مشه چندتا تم باحال بزارين لطفا ؟
راستي چه نرم افزارهايي براي جنگ الكترونيك وجود داره واسه گوشي ؟
مشه چندتا تم باحال بزارين لطفا ؟
راستي چه نرم افزارهايي براي جنگ الكترونيك وجود داره واسه گوشي ؟
سلام
امروز بالاخره مای استوریج منم پرید ....
وسط کار با گوشی یهو گوشی هنگید و منم هارد ریست کردم بعد هارد ریست مموریم نبود
البته من نرفتم پول مفت بدم به مایکروتل کار رو در اینجا شروع کردم
کد:http://www.modaco.com/content/i8000-verizon-sch-i920-omnia-ii-http-i8000-modaco-com/314330/help-me-my-16-gb-storage-disappeared/
خودتو خسته نکن ... آخر میری همون مایکروتل !!نقل قول:
من میرم با خود سامسونگ هم صحبت میکنمنقل قول:
تازه من گوشیم گارانتیه ، ولی نمیدونم قبول کنن یا نه
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
آقا سعید
شما گفتی دیدی که اون تعمیر کننده با اکتان کار میکنه
مورد خاصی تو کارش دیدی؟
انگار فقط مال خودم هنوز نپریده :دی
البته اگه چشمش نزنم :دی
نقل قول:
تازه من گوشیم گارانتیه ، ولی نمیدونم قبول کنن یا نه
اگه گارانتی داره که برو نمایندگی برات مجانی درستش میکنند ...
سلام.نقل قول:
اگر گوشیت گارانتی پارس مایکروتل هست برات مجانی درستش میکنن (پارس مایکروتل نه پارس ماکروتل و امثال این گارانتیهای تقلبی):11:
پارس مایکروتله و اصله اصله
ولی رامم رو عوض کردم ...
تازه من خودم از سامیونگ و اینا هم میپرسم ...
به این سادگی از رو نمیرم ...
یه سوال
شما که مموری تون پریده
یعنی مثل مال من کلا ناپدید شده
یا فقط حجمش شده 0 ؟
سلام
آقا سعید یه نرم افزار معرفی کن که بتونم با اون از sms هام back up بگیرم چون من با این spb backup بکآپ گرفتم همه ی برنامه هام وشماره هام بعد تعویص رام برمیگرده بجز اس ام اس هام .
مرسی
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
ضمنا بچه ها هنوز مموری منم نپریده
به نظرتون می پره یا نه ؟ الان 5 ماه میشه خریدمش
انشاالله که نمی پره .
کم پیش میاد مال قدیمی ها بپرهنقل قول:
ضمنا بچه ها هنوز مموری منم نپریده
به نظرتون می پره یا نه ؟ الان 5 ماه میشه خریدمش
انشاالله که نمی پره .
سوال اصلی من اینه اونایی که مموری تون پریده
یعنی مثل مال من کلا ناپدید شده
یا فقط حجمش شده 0 ؟
میترسم مال من سخت افزاری باشه
نقل قول:
اس ام اس هات هم بک آپ میگیره. و بر مگیردونه . من خودم هزار بار امتحان کردم. کافیه custon backup بگیری
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------
نقل قول:
نه مال منم ناپدید شده بود . بردم درستش کرد. به نظر من اگه میخوای سر در بیاری که چطوری درست میشه. ببرش نمایندگی خودتو به زن به اون راه که انگار هیچی بارت نیست! وقتی گفت برو یه دوری بزن بگو عجله دارم همین الان درستش کنه . بعدش زیر چشمی نگاه کن ببین چیکار میکنه. من خودم از پشت شیشه نگاه کردم و فقط دیدم گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر. بعدش که آخرش سرزده پرو پرو رفتم پشت سیستمش دیدم با برنامه اکتان داره کار میکنه. هرکاری کرده بود مطمعنم ت و 2 دقیقه کرده بود که من نفهمیدم چی بود!!
با عرض سلام و خسته نباشيد.
راستش من الان دنبال انتخاب گوشي هستم و يکي از گزينههام هم امنيا 2 است.
ميخواستم بپرسم در کل آيا از گوشيتون راضي هستين و اينکه عيب و ايرادهاش در کل چي هستن؟ چون من شنيدهام هنگ ميکنه و يا همينکه برخي گفتن مموريشون پريده.
ممنونم.
شاد و تندرست باشيد. :46:
با سلام من omnia2 16gb گرفتم بعد یک ماه یک دفعه بدون دلیل مموریش پرید باید چیکار کنم
همه گوشی های ویندوز دار اگه سر به سر گوشی بزاری هنگ می کنهنقل قول:
مموریشم همینه اگه هی بخوای نرم افزار بریزیو ور بری ناراحت میشه می پره
کلا زیاد نباید سر به سر امثال این گوشی ها بزاری
باگارانتی بگیر بهتره به نظرم
نقل قول:
نقل قول:
ببینید با این قیمت بعد از گذشت 6 ماه از اومدن این گوشی تو بازار باز هم انتخاب اوله (نسبت به قیمتش) .
