دانشگاهای درست حسابیش مثل صنعتی اصفهان خب خیلی وضع خوابگاهشون از اینا بهتره..نقل قول:
دوست من نقش جهان غیر انتفاهی قبولیده! یکی از اقوام هم که اراک قبول شده بود گفت فقط یک جای کوچیک بود حتی اتاق هم نداشته!این یکی دولتی بود
Printable View
دانشگاهای درست حسابیش مثل صنعتی اصفهان خب خیلی وضع خوابگاهشون از اینا بهتره..نقل قول:
دوست من نقش جهان غیر انتفاهی قبولیده! یکی از اقوام هم که اراک قبول شده بود گفت فقط یک جای کوچیک بود حتی اتاق هم نداشته!این یکی دولتی بود
(نیست من دوستام همه صنعتی شریف و صنعتی اصفهانی هستن) اینه که اونجا رو نمیدونستم !ببخشید دوستان
:31:یه بچه کنکوری چرا الان باید بیدار باشه ؟:31:
سلام
از اونایی که پارسال کنکور دادن و قلمچی بودن و موفق هم بودن یه سوال دارم:
شما این بودجه بندی های کانون رو در مورد همه دروس کاملا رعایت میکردید
مثلا دین و زندگی هندسه تحلیلی و یا ادبیاتا و به خصوص عربی.
میشه فراتر از بودجه بندیش خوند؟ مثلا هر یه ماه یه کتاب اختصاصی (مثل هندسه یا گسسته) رو علاوه بر اونا تموم کرد؟
پ.ن: من فارغ التحصیلم
با توجه به پ.ن !! جواب بدید ممنون میشم
نگاه کردم دیدم یه دور برای عربی کافی نیست مثلا مرور درست حسابی نزاشته فکر کنم یا ادبیات. اگه اشتباه کردم بگین.
ممنون
بیشتر از یک دور برای همه ی درسها هست لطفا دوباره نگاه کننقل قول:
سلام دوست عزیز . لیست پایین اسامی بچه های کانون هستش . فکر کنم بهتره که نظر اکثریت رو بدونی .
AB
arash520
azimzade
elhameli
farshidshd
girl69
hiwas
John Doe
majid_potter7
Molibden
MORINIO
MRTZ HSV
navid_ir
radbehnam
مهسا.ش
morteza_bayan
اره چرا نشه؟اتفاقا اینجوری بهتره جلوتر از برنامه باشینقل قول:
سلام
دوستای عزیزم عیدتون مبارک .
یه سوال داشتم : میشه توی قلمچی پشتیبان نگرفت ؟ اگه پشتیبان نخوام بهشون بگم نمیخوام یا شماره اشتباهی بدم ؟
راستی پیمان جان شما رفتی ثبت نام کردی ؟ چقدر گرفت ازت ؟ اگه مدارکم بنویسی ممنون میشم .
راجع به دوستانی هم که گفته بودن وقتی به دوستاشون که قبول شدن فکر میکنن روحیشون ضعیف میشه :
همون جور که پیمان گفت به آرزو های خوبتون توی آینده فکر کنید منم اضافه میکنم که موسیقی ای رو که دوست دارید توی این سال فراموش نکنید ، خیلی تو روحیه تاثیر گذاره ، به جای افسوس خوردن ، از گذشته عبرت بگیرید و سعی کنید اشتباهاتی رو که پارسال باعث شد قبول نشید رو امسال تکرار نکنید . مطمئن باشین هرچه به صلاحمون باشه همون میشه ، وقتی میگم صلاحمون منظورم ظاهری و باطنی هستش ، چیزی که زندگیتونو بهتر کنه .
توی این یه سال خدارو فراموش نکنید چون با توجه به اینکه سال سختی رو در پیش داریم نیاز به تکیه گاه محکمی داریم که چه کسی از خدا بهتر ؟:40:
به جمله ی توی امضام هم توجه کنین
مرسی
هیشکی به من جواب نداد[
3باره می پرسم
از بچه های تهرانی سوال دارم
دبیران مدارس علامه حلی(تیز هوشان) کیان؟
خیلی مهمه هر کس می دونی لطفا اسماشونو بگه
مر30
سلام
من میخوام پیش رو غیر حضوری بخونم.
