سلامنقل قول:
آره میشه. فقط قراردادت به اسم اون دوستت میشه که هیچ مشکلی نیست.
میخوای کدوم سرویسش رو بگیری؟
Printable View
سلامنقل قول:
آره میشه. فقط قراردادت به اسم اون دوستت میشه که هیچ مشکلی نیست.
میخوای کدوم سرویسش رو بگیری؟
سلام
میخواد 256 بگیره که 3 گیگ پهنای باند داره ECO256
و ببخشید سوال دیگری دارم اگر بخواهم مثلا همین اکانت را سه ماه بگیرم باید پول 3 ماه را هر ماه بدهم که هر ماه میشود 11.900 یا باید کل پول سه ماه را جلود بدهم که میشود 35.900
و بعد آقا اگر سه ماه بگیریم پهنای باند بیشتری میدن چون جلوی سه ماه نوشته 5+1 یعنی هر ماه 6 گیگابایت پهنای باند میدهن
ممنون
خداحافظ
اگه بخوای 3 ماهه بگیری باید 35900 رو جلو بدی. البته اگه 35900 قیمت 3 ماهه رو به 3 تقسیم کنی حدودا همین عدد 11900 به دست میاد. عددش کمی بزرگتر میشه میشه که اینجا رند کردن.نقل قول:
ببین اون عددی که تو تعرفه جلوی سرویسها نوشته ترافیک دوره هستش. برای 1 ماهه 3 گیگ، برای 3 ماهه 6گیگ و ... یعنی اینکه برای 3 ماه بهت 6 گیگ میدن نه اینکه ماهی 6 گیگ بدن.
سرویسهای شاتل مثل صبا نت و پارس آنلاین نیست که یه سرعت رو با چند ترافیک مختلف ارائه بدن. شما سرویس رو انتخاب میکنی،اگه ترافیکت وسط کار تموم شد که واسه 99 درصد کاربرای شاتل تموم میشه میری پکیج جدید میخری که قیمتهاش تو تعرفه هست.
پس اگه 3 ماهه بگیری حدود 15000 تومن تو 3 ماه به نفعت میشه.
حساب کن اگه بخوای 3 ماه، هر ماه 16900 تومن به شاتل بدی یعنی تو سه ماه 50700 تومن میدی،در حالی که واسه 3 ماهه 35900 میدی.
خوش بهالتون! من اینجا(اندیشه تهران) برای 128 kb هر ماه با ترافیک 8 gig دارم 35000 تومان میدم! باز دم شهر خودم گرم!!
ببخشید دیگه ربطی به این تاپیک نداشت اما حق آب وگل دارم دیگه!
سلام
آقا ببخشید زیاد سوال میکنم چون ساپورتاشون کامل پاسخ نمیدن
و اینطور که شما گفتید اگر ماهیانه بخرم بهتره چون ماهی سه گیگ میده ولی اگر سه ماه را خریدم هر ماه زیر دو گیگ بهم میرسه
بعد آقا اگر این سرویس ماهیانه را خریدم و مثلا بعد از چند روز ترافیکش تمام شد ترافیک میدن مثلا ترافیک اضافه بخریم یا باید کار دیگری انجام داد اگر در این مورد هم توضیح دهید ممنون میشوم
لطفا پاک شود
لطفا پاک شود
خوب باید بعد از این که ترافیکت تموم شد دوباره ترافیک بخری دیگه ... که تو پارس انلاین قیمت هر گیگ ترافیک 5000 تومن هست ولی دانلود شبانه شما تا اخر ماه پابرجاست و شبا میتونی هم وبگردی کنی هم دانلود کنی ( بدون داشتن ترافیک منظورمه )
سلام
ولی میخواستم از شاتل استفاده کنم چون قیمت پارس آنلاین گرون تر از شاتل است واسه همین خواستم شاتل استفاده کنم ولی جناب mojtaba-civil گفتن که اگر ترافیک تمام شد باید سرویس جدید درخواست بدهی میخواهم بدانم یعنی منظور این است که نمیتونم پهنای باند فقط بخرم
خداحافظ
اونجوری که من گفتم اگه 3 ماهه بگیری بهتره. چون 15هزار تومن کمتر درمیاد و در عوض 3 گیگ هم کمتر ترافیک بهت میدن. اگه بخوای بعد از اتمام ترافیکت 3 گیگ هم بخری، قیمتش 14400 تومن میشه که در مجموع فرق زیادی نمیکنه، کمی کمتر هم میشه.نقل قول:
کلا توصیه من اینه که 3ماهه بگیری.
