دوستان یه wd tv دارم 3 سال هست دارمش فقط ساله اول ازش استفاده کردم 2 سال تو کارتونش بوده به علت سوختن ال سی دی و لازم داشتن هارد تصمیم به فروش یا معاوضه با هارد را دارم هر کسی می خواد با قیمت مناسب پی ام بده
Printable View
دوستان یه wd tv دارم 3 سال هست دارمش فقط ساله اول ازش استفاده کردم 2 سال تو کارتونش بوده به علت سوختن ال سی دی و لازم داشتن هارد تصمیم به فروش یا معاوضه با هارد را دارم هر کسی می خواد با قیمت مناسب پی ام بده
هارد باید حتما fat فرمت شده باشه یا ntfs هم جواب میده این دستگاه؟
ntfs هم جواب میدهد
من دستگاه رو تازه خریدم اما وقتی فیلم ها رو از هارد اجرا میکنه وسط یه فیلم 90 دقیقه ای حدودا 2-3 بار تصویر قطع و وصل میشه!همه نوع فرمت ها هم امتحان کردم ولی با هموشون این مشکل رو داره ، با اپدیت مشکلش حل میشه یا مشکلش سخت افزاریه ؟؟
من چنوخته میخوام یه هارد پلیر بگیرم، بیشترین استفادمم دیدن سریال از روی هاردـه.
خودمم یه هارد 640 گیگ بدون آداپتور دارم + usb flash 4gb ، با این قیمت دلار چیز دیگه ای ام نمی خوام بخرم.
الان فقط میخوام ورژن Live همین دستگاهُ بخرم، تمام.
سوالم اینه:
از روی هارد و usb flash بدون مشکل فایلای ویدئویی رو اجرا میکنه؟
لزومی نداره حتما یه sata واسه خودش بگیرم یا فرمت هاردمو تغییر بدم؟
میخوام قبل از خرید مطمئن شم خرج اضافه ای رو دستم نمیذاره.
راستی؛ بهترین ورژنی که الآن میشه خرید لایو ـشه؟
سلام.نقل قول:
من چنوخته میخوام یه هارد پلیر بگیرم، بیشترین استفادمم دیدن سریال از روی هاردـه.
خودمم یه هارد 640 گیگ بدون آداپتور دارم + usb flash 4gb ، با این قیمت دلار چیز دیگه ای ام نمی خوام بخرم.
الان فقط میخوام ورژن Live همین دستگاهُ بخرم، تمام.
سوالم اینه:
از روی هارد و usb flash بدون مشکل فایلای ویدئویی رو اجرا میکنه؟
لزومی نداره حتما یه sata واسه خودش بگیرم یا فرمت هاردمو تغییر بدم؟
میخوام قبل از خرید مطمئن شم خرج اضافه ای رو دستم نمیذاره.
نه هیچ مشکلی نداره...
میشه گفت بله. یه مدل Hub هم هست که البته من این اواخر کمتر دیدم. این مدل Live رو میشه با همین هارد های USB استفاده کرد.نقل قول:
راستی؛ بهترین ورژنی که الآن میشه خرید لایو ـشه؟
---------------------
یه مدل جدید هم از سری WDTV معرفی شد. WDTV Play
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز معلوم نیست این مدل فقط برای بازار آمریکا باشه یا نه ولی مشخصه بیشتر برای پخش سرویس های ویدئویی آنلاین در نظر گرفته شده.
تفاوت چندانی عیر از ظاهرش با مدل فعلی نداره جز اینکه این مدل، Wi-Fi داخلی داره و یک مورد بد دیگه: این مدل SMB sharing یا همون Sharing ویندوز رو دیگه ساپورت نمیکنه. فقط از طریق DLNA میشه از دستگاه های دیگه روش stream کرد.
