دوستان یه led خوب که بخوام از بانه بخرم و اونجا1.500000 پول بدم چی پیشنهاد میکنید؟
حدودا 40 اینچ باشه
دوستان یه led خوب که بخوام از بانه بخرم و اونجا1.500000 پول بدم چی پیشنهاد میکنید؟
حدودا 40 اینچ باشه
با تشکر از شمانقل قول:
هر دو رو تا حدودی مطالعه کردم.ممنونم.توی ریویو نشوته بود که از 3D های سامسونگ و ال جی بسیار فراتر هست.چند تا سئوال داشتم.من می خوام یه 3d سونی بخرم.اولا اینکه آیا در این مقطع شما این تنولوژی رو توصیه می کنید یا میگید باید صبر کرد.در ضمن آیا مدل 3D دیگری هم الان در بازار هست.حدود قیمت این سونی در بانه و در ترهان چقدر هست.ممنونم.
-والا گزينه هاي زيادي هستند ميتونيد با توجه به علاقه و سلايقي كه دارين انتخاب كنيدنقل قول:
-sony ex700
-samsung c6900
به نظرم ميتونه انتخاب هاي خوبي باشه
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
نقل قول:
-والا در مورد 3d ميشه گفت زوده بخاطر نبود منابع وسورس هاي 3d بخاطر مشكلات زيادي كه دارند هنوز بخاطر رشد بسيار سريع اون و....
-مدل هاي زيادي پيدا نميشه فكر ميكنم تنها 3d هاي سامي اونجا هستند
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
دستگاهی با مشخصات زیر نیاز دارم
ممنون میشم نظرتون رو اعلام کنین
LED ،LCD یا پلاسما فرقی نمیکنه فقط کیفیت تصویرش عالی باشه
دستگاه رو واسه نصب دراتاقم میخوام و حداکثر فاصله 3/5 متر
USB PORT داشته باشه و قابلیت پخش فایلهای MPG ضبط شده از ر*س*ی*و*ر
دارای گیرنده دیجیتال باشه
تصویر در تصویر PIP داشته باشه
ساپورت زیرنویس
و این که فقط در طول شب از تلوزیون استفاده میکنم
مصرف برق هم مهم نیست:5:
قیمت هم مهم نیست حدود 1/300 تا 2/500 باشه مناسبتره
روی مدل خاصی هم تعصب ندارم
-والا معمولا پيدا كردن همه گزينه ها در يك محصول تقريبا كاري نشدني هستنقل قول:
-با اين حال گزينه هاي زير ميتونند بهترين گزينه ها باشند و همينطور غير 3d
-panasonic v20
-lg le8500
-samsung c650
-sony nx 700
-sony ex700
-samsung c6960
-sharp le820
سلام
با تشكر از دوستاني كه مرا در خريد راهنمايي كردند امروز رفتيم براي خريد و تصميم بر اين شد كه به جاي 32 كه واقعا كوچك به نظر ميومد يه 42 بگيريم و با توجه به بودجه در نظر گرفته شده پلاسماي 42C470 سامي گرفتيم..(855000t)
ممنون ميشم نظر اساتيد رو در مورد اين پلاسما بدونم و اينكه آيا MKV در اين برند ساپورت ميشه يا نه؟؟؟فروشنده كه اظهار بي اطلاعي كرد...
متشكرم.
