درخواست نرم افزار و راهنمایی
سلام بچه ها،من یه ماشین حساب کامل با قابلیت پشتیبانی از لمسی ئواسه استار میخواستم.زیاد نمیخوام پیشرفته باشه در حد سینوس و کسینوس و تانژانت و کتانژانت و اینورس اینها.یعنی خیلی کامل نباشه در حد الگوریتم و اینا واسه استفاده در دبیرستان میخوام اونم رشته تجربی.راستی گوشی من باتری تخلیه میکنه.البته سری پیش بود شب پر شده بود صبح پا شدم یه خط خالی کرده بود و صبح روز بعدش یه خط مونده بود.جالبیش اینه که با باتری چشمک زن دو روز تمام کار کرد و بعدش باتری ای که اصلا شارژ نداشت تو 3 ساعت فول شد در حالیکه باید تا 2 ساعت پر بشه.ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنین.
پاسخ دادن به TANHA TARIN عزیز
نقل قول:
کسی نیست به من کمک کنه؟
:41:
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
کسی نیست به من کمک کنه؟
:41:
سلام دوست عزیز،شاید نرم افزار ویندوز اینستالر رو میخواد البته من با ویندوز سون کار نکردم ولی تو ویندوز ایکس پی معمولا چنین اشکالاتی بود.
البته نمیدونم که این برنامه رو وینوز سون هست یا نه.این نرم افزار هم تو اکثر مجموعه های نرم افزاری هست.
حالا شما نصب کن شاید درست بشه حجمش هم کمه اگه نداری میتونی از اینترنت بگیری.
اگه نشد هم که دوباره ویندوز رو نصب کن ایشالا درست میشه.
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
از بچه ها کسی فریم ور 5 رو روگوشیش نریخته.
آیا کیبورد کیوورتی فارسی داره؟
تو قیافه منوهاش چی تغییری ایجاد شده؟
اگه کسی آپدیت کرده خبر بده ببینیم چی تغییراتی کرده ما هم ببریم نمایندگی.
مشکلی توش ایجاد نشده؟
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
از بچه ها کسی فریم ور 5 رو روگوشیش نریخته.
آیا کیبورد کیوورتی فارسی داره؟
تو قیافه منوهاش چی تغییری ایجاد شده؟
اگه کسی آپدیت کرده خبر بده ببینیم چی تغییراتی کرده ما هم ببریم نمایندگی.
مشکلی توش ایجاد نشده؟