وقتی که ترافیکت هم تموم شد همونطور که تو پست قبلیم توضیح دادم باید ترافیک رو از شاتل بخری که قیمتهاش تو تعرفه موجوده.
واسه شاتل قضیه کمی فرق میکنه. وقتی ترافیک تموم شد، خبری از سرویس رایگان هم نیست و باید دوباره ترافیک بخریم.نقل قول:
منظورمو اشتباه متوجه شدی، وقتی ترافیکت تموم شد باید شارژش کنی که میتونی اینترنتی یا از طریق بانک پرداخت کنی.نقل قول:
من کی گفتم که باید سرویس جدید بگیری؟:46:
منظور من از پکیج، همون ترافیک بود.
سلام من می خوام اینترنت پر سرعت 128 کیلو بایت(طرح طلایی) پارس آنلاین بخرم می خواستم بدونم سرعت دانلود در ثانیه چه قدر هست؟ در اهواز زندگی می کنم ممنون
بستگی داره. برای من روزها بین 60 تا 110 و شبها که رایگانه 30 میشهنقل قول:
یکی از بچه ها ساکن کمپلو روزها دوروبر 16 دانلود میکنه:18:
مال شاتل چه طور هست؟(کیلو بایت128)
و کدوم شرکت بهتره
سلام
شاتل در شب چه قدر سرعت دانلود داره ؟
و کدام شرکت بهتره
ممنون
سلام
شاتل در شب چه قدر سرعت دانلود داره ؟
و کدام شرکت بهتره
ممنون
سلامنقل قول:
نه من فقط یک چند روز بود که سرعتم تو روز به 16 رسید
الان سرعت روزانم بین 140 تا 165 هست
و شبها سرعتم از 16 تا 22 میرسه...:5::46:
میگم بچه ها این اینترنت وایمکس مبین نت چطوره؟ تعرفه هاش خیلی مناسبه از نظر من ، یک نگاهی بندازین و نظرات خودتون رو بگید...
اینم سایتش
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=2&ContentID=21
نقل قول:
فعلا که خوزستان رو پوشش ندادن
کد:http://www.mobinnet.ir/browse.aspx?CatID=1&ContentID=13
من 512 شاتل دارم، شبانه سرعت دانلودش 60-70 .نقل قول:
در مورد 128 بی اطلاعم.
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------
منظور gladiator king سرعت شبانه بود.نقل قول:
نه نوشته بود روزانه مجتبی جون ....نقل قول:
من دیشب کولاک کردم سرعت به 35 رسید ...
فکر کنم داره یه فرجی میشه :31::31::31::31::31:
سرعت شبانه صبانت هم یه چند شبیه میانگینش اومده رو 9 .... :31:
من دیشب داشتم خوب دانلود میکردم و پیش بینی کرده بودم که تاصبح 1.2 گیگ دانلود کنم ولی آخراش سرعت پایین اومد و کمی بیشتر از 1گیگ دانلود داشتم.
---------- Post added at 11:59 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
آره درست میگی، دوباره خوندمش دیدم نوشته روزانه.نقل قول:
سلام
سوالی دارم یکی از دوستام از شرکت آسیاتک سرویس 512 گرفته ولی چند تا صفحه بیشتر نرفت و دانلود هم زیر 10 مگابایت کرد ولی در اکانتش بیشتر از 90 مگابایت کم کرد این جریانش چیه که در مدتی کمی و چند تا صفحه بیشتر نرفه و این همه از آن کم کرد
سلامنقل قول:
یه همچین چیزی رو قبلا gladiator-king در مورد پارس آنلاین و t2download در مورد صبا گفته بودن.