ممنونم ببخشيد خوب متوجه نشدم. منظورتون اينه كه ساخت هر كشوري باشه اشكال نداره؟نقل قول:
و اينكه ميگن يه ر - س ي * و -ر داخلش داره راسته؟ يعني مستقيم كابل د - ي - ش رو به تلويزيون وصل ميكنن؟
-خوب اينچ بالا هم دوست داشتني ترهستنقل قول:
-ps-c470 قابليت اجراي فايل هاي تصويري رو داره وقطعا mkv رو هم پشتيباني ميكنه
-قيمت مناسبي داره لذتش رو ببرين ديگه :8:
-اره منظورم همين هست شما نهايت يا مالزيايي ويا made by samsung پيدا ميكنيد ونه چيز ديگه اينقل قول:
-نه معمولا اگر هم اين امكانات وجود داشته باشه در ريجن اسيا حذف ميشه
به نظر من بهترین کارو کردی پلاسما هم قیمتش از ال سی دی کمتره هم کیفیت تصویرش بالاتره فقط بهتر بود پلاسمای پاناسونیک میخریدی.نقل قول:
درود
چند تا از دوستان اینجا (در پست های قبل) صحبتی درباره فرمولی کردن که از اون طریق می شه بهترین سایز TV رو با توجه به متوسط فاصله بدست آورد.... مثلا برای فاصله 2/5 تا 4 متر بهترین سایز چیه... چون سایزهای بزرگ درسته که جذاب تر هستند اما نباید فراموش کرد که سایز بیشتر برابر کیفیت پایین تر تصویر هست (البته از فاصله نزدیک)...
اگه کسی درباره این فرمول یا نحوه محاسبه فاصله و اینچ اطلاعاتی داره ممنون می شم منو راهنمایی کنه.
سلامنقل قول:
ممنون يه 42pv800 پانا دارم و خواستم متفاوت باشه و الحق كه تصوير پانا شرف داره به سامسونگ....ولي چيزي كه خيلي برام مهم بود USB و پخش فايلهاي MKV بود كه واقعا جزو امكانات فوق العاده اي است كه سامي داره و پانا فاقد آن ميباشد و براي اضافه كردن دستگاه پخش MKV به پانا بايد 200 هزينه اضافي پرداخت شود.
جالبتر اينجاست كه اكثر فروشنده ها از اين قابليت نا آگاهند و در جواب سوال بنده مني بر پخش MKV گفت:نه ديگه اين يكي رو پخش نميكنه و.....:13:
سلام
بین دو مدل 46c6960 و 46c7770 یا همون c7000 چقدر اختلاف بین کیفیت تصویرشون هست منظورم از نظر کنتراست و حرکات سریع در تصویر در کل بدون در نظر گرفتن 3d چه برتری هایی نسبت به 6969 داره؟؟
ممنون
سلام خدمت همه دوستان و اساتید
آقا میشه بی هیچ تعصبی روی هیچ برندی بفرمایین من حیث المجموع کدومیکی بهتره؟
LG LCD660
LG LED8600
SAMSUNG C6960
و چرا؟
ارادت :
ناصر:11:
نقل قول:
[HTML]http://myhometheater.homestead.com/viewingdistancecalculator.html[/HTML]
-نرم افزاري هم سايت داره تا با دادن پارامتر ها اينچ مورد نظرتون رو محاسبه كنه
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:36 PM ----------
-موردي كه ال اي ئي هاي حاشيه اي ازش رنج ميبرن وبيشتر توي خونه متوجه ميشي همون ابري شدن هست توي تصاوير سياهنقل قول:
-پيشنهاد ميكنم C6960 تهيه كنيد از اين نظر برتري داره بر c7000
-و اما در مورد هرتز پنل خوب c7000 عدد بيشتري رو اختصاص ميده ولي عملا اختلافي مشاهده نميشه در تصاوير 2d
-در مورد كنتراست هم پنل c6900 عدد بيشتري رو اختصاص ميده واگر side by side كنار هم ببينيد متوجه ميشين
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
-به هر صورت هر كسي به يك برندي خواسته يا نا خواسته علاقمند هست پس..:46:نقل قول:
-در مورد انتخاب هاتون هم اصلا توي يك رده نيستند تفاوت ميليوني دارند با هم
-اگر هزينه كمي ميكنيد ld650 ميتونه بهترين انتخابتون باشه
-در غير اين صورت با توجه به اينكه گويا به ال جي هم علاقمند هستين le8500 ميتونه بهترين گزينه باشه
-در مورد چرايي هم اين پست اقا مهدي رو مطالعه كنيد :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=397549[/HTML]
سلام
دوروبر 800 تومن
lcd يا led ?
samsung يا lg ?