ببینید شما اصلا از گوشیتون چه انتظاری دارید. اگه نرم افزار باز نیستید به نظر من نخرید بهتره. ولی اگه خوراکتون نرم افزار و این چیزاست به نظر من خوبه به شرطی که واقعا نخواید بیشتز هزینه کنید. اگه بخوای بتونید بیشتر هزینه کنید گزینه های دیگه ای هم هست و وارد بازار شده که میتونید به اونا بپردازید .
مشکل هنگ کردنش رو اصلا قبول ندارم چون من الان بعد بارها رام عوض کردن الان یه رام خیلی خوب و سبگ نصب کردم و فارسی ساز بسیاز خوب و نرم افزارهای کاربردی مناسب مدتهاست که دیگه رام رو دست نزدم . حتی کاری کردم که با وجود 3000 تا اس ام اسی که داخل گوشی دارم نرم افزار اس ام اسش خیلی سبکه.
کلا یه این گوشی این ایراد ها رو میشه گرفت تازه اگه خیلی وسواسی باشید
1- صفحش مقاومتیه ( خازنی نیست ) البته بعضیا از خازنی متنفرن( بنا برتجربه دوستام ) میگن که تا انگشتمون میخوره به یه گوشیه صفحه سریع عمل میکنه. جدا من اصلا با این مورد 1 مشکلی ندارم و مقاومتی رو ترجح میدم.
2- بعد از 6 ماه اگه محل زندگی یا کارتون غبار زیاده باشه متوجه میشید که از بغلای گوشی غبار به پشت گوشی میره که البته خیلی خیلی کمه و اگه دقت کنید متوحه میشید
3- صفحش ضد خش نیست و به راحتی خش می افته و باید یه تلق روش باشه
4- حافظه 16 گیگت ممکنه بپره. راستش تا قبل از اینکه مال خودم بپره( بعد از 7 ماه ) اصلا فکرشو نمیکردم همچین اتفاقی بی افته ولی افتاد... ولی نباید هر نرم افزاری که میبین رو نصب کنی باید دقت کنی.. که اگه با گارانتی مایکروتل بگیری برات 10 دقیقه ای درستش میکنن البته مجانی
-----------------------------------------------------
مزایا :
0- مصرف باتری فوق العاده خفن !!!!
1- نسبت به قیمت امکانات فوق العادست...
2- باریک و زیبا
3-صفحه کیفیت بالا ال ای دی .... جوری که پوز اکثر افراد رو میتونی بزنی
4- سیستم عامل ویندوز 6.5
5- برا م عجیبه که خیلی برای این گوشی رام کوک میشه!! کلا هرچی حرفه ایه این گوشی رو داره سایت مودا کو رو باید اسمش رو میزاشتن سایت امنیا2
6-نرم افزار رایگان و کرک شده خیلی خیلی براش ریخته..... تم براش فراوونه
7-باور کنید که 256 مگابایت رم براش کافیه..... به شرطی که رام کوک شده نصب کنید
8-دوربینش واقعا خوبه کیفیت عکس برداریش واقعا مناسبه و راضی کنندست . کیفیت فیلمبرداریش هم از خیلی از گوشی ها بهتره . با 500 تومن تنها گوشی که دوربینش بهتر از اینه امنیا اچ دیه....
9-16 گیگ حافظه داخلیش یه نعمته
10- اندازه گوشی مناسبه و تو جیب هم جا میشه مثل Hd2 دست و پا گیر نیست.
11- فکر کنم بین پاکت پی سی ها بیشترین فروش رو داشته حتی جزو گوشی هاییه که تو آمریکا با شبکه verizon به فروش میرسه/ مثل آی فون.
12--خروجی 3.5 میلیمتری صداش خیلی زیاده و خروجی تلویزونش کیفیت خیلی خوبی داره.
بچه ها اگه چیزی یادم رفته اضافه کنید.............
گوشی من هم بعضی اوقات هنگام پخش موزیک هنگ می کرد، ولی با خاموش کردن today screen دیگه گوشی هنگ نمی کنه !!
شما هم تست کنید ببینید وقتی today screen خاموشه گوشیتون هنگ نمی کنه ؟
الان 15-20 روزه گوشی من هنگ نکرده :31:
گوشی من اصلا هنگ نمیکنه.