ترم اول دی و ترم دوم اردیبهشت است؟؟؟
جبرانی برای ترم اول تیر و برای ترم دوم شهریور است؟؟؟ یا فرق داره؟
اگه یکی نتونه مدرک پیش رو به موقع بگیره و تو کنکور قبول بشه مدرکو میتونه بعدا بده به دانشگاه؟ تو سراسرای و آزاد فرق میکنه؟
مثلا شهریور 89 بره آزاد ثبت نام بکنه بعد مدرک پیش رو دی 89 بده؟
یا باید حتما مدرک پیش رو تا شهریور 89 گرفت؟
-------------------------------------------------------------------------------------------
بچه های من روزی به طور میانگین از اول شهریور 9 ساعت می خونم.
8-14 == 3-5 ساعت درس (ادبیات یا بینش یا عربی یا زبان)
14-20 == 3-4 ساعت درس (گسسته یا هندسه یا شیمی)
20-01 == 3 ساعت درس (ریاضی یا فیزیک)
یعنی هر هفته به طور میانگین 50 ساعت جمعه هم استراحت میکنم!
برنامم اینه:
--------------------------:شنبه ... یکشنبه ...دوشنبه...سه شنبه ... چهار شنبه ... پنج شنبه
هر روز هفته به ترتیب : ادبیات ... بینش ... زبان ... ادبیات ... بینش ... عربی
هر عصر هفته به ترتیب: هندسه ... گسسته ... شیمی ... هندسه ... گسسته ... شیمی
هر شب هفته به ترتیب: فیزیک ... ریاضی ... فیزیک ... ریاضی ... فیزیک ... ریاضی
برنامه رو بر اساس ضرایب هر درس نوشتم. البته برای ادبیات و شیمی زمان کم شده . همه رو میخوام تا عید تموم کنم اما ادبیات و شیمی رو نمیتونم تا اون موقع تموم کنم.
به نظرتون این برنامه خوبه؟
یا بهتره هر روز 5 درس بخونم اونم تخصصی ها رو روز و عمومی ها رو شب؟
اول= 8-11 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
دوم= 11-14 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
سوم= 14-17 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
چهارم= 17-20 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
پنجم= 20-23 --- 2-2.5 ساعت درس 0.5-1 ساعت استرحت
شنبه : فیزیک ... هندسه ... ریاضی ... شیمی ... زبان
یکشنبه: فیزیک ... گسسته ... ریاضی ... ادبیات ... بینش
دوشنبه: فیزیک ... هندسه ... ریاضی ... شیمی ... عربی
سه شنبه: فیزیک ... شیمی ... ریاضی ... ادبیات ... زبان
چهار شنبه: فیزیک ... هندسه ... ریاضی ... شیمی ... بینش
پنج شنبه: فیزیک ... گسسته ... ریاضی ... ادبیات ... عربی
هر شب هم از رو tick8 گاج لغت ها رو میخونم و معنی میکنم. رکوردم برای هر لغت 1.2 ثانیه است تا حالا 25 صفحه از 95 تا رو خوندم 1.2 ثانیه هم یعنی 500 تا لغت رو تو 600 ثانیه (10 دقیقه) هم میخونم هم معنی میکنم اگه خیلی تنبلی کنم 12.5 دقیقه میشه. امکان فراموشی هم کمه یعنی از 500 تا فوقش 0 الی 2 لغت است. هدفم اینه کل 1900 تا لغت اون کتاب رو بتونم تو 40 دقیقه مرور کنم. به نظرتون این زمان و این روش برای یادگیری خوبه؟ چون تو کتاب نوشته بعد از 8 بار خوندن دیگه لازم نیست بخونید ولی من هر لغت رو هر ماه فکر کنم 50 بار میخونم.
میخوام به غیر از این tick8 هر شب آیات گاج 15 دقیقه + لغات و تاریخ و املا و ... ادبیات رو 45 دقیقه کار کنم (از 23-24)
12 الی 1 شب هم خواب!
من پیش رو غیر حضوری میخوام بخونم و تو هیچ کلاس کنکوری هم شرکت ندارم فقط از رو کتاب درسی و بعدا کتابهای کنکوری وتستی میخونم. آزمون آزمایشی هم ثبت نام نکردم. اما شاید برم قلم چی ثبت نام کنم از 24 مهر ...