گيج شدم والا نميدونم كدومو انتخاب كنم
جناب تنهانقل قول:
این مشکل ابری شدن خیلی تابلوئه ؟ یعنی نریم سراغ LED های سونی مثل EX700 یا EX710 ؟ این مشکل هیچ راه حلی نداره؟
اینم عکس یه LED ابری از نوع سونی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG C6960 از چه نوع LED است؟ Edge LED یا Full LED ؟
اسم اصلی این مدل در خارج از ایران چیست؟
این مدل ----T داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-خوب مسلما با اين هزينه بهترين انتخاب ها ال سي دي هستندنقل قول:
-در مورد برند هم تفاوتي نميكنه ديزاين وطراحي متفاوت و سليقه شماست
-شما اينچ مورد نظرتون رو نگفتين بزرگوار
نقل قول:
-والا اين مشكل همه پنل هاي edge-lit هست و واقعا زماني كه توي منزل تصوير تاريكي داشته باشين اون موقع ميفهميد البته ممكن براي عده اي اصلا مهم نباشه
-در مورد محصولات سوني اطلاعي دقيقي ندارم ايا راه حلي براي بهبود unifotmity نور دارند يا نه
-ولي در مورد c6960 كه در واقع همون c6900 هستش در سايت هاي خارجي سيستم precision dimming قرار داده شده مشابه C8000 در واقع به صورت هوشمند نوردهي ميكنه و نوردهي مشابه local dimm ها ارائه ميكنه و مخصوصا زماني كه eco mode رو فعال كنيد خيلي كمتر مواجه ميشين باهاش
-نوع نوردهي اين مدل هم edge lit هست و به smart led هم معروف هست من نديدم داشته باشه
-در سري هاي 3d سوني مثل hx هم از local dimming استفاده شده كه ب مراتب نوردهي منظم تر و ابري شدن رو كمتر داريم
سلام خدمت t-tanhayam عزیز و سامی دوست:31:نقل قول:
آقا جون هرکی دوس داری منو اینور اونور آدرس نده؛میدونم خودشما هم علاقه خاص به برند سامی دارین که البته از نظر من هیچ ایرادی هم نداره البته تا وقتی تعصب وارد کار نشه و کارها رو خراب نکنه
نه دوست عزیزم من علاقه خاصی به LG ندارم فقط از روی کاغذ و با توجه به امکانات ادعا شده و صد البته قیمت و وهزار البته تر !!! بودجه دست و پا شکسته خودم که حداکثر بتونم 2500 خرج این مورد بکنم نظرم به اون دو مدل از ال جی منعطف شد .راستی میتونم بپرسم قیمت اون مدل سامی (6960) رو دو سایز 40 و 46 هم گارانتی و هم بدون گارانتی حدودای چند درمیاد؟
اصلا میذارم به عهده شما ؛به عنوان یک فرد مطلع و متخصص و صد البته بی تعصب اضافه ؛ اگه 2500 نقد دستتون بود بهترین انتخابهاتون به ترتیب چیا بودن؟
اینم عرض کنم من هیچ مشکلی با هیچ برندی ندارم و فقط و فقط باتوجه به بودجه محدودم دوست دارم بهترین کیفیت رو تا حد امکان داشته باشم تا بعد اگه چیز دیگه ای تو همون رنج قیمتی دیدم چشام درنیاد و چهارتام نشه...!!!:20::24:
ارادت :
ناصر:11::11::11:
نقل قول:
دوست عزيز كي گفته 200 تومن بايد هزينه كني؟
ميتوني يه گيرنده ديجيتال ايكس ويژن بگيري كه USb اون همه فرمت ها رو پخش ميكنه. اينم مشخصاتش:
- كيفيت تصوير HD
- داراي خروجي HDMI
- داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
- پشتيباني از فرمت عكس:BMP,JPG,PNG
- پشتيباني از فرمت صدا:MP3,AAC,WMA
- پشتيباني از فرمت تصوير:mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
مشخثات كامل رو بهتره تو اين لينك بخوني و الكي پانا رو نفروشي سامسونگ بخري
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/DTVC/DTVCDetails.asp?Height=1050&ID=5
ببين دوست عزيزنقل قول:
اين فاصله يه استاندارده كه يه جدول داره كه تو اين لينك هم در موردش گفته:
در واقع اينجوري نيست كه شما بگي با 2.5 متر چي بگيرم خوبه. ببين شما با 2.5 متر ماكسيمم تلويزيوني كه ميتوني بگيري 63 اينچ با رزولوشن 1080p هست (طبق استاندارد Lenchmar) . حالا اگر ميخواي مي توني كوچيكتر هم بگيري . ولي از 63 نبايد بزرگتر بگيريکد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/176-how-to-buy-an-hdtv-and-notes-about-buying-a-tv
از طرفي ميتوني سايز كوچكتر بگيري و رزولوشن كمتر. چون طبق اين جدول اگر اينچ از اون چيزي كه گفته كمتر باشه ميتوني رزولوشن پايين تري هم انتخاب كني . مثلا 50 اينچ با رزولوشن 720(البته اخيرا همه دوست دارن فول بگيرن )
كلا اون لينك بالا رو بخون همه چي دستت مياد
-با سلام خدمت اقا ناصر گل هستيم در خدمتت :10:نقل قول:
-ما هم چيزي رو كتمان نميكنيم اميدوارم باعث گمراهي دوستان نشم
-والا در مورد انتخاب و پول دادن به led فكر ميكنم كاملا بر ميگرده به سليقه مثلا ميگم
-c650 و c6900
-ld650 و le 8500
-تفاوت قيمت اين دو تا رو با ال سي دي هاشون ببين نزديك 1 تومان بيشتر هست
-حالا براي باريك شدن وديزاين زيباتر مصزف برق كمتر البته تا حدودي
-مشكلات ابري شدن تصوير -صداي ضعيف تر (البته استثنا. هست ) و...
شما ميخواي اين هزينه رو بپردازي؟
در عمل واقعا اين اختلاف توجيه مناسبي نداره به جيب شما بستگي داره
دوست عزيزمنقل قول:
اين لينك رو بخون دقيقا مخصوص شماست
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/176-how-to-buy-an-hdtv-and-notes-about-buying-a-tv
كلا كه خريد سه بعدي الان كار درستي نيست ولي اگر ميخوايد بخريد حتما سه بعدي پلاسما بخريدنقل قول:
دلايل علمي در اين باره آورده شده كه لينك فارسي زير رو به شما ميدم بخونيد ببينيد و متوجه شيد
توي همين سايتي كه اعلام ميكنم ال جي و ساموسنگ و سع بعديشون كاملا بررسي شده
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/29-%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%8A%D8%B3%D9%87lcd-%D9%88-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%D8%9B%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%8A-3d-%D9%83%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
سلام دوستان .. ما قصد خرید 1 lcd داریم...مدلهای مد نظر خودمون ex500 sony و ld660 lg و سامسونگ مدل c650 هست..برای سامسونگ مدل رو مطمعن نیستم درست گفتم یا نه...در کل مدل خوب سامسو.نگ تا یک و نیم میلوین 40 اینچ چی هست؟..اطلاعات رو که نگاه میکنم lg بهتره...این 200 هرتز که نوشته رو میشه توضیح بدید؟؟بعد اینترنت که ال جی وصل میشه شد تا چه حدی هست؟؟یعنی فقط میشه وب تی وی دید یا سایت هم میاد؟؟؟بعد اگه کسی هر دوی این ها رو دیده کیفیت تصویر کدوم یکی بهتره"؟؟بعد این مدل ال جی بعد مدتی افت کیفیت نداره که؟؟سونی رو که گفتن افت کیفیت نداره...راستی مدل 40 اینچ مد نظر هست....بعد ما میخواستیم بدون گارانتی بگیریم..ولی ال جی زده ld650 ..این یعنی در کل فرقی با 660 نداره و هر دو دیجیتال دارند؟؟؟بعد هر دو ساخت کره هستند واقعا؟؟؟اگه یکی این سوالات رو جواب بده واقعا ممنون میشیم....در کل خرید کدوم یکی عاقلانه تر هست؟؟؟؟ببخشید سوالاتم زیاد شد...راستی اینم بگم 1 خورده از اسم ال جی میترسم...میترسم بعد چند ماه افت کیفیت و.. داشته باشه...
