني بگيرم كارشناسي رو ترمي ؟ و مراكز دولتي كه پودماني رو قبول ندارند اين كارشناسي رو قبول ميكنند ؟ كارداني به كارشناسي سابقه كار ميخواد ؟
مـرســي :n16:
سلام دوستان عزیز یه سوال دارم این عملی کاربردی رشته های پزشکی نداره ؟
سلام پذیرش در رشته های پزشکی و پیراپزشکی فقط از طریق کنکور تجربی در ازمون سراسری مقدور استنقل قول:
این 3 سال سابقه کار یعنی چی؟ کی گفته؟ اونی که مستقیم از کارشناسی میخواد بره ارشد 3 سال سابقه کار باید داشته باشه؟ مگه همچین چیزی میشه.نقل قول:
ممنون دوست گرامی از پاسخت کنکور سراسری در چه تاریخی برگزار میشه؟ برای دیپلم کاردانش باید پیش رو هم بگیرم؟نقل قول:
ثبت نام سراسری چند روز پیش بود و رفت به نظرم! یعنی تا سال ۹۲! بله باید پیش رو بگیرید! و البته دروسی که لازمه و دوستان تجربی گرفتن و شما نگرفتی!!نقل قول:
ممنون دوست گرامی از پاسخت کنکور سراسری در چه تاریخی برگزار میشه؟ برای دیپلم کاردانش باید پیش رو هم بگیرم؟
بله میتونید....مرکز دولتیی نیست که جرات کنه مدرک وزرات علوم رو قبول نکنه!! چه ترمی، چه پودمانی... ولی بله... کارشناسی ترمی رو قبول میکنن!! خیر به هیچ عنوان!! شایعهی دشمن میباشه....!!!نقل قول:
من ميتونم كارداني رو پودماني بگيرم كارشناسي رو ترمي ؟ و مراكز دولتي كه پودماني رو قبول ندارند اين كارشناسي رو قبول ميكنند ؟ كارداني به كارشناسي سابقه كار ميخواد ؟
کی گفته اینا رو؟!! مگه میشه؟! دانشجوی کارشناسی شریف که میخواد برا ارشد هموندانشگاه ثبت نام بکنه هم ۳ سال سابقه کار نداره که ما داشته باشیم!! و البته اگر ۳ سال سابقهی کار داشتیم که دور از جونمون و جون دوستان مغز خر نخوردیم که بریم درس بخونیم باز که!! میمونیم سر همون کار یا با سابقهاش میرفتیم یه کار بهتر!! والا!!نقل قول:
یه سوال!: اگه ما برای کارشناسی علمی کابردی بریم it.گرایش برنامه نویسی وب.بعدش بخوایم کارشناسی ارشد همین گرایش رو بخونیم توو علمی کاربردی باید 3 سال سابقه کار مرتبط داشته باشیم که نداریم و حالا اومدیمو تا اون موقع هم نشد.پس باید بریم مثلا کنکور سراسری بدیم. حالا سوالم اینه که کارشناسی ارشد گرایش برنامه نویسی تحت وب داره توو دانشگاه های دولتی یا غیر انتفاعی؟
والا من از چند نفر از دوستان پرسیدم که چنین گرایشی نداشت!! حالا شاید جدیدا اضافه کردن یا دوستانی که من ازشون پرسیدم اطلاع نداشتن!!
از دیپلم؟! اره فک کنم ندارن و همون IT معمولی رو میخونن... من ازشون پرسیدم گرایشتون چیه میگن گرایش چیمون چیه؟!!!!نقل قول:
اصلا اینایی که الان مستقیم برای کارشناسی قبول میشن و it می خونن گرایش خاصی ندارن.دارن؟ تازه توو مرحله کارشناسی ارشد گرایش خاصی رو ادامه میدن.درسته؟اگر اینطوری باشه نکنه ما چیزایی که توو کارشناسی خوندیم(می خونیم) تحت عنوان برنامه نویسی وب تازه اونا توو مقطع کارشناسی ارشد بخونن؟ اینجوری ما دیگه دانشگاه دولتی هم نمی تونیم بریم برای ارشد
دوست عزیز، من قاطی کردم که چی میگی شما.... ولی وقتی مدرکمون مورد تایید وزارت علومه، یعنی میتونیم ادامه بدیم تا جایی که دلمون میخواد!! مهم نیست که مدرکت چه رشته ای و از کجا اومده!!! شما هر چیزی قبول بشی رو میتونی بری بخونی به همین سادگی!
اره این رشته رو من امروز یه جا دیگه هم یه دوستی بهش اشاره کرده بود ولی اطلاعی ازش نداشتم و تو دفترچهی ترمی و پودمانی امسال هم نبود.... بود؟!!نقل قول:
دوستان ببخشید که من اینقدر مزاحم می شم می خواستم بدونم کسی در مورد رشته اینترنت و شبکه های گسترده اطلاعی داره ؟ می شه در مقطع کارشناسی رفت نرم افزار ؟ در کل چه جور رشته ای می بینینش ؟چارت دروسش هم که انگار وجود نداره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره هستش ،و متاسفانه تنها رشته ی مربوط به کامپیوتر شهر ماست! دارم در به در دنبال اطلاعات در موردش می گردم ولی تا الان هیچ چیز بدردبخوری دستگیرم نشده!نقل قول:
جناب مدیریت
سلام .بله می تونید کاردانی رو پودمانی بگیرید کارشناسی رو ترمی.
