دوست عزیز به نظر من بهترین فریمور این گوشی XXIL5 هست که حدود 3 هفته است اومده ولی فارسی واسه نوشتن نداره......نقل قول:
ولی به نظر من شما صبر کنید حدود 2هفته دیگه فریمور رسمی سامسونگ برای خاورمیانه میاد که زبان فارسی هم داره.........
دوست عزیز به نظر من بهترین فریمور این گوشی XXIL5 هست که حدود 3 هفته است اومده ولی فارسی واسه نوشتن نداره......نقل قول:
ولی به نظر من شما صبر کنید حدود 2هفته دیگه فریمور رسمی سامسونگ برای خاورمیانه میاد که زبان فارسی هم داره.........
من کلا اسپید ادیشن ها رو ترجیح میدمنقل قول:
چون به باتری بهتری دارن(بعلت کات کردن یه سری برنامه هایی که همیشه باز بودن)
و یه سری از برنامه های غیر مفید که خودت نمیتونه پاکشون کنی
رو کوکر دیلیت کرده
بالاخره خریدمش بفرمایید شیرینی
یه سوال؟ این اسکرول رو چرا نمیشه با دکمه کم و زیاد کردن صدا که سمت چپ گوشیه بالا و پایین کرد؟
بر اساس اخبار GSMarena گوشی i8910 Omnia HD جز 5 گوشی اول منتخب سال 2010 میباشد.
لینک خبر:
این فیرمور اصلی و احتمالا به صورت بتا هست.کد:http://www.gsmarena.com/global_mobil...-news-1393.php
و تاریخ این فیرمور 30/12/2009 باشد.
اینم تغییرات این فیرمور :
I8910XXIL5
1. Kinetic scrolling !!!!
2. Web performance increased
3. New graphic engine ( UI Speed Increased) !!!!!
4. Free Ram amount increased
5. Auto focus Accurity increased
6. Audio quality in music player & earphone increased !
7. Now u can enable 5.1channel option in phone speakers !!!
8. Battery optimized by 25% !!!
9. Audio recording codec upgraded to AAC !
10. 3D task manager !!!!!!!
11. New applacation has been add
12. Photo quality (indoor) has been increased
لینک دانلود:
توجه:کد:http://s6.uploadhyper.com/download/1...I8910XXIL5.zip
دوستان بعد از دانلود، هنگام فلش کردن باید تیک گزینه بوت رو از منو فلشر بردارن.
مقدار رم به 40 مگ افزایش پیدا کرده.
با مموری کارت هم مشکل نداره.
سرعتش از XXII2 کمی بیشتره.
mobilestan.net
دکمه ی کم و زیاد کردن صدا از بغل گوشی رو که میزنی ، یه نمودار دایره ای میاد که میتونی صدا و ویبرو رو تنظیم کنی ، مال من چند وقته دیگه نمیاد ! (ولی صدا کم و زیاد میشه ) در ضمن وقتی گوشی لاکه و داری آهنگ گوش میدی و صدا رو کم و زیاد کنی هم مقدار صدا رو نشون میده ، اونم دیگه چند وقته نمیاد ، کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
سلام من میخوام این گوشی رو بخرم ولی یه چند تا سوال دارم
نقشه های این گوشی رو از کجا میشه گیر آورد؟ریختنشون رو گوشی راحته؟نقشه های شهرهای ایران رو که رو گوشیهای سیمبیان نوکیا میریزن میشه رو اینم پیاده کرد؟
در پوش لنز داره؟
آنتی ویروسی چیزی نمی خواد؟
صفحه کلید مجازی داره؟
هنگامی که با usb به کامپیوتر وصله هم شارژ میشه؟(مثل سونی اریکسونها)؟
تاریخ دقیقش کی هست؟نقل قول:
نصب این firmware ای که داره میاد چه جوره؟تجهیزات خاصی میخواد یا با همون کابل usb آپدیت میشه؟
وقتی بیاد کجا اعلام میشه؟
ببخشید کوک شده یعنی چی ؟:31:نقل قول:
IF6 چیه؟نقل قول:
سلام به همگی : یه سوال ؟
تو گوشی های نوکیا برای مارک کردن عکسها از دکمه مربع استفاده میشه
ولی تو این گوشی باید تک تک عکس ها رو مارک کرد یا اینکه همش رو مارک کرد.............