معدل دیپلم من هم پایینه! 12.5 :( چون 3 سال تنبلی کردم! دیپلم رو تو دو سال گرفتم چون اصلا به درس علاقه نداشتم! ولی واحدهایی رو که مونده بود با علاقه خوندم و مثلا شیمی 3 رو که واحد مونده بودم 18.75 (فقط با 2 هفته و هر روز 5 ساعت) گرفتم جبر رو 17 هندشه 16.5 عربی 3 رو 16
منظورم اینه من ضعیف نبودم ولی تنبلی میکردم ... اما حالا خوب و با علاقه دارم پیش میرم! (سربازی هم که رفتم 22 سالمه)
حالا نظرتون چیه خوبه همین طوری پیش برم یا برنامه من اشکال داره؟
میشه به عمران دانشگاه تبریز سراسری و یا حداقل آزاد امید داشت؟
برای این رشته چه درصد هایی و رتبه ای میخواد؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز .
من هم پیش رو غیر حضوری خوندم و تموم کردم . ( من سال دومی هستم )
شما در دی ماه امتحانتات پیش1 و در اردیبهشت امتحانات پیش 2 رو امتحان میدی .
اسفند ماه جبرانی پیش 1 هستش
تیر ماه و شهریور ماه هم جبرانی پیش 1 و 2
اگر در شهریور قبول نشی باید قید دانشگاه سراسری رو برای 89 بزنی .
اگه شهریور رو قبول نشی برای دانشگاه آزاد میتونی 1ترم مرخصی بگیری و دی ماه امتحان بدی و در صورت قبولی ثبت نامت رو تکمیل می کنی .
از الان روزی 9ساعت خیلی خوبه به شرطی که واقعا مفهومی و درست بخونی . زیاد هم خودت رو خسته نکن . سعی کن جوری بخونی که زمستون از درس زده نشی .
برنامه خوبی چیدی ولی دروس اختصاصی که انرزی زیادی میبرن رو کله صبح نخون . سعی کن بزاری11-12 به بعد .
اینکه تو tick 8 رکورد بزنی خوبه ولی عزیز دل سعی کن همه لغت ها رو تو reading پیاده کنی . اینکه بخوای هی مرور کنی کاری رو از پیش نمیبره و فقط اعتماد کاذب میده ( اینو جدی بگیر )
سربازی هم که رفتی پس بدون یه قدم که نه 1000 قدم از من و کلی پسر دیگه مثل من جلویی پس با فراغ بال به استقبال کنکور برو
معدل هم اصلا مهم نیست من میشناسم کسی رو که به معدل 43/9 رتبه 2000 منطقه 2 آورده .
سعی کن درس دیفرانسیل و هندسه رو و در صورت امکان فیزیک رو یه جای خوب کلاس بری . عمومی ها رو هم که خودت میخونی دیگه.
عمران در دانشگاه سراسر ی جز درسهای سهمیه هست و خیلی هم پر طرفدار ولی من رتبش رو نمیدونم و بهتره بچه های دیگه بگن
برای آزاد هم با تراز 6400 میشه قبول شد
یا علی
بای تا های
سلام برنام ازمون قلم چی رو می خواستم اگه کمکم کنید ممنون میشم...
برو سایت kanoon.irقسمت معرفی کانون همچیو توضیح دادهنقل قول:
دبیر زیستش دکتر عالی پور....همینو فقط می دونمنقل قول:
در ادامه پست بالا:
معارف: دل شاد
واس چی میخوای حالا؟
اگه خیلی ضروریه برم آمار بقیشونم در بیارم:31:
انصراف از تحصیل یک ترم اولی
من امسال آزاد قبول شدم و ثبت نام کردم آیا می شه انصراف داد ؟
برای انصراف چه قدر از شهریه رو پس نمی دن ؟
آیا شهریه ثابت رو که ریختم حساب رو می دن ؟
نقل قول:
دوست عزیز اگه سوالت رو اینجا مطرح کنی جواب دقیق تری میگیری !