40 - 42 اينچ باشهنقل قول:
خوب حالا سامسونگ يا ال جي ؟
يعني ميخوام بدونم شما باشيد كدومش رو انتخاب ميكنيد
-با توجه به قيمت واينچ مورد نظرتون بايد سراغ سري هاي پايين تر اين دو برند بريننقل قول:
-lg 430
-samsung c565
-در مورد سامي ميدونم usb فوق العاده اي داره در مورد اين مدل ال جي نميدونم
-هر دو برند هاي كره اي هستند و مشابه تنها در امكانات جانبي وديزاين تفاوت هايي دارند
جناب تنهای عزیزنقل قول:
با توجه به گفته شما یه LCD خوب و با کیفیت بهتر از یه LED ارزون قیمت و از نوع Edge LED است؟ بله؟
-به نظر شخصي من همينطوره بزرگوار led هاي حاشيه اي هميشه مشكلات خودشون رو دارند هر چند مزيت هايي هم دارند كه به حد كافي صحبت شده در تاپيك هاي مختلفنقل قول:
-در مورد انتخاب هاتون ميشه گفت معقول ترين وبهترين گزينه هاي مربوط به برند ها هستندنقل قول:
-در مورد مدل سامسونگ مورد نظرتون c650 ويا c695 نمايندگي ها هست
-در مورد اينترنت در همه برندها واقعا و عملا بدون استفاده هست چه بنا به مسائل اتصال ومشكلات اون در ايران وچه محدوديتي كه خود اينترنت اين hdtv ها دارند در سايت ها محدود وپلاگين هاي محدودي كه از چند سايت تنها پشتيباني ميكنند
-در مورد برند ال جي نگران نباشين برند كر ه اي هست و خوب با توجه به رقابتي كه اين روزها وجود داره مطمئن باشين روي سخت افزار هم به خوبي كار ميكنند (اختلاف بين برندها واقعا كم شده)
-در مورد بدونگ گارانتي كه خوب ميبينيد كه نبايد صحبت كنيم :46:
-با اين حال lg ld650 همون lg ld660 هست
-در مورد انتخاب هم به سليقه خودتون نگاه كنيد ديزاين كدوم برند رو ميپسندين ؟امكانات جانبي براتون مهم هست؟
و هزينه اي كه ميخواين پرداخت كنيد
مرسي از جوابتون؛طراحي هر 3 رو بسنديدم؛فقط مشكل من اينه كيفيت كدومشون بهتره؛هم در بخش شبكه هاي خودمون و هم دي وي دي؛ ؛كدوم تصوير بهتري ارايه ميده؟و افت كيفيت كه ندارن؟بعد يكي از دلايل كه ادم دو دل ميكنه جرا ال جي ارزون تره؛بعد اين 200 هرتز بودن رو توضيح ميديد كه تاثير روي كيفيت داره يا نه؟بازم مرسينقل قول:
t-tanhayam عزیز سایتی که برای محاسبه سایز و اینچ دادی خیلی به کار اومد.... تشکر
-والا در مورد اپسكيلينگ وكنتراست به نظر من c650 بهتر عمل ميكنه (اگه متهم به سامي دوستي نشيم البته :46:)نقل قول:
-در مورد هرتز هم به زبان ساده هر چي بيشتر باشه تصاوير رون تر و بلور تصوير كمتر خواهد بود مخوصا در تصاوير متحرك
-كه البته تفاوت بين 120 و240 با چشم معمولي قابل تمييز نيست و با وسائل اندازه گيري و در لابراتوارها ميشه تفاوت ها رو اندازه گرفت