کسی خبر داره اگه آپدیت بشه نرم افزارش ، این مشکل حل میشه یا نه ؟
آخه خیلی اذیت میکنه ، اگه بخوای تک تک عکسها رو مارک کنی................
سلام
سلامنقل قول:
1. نرم افزار نقشه GPS نوکیا اووی مپ لودر رو می شه مث هلو ریخت روی این گوشی و حالشو برد! :31:
2. درپوش نگاهبان لنز نداره؛ اما لنزش ضد خشه ( تنها بدیش اینه که لنز کثیف بشه پاک کردنش دردسره...! :13: )
3. سیمبین های نگارش تازه و نو دیگه ویروس پذیر نیستن. نیازی هم به آنتی ویروس ندارن
4. داره
5. فکر کنم با USB شارژ بشه ( اینو دیگه بایستی بزرگان مجلس بگن! :دی )
شاد و پیروز باشین :46::31::40:
تاریخ دقیقش هنوز اعلام نشده ولی حدس زده میشه تا 2 هفته دیگه ریلیز بشه این فریمورنقل قول:
با همون یو اس بی میتونن آپگرید کنین
همین جا اعلام میشه :31:
کوک شده یعنی قریموری که توسط برنامه نویس ها کوک شده و یه سری چیزها
بهش اضافه شده یا کم شده
IF6
کدشناسایی فریموره
که شامل ورژن و ریجن و زبان اون هستش
سلام
قیمت الانش چنده؟
اینجا تو شیراز 520 تومنه
سلام
من لینک دانلود xxil5 رو میخوام
و اینکه چطوری باید فلش کنم
کمک !
گوشیم شارژش تموم شد و خاموش شد ، روشنش کردم روی صفحه ی Samsung که اون زیر خط loading رد میشه گیر کرد ، بوت سه دکمه رو زدم ، روی همون صفحه که بود موند که هیچی ، loading اشم متوقف شد. الان چیکار باید بکنم ؟؟
:37:
شما اگه با فریمور کوک شده فلش کرده باشی گوشیت مشکوک به پردن بوت . ولی خوب دوباره با یه فریمور اصلی فلش کن ببین چی میشه . چون دقیقا من یه همیچین مشکلی داشتم ولی با فلش دوباره درست شد
الان شارژش تموم شد ، lcd ایش خاموش شد . شارژ نداره ، بدون شارژ میشه فلش کرد ؟ به شارژ هم میزنم عکس باتری میاد روش علامت تعجبه !نقل قول:
ویرایش : خوشبخت شدم ! از شارژ کشیدم ، ایندفعه روشن شد ...:26:(هورااا !!! دست دست ...بیا) نذر کردم در اولین فرصت به فرمویر اصلی فلش کنم !
نقل قول:با این وجود اینم لینک دانلود:نقل قول:
کد:http://uploadhyper.com/file/18625/GTI8910XXIL5.zip.html
منبع : موبایلستاننقل قول:
توجه:
دوستان بعد از دانلود، هنگام فلش کردن باید تیک گزینه بوت رو از منو فلشر بردارن.
اینم تاپیک آموزش فلش کردن:کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=91417
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=372249
می شه راهنمایی کنی که چجوری می شه فرمویر رو کوک کرد...؟ شدیدا علاقه مند شدم مث ویندوز MRT، یه سیمبین ASHA ( حروف نخست نام و نام خانوادگیم هست! :دی ) بسازیم :27: ( بی شوخی اگه می دونی خواهشن راهنمایی کن :10: )نقل قول:
شاد و پیروز باشین :31::46::40:
داریوش جاننقل قول:
رشته تحصیلی من ژئو فیزیکه هستش:46:
در این زمینه تخصصی ندارم
ولی خب مسلما باید برنامه نویسی بلد باشی
و به زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس مسلط باشی
موفق باشی :10:نقل قول:
سلام.
میخواستم بدونم این گوشی چند ماه میشه که تو بازار ایران هست؟ و تو این مدت افت قیمتش چقدر بوده و اونایی که معمولا خوب میتونن پیش بینی کنن افت قیمتش در آینده چجوریه؟ حداقل تا قبل از عید و حداکثر تا تابستون!
ضمنا در مورد کیفیت فیلمبرداری این گوشی که اصلی ترین مانور این گوشیه (HD 720p) و 24 فریم بر ثانیه ش نظرات ضد و نقیضی شنیدم، بعضا میگن عالیه بعضیا میگن پایینتر از انتظارات بوده، sample کیفیت فیلمبرداریشو از کجا میشه پیدا کرد؟
کلا اگه میشه دوربینشو نقد و بررسی کنید.
بعدشم یکی از دوستان گفت که فیرمور خاور میانه به زودی میاد درسته دیگه، نه؟
چون این همه امکانات بدون پشتیبانی از زبان فارسی یکم تو ذوق آدم میخوره.
ممنون.
من اولین بار گوشی رو باقیمت 900 تومن دیدمنقل قول:
بعد از گذشت یه مدت مایکروتل با گارانتی 670 به بازار عرض کرد
الان هم قیمت بی گارانتی اش حدود 520 تومن شده(البته دیروز یهو 20 تومن گرون شد نمیدونم چرا !)
مسلما این فرایند افت قیمت ادامه داره
ولی شدتش بستگی داره چه گوشی هایی از خود سامسونگ یا برند های رقیب رو دستش بیان
در مورد فیلمبرداری 24 فریم بیشتر شبیه یه رویا بود
من حتی با فریمور اولیه هم 24 فریم گوشی ام فیلمبرداری نمیکرد
فریمورهای زیادی عوض کردم ولی نهایتا رو 22.7 و با کیفیت صدای بالا فیکس شد
کیفیت 720 در1280 پیکسل خوبه
ولی برای حرکات سریع اصلا مناسب نیست و جا موندن و فریز شدن تصویر رو با توجه به فریم ریت پایین مشاهده میکنیم
من برای حرکات سریه از D1 استفاده میکنم
ولی باید اینم اضافه کنم که هیچ گوشی ای حتی بادر نظر گرفتن مشکلات حالت اچ دی
نتونسته در مقابل این گوشی در فیلمبرداری قد علم کنه:46:
می خواین به من با این اینترنت ذغالیم رحم کنید.
من این فرمویر رو با واسطه رفتم دانلود کردم (یعنی دادم یکی دیگه برام دانلود کرد.):
اون تیک بوت هم از اول نبود.کد:http://uploadhyper.com/file/18625/GTI8910XXIL5.zip.html
الان که اومدم فلش کنم یه ارور مسخره اولش داد.می گه فایلی تو مایه های nl5 رو نمی تونه توی فولدری به همین نام پیدا کنه. که البته اصلا از این فولدر ها نداشت.
چی کارش کنم؟ بیخیال این فرمویر بشم؟ یا راهی هست؟
برنامه آپدیترش چطور بودنقل قول:
خودت باید اون 3 تا فایل رو انتخاب میکردی
یا فقط گوشی ات رو وصل پی سی میکردی و خودش فلش میکرد ؟
به احتمال زیاد اگه فایل رو اشتباه انتخاب نکرده باشی(که احتمالش هست کرده باشی)
اون فولدر رو نداره
و باید یکی از بچه ها اون فایل و فولدر رو جداگانه برات آپ کنه
و حل میشه :46:
افت فریمش حتی با بهترین فرمویر ها هم محسوسه ، من کلا از D1 استفاده می کنم چون HD رزولوشنش از رزولوشنی که برای مانیتورم گذاشتم هم بالاتره و کلا یا باید توی تلویزیون HD نگاه کنی یا از همون D1 استفاده کنی بهتره چون HD الکی حجم زیاد میگیره (هر ده دقیقه حدودا حجمی معادل یه سی دی!)نقل قول:
در مورد دوربین هم حتما باید با تنظیماتش ور بری تا خوب عکس بگیری اما در یک کلام : به نظرم : indoor بــد ، محیط بیرون خوب ، ماکرو عالی .
فرمویر خاورمیانه هم قاعدتا باید بیاد ، دیر یا زودش رو خدا میدونه.
مشکله حل شد.
فکر کنم همون تیک بوت بود، که من یه بوت دیگه رو نگاه می کردم می دیدم تیک نداره فکر می کردم حله مشکل.
این فرمویر رو ریختم. از قبلیه که به نظر بهتر میاد.( قبلیه HX 1.7 بود.)
اما خوب، هنوز خیلی باهاش کار نکردم فرقش رو بفهمم. هنوز یه خط باتری هم کم نکرده، ولی زیاد به کامپیوترم وصل بود شاید مال اون باشه. افکت های تصویری قبلیرو نداره. اما سرعتش خیلی بهتر شده. اسکرولینگش هم فرق داره. ( گفتم بگید کینتیک اسکرولینگ چیه، کسی نگفت مجبور شدم بریزم تجربه کنم تا بفهمم.)
اسمارت کام دیگه نمی پره بیرون.
اما باز هم همون مشکل قدیمی رو با اکس پلور و گارمین دارم. اول اول برنامه دکمه های پایین صفحه هر جوری دستم رو می کشم رو صفحه کار نمی کنه. کسی هنوزم نمی دونه این مشکل از کجاس؟ گارمینه 5.40 و 5.30 رو ریختم جفتش این شکلی بود. اکس پلور 1.22 و یه دونه قبل از این رو هم ریختم اونم این شکلی بود. اینایی که می گم مال سه فرمویر مختلف هم هست.
حالا اینا هیچی، بهترین تسک منیجری که میشناسید چیه؟
روی این گوشی انگیج می شه ریخت؟ یادمه می گفتن روی اینویت ( 8510 ) ریختن.
پایتون ( پیتون؟!؟) رو از کجا بگیرم که با این گوشی مشکل نداشته باشه؟ یکی دو تا پیدا کردم ریختم یا ارور سرتیفیکیت داد ( یادمه ساینش کرده بودم و این ارور رو می داد.) و یا می ریخت و باز هم برنامه های خاصی رو اجرا نمی کرد.
پ.ن. چقدر اپرا موبایل سریع تر از اپرا مینیه.
سلام دوستان.
میخواستم بدونم یه دیکشنری انگلیسی به فارسی میتونید بهم معرفی کنید؟
نرم افزارهای این گوشی رو کجا گیر بیارم؟
ایا نیازی به هک و ساین و اینجور چیزا هست؟
سپاس...
دوستان... گفته های ضد و نقیض زیادی درباره این گوشی و سونی اریکسون ساتیو هست. در میان این گوشی و ساتیو، کدام یک از لحاظ دوربین و کلا از لحاظ همه چیز برترند؟ ( خواهشمندم بدون هر گونه تعصب بی مورد و دعوا :دی یه نقد کوچیک از دوربین این دو گوشی بگذارین )
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
دوستانی که این گوشیو دارند لطفا به این سوال من جواب بدید.این درسته که خوانایی صفحه نمایش گوشی در زیر نور مستقیم آفتاب به شدت افت پیدا میکنه؟دوستانی عزیزی که این گوشیودارند مهمترین معایبش را هم بگویند تا به غیر از محاسنش با معایبش هم آشنا بشیم:11:
از لحاظ دوربین اگه فقط بخوای بدونی 100% ساتیو بهترهنقل قول:
با اینکه در کل من خودم I8910 رو ترجیح میدم
من یه w700 دارم میخام بفروشمش این گوشیو بخرم
چندتا سوال داشتم
1- سرعت شاترش تو نور کم چطوره ؟ ینی اینکه تو نور کم عکساش لرزش دارن یا نه ؟
2- همه برنامه ها و بازیهای 5800 و ان97 بهش میخوره ؟ آخه یه بازی هواپیمایی هست رو 5800 میاد رو این میگن نمیاد !
3- برنامه ای هست که بشه باهاش فلشو روشن نگه داشت ؟
4- نور فلشش چطوره ؟
5- اپرا مینی روش فول اسکرین میاد ؟
6- باتریش چطوره ؟ با استفاده از وای فای زود خالی نمیکنه ؟
7- موزیک پلیرش که اکولایزر دستی نداره .. برنامه ای هست که داشته باشه ؟
8- کلاً بخرم یا نه ؟
توی نور کم یعضی وقتها تار میشه که شما میتونید از تنظیمات ایندور استفاده کنید تا سرعت شاتر رو بالاتر ببره .
همه برنامه به غیر برنامه هایی که مخصوص نوکیاست . اون بازی هواپیمایی روی آی 8910 نمیاد . ولی بازی های دیگه ای هست که روی آی 8910 میاد روی اونها نمیاد در کل آی 8910 برای بازی بهتر از اونهاست .
برای روشن نگه داشتن فلاش هنوز برنامه ای من ندیدم
نور فلاش عالیه . یعنی من که از زنون جی 810 بیشتر قبول دارم .
اپرا 4.2 فارسی فول اسکرین روش اجرا میشه
باتری با فریمور های جدید خیلی خوب میشه ولی با فریمور اصلی خودش نه .با استفاده از وای فای هم باید بگم مثل 5800
برنامه هم هست که اکولایزر دستی برای شما داشته باشه
کلا شک نکن . بهترین گوشی که میتونی داشته باشی ( بی خیال ان 97 و این جور اسباب بازی های شو )
دقیقا یادمه که واسه من هم همینطوری شده بود یعنی اون علامت تعجب هم میومد برای شارژ که مستقیم گوشی رو دوباره با کوک شده فلش کردم درست شد . ولی بهت پیشنهاد میکنم 100 در 100 اصلی بریزی حتما ورژن XXIL5 هم بریز چون امکانات خوبی داره .:13:نقل قول:
الان شارژش تموم شد ، lcd ایش خاموش شد . شارژ نداره ، بدون شارژ میشه فلش کرد ؟ به شارژ هم میزنم عکس باتری میاد روش علامت تعجبه !
ویرایش : خوشبخت شدم ! از شارژ کشیدم ، ایندفعه روشن شد ...(هورااا !!! دست دست ...بیا) نذر کردم در اولین فرصت به فرمویر اصلی فلش کنم !
ممنوننقل قول:
کلا شک نکن . بهترین گوشی که میتونی داشته باشی ( بی خیال ان 97 و این جور اسباب بازی های شو )
نه اصلاً به ان97 فکر نمیکنم
به امنیا 2 فکر میکنم !
چرا صداش اینقدر تو هزنفری تیز میشه
من یه زمانی سونی اریکسون داشتم پی990 صداش با هنزفری خودش خیلی شفاف بود
چرا سامسونگ تو سیمبین از اکولایزر های مزخرف نوکیا بهره میبره
نقل قول:
با یه برنامه که اکولایزر دسی داره هر جور دوس داری تنظیمش کن
لینکشو بده نصب کنیم فیض ببریم
یکی جواب بده:31:نقل قول:
نقل قول:سلامنقل قول:
بهترین دیکشنری سارادیک هست که جاواست و هم پارسی به انگلیسی هست و هم انگلیسی به پارسی. فوق العاده هست... :5::10:
برای پیدا کردن نرم افزارها و تم های این گوشی هم معتبرترین پایگاهی که می تونم بهت معرفی کنم این هست:
http://www.mobile9.com
و دست آخر هم بایستی عرض کنم که مشکل سرتیفیکت در این گوشی هم وجود داره. برای رفع مشکل بایستی هکش کنی...
شاد و پیروز باشین :31::40::10:
داریوش جان من هم سارادیک دارم هم یونی دیکنقل قول:
یونی دیک بسیار سر تره
و بهینه سازی شده برای کار با انگشت ولی سارا دیک برای گوشی های قلم دار مناسبه(بعلت کوچک بودن کیبورد و آیکون هاش)
من به شخصه طراحی ساتیورو خیلی میپسندم و دوربین عکاسی اش هم مسلما نتایج درخشان تری داره
تو هدفون هم ساتیو کیفیت بهتری رو ارائه میده
ولی در باقی موارد 8910 سرتره
مهم ترین دلیلی که من ساتیو نخریدم تاچش بود چون به نظرم دوران تاچ مقاومتی گذشته...
سلام دوستان
يه قيمت از اين گوشي به ما ميديد ؟
ممنون .