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=328902&page=158[/HTML]
فکرنکنم شهریه ثابتو پس بدننقل قول:
2 بار رفتم که ثبت نام کنم ولی بسته بود من صبح رفتم نمیدونم حالا فکر کنم صبحا تعطیله آخه اونجاییم که ثبت نام میکنن یهنقل قول:
راستی پیمان جان شما رفتی ثبت نام کردی ؟ چقدر گرفت ازت ؟ اگه مدارکم بنویسی ممنون میشم .
هنرستان دخترانست. فردا باید برم ثبت نام کنم وگر نه اول مهر که مدرسه ها باز بشه فکر نکنم بشه رفت تو هنرستان دخترانه!!! اگرم بشه من
جرئتشو ندارم: دی
درصدای اینی که گفتی رو میشه ازش بپرسی؟نقل قول:
معدل هم اصلا مهم نیست من میشناسم کسی رو که به معدل 43/9 رتبه 2000 منطقه 2 آورده .
خیلی نامردی . من نخودی ام دیگه .؟:19:؟؟ من چی پس منو ننوشتی!!نقل قول:
درسته با تاپیک گزینه 2 مخالفت کردم که دلیلشم گفتم.ولی من کی گفتم کانون میرم:18:نقل قول:
منم ننوشتینقل قول:
خیلی نامردی . من نخودی ام دیگه .؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟ من چی پس منو ننوشتی!!
منو نوشته دلتون بسوزه!!!!!:22:
نقل قول:
آره داداش اگه ببینمش حتما میپرسم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
بابا شما ها که بچه معروفای تاپیک هستین هر کی بیاد تو شما رو میشناسه و میفهمه کانونی هستین اونایی که نوشتم الان کم پیدا هستن
من معروف بودم خودم نمیدونستم :دینقل قول:
بابا شما ها که بچه معروفای تاپیک هستین هر کی بیاد تو شما رو میشناسه و میفهمه کانونی هستین اونایی که نوشتم الان کم پیدا هستن
ممنون اگه میشه ازش بپرس اگه آزمون کانون شرکت میکرده ترازش تو چه مایه هایی بودهنقل قول:
آره داداش اگه ببینمش حتما میپرسم
مرسی
راستی یه چیز دیگه الان ما خیلی آنلاینیم من هر موقع که میام میبینم همه بچه های تاپیک هستن ایشالا وقتی آزمونا شروع بشه کمترش کنیم...
منم كشكم ديگه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
زنده باد كانون پاينده باد كاظم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
اگه
عربي رو نگاه کنين ميبينين نوشته 1 دور بعد هم يه 22تايي براي مرور کلي گذاشته که من هرچي فکر مي کنم ميبينم کافي نيست! اونايي که تجربه دارن نظر بدن.
البته من تابستوني يه دو ر کل عربي روو تموم کردم (فقط 2 درس مونده که تا آخر هفته حله)
دين وزندگي اونايي که من پرسيدم گفتن بايد کتابو کامل بخوري! منم که از اين درس نه حاليمه نه خوشم مياد!!
توي کانون پايه رو دوبار گذاشته که تازه دور دومم فکر نکنم بشه کامل خوند (ب.د جه بنديش زياده)
يا شيمي که نسبتا هم خوبه.
من خودم شيمي 2 رو 5بار خوندم! (فقط کتاب) تا تونستم همه تستاشو بزنم (فقط يک نزده!)
راستي من که اول نگاه کردم بيشتر روي درساي پيش توجه کردم ديدم کمه! ادبيات و ديني وزبانو نگاه کنين.
فکر کردم همه مثل خودم پشت کنکورين! به همین دلیل کاملا جا خوردم!
در ضمن منم توي صف کلم چيا هستم!
البته هنوز اسم ننوشتم.
کسي ميدونه چجوري ميشه با کانون ارتباط بر قرار کرد و در مورد شرايط ثبت نام و تخفيفات و اينا سوال پرسيد (من همش فکر ميکنم اين پشتيبانه ميخواد سرم گول بماله!!)
