چیزی نبود چون طبق مقررات پاکش کردند.
.
.
ولی عجب بحث خفنی بود! فکر کنم دیگه جرئت نکنن که جلوی ساتیو افه بیان!
Printable View
چیزی نبود چون طبق مقررات پاکش کردند.
.
.
ولی عجب بحث خفنی بود! فکر کنم دیگه جرئت نکنن که جلوی ساتیو افه بیان!
نقل قول:
خوشت میاد دعوا راه بندازی؟! :دی بیخیال بابا... گوشی برای آدم وفا نداره... این دوستی هاست که میمونه... :10:
شاد باشین :دی
بچه ها حال کردین چطوری جواب N97 دارا رو دادم. :8:
آخرش مجبور شدن همه پستا رو پاک سازی کنن.
این P30world هم که دیگه آخر انتقاد پذیریه.
زودتر پستم رو بخونین تا پاکش نکردن :31:
واقعا دمت گرم:27: خیلی قشنگ پوزشونو زدی:16::16::16::16::16::16:نقل قول:
حال کردیم
نقل قول:
من که چیزی ندیدم حالا تو چی گفتی :31:
همين مواردي كه در آپديت جديد درخواست كردننقل قول:
من تست کردم شد 627 :46:نقل قول:
وقتی پستا رو پاک کنن شما بایدم چیزی نبینین :19:نقل قول:
:10:
بازی Real Football 2010 هم میخواد برای N8 بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
یعنی این بازی ها روی ساتیو اجرا میشن؟؟؟
من خیلی امیدوارم
:8:
اجرا شدن که 100% مطمئن باش :46: راستی تا حالا n8 ندیده بودم چه زشته :31:نقل قول:
فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزهنقل قول:
از این به بعد به جای واژه مجهول N8 از واژه مینی لپ تاب استفاده کنین :31:
Nokia N8 = :40:
خداییش استعداد نوکیا در زمینه طراحی گوشی در حد فسیل مرغه!
من خودم به شخصه هیچ کدوم از گوشی های نوکیا برام جذاب نبوده.
باید به نوکیا در زمینه ریغ زدن مدال بدن!
.
.
حالا راستی تفاوت های N8 با ساتیو زیاده؟
تفاوت خاصی ندارن:نقل قول:
سیستم عاملش Symbian ^3 هستش و اپن سورسه.
فیلم برداریش HD هستش و اونجوری که تعریف میکنن خیلی خفنه. در ضمن بزرگتری لنز موبایل رو داره و ظاهراً عکس برداریش هم خفنه.
قابلیت USB Host داره . (یعنی اینکه میتونی فلش مموری رو بهش وصل کنی و گوشی اونو به عنوان حافظه میشناسه و یا یه گوشی دیگه رو با USB بهش وصل کنی و اون گوشی رو به عنوان حافظه میشناسه)
صفحه نمایشش AMOLD هستش و ضد خشه.
تاچش از نوع خازنی هستش.
قابلیت مولتی تاچ داره.
خروجی HDMI داره و قابلیت پخش صدای دالبی رو داره.
بلوتوثش نسخه 3 هستش و سرعتش فوق العاده هستش.
16 گیگ حافظه داخلی داره.
CPU این گوشی 680 مگارهرتز از نوع خفن به همراه یه شتاب دهنده گرافیکی خیلی خیلی قوی.
قطب نمای دیجیتال.
FM transmitter داره
بدنه N8 از جنس آلمینیوم هستش و کاملاً فلزیه.
خروجی 3.5 میلی متری صدا داره.
...
چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه
:18::18:
با وجود غرور رو ساتیو: ساتیو با دوربین 12مگاپیکسل و شاهکار سونی اریکسون از این گوشی پیزوری نوکیا خیلی بهتره:12::31:نقل قول:
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
دوستان نرم افزاره چراغ قوه که 100% کار کنه کسی سراغ داره ؟
N8 چند فی می خوره؟
:40::31::31::31::31::31:نقل قول:
گوشی پیزوری :18:
بابا تعصب
سلام منم یه تجربه ای دارم .من گوشی دومم 700.سومی k800.چهارمی k850.و الان n97.