-ارزون بودن يك برن دليل بر بد بودن اون نيست خيلي از بچه هاي اينجا lg ld650 خريدند وكاملا راضي هستند از اين پنل usb فوق العاده -تيونر ديجيتال -زمان پاسخ دهي مناسب -قيمت خوب -و تصوير قابل قبول و با كيفيت
-خودتون رو درگير افت كيفيت و...اين مسائل نكنيد
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
-خواهش ميكنم برگوار :46:نقل قول:
یه LED میخواستم با این مشخصات :
سایز : 40-45 اینچ
FULL HD
همه جور فرمت فیلم بخوره (مخصوصا MKV )
تصویر در تصویر داشته باشه ( اگه نسبت تصویر در تصویرشم بشه تنظیم کرد رو 1:1 که خیلی عالیه )
امکانات دیگه مثل شبکه و اینترنت و ... زیاد استفاده ندارم
کیفیت تصویر هم که دیگه گفتن نداره خوب باشه
از هر برندی بود مهم نیست
نازک باشه
اگه بشه رو دیوار نصبش کرد که بهتر نشد خیلی مهم نیست.
زاویه دید خوبی داشته باشه (از کنار )
قیمت هم حدود 2 تومن ( اگه مدل خیلی خوبی باشه تا 200 تومن بالا تر هم میتونم بدم )
چندتا سوال هم داشتم :
1- مدل 3D خوبی هم با همین مشخصات و قیمت هم هست ؟ به نظرتون ارزش داره گرفتنش یا نه
2- مدلی هست که هارد داخلی داشته باشه بتونه ضبط کنه ؟
نقل قول:
-بايد سراغ مدل هايي مثل :
samsung c6960
lg le8600
-كه البته بالاتر ميره از قيمتتون در اينچ هاي بالا تر
برين
-در مورد 3d هم بهتر الان تهيه نكنيد نه قيمت مناسبي دارند ونه منابع زيادي از 3d داريم
-در مورد ضبط الان مدل خاصي وجود نداره كه اين قابليت رو داشته باشه
نقل قول:مدلهایی که دوستمون پیشنهاد داد خوبن فقط اگر زاویه دید برای شما خیلی مهمه حتما برید سراغ LE8600 چون زاویه دید گسترده تری نسبت به C6900 داره.نقل قول:
-با تشكر از اقا مهدينقل قول:
-متاسفانه نقصيه كه توي همه lcd ها و بيشتر در led وجود داره
-اگر خيلي زاويه ديد براتون مهم هست حتما سراغ پلاسماها برين كه از اين نظر كاملا برتري دارند بر lcd. led ها
ببخشید یه سوال دیگه داشتم :
گیرنده دیجیتال داخلی داره یا باید بگیرم ؟ تو سایت samsung خوندم داره اینم لینکش فقط شک کردم چون 6900 بود نه 6960 :
اگه نداره گیرنده زحمتی نیست یه گیرنده دیجیتال درست حسابی حدود 100 تا 150 تومن هم معرفی کنید . Blu ray Player بدون سینما خانگی میفروشن ؟ قیمت دارید ؟(خرجمون زیاد شدا :31: )کد:http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN46C6900VFXZA-features
با سلام بر دوستان ، می خواهم یک تلویزیون بین قیمت 1200 تا 1500 و 40 تا 42 اینچ باشه بخرم و نظر خودم sony ex700 و panasonic v20 شما چه پیشنهادی دارید . و بهترین hdtv در این قیمت چیه ؟ مرسی