در ضمن آقاي حسين عادلي من بهتون پیشنهاد میدم یه مشاور خوب برین. فکر کنم کاراتون زیاد جالب نیست!!! (البته اینا فقط نظره)
ممنوننقل قول:
در ضمن آقاي حسين عادلي من بهتون پیشنهاد میدم یه مشاور خوب برین. فکر کنم کاراتون زیاد جالب نیست!!! (البته اینا فقط نظره)
میشه علتش رو بگید؟ نظر خود شما چیه؟
تو نمایندگی های کانون مشاور درست حسابی پیدا میشه؟
کسی آدرسی تو تبریز داره؟
سلام خدمت رفقای پشت کنکوری
من تا الان این تاپیک رو ندیده بودم اینقد که سرم تو تاپیک موبایل پرت بود
منم سال اول کنکور دارم
تا الان یه کلمه ام تو تابستون نخوندم میخوام شروع کنم از اول
عاشق فیزیک و متنفر از شیمی ام به خاطر فیزیک میخوام برم برق یا مکانیک
میدونم تهران و اصفهان قبول نمیشم عاشق بوعلی ام(مجبورم باشم)
من تو طول سال اصلا جز 1ماه نهایی نخوندم معدلم شد 17 کلا گیراییم بالاست ولی نمیخونم
ایشالا میخوام از اول مهر شروع کنم با روزی 4 ساعت
میرسم به نظرتون؟؟؟
من عشقم و بخاطر درس بیخیالش شدم یعنی اصلا نمیشد درس بخونم همش به یادش بودم
ولی کرم دختر دارم نمیتونم چطوری بزارم کنار؟؟ شما میتونید چطوری؟؟؟
راسی بابام اول تابستون خودش ثبت نامم کرد کانون منم بدون اینکه یه کلمه بخونم میرم سر جلسه ترازم میاد 4600
میتونم برسم ؟؟؟ میخام 1500 تا 2000 بیارم باید چه ترازی تو کانون بیارم؟؟
راسی من زبانم عالیه تافل دارم نخونده کانون 85% میزنم 2 ساعت بخونم 100 میشه
مثه اینکه خیلی پسرخاله وار صحبت کردم
:31:من خوشبختانه کرم دختر ندارم ولی خیلی سیاسی کار شدم جدیدا و از این میترسم ...!:31:نقل قول:
اگه هیچی نخونی و 4600 بیاری که خوبه بابا!! ولی دیگه از الان مثل ماها باید شروع کنی و همین 4 5 ساعت خوبه برای شروع...منم فعلا همینقدر میخونم!!
راستی موبایل رو هم دربست بزار کنار...
برای 1500 تا 2000 فکر کنم باید ترازت تو کانون حدودای 7000 باشه...:19:
زبانت هم خوبه[مثل خودمی!:31::46:] اتفاقا منم گول همین بلد بودنمو خوردم تو کنکور امسال [هم ریاضی هم زبان] درحالیکه راحت میتونستم زبان امسالو 100 بزنم زدم 88 % !!:41:
تو کنکور زبانم همینطور...زبان تخصصی زدم 57% و درنتیجه رتبه ام شد 1200...!!
اینا رو برای این گفتم که اگه از الان همون 2 ساعت رو هم بخونی خیلی خیلی خوبه و تو اخر نتیجه شو میبینی...!
راستی به قبیله ما خوش اومدی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هستش . شما هم حتما میرسی .
شیمی رو حتما بخون تا عقب نمونی چون تو رنبه های زیر 2000 معمولا شیمی رو 50 به بالا میزنن .
در ضمن درسته میگن مطالعه به کمیت بستگی نداره و به کیفیت بستگی داره ولی 4 ساعت خداییش کمه بهتره 5ساعت استارت بزنی که تو زمستون به 10 برسونی اینطوری خوفففففففففففففففه
در مورد دختر هم سعی کن 1 سال بیخیال باشی چون اگه بخوای زیاد به این مسئله بپیچی افت خواهی کرد مخصوصا اگه دوست دخترت هم کنکوری باشه
و اما در مورد زبان . ببین کنکور فرق داره . تافل هم موثر هستش اما حتما زبان درسی رو بخون حتما حتما .