من هم بعضی وقتها این مشکل و دارم نمی دونم مشکل از کجاستنقل قول:
اگه کسی میدونه کمکمون کنه
دوستان این دستگاه امکان نمایش همزمان دو زیرنویس را در بالا و پایین تصویر داره؟ (از دو نوع مختلف مثلاً یکی زیرنویس درون فایل Mkv و دیگری Srt همنام با فایل)
قیمت جدید بدون گارانتی و با گارانتیش چنده؟
دوستان اين لايو استريم را از كجا مي شه خريد
سلام دوستان . من پریروز یدونه از این USB WIRELESS ها گرفتم . خیر سرم هم رفتم D-Link گرفتم که مثلا معتبر تر از بقیه برند های تو بازاره ! چون تاحالا هرچی از D-Linkمدلشم این هستش :
اقا من هرکاری کردم این به شبکه وصل نشد که نشد ! در صورتی که قبلا با این مدل
که برای دسکتاپم ازش استفاده میکنم تست کرده بودم به راحتی وصل شده بود !!! اما چون این یکم گنده و بزرگه گفتم از این مدلای نانو که کوچیکه بگیرم ! خلاصه من هرکاری کردم نتونستم وصل بشم ! آخر مجبور شدم همون مدل قدیمیتر رو که برای دسکتاپ استفاده میکرم وصل کنم به WD و این جدیدرو وصل کنم به دسکتاپم !!
حالا میخواستم ببینم تاحالا کسی به همچین مشکلی برخورده ؟ راه حلی داره که بتونم همین جدیده که هیکلش فسقلیه رو وصلش کنم ؟؟
و مشکل دیگه اینکه من هرکار کردم نتونستم فایل یا فولدری رو از کامپیوتر Share کنم ! کامپیوتر رو میبینه و میشناسه اما نمیتونه فولدری رو که Share میکنم بیاره !! از ویندوز 7 استفاده میکنم که خیلی هم وارد نیستم به Sharingش . اگه XP بود قبلا تجربه Share کردن داشتم (با PS3 و با استفاده از Mediaserver فیلم و موزیک روی هاردم رو از طریق PS3 پخش میکردم) اما با این ویندوز 7 روی PS3 و Tablet هم همین مشکل رو دارم ! کامپیوتر رو میبینه اما هیچ فایل یا فولدری رو باز نمیکنه ! از دوستان کسی میدونه من چجوری با 7 کوفتی فایل هامو شیر کنم ؟؟؟؟
خلاصه ما کلی به عیال پز دادیم که میشینی اینور جلو TV هرچی که حال کنی از اونور از توی دسکتاپ واسه خودت اجرا میکنی و هی لازم نیست بریزی رو فلش از اونور بیاری اینور هارد به هارد کنی و فلان و بهمان و اینجور حرفا !! کلی ضایع شدیم !!!
آهان یه سوال دیگه ! الان با تبلت یا موبایل ( آندروید) راحت میتونم دستگاه رو کنترل کنم . اما برای سرچ کیبردش کار نمیکنه . کسی از دوستان تجربه استفاده از APP اندروید با این دستگاه رو داشته ؟ همچین مشکلی داره برای استفاده از کیبرد تبلت ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
فکر نکنم بتونه همزمان دو تا زیرنویس نشون بده . من فیلمی داشتم که هم زیرنویس انگلیسی داشته هم فارسی و از توی منو هنگام پخش فیلم میتونستی انتخاب کنی که کدومو نشون بده . اما همزمان رو فکر نکنم. حالا باز دوستانی که وارد تر هستند اگه راه و روشی داره که من نمیدونم حتما راهنماییت میکنند.نقل قول:
این مدل Live Hub رو چاره داره اما Live Stream رو نمیدونم ! فکر کنم یه سر بری بازار ایران و ولیعصر و اون طرفا بتونی پیدا کنی . پایتخت هم شاید بتونی گیر بیاری ( اگه این مدل وارد شده باشه)نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
کسی نمیدونه مشکل از کجاست ؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
سلام.نقل قول:
برای sharing تو ویندوز 7 خیلی راحت روی اون فولدری که میخواین share کنید Right click کنید بعد اون Share with... Homegroup (Read).