البته من که اصلآ نوکیا دوست ندارم اینم دارم می فروشم که ستیو بخرم.
گوشی سوم و چهارمم رو وقتی خریدم خوب مغازه دارها مقدار کلاه برداریشون هی می ره بالاتر دیگه با اینکه من گوشی رو زیرو رو می کنم یعنی واقعآ یهو 2-3 ساعت تو مغازه ام. اما خوب سومی ایرادشو یادم نیست ولی کا 850 فیلمبرداریش ایراد داشت یعنی خط می انداخت وسطش بعد از چند بار فیلمبرداری درست شد. سونی اریکسون عین خورشت قورمه سبزی می مونه بعد از یه مدت جا میفته. و مشکلاش حل می شه.
ولی خدایی تو ایران هرچی گوشیتو قدیم تر خریده باشیی کیفیتش بالاتره. من اولین گوشیم 6230 بود دوربین vga اصلآ دبلییو 700 به پاش نمی رسد.
یه سئوالم دارم امروز 9 تیره.چرا من زنگ می زنم با گارانتی کامتل می گه 500 با کابل. با سیتادل با کابل و رم می گه 510. یعنی گرون شده .؟؟؟؟؟ همینجا بچه ها گفته بودن که 460 اینطورا با گارانتی خریدن.... کمکم کنین من می خوام بخرم...
ساتیو گرون شده؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا می گین با گارانتی 460-70.
کامتل میگه 500. سیتادل هم می گه 510................. از کجا بگیرم با اون قیمتای شما.البته بدون گارانتی 430
Hmd935عزیز می شه بگی این کامتل 440 تومن کجاس؟؟؟ من برم بگیرم
من الان ان97 دارم خیلی خنگه.... واقعآ می گم من همیشه اریکسون داشتم. کسی اگه با سونی اریکسون کار کنه بعد نوکیا بخره می فهمه چی می گم. se خیلی امکانات خوب و ریزی واسه دسترسی و شورتکاتای خوبی داره .
من ان 97 رو 650 تومن خریدم ولی واقعآ پشیمونم.البته اون موقع ستیو رو هم دیدم ولی قیمتش خیلییییی بالاتر از این حرفا بود
بابا یعنی چی؟ تو جعبه باید رم.کابل تی وی. مموری ریدر. کیف ... باشه یا نه؟؟؟؟
اتصالات که می گه نیست. کامتل می شه کابل هست رم نیست.سیتادل می گه رم و کارت هست!!!!!!!!!!!
قیمت دیروز علاالدین.
ساتیو قرمز 415 و مشکی 430
اگه این قیمت با گارانتی اصلیه می شه بگین گارانتیش چی بود و کدوم طبقه و مغازه .و تو جعبه اش چیا داشت؟ ممنون می شم
منم مشکی رو همین قیت خریدم 26 خرداد گارانتی هم اصلا اعتقادی ندارم و همه میگن پارس کامتل و اصلی هم وجود نداره من هم کارت گارانتی که میخواست با دست بنویسرو اصلا نگرفتم و توصیه میکنم واسه تعمیر اصلا گارانتی نبر گوشیو:20::46:نقل قول:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
بری طبقه سوم این قیمت پیدا میکنی شایدم کمتر توضیحات پست بالارو بخون:46:نقل قول:
---------- Post added at 09:29 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
بری طبقه سوم این قیمت پیدا میکنی شایدم کمتر توضیحات پست بالارو بخون:46:نقل قول:
دوست عزیز منم به سونی اریکسون خیلی بیشتر از نوکیا اعتقاد دارم و اولین نوکیا هم که داشتم 6630 بود وخیلی راضی نبودم بعد ٌw810i و الانم ستیو که از سونی اریکسون خیلی راضیم توی جعبه ستیو هم همه چیز هست موقع خرید حواست باشه که کابل TV و کیف رو بر ندارن و حتما آپدیت کن که اگه نکنی خیلی خنگه و این هم که میگن باید برنامه بریزی بیخود میگن میخوان پول بیخود بگیرننقل قول:
سلام ،نقل قول:
برای چراغ قوه بهتر نیست از همون چراغ مربوط به دوربین فیلم برداری استفاده کنین؟ ( خیلی پرنوره ها :20: )
بچه ها دیگه اونقدرم که شما میگین نوکیا خنگ نیست که :46:
من گوشی اولم N73 بود و واقعاً اون موقع که این گوشی رو داشتم یه امپراطوری برای خودش بود.