شما تاج سرینقل قول:
بی خیال سیاست دیگه چه کشکیه مهندس ؟نقل قول:
آره هنرستانشو دیدم ، آزمونای تابستون که طبقه دوم همونجا بود حالا مهر به بعد رو نمیدونم کجاست !نقل قول:
به نظر من سریع تر برو ثبت نام کن چون مهر شلوغ میشه ها !( یکی نیست به خودم بگه :31: )
من سه شنبه میرم مشهد ، بعد اونجا ثبت نام میکنم ببینیم چی میشه .
مرسی که جواب دادی
چاکرتیم!نقل قول:
هرکاری میکنم نمیتونم بیخیالش بشم...همین جمعه نزدیک بود تو راهپیمایی بگیرنم...!:18:نقل قول:
بی خیال سیاست دیگه چه کشکیه مهندس ؟
لعنت به این سیاست که پدر مادر نداره اما پدر ماها رو درمیاره...
کمتر میخواد...نقل قول:
برای 1500 تا 2000 فکر کنم باید ترازت تو کانون حدودای 7000 باشه...
با 7000، سه رقمی ِ خوب میاری...
پارسال (سال سوم) که اینجوری بود.
ولی کلا رتبه ملاک نیست.
باید سعی کنیم هر آزمون ترازمون بره بالا.
همه چی که مربوط به تراز کانون نیست و همه چی مربوط به اطلاعات و دانش نیست ممکن آدم صبح کنکور سردرد بگیره یا جوابا رو تو پاسخ نامه جابه جا بزنه یا ... همه شرایط آدم باید در نظر بگیره.
سلامنقل قول:
مثلا رکورد زدن تو تیک ایت! این تیک ایت به تنهایی مفت نمی ارزه یکی از دوستام پارسال داشت قبل از اینکه اینو بگیره تو کانون 40 میزد به بالا ولی یهو اینو گرفت و دیگه ریدینگ و کلوز و همه چی رو ول کرده بود تا یه ماه گند زده شد به زبانش (از اولشم چیزی نبود ولی بدتر شد) تازه تو کنکورم که 2تا ریدینگ داریم! و فقط 5تا لغت. حتما می دونین که ریدینگا رو اگه بخوای با ترجه کردن لغت به لغت بزنی وقتت رو خیلی میگیره 2برابر اگه درک مطلب کنکور گاج رو بگیرید به جای تیک 8 فکر کنم به تر باشه.
عمومی خوندنِ زیاد، تو تابستون یا این اوایل سال زیاد خوب نیست البته عربی حسابش فرق میکنه
با توجه به اینکه از درسم دور بودید فکر کنم باید خیلی بیشتر ریاضی و فیزیک (بخصوص ریاضی) کار کنین
در ضمن زیادم ساعتی نباشید
اینا فقط نظرای منه! هیچی یه مشاور خوب نمیشه اگه یزد بودید مثل من میگفتم اکبر نژاد رو برید حتما
موفق های پارسالم که تقریبا شرایط شما رو داشتن هم خیلی خوبند
امیدوارم موفق باشید
کسی تو اصفهان مشاور خوب سراغ داره؟؟؟؟
بچه ها استاد ادبیات و عربی حسینی یکتا میشناسین؟؟؟؟خوبه؟
[QUOTE=eblisandenzo;4238588]دوست عزیز ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هستش . شما هم حتما میرسی .
شیمی رو حتما بخون تا عقب نمونی چون تو رنبه های زیر 2000 معمولا شیمی رو 50 به بالا میزنن .
در ضمن درسته میگن مطالعه به کمیت بستگی نداره و به کیفیت بستگی داره ولی 4 ساعت خداییش کمه بهتره 5ساعت استارت بزنی که تو زمستون به 10 برسونی اینطوری خوفففففففففففففففه
در مورد دختر هم سعی کن 1 سال بیخیال باشی چون اگه بخوای زیاد به این مسئله بپیچی افت خواهی کرد مخصوصا اگه دوست دخترت هم کنکوری باشه
و اما در مورد زبان . ببین کنکور فرق داره . تافل هم موثر هستش اما حتما زبان درسی رو بخون حتما حتما .
آره الحمدلله دارم میزارم کنار
نقل قول:
مرسی ممنون
فقط امیدوارم برسم چون همه فامیلامون شریف و علم وصنعتن میخوام بابام ضایع نشه پیش آشناها
نقل قول:
hade aghal shoma javab bedid
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=328532&page=243