سوال دوم رو متوجه نمی شم یعنی چی.
کاردانی به کارشناسی سابقه کار نمی خواد.شما وقتی کارشناسیتو گرفتی اگه بخوای کارشناسی ارشد رو علمی کاربردی بری باید 3سال سابقه کار مرتبط داشته باشی.این از قوانین خیلی جدیده
باور کنید.
باید برای کارشناسی به کارشناسی ارشد توو علمی کاربردی 3 سال سابقه کار مرتبط داشت.این از شرایط اختصاصی جدیده.حتما شنیدین اسم دوره ها هم عوض شده .شده مهندسی فناوری - کارشناس حرفه ای(توو مقطع کارشناسی )
این سایت رو ملاحظه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توو قسمت جزئیات ثبت نام در کنکورهای ارشد علمی کاربردی توضیحات داده شده.
همچنین این صفحه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاراگراف سوم
[/QUOTE]
از دیپلم؟! اره فک کنم ندارن و همون IT معمولی رو میخونن... من ازشون پرسیدم گرایشتون چیه میگن گرایش چیمون چیه؟!!!!
دوست عزیز، من قاطی کردم که چی میگی شما.... ولی وقتی مدرکمون مورد تایید وزارت علومه، یعنی میتونیم ادامه بدیم تا جایی که دلمون میخواد!! مهم نیست که مدرکت چه رشته ای و از کجا اومده!!! شما هر چیزی قبول بشی رو میتونی بری بخونی به همین سادگی!
[/QUOTE]
بعدا واضح تر میگم منظورمو.اول اون سایت هایی که گفتم ملاحظه کنید.بعد میگم
کدوم شهر؟! برید به دانشگاه مربوطه و از مدیر گروه کامپیوتر و ایتی اش بپرسید.... منم الان دارم میرم دانشگاه برا ارائهی پایانامه یا هرچی بهش میگن!!! میپرسم ببینم چیمیگن...
بندرلنگهنقل قول:
باشه، خیلی ممنونم
تاریخ برگذاری آزمون در 6-7-8 خرداد ماه خواهد بود.نقل قول:
بله شرط شرکت در کنکور سراسری داشتن پیش یا کاردانی هست
موفق باشید
سگ بزنه به این نظام اموزشی علمی کاربردی!!! من که کارشناسیم رو بگیرم عمرا بیام ارشد رو هم توی علمی کاربردی بخونم!!!:n02:نقل قول:
باید برای کارشناسی به کارشناسی ارشد توو علمی کاربردی 3 سال سابقه کار مرتبط داشت.این از شرایط اختصاصی جدیده.حتما شنیدین اسم دوره ها هم عوض شده .شده مهندسی فناوری - کارشناس حرفه ای(توو مقطع کارشناسی )
همین خوندن کاردانی تو علمی کاربردی برا هفت پشتم بس بود واقعا!! حالا کارشناسی چون دانشگاه سراسری نداره نرمافزار که بریم بخونیم مجبورم برم و بعدش برا ارشد فقط و فقط سراسری!!! در حقیقت، با این سطح علمی کاربردی، به نظرم بهتره که ادم ارشدش رو تو این دانشگاه نگیره!!!
سلام من چند تا سوال داشتم که اگه زود جواب بدین ممنون میشم.
1. من میخوام رشته حقوق گرایش ثبتی ثبت نام کنم با دیپلم ریاضی میتونم؟ اخه تو دفترچه نوشته رشته های علوم انسانی و کار ودانش.
2. بعد من میخوام بعد کاردانی کارشناسیه این رشته برم که بعدش ازمون وکالت بدم. میتونم این کارو بکنم؟ یعنی با این رشته و مدرک علمی کاربردی؟
3. اگر جواب همه سوالام بله هست هر دانشگاهی که این رشته رو داره باید برم ثبت نام بعد از اینکه کارت و از سازمان سنجش گرفتم؟ یعنی هیچ کار خاص دیگه ای نباید بکنم و از بهمن میتونم برم سر کلاس؟
4. برای این رشته ترمی بهتره یا پودمانی از نظر ارزش مدرک ؟
ببخشید که زیاد شد.
کسی جوابمو نمیدونه؟؟؟؟؟؟:n03::n03::n03:نقل قول:
این رشته برای کسایی که توی اداره ثبت کار میکنن ارزش داره. دوره های قبل هم دیدم توی دفترچه فقط برای شاغلین مرتبط دانشجو میگرفت.نقل قول:
شما اگه میخوای آزمون وکالت بدی باید بری رشته حقوق . یا آزاد یا سراسری یا پیام نور.