ممنون.دمتم گرم.نقل قول:
فقط منظور از بک آپ گرفتن همون کپی کردن ممولیه؟؟؟
ممنون.دمتم گرم.نقل قول:
فقط منظور از بک آپ گرفتن همون کپی کردن ممولیه؟؟؟
واقعا يکی نيست لينک مرورگر اپرا مينی 5 رو بده؟ بعدشم راهنماييم کنه در مورد اینکه چه کار کنم تا خرج کمتری برام داشته باشه ، فقط هر روز صبح بايد 2 تا صفحه معمولی رو باز کنم همين
--------------------------------
ويرايش : خب من اپرا مينی 5 بتا رو نصب کردم ، کيپد مجازی خود گوشی هم هست. اما موقعی که ميخوام صفحه ای رو باز کنم ، هر صفحه ای که باشه با هر پسوندی این پيغام رو ميزنه :
نقل قول:
Connection failed : Verification of server certificate failed. Please check the date setting in your device
تورو خدا کمکم کنيد ، چرا اینجوريه؟ هرکاری ميکنم درست نميشه . خيلی لازمش دارم.
دقیقا مشکل گوشی منم همینه ... منتها هر دفعه گفتم هیشکی جواب نداد منم بیخیال شدم :41:نقل قول:
مشکلی نیست آخه. فقط شما باید بری و از قسمت اینترنت تنظیمات جی پی ار اس رو حذف کنی و دوباره درخواست بدی تا برات بفرستن و مشکل حل میشه.
من یک بار این مشکل برام به وجود اومد.
نه عزیز دلم مشکل از این نیست.نقل قول:
شما تاریخ گوشیتون باید دقیق به میلادی باشه.
تست کن حتما جواب میگیری.
هوورااا ، بسيار بسيار ممنونم ، با این روش کاملا درست شد.نقل قول:
نه عزیز دلم مشکل از این نیست.
شما تاریخ گوشیتون باید دقیق به میلادی باشه.
تست کن حتما جواب میگیری.
مرسی
---------------------------------
راستی دوستان اگر کسی از این بسته های اینترنتی ایرانسل استفاده ميکنه يک راهنمايی بکنه که چجوری فعال ميشه و کدوم يکی به صرفه تره.
امروز صبح يک صفحه بدون عکس باز کردم ( متن زياد بود ) حدود 400 تومان کم کرد، خيلی سوختم!
بسته جی پی ار اس استفاده کنی خیلی بهتره.
من تا حالا دو تا 5 مگ و یک 15 مگ و الان هم 50 مگ فعال کردم. تا یک ماه بعد عید هم زده مهلت دارم تا تموم شه.
هر بار که شارژ کنی یک ماه به تاریخ اضافه میشه.
از همه بهتر 50 مگ هست که 4000 میدی ولی 10000 مصرف میکنی.و انگار کمتر هم کم میکنه از حالت معمولی. راستی برو تو تنظیمات تصاویر رو هم غیر فعال کن تمومه.[URL="http://www.irancell.ir/Webfiles/Files/image [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نحوه اطلاع از حساب:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مگه مراحل نصب تم فلش با تم ممولی فرق داره؟؟؟
بله عزیز یکم فرق داره و تقریبا 1 گام جلوتر از تم معمولی است
خوب اون وقت طرز نصب این تم هم آموزش داده شده یا نه؟؟؟
البته ولی این اموزش بر این اساسه که شما نصب تم معمولی رو کاملا یاد گرفته باشی !!!نقل قول:
نقل قول:
نصب تم فلش مشکل نیست فقط احتیاج به دو سه تا فایل داره که میتونید از لینک زیر بگیرید .فقط کافی اون ها رو توی پوشه ی dmf کپی کنید تا جا نشین فایل های قدیمی بشه باقیش مثل cust کردن تم های معمولیه اگه مراحل رو درست رفته باشید گوشی رو که روشن میکنید صفحه ی سیاه میاد حالا باید گوشی رو روی حالت mass storage بذارید و کابل رو دوباره به گوشی وصل کنید . به پوشه flash contents برید و باقیه تم رو در اونجا کپی کنید . ( البته topmenu برای همه ی تم ها احتیاج نیست و نیز گاهی اوقات تم های فلش فایل های مخصوص خودشون رو دارن پس به جای استفاده از این فایل ها از فایل های خود تم استفاده منید تا مشکلی پیش نیاد . )
[HTML]http://salazar.persiangig.com/Mobile/KP500/SWF_THEME%20TOOLS[/HTML]/
ممنون.نقل قول:
خب الان این سه تا فایلو که دانلود کردم تو همون پوشه ی dmf کپی میکنم.
بعدش دیگه لازم به هیچ کاری نیست؟؟؟
اون جا که نوشتی به قسمت mass برید و باقی تم رو کپی کنیدو نفهمیدم.باقی تم ینی چی؟؟؟
کسی یه کانورتور داره که بشه ویدئو رو با ریزولوشن 240*400 تبدیل کرد. اگه دارید لینک دانلود یا اسم برنامه رو بذارید.
من با یه کانورتور تبدیل میکنم به 240*320 ولی موقع پخش کرش می کنه.
دقت کن که خود تم فایل dmf نداشته باشه چون اگه داشته باشه باید از اون فایل ها استفاده کنی نه از این فایل ها . بعد هم مطمئن شو که مراحل رو دست رفتی یعنی وقتی گوشی رو روشن میکنی صفحه ی سیاه داشته باشی .نقل قول:
نه لازم نیست کاری بکنید فقط باید فایل های باقی مونده تم فلش رو توی flash contents خود گوشی ( نه مموری کارت ) کپی کنید .
برای گذاشتن گوشی در حالت mass storage باید به connectivity>usb connection mod برید .