سلام
بله آخه اینطور که نمیشه اگر همینجوری پیش بره 2 گیگ کمتر از یک هفته اون بدون استفاده کردن و فقط برای صفحه باز کردن تمام میشود
چکار کنه ؟
اعتراضی میشه کرد احتمالا داران کلک میزنن چون در اهواز خیلی دارن تبلیغ میکنن
نمیدونم. مسلما اعتراض بکنه خیلی بهتره ولی گمان نکنم تاثیری داشته باشه.نقل قول:
خدا رو شکر شاتل هر عیبی داره شارژ دزدی نمیکنه.
ترافیک دزدی پارس آنلاین که من گفتم احتمالا سوءتفاهم بوده:31:
آخه من میزاشتم تا 7 صبح دانلود کنه بعدش فهمیدم که تا 6 صبح رایگانه:31: واسه همین فکرکردم از ترافیکم میدزدن
چون قبلا که از شاتل داشتم تا 7 رایگان بود. همین!:11:
آره راستی. یادم نبود، بعدا گفتی که واسه اشتباه خودت بود.نقل قول:
درست میگی.:11:
ولی پارس آنلاین از من ترلفیک میدزدید ....
سو تفاهمم نبود .
واقعاً یه 400 500 مگابایت ازم دزدید .
کسی از GPRS همراه اول استفاده کرده ؟ سرعتش تو اهواز چجوریاست ؟
سلام دوستان بعد چند ماه دوری به خاطر کنکور خوشحالم که باز به جمعتون برگشتم:11::11::11:البته دو هفته پیشم پست دادم اما فروم سایت واسه من فیلتر بود(دلیلشو نمی دونم:2:) که نیومد.اوضاع نت بهتره یا بدتر؟؟؟؟!!!!!!!:13:
نقل قول:
دوست عزیز اینجا قسمت سوالات در مورد gprs نیست.اما حالا که پست دادید من دارم اما سرعتش نسبت به تهران و مشهدو تبریز نیست:19::19:همیشه اهواز عقبه:2::2:
رسیدن به خیر:31::31: زدی دهن کنکور رو سرویس کردی:11:نقل قول:
یه مدت فروم فیلتر شده بود که با تلاش های مدیریت حل شد.
وضعیت اینترنت = هر روز بدتر از دیروز!:19:
این پارس انلاین چرا این جوریه ؟ یه هفته ای بود داشتم با سرعتش حال میکردم ولی یه دو سه شبی هست که میبینم سرعت دانلود شبانه ام پایین اومده ...
یه سوالی داشتم از دوستان اهوازی : تو اهواز رانژ کردن خط عموما چه قدر طول میکشه و چه مدت بعد از عقد قرارداد اینترنت راه میوفته ؟
تو ابادان که کل این کارا دو سه روز بیشتر زمان نمیبره ...
واسه من 3 روز بعد از عقد قرارداد اومدن و برام نصب کردن. رانژه 1 روز طول کشید.نقل قول:
کلا از عقد قرارداد تا نصب بین 2-3 روز تا یک هفته طول میکشه، خود رانژه هم پیش اومده که همون روز نصب کردن، ولی معمولش 2-3 روزه. دیگه نهایتش 4 روز طول میکشه تا رانژه کنن.
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
همچین جالب نیست.نقل قول:
برای من یه 4 5 روزی طول کشید .نقل قول:
نه تنها پارس بلکه تمام شرکتهای لعنتی موجود در اهواز هم اینجوراً
یک روز خوب یک روز افتضاح....