روی WDTV هم باید برید توی Network Shares فایل های share شده رو ببینید. (کمی این قسمتش مشکل داره چون بعضی وقتا برای منم چیزای share شده رو نمیبینه! یه بار خاموش روشن میکنمش درست میشه.)
توی اون XP و PS3 که گفتین با این حالت یه کم فرق داره، این حالت که شما انجام دادین میشه Media server (یا DLNA) ولی این بالایی sharing ویندوز میشه. اگه بخواین مثل همون XP از این طریق فایلها رو share کنید رو ویندوز 7: Right-click روی فولدر مورد نظر بعد Include in Library. حالا اگه موزیکه بذارید موزیک و همینجوری...
یه بار هم بعدش Windows Media Player رو باز کنید Library ش رو آپدیت کنه. بعد رو WDTV باید این بار برید تو قسمت Media Servers.
یه مزیتی که Sharing ویندوز نسبت به این حالت Media server داره اینه که اگه رو کامپیوتر فایل زیرنویس کنار فایل ویدیو باشه، دستگاه میتونه بخونتش، ولی توی اون حالت Media server اینجوری نیست. اینو میخواین هر دو روش رو امتحان کنید ببینید کدوم واستون بهتره...
راجع به اون آداپتور وایرلس من خودم امتحان نکردم رو WDTV ولی روی PS3 واسه من پخش وایرلس روی شبکه خیلی بد بود! میدونم PS3 وای-فای G هستش و پهنای باندش کمتره نسبت به N ولی حتی با ویدیوهای SD هم مشکل داشت! میخوام بگم که هیچی همون کابل شبکه نمیشه. اگه امکانشو دارین مستقیم بهتره که با کابل، شبکه شون کنید.
آقا بسیار ممنون از راهنماییت :n16:نقل قول:
عصری برم خونه امتحان کنم ببینم بالاخره میتونم ردیفش کنم یا نه. این کاری رو که گفتید کردم ( روی Homegroup کلیک کردم که Share کنه ) حالا شاید تنظیمات Homegroup رو درست انجام ندادم. باز میرم امتحان میکنم نتیجشو میگم. اگه درست شد که هیچی . اگه نشد باز مزاحمتون میشم :n30:
اگر از فایروال (اینترنت سکوریتی) استفاده می کنید احتمال داره اون جلوی شیر را می گیره که بسته به فایروال تنظیمات فرق می کنه (معمولا با دیسیبل کردن حل می شه که البته برای طولانی مدت پیشنهاد نمی شه).نقل قول:
اصلا حواسم به این نکته نبود ! فایروالم روشنه . امروز عصری این رو هم تست میکنم ! از همگی ممنون بابت راهنماییهاتون :n16:نقل قول:
سلام
من یک مشکل داشتم وقتی صدای 6 کاناله فرمت aac باشه پخش نمیکنه صدا رو در صورتیکه ac3 یا dts رو پخش میکنه تو سایت wd هم تو فروم هم اینو گفته بودن که نمیشه راه حل دیگه ای وجود نداره؟؟
سلام
من به آخرین ورزن آپدیت کردم ولی هارد و دیر میشناسه برا همین میخواهم به شماره 43 دان گرید کنم.فایلها رو میریزم رو فلش و به قسمت آپدیت میرم فقط میخواهد از اینترنت فایلها رو جستجو کنه و سراغ فایلهای روی فلش من نمیره؟؟؟؟
سلام
من یه پلیر WDTV Live Stream دارم با استفاده از کابل optical صدای خروجی رو به سینما خانگی پاناسونیک مدل SA-pt85 متصل کردم. زمانی که فیلم با فرمت صدای dts پخش میکنم صدایی از سینما خانگی خارج نمیشه . برای اینکه مشکلش حل بشه مجبورم برم تو ستینگ دستگاه و تیک dts رو بردارم که مشکل حل بشه . اما اینجوری دیگه کیفیت صدای واقعی رو نمیده . از اساتید سوال داشتم مشکل از سینما خانگی هستش یا تنطیم خاصی وجود داره که این مشکل حل بشه .؟؟؟؟
این فروم رو بخون:نقل قول:
دوستان دیر شناخته شدن هارد به فایلهای موجود در هاردتون بستگی داره. اگه فایلهاتون همه از یک نوع باشن(مثلا همه تصویری یا صوتی)، دستگاه سریع هارد رو میشناسه. با آپدیت جدید هارد من بعد از حداکثر 15 ثانیه شناخته میشه. فکرنمی کنم خیلی زمان زیادی باشه. هارد من اکسترنال 3.5 هست. مقداری زمان برای بوت شدن خودش می خواد.نقل قول:
برای دانگرید از سایت خود وسترن این فایل رو بگیر:
Rollback_wdtvlive_1.04.31_V
دوستان من یک سری فایل mkv دانلود کردم و لی صدا رو پخش نمیکنه فرمت صدا هم aac هستش با آخرین آپدیت هم درست نشد کسی میتونه کمک کنه
یک سوال دیگه آیا دستگاه هارد اکسترنال وسترن ديجيتال مدل MY Passport Essential USB3.0 500GB رو ساپورت میکنه ؟
Video #1
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L2.1
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 22mn
Nominal bit rate : 768 Kbps
Width : 720 pixels
Height : 576 pixels
Display aspect ratio : 4:3
Original display aspect ratio : 5:4
Frame rate : 25.000 fps
Standard : PAL
Color space : YUV
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.074
Audio #2
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : Main
Codec ID : A_AAC
Duration : 1h 22mn
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Compression mode : Lossy
Default : Yes
Forced : No
شاید از خروحی که روی تنظیمات صدا گذاشتین باشه. تنظیمات صدارو بررسی کنید. حالت های مختلف رو امتحان کنین ببین رفع میشه یا نه.
احتمالا باید روی گزینه خاصی باشه.
شخصا مشکلی ندارم.
فایل با همین ویژگی ها هم دارم که مشکلی نداره.
نقل قول:
فایل رو که نشون میده در قسمت audio مینویسه unsupported file
منظورت از قسمت Audio چیه؟ کجای صفحه؟ توی خود پخش کننده پیغام میده؟ منظورت گزینه کنار زیرنویس در منوی بالایی خود پخش کننده هست؟ یا تلوزیون یا سینما خانگیتون پیغام میده که unsupported file هست؟ اگه دستگاه وسترن رو به سینما خانگی وصل کردین، احتمالا سینما خانگیتون از اون فرمت صدا پشتیبانی نمیکنه. همین نوع صدا رو من رو خیلی فایلها دارم و بدون مشکل پخش میشه.
بعضی سینما خانگی ها از فرمت AAC پشتیبانی نمیکنن.
سلام بر دوستان عزیز من قصد خرید یک دستگاه مدیا پلیر دارم می خاستم بدانم که این دستگاه زیر نویس فارسی رو ساپورت می کنه ؟؟؟ ایا 3d و بلورید رو هم پخش می کنه ؟ اخرین مدل این دستگاه کدوم من گیج شدم بدون هاردش کدوم اخرین مدل مرسی اگر پاسخ دهید ... نمیدونم در این فروم قیمت ممنوع یا نه اگر نبود یک قیمت نزدیک به بازار بهم بدید با سپاس فراوان
میشه بگید شما دقیقا از کدوم ورژن استفاده میکنید ؟؟نقل قول:
الان از ورژن 1.04.31 استفاده می کنم. به آخرین ورژن آپدیت کردم تا از قابلیت اندرویدش استفاده کنم، ولی چون مودم وایرلس نداشتم نشد. هیچ مشکلی هم با اون ورژن آخر نداشتم. خیلیل سریع هارد رو می شناخت. بازم میگم که سریع شناخته شدن هارد توسط دستگاه به فایلهای درون هاردتون برمی گرده. هرچه فایل و فولدر زیاد و بی نظمی داشته باشین، شناخته شدن هارد بیشتر طول میکشه. از روی تجربه اینو میگم.نقل قول:
یادمم نیست که چرا دانگرید کردم. چون اصلا مشکلی با آخرین ورژن نداشتم.