خوب من تم های فلش رو نصب کردم خیلی آسون بود و تغییر فونت هم زدم اونم کاری نداشت فقط باید کپی کنید توی فولدر فلش و... طبق آموزش فقط اون تم سامسونگ و افقی اصلا جالب نبودن و مشکل زیاد داشتن دوباره تم آیفون رو نصبیدم این طوری داره بم ثابت میشه که ریسک و خطر این کار ها خیلی کمهفقط حالا امشب وقت کردم میرم میگردم تم خوبی حالا چه فلش چه معمولی پیدا کنم که خلاصه خوب باشه و یه جورایی آس باشه دیگه بقیه هم توصیه میکنم یه گشتی توی تم ها و پوسته ها بزنن و چیز ی مناسب رو لینک بزارنیه چیز دیگه خواستم ببینم بقیه اجرای فلش رو چی کار کردن تونستن بازی فلش اجرا کنن فکر کنم یکی توی صفحات قبل گفت یه تم آیفون نصب کرده که بازی فلش داره و فقط اونارو اجرا کرده!!!! حالا من دیگه همه رو وارد شدم فقط این نصب فایلذ فلش و بازی هاش مونده و ارائه تم ها ی بهتر و ............بقیه هم لطفا بیکار نشینن و تم معرفی کنید
ممنونم red dragon جان.
آقا اون تمی که تو اون یکی تاپیک بود 80 مگی هرو میگم که گفتند فلشه.حاتلا واقعا فلش بود؟؟؟
کسی نصبش کردن؟؟؟
نه این تم فلش نیست و متعصفانه کسی موفق به نصبش نشده .نقل قول:
بچه ها تو این قسمت تم سایت مای ال جی کوکی چند تا تم بود مثل
windows 7
windows mobile
GD510
HTC Hero V3
MacOSX
و...
تا حالا کسی اینارو امتحان کرده؟؟؟
ویرایش شده
سلام
آخرین و کمترین قیمت گوشی کوکی که دوستان گرفتن رو میخواستم بهم بگین
ممنون
دوستان در برنامه ای جاوا که احتیاج به تایپ کردن دارن چه جوری میشه اون کیبورد که زیر برنامهای جاوا باز میشه (کلید num )به غیر عدد حروف واسه تایپ اضافه کرد راهی داره؟
من خریدم 158 تومان .نقل قول:
ولی کمترین قیمتش 150 تومانه .
130 تومان با گارانتی دو ساله کامتل.....شاید پایین تر هم باشه چون روز به روز میاد پایین....قیمت هم ماله علاءالدین هستش...نقل قول:
سلام
آخرین و کمترین قیمت گوشی کوکی که دوستان گرفتن رو میخواستم بهم بگین
ممنون
بچه ها کسی تا حالا ویدئویی با کیفیت و حجم بالا بو گوشیش ریخته.
من بعضی از ویدئو هایی که میریزم. موقع پخش کرش میکنه.
مشخصات ویدئو :
mp4
video quality:2500kbps
audio quality :320 kbps
video codec : mpeg 4
resolution : 240*320
framerate:29.97fps
حجم هر ویدئو که تبدیل میکنم. از 50 مگ تا 100 مگ میشه .
بعضی از ودئوها کرش میکنه.
شما با این مشکل روبرو نشدید؟
اگه راه حلی داره لطف کنید بگید.
------------------------------------------
در ضمن اگه یه نرم افزار کانورتور معرفی کنید که بتونه ویدئو رو به سایز 240*400 تبدیل کنه. ممنون میشم.
من که با برنامه ی Allok Video to MP4 Converter با بهترین کیفیت صدا و تصویر با حجم بالا کنورت میکنم و مشکلی ندارم.نقل قول:
البته دوستان با یه برنامه دیگه هم کار میکنن اسمش نمیدونم چیه ولی گفتن سایز دقیق مخصوص کوکی داره و خوبه.
نقل قول:
مشکلو حل کردم.
من با نرم افزار Any Video Converter Professional کانورت کردم. مشکل حل . شد.
آقا ینی چی؟؟؟
چرا دیگه هیشکی نمیاد تو این تاپیک پس؟؟؟
خلوت شده !!!
سلام
من که نصف بیشترهفته رو نیستم. وقتی هم که میام کسی اینجا چیزی نگفته که جواب بدم تم هم که دیگه یاد گرفتم، دیگه در مورد چی بحث کنیم؟:دی
آها حسین آقای خیانت کار هم کوکیشو فروخت به همین دلیل بچه ها تضعیف روحیه شدن.:دی
بچه ها لطفا به اون یک سوال من که تو صفه ی قبل هست جواب بدید.
یه چیز دیگه بگم.
اون م فلش htc رو هم امتحان کردم.بد نبود.ولی خیلی قشنگ نبود.
یکی از بدیاش این بود که اصلا home و صفحه ی Speed dial و خیلی چیز هایه دیگه نداشت.
قسمت weather رو هم نتونستم درست کنم.خراب میومد.
بابا جون مادرتون بیاید دور هم باشیم.نقل قول:
بالاخره یکی باید باشه که از سایت مای ال جی کوکی تم بزاره و ترجمه کنه.
من خیانت کارم یا شما! :دی :دی ماه ها گذشت گذاشتید وقتی من کوکی رو فروختم تازه شروع کردید به نصب تم!!! :دی الان تو کفشم....:دی ولی خودمونیم اس کلاس با دالبی بیشتر فاز میده!!! :27: انشالله همتون اس کلاسی بشید.....:10:نقل قول:
آها حسین آقای خیانت کار هم کوکیشو فروخت به همین دلیل بچه ها تضعیف روحیه شدن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشالا با GW990...........:27:نقل قول:
انشالله همتون اس