بعدش که N95 خریدم دیگه گوشیش دیوانه بود و هنوزم که هنوزه در زمینه دوربین با خیلی از گوشی های جدید بازار کل میندازه.
گوشی بعدیم 5800 بود که اولین گوشی S60v5 بود و اون موقع که خریده بودم مشکلات زیادی داشت، ولی نوکیا با آپدیت های پیاپی مشکلاتش رو حل کرد و الان با آپدیت ورژن 50 دیگه این گوشی یک گوشی فوق العاده محصوب میشه.
اما...
الان دیگه گوشیم ساتیو هستش و تا اینجای کار اصلاً از انتخابم پشیمان نیستم و این گوشی خیلی خفنه.:40:
خلاصه اینکه نوکیا یه مدتی عقب گرد داشت و کم کم داره دوباره به روزای خوبش میرسه. همین N8 میتونه بازارو قبضه کنه.
...
یه چیزی دیروز کابل TV ساتیو رو خریدم با قیمت 7000 تومان :8:
اره منم تا قبل از ان 97 که الان دارم همیشه با گارانتی های بیخودی می خریدم و 60-70 تومن زیر قیمت هم پیدا می کردم چون تمام جمهوری رو می گشتم و گوشی رو کامل چک می کردم اما الان راستش می ترسم چون یه دو سالی هست که دیگه واسه خرید گوشی نیوفتادم به جونش... البته می دونم که گارانتی چرته. اگه کسی جای مطمئن سراغ داره بهم معرفی کنه یه راست برم از اونجا بخرم.خیلی هم زور داره که اینهمه پول زور بدی اخرشم هیچی.... نمی دونم.
کسی می تونه تمام چیزایی که لازمه چک بشه رو بهم بگه؟ اون کد مخفی که همه ی اینا رو چک می کنه رو بلدم. خش رو بدنه و لنز نباشه. پیج ها سالم باشه. دیگه چی؟
یه کدی هست که می زنیم سریال گوشی با باطری و چسب رو جعبه یکی باید باشه .اون چند بود؟
اره این که برنامه بریزم که بیخوده منم سر کا 800 یه سری به زور واسم ریخت 15 تومن هم حدود 4 سال پیش ازم گرفت منم اونموقع خیلی وارد نبودم تو برنامه گرفتن از اینترنت تازه گفت انتی ویروس هم می ریزم اگه نریزی ویروسی بشه پای خودت و از این حرفا...
می گم که نمی شه بهشون اعتماد کرد.
دارم پشیمون می شم کم کم ...برم بدون گارانتی بگیرم یعنی؟؟؟
با سلام :11:نقل قول:
کروش جان من گوشی قبلیم ان82 بود الان که سونی اریکسون دارم متوجه میشم که نوکیا همچین مالیم نبود :41: کسی که از گوشیهای سونی اریکسون استفاده نکرده نمیتونه متوجه بشه چه باحالن:31:
در مورد آپدیت های نوکیا باید بگم که برا ان82 اینطور که میگی نیست برای ان82 یه ورژن 35 داد که آخرین آپدیت ان82 بود ولی بعد از آپدیت متوجه شدیم که چه بلایی سرمون آمد واقعا گوشی افتضاح شده بود. :2:
در مورد این حرفتم (( الان دیگه گوشیم ساتیو هستش و تا اینجای کار اصلاً از انتخابم پشیمان نیستم و این گوشی خیلی خفنه.:40:)) نمیخام دسترو رو کنم بیخیال :31:
به نظر من بدون گارانتی بگیر من همیشه این کارو میکنم. :46: سونی ترس نداره بدون گارانتی بگیرنقل قول:
#06#* این کدو بزن شماره سریالو بهت میده با #0000#* هم میتونی فریمور گوشی رو چک کنی
هیچ برنامه ای نخا بخودی ازت پول نگیرن هرچی بخای اینجا برات فراهمه :46:نقل قول:
شاد باشین:11:
سلام خدمت دوستان عزیر و هم موبایلی !!!