گوشی من فقط وقتی اورکلاکش میکنم اونم خیلیم کم ممکنه هنگ کنه
وگرنه در حالت عادی هنگ تو کارش نیست
منم فقط روی رام های sence دار هنگ داشتم
تو حالت معمولی گوشیم هنگ نداشت
پریدن مموریمم بعد یه دونه هارد ریست بود
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
آخه نمایندگی رام غیر اوریجینال ببینه میفهمه حرفه ایمنقل قول:
نه مال منم ناپدید شده بود . بردم درستش کرد. به نظر من اگه میخوای سر در بیاری که چطوری درست میشه. ببرش نمایندگی خودتو به زن به اون راه که انگار هیچی بارت نیست! وقتی گفت برو یه دوری بزن بگو عجله دارم همین الان درستش کنه . بعدش زیر چشمی نگاه کن ببین چیکار میکنه. من خودم از پشت شیشه نگاه کردم و فقط دیدم گوشی رو وصل کرد به کامپیوتر. بعدش که آخرش سرزده پرو پرو رفتم پشت سیستمش دیدم با برنامه اکتان داره کار میکنه. هرکاری کرده بود مطمعنم ت و 2 دقیقه کرده بود که من نفهمیدم چی بود!!
باید یه جوری رام mst رو بکنم nb0 رام اوریجینال میدیل ایست
بعد یه سوال شما دو دقیقه اول رو ندیدی هیچی
اون بعد که دیدی اکتانز روی نرمال بود ؟؟ همه چی عین رام عوض کردن خودمون بود؟؟
کلا تنها ایرادی که میشه از این گوشی گرفت پریدن My Storage هست و بس !!
خدایی تنها گوشی هست که بعد از خریدنش تا الان پشیمون نیستم ..
فقط میترسم وقتی ویندوز 7 اومد دیگه 6.5 رو زیاد ساپورت نکنند .
اقا این اپرای من سایت های فارسی می رم نوشته ها حرف به حرفه حروف از همجداستچی کار کنم؟
نقل قول:
من چشمام یه کم ضعیفه همین کار دستم داد و هیچی ندیدم
بیا یه راه خیلی خوب هم برای اینکه رام mst نصب کنی رو گوشیت که حافظش پریده پیدا کردم
کد:http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/298190/tool-o2util-useful-rom-utility-for-i8000/
چه خوبنقل قول:
فقط این لینک رام پارس مایکروتل رو میدی سعید جان؟
سعید جان تو برنامه اکتان یه سری گزینه مثل erase csc و چند گزینه دیگه هست که ما واسه فلش اونا رو تیک نمیزنیم به نظرتون با این گزینه ها کار نمیکنن؟نقل قول:
اصلا این گزینه ها کارشون چیه؟
نقل قول:
erase csc قسمت csc گوشی ککه فایلهای گرافیکی و انیمیشن های بوت آپ هست رو پا میکنه. قسمتهای دیگه رو نمیدونم
نقل قول:به نام خدا.نقل قول:
نخست اينکه از پاسختون و اينکه وقت گذاشتيد بسيار بسيار ممنونم.
اگر منظور از سر به سر گذاشتن، -- و دستکاري کد و اين حرفهاست، که من اهلش نيستم. ولي اگر با ريختن برنامههاي ساده و کاربردي به مشکل برميخورد بحث
ديگري است.
درمورد فرمايش سعيد آقا يعني نرمافزارباز بودن، سوالم اينه که آيا مثل فايرفاکس است؟ يعني بايد براي کاربردهاي ابتدايي رويش برنامه ريخت؟ چون اين اصلا خوب
نيست و اينجور مواقع خيلي جاها ناهمخواني پيش ميآيد.
و اما برويم سر اصل مطلب همين پريدن حافظه و هنگ کردن و... . ببينيد، اگر بخواهم روراست باشم، گوشي فعلي من سوني اريکسون G700 است. پيش از خريدن اين گوشي، بنده خدايي گفته بود وقتي بلوتوثش را خاموش ميکند بايد کل گوشي را روشن و خاموش کند تا دوباره بلوتوث کار کند. من اين را به چشم "يک ايراد کوچک" ديدم و ناديده عملا گرفتم و گوشي را خريدم.
الان گوشياي در دستم است که هنگ ميکند، سرعت تقريبا ندارد، بلوتوثها را مستقيم به حافظه نميبرد، و کمتر از يکسال پس از خريدن، صفحه لمسياش از کار افتاده. واقعيت اينست که من ميترسم اگر امنياي 2 را بگيرم با گذشت زمان ايرادهاي بيشتر و بيشتري در آن پيدا شود.
خب اين ايراد کمي نيست. ضمن اينکه ظاهرا تنها ايراد هم نيست. در صفحه قبل چند نفر از دوستان فرمودند در جاهاي مختلف با مشکل هنگ مواجهند. خود آقا سعيد پس از چندين و چندبار تعويض رام مشکل سرعت را ندارند. اينها همه ايراد است.نقل قول:
بسيار از پاسخها ممنونم. :46:
من تک تک شون رو امتحان کردمنقل قول:
اثر نداره ...