من عجله دارم اگر دوستان که دستگاه دارند پاسخ دهند ممنون میشم
سلام بر دوستان عزیز من قصد خرید یک دستگاه مدیا پلیر دارم می خاستم بدانم که این دستگاه زیر نویس فارسی رو ساپورت می کنه ؟؟؟ ایا 3d و بلورید رو هم پخش می کنه ؟ اخرین مدل این دستگاه کدوم من گیج شدم بدون هاردش کدوم اخرین مدل مرسی اگر پاسخ دهید ... نمیدونم در این فروم قیمت ممنوع یا نه اگر نبود یک قیمت نزدیک به بازار بهم بدید با سپاس فراوان
دوست عزیز منظورم همون گزینه کناز زیرنوسی در خود wd هستشنقل قول:
نمیدونم والا. همین نوع صدا رو من رو خیلی فایلها دارم و بدون مشکل پخش میشه. یه بار دستگاهت رو ریست سخت افزاری کن(کنار درگاه USB) ببین درست میشه.نقل قول:
البته یه موضوعی رو بگم: من خودم یه فایل داشتم که فرمت mp4 بود و کدک هارو هم دستگاه پشتیبانی می کرد ولی نمیدونم چرا پخشش نمیکرد. مینوست: unsupported file
احتمالش هست که برای شما هم همین قضیه در خصوص صدا باشه. با برنامه mkv merge صدا و تصویر رو جدا کن. صدا رو با تبدیل کننده یه بار تبدیل کن(چون فایلت دوکاناله هست، تغییر زیادی حس نمیشه. حواست باشه بیت ریت رو حفظ کنی) بعد از تبدیل فایل تصویری رو با صدای تبدیل شده جدید ادغام کن(با همون برنامه mkvmerge. تو نت جستجو کنی پیدا میشه)
عذر میخوام قابلیت اندروید؟بیشتر توضیح میدید لطفا؟نقل قول:
وسترن دیجیتال یه برنامه ارائه کرده برای اندروید و آی او اس که می تونین با نصبش روی موبایلتون دستگاه پخش رو کنترل کنین. مثل ریموت کنترل خود دستگاه.نقل قول:
ورژن آخر این قابلیت رو داره. یکی از دوستان استفاده کرده بود. شخصا تجربه نکردم. مودم وایرلس نداشتم
روی کنترل با دکمه عددی یک و دو صدا رو کم و زیاد میکردم البته صدای تلویزیون سونی رو کم و زیاد میکرد
چند وقت پیش دستگاه رو ریست کردم که از همون موقع اون کارایی از کار افتاد توی ستینگ هر چی گشتم چیزی برای فعال سازی ندیدم لطفا راهنمایی کنید
مدیا پلیر همراه با DVD پلیر هست ؟
دوستان آخرین مدل مدیا پلیر وسترن کدوم هستش ، الان مشکل زیر نویس فارسی تویه این مدل حل شده یا نه ؟
آیا از دوستان کسی از خرید این دستگاه پیمون شده ؟ میخواستم دلیلش رو برام در قیاس با سایر مارکها توضیح بدین.
ممنون از توجهتون.
آیا این دستگاه میتونه بلوری سه بعدی اریجینال که بصورت فایل iso و روی هارد هستش پخش کنه که بشه روی تلویزیون به صورت سه بعدی نگاه کرد چون من با هر نرم افزاری پخش میکنم به صورت سه بعدی نشون نمیده و به صورت ساده س.کم کم دارم شک میکنم اصلا این فایلی که گرفتم سه بعدی هستش یا نه حجمش هم بالاست 60 گیگ هست . آیا این دستگاه میتونه این بلوری های سه بعدی را هم پخش کنه؟؟
دوستان به مدیا پلیر STREAM میشه DVD PLAYER اکسترنال وصل کرد؟
خیر این دستگاه توانایی پخش بلوری سه بعدی را نداردنقل قول:
برای پخش بلوری سه بعدی باید ال سی دی شما سه بعدی باشد و پلیری شما از قدرت پردازش بالایی برخوردار باشد