باید به این خدمات عادت کنی جانم ...:31::13::13::13:
سلام امروز رفتم با شاتل 128 اکو بستم گفت باید خطت بررسی بشه
شنبه بهت جوابشو میدیم که بری پول بریزی به حساب
منظورش همون رانژه کردنه؟
یعنی تو رفتی اول قرارداد رو امضا کردی بعد بهت گفتن که بررسی میکنیم؟ :18:نقل قول:
این جوری نمیشه که.
اول شماره تلفن رو ازت میگیرن و از مخابرات استعلام میگیرن که یه وقت خط تلفنتون pcm نباشه یا روی فیبر نوری نباشه، اگه مشکلی نداشت تازه اونوقت میری قرارداد میبندی و آخرین قبض تلفنتون رو بهشون میدی. بعد از امضای قرارداد میری پول میریزی به حسابشون.
نمیشه که وقتی هنوز معلوم نیست میتونی ازشون سرویس بگیری یا نه بری قرارداد ببندی.
تازه وقتی پول رو ریختی به حسابشون، اونا قبضو میدن به مخابرات و بهش میسپرن که خطتون رو رانژه کنن که بین 1تا4 روز طول میکشه.
سلام
از این لحاظ که خط مشکل نداره چون خیلی از همسایه هامون دارن
فقط میخواستم بدونم چقدر دیگه زمان میبره
سلامنقل قول:
حرف شما درست، ولی اینا باید استعلام بگیرن، مگه اینکه قبلا adsl گرفته باشی واستعلام رو قبلا گرفته باشی.
اگه نمیخواستن استعلام بگیرن میگفتن برو پول رو بریز به حساب تا خط رو رانژه کنیم.
به هر حال.
وقتی شما پول رو بریزی به حساب، اونا به مخابرات میسپرن که خط رو رانژه کنه، مدتش بستگی داره به مرکز مخابراتیتون. واسه من 1 روزه رانژه شد، معمولا 2-3 روز طول میکشه.
وقتی خطم رانژه شد از مخابرات بهم زنگ زدن و خبر دادن، حالا نمیدونم که همه مرکز مخابراتیها اینجور میکنن یا نه.
بعد از رانژه شدن خط، شما از سایت شاتل، قسمت پیگیری وضعیت قرارداد رو انتخاب کن و برای username ، شماره اشتراک (شماره 10 رقمی که با 611 شروع میشه) رو وارد کن و به جای پسورد شماره تلفنتون رو قرار بده، وقتی سرویس آماده نصب بود تو اکانتت مینویسه که سرویس آماده نصب است، وقتی این پیغام رو دیدی به ایرسا زنگ بزن و اینقدر بهشون گیر بده تا یکی رو بفرستن برای نصب. اگه بگذاری تا خودشون خبرت کنن طولش میدن.
اینم آدرس شاتل:
واسه من 1 روز بعد از اینکه پول رو به حسابشون ریختم، خط رانژه شد، همون شب دیدم تو اکانتم نوشته که سرویس آماده نصبه. من به شاتل خبر ندادم، فکر کردم خودشون فرداش بهم خبر میدن که یکی رو بفرستن برای نصب. ولی خبری ازشون نشد، رو بعد (یعنی روز سوم) چند بار بهشون زنگ زدم، اینقدر گیر دادم تا اینکه حدود 5 بعد از ظهر از ایرسا باهام تماس گرفتن گفتن شما تا 10 شب خونه هستین که ما مسئول نصب سرویس رو بفرستیم خونتون؟:18:کد:www.shatel.ir
گفتم، من هستم، شما بفرستین...:31:
ساعت حدود 7-7:30 طرف اومد خونمون کارها رو انجام داد و تا قبل از 8 کارش تموم شد. حالا نمیدونم واسه چی گفت تا 10. :27:
کلا این پروسه از پرداخت پول تا نصب سرویس واسه من 3 روز طول کشید. که 1 روزش ربط به مخابرات داشت. ممکنه رانژه شدن خط توی مخابرات بیشتر طول بکشه و این مدت برای شما بیشتر بشه.
البته اصل گیر دادن بعد از آماده نصب شدن اشتراکت هم فراموش نشه.