نقل قول:
lمن فقط میتونم بهتون یه چیز بگم : از خریدن این گوشی پشیمون نمیشید و انتخاب دیگری با این پول ندارید!!
کلا ایراد مختص وسایل الکترونیکی هست . شما یک میلیون و هفتصد هزار تومن بدی آیفون 4 وقتی با دستتون بگیریدش دو تا از آنتتنش کم میشه!!!!! !!!!!! !!!!! سونی اریکشون بی تجربه رو به هیچ عنوان با سامسونگ مقایسه نکنید. هیچ گوشی با این امکانات و با این قیمت پیدا نمیکنید.
اصلا سوال من اینه اگه این گوشی رو نخرید پس میخواید چه گوشی بخرید؟ میخواید آندروید بخرید که اطلاعات خصوصیتون رو دزدی کنه؟ میخواید آیفون بخرید که پول خون باباشون رو پای گوشی میذارن یا میخواید نوکیا بخرید که بر اساس تعصب یه هیچ وجه از سیمبین کوتاه نیماد؟؟؟ من الان 7 ماهه این گوشی رو خریدم 550 . الان 550 بدم بهم باز هم انتخاب دیگه ای ندارم.
آخه ببينيد من سر G700 هم همين اشتباهو کردم. گفتم عيب ندارم گوشي لمسي با 160 تومن که آفيس و PDF باز ميکنه حالا بفرضم که مشکل بلوتوث هم داشته باشه.نقل قول:
بعد هم آدمها با هم فرق ميکنن. من شخصا خيلي از دنگ و فنگ و ريختن برنامه و عوض کردن رام و اينها خوشم نمياد. چون نه وقتشو دارم نه حالشو.
فکر کنم اينجوري بتونم بهتر منظورمو برسونم: وقتي سامسونگ گوشياي توليد ميکنه که يهو کل حافظهاش ميپره، چطور ميشه بعيد دونست که تو بقيه جاها مشکل نداشته باشه؟ (اين پريده حافظه خيلي فرق ميکنه با دوتا کم شدن از آنتن که با جابجا کردن دست حل ميشه)
و خلاصه اينه که من ترجيح ميدم نوکيا داشته باشم و تعصبش - به قول شما - روي سيمبيان رو قبول کنم، ولي سراغ موبايلي نرم که امروز باهاش عکسي بگيرم که قراره خاطره بشه و فردا خبري از اون عکس نباشه يا بالاخره به دردسرم بندازه.
شاد و تندرست باشيد و البته، بازهم ممنون. :10:
دوستان اگه کسی recorder اصلی این گوشی رو داره برام بزاره چون رام لایت نصب کردم پاک شده/
نقل قول:
Audio Note (Recorder), i8000nxxje2_audionote.cab (1 MB)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
md5: 635da60d059f310c212be868a10d18b5
کلا هرچی میخوای تو لینک زیر پیدا میکنی:
کد:http://www.modaco.com/content/i8000-omnia-ii-gsm-rom-discussion/308592/i8000nxxje2-lite-20100514/#entry1274257
سلام سعید جان
یهبرنامه فول اسکرین کالر میخوام چند تا پست قبلی یکی رو معرفی کردی که کار نمیکنه یعنی رو ورژن 6.5.3
میگه کار نمیکنه و مال ویندوز های قدیمیه
ممنون میشم کمک کنید
سعید جان هر کاری میکنم از این سایت نمیتونم دانلود کنم چون فیلتره اینترنت منم زغالیهنقل قول:
اگه برات زحمتی نیست توی سایت برام آپ کن ممنونت میشم
نقل قول:
کد:http://www.megaupload.com/?d=HOBG7VB1
کد:http://www.2shared.com/file/fpwNhl9X/i8000nxxje2_audionote.html
سلام
این سایت سامیونگ موبایل چرا همش آدمو به زور میفرسته تو سایت مایکروتل ؟؟؟
نمیشه من با خودشون تماس بگیرم؟؟
دوستان راهی نیست توی تاچ پلیر بشه عکسهای آلبوم به نمایش در بیان البته واسه کسانی که استوریجشون پریده.....
امروز گوشیمو بردم نمایندگی مایکروتل تو ارومیه
هر چی اصرار کردم همینجا درستش کن قبول نکرد و گفت عصری بیا ببرش ...
سلام
راهی هست بتونیم بایوس این گوشی رو استخراج کنیم؟؟
ولی از این املت 2 کاملا نا امید شدم
تو فکر فروش یا تعویضش با اچ تی سی ام