من نمی دونم چرا وقتی نوکیا م÷ رو استفاده می کنم وقتی می خوام ببندمش . گوشی هنگ می کنه و exit نمی کنه و جی پی اس روشن می مونه و باید گوشی رو خاموش روشن بکنم .لطفا کمک کنید .
دوست عزیز بهتر هست ولی دردسرش زیاده و بعد از چند ثانیه خاموش میشه مگر اینکه فیلم برداری کنی ولی نرم افزار میتونه همونو روشن کنه:20:نقل قول:
یه مدت ساتیو قیمتش میومد پایین ولی دقت کردین این مدت داره کم کم گرون میشه ؟
اینجوری نیس ؟!:41:
با استفاده از این برنامه، گوشی شما تبدیل به یک چراغ قوه رنگی خواهد شد که با فشار کلید وسط روشن شده و با انتخاب هر کدوم از فلشهای چپ یا راست، یکی از رنگها انتخاب می شود و با انتخاب فلشهای بالا و پایین، کم رنگ و پررنگ می شود.
برای برگشت هم روی هر بخشی از صفحه میتونید کلیک کنید.
دانلود
کد:http://nmobile.ir/download/207.htm
دوست عزیز میشه فریمور گوشیتو بگی آیا آپدیت کردی یا نه؟نقل قول:
اره راست میگی منم متوجه این قضیه شده بودم اما فکر میکردم موقتیه اما نه مثل اینکه ساتیو میخاد گرونتر هم بشه :13:نقل قول:
نقل قول:
حالا شما گوشیتونو گرفتین راحتین
ولی ما تا اومدیم ساتیو بخریم گرون میشه . چه شانسی داریم :41: :19:
اینجا یه چیزی مثل پایه هست که مموری استیکه. این چیه؟؟؟؟؟ تو جعبه هاش هست یا کش رفتن؟؟؟؟
---------- Post added at 01:37 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
نکنه رم ریدر که می گن اینه؟
به چه دردی می خوره .یعنی چیکار باهاش می کنن. مسخره ام نکنینا...منظورم اینه که این به رم ریدر نمی خوره قیافه اش
دوست گلم من گرفتم 550 تومن تازه بدون گارانتی حالا شما ارزون بگیرین برید باحاش حال کنید :31:نقل قول:
نیییییییییییییما چرا همه پستات دو تا دو تا هستش میتونستی بالایی رو ویرایش کنی بقیه جملتو بنویسی :46:نقل قول:
برا من که همچین چیزی نبود اگه ممکنه عکسشو بزار ببینیم چی هستش :31:
URL]http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/?prod_id=3303&tid=4262178[/URL]
برو تو این سایته پایینش یسری عکس داره. اونی که مثل پایه می مونه رو میگم/
نه بابا الان با گارانتی 500 هستش.
ای بابا چرا ادرسه باز نمی شه. وای باید بگردم تو این همه صفحه دوباره پیداش کنم. خیلی چیز باحالی بود
دوست عزیز نمیتونی یه برنامه پیدا کنی که Flash LED گوشی رو روشن نگه دارهنقل قول:
پس داره گرون میشه :31:
من که 2 ماه قبل 475 گرفته بودن.
راستی قراره ماه آگوست آپدیت جدید ساتیو بیاد. یعنی 1 ماه دیگه :8:
سلام
دوستان قيمت الان اين گوشي چنده ؟ ميشه بگيد بدون گارانتيش
ن الان تو پاساژ گلستان هروی قیمت کردم گفت440. با رم ریدر و کیف/ کابل تی وی نداشت.
با گارانتی کامتل( تقلبی)
راستی اونم که گفتم شبیه پایه هست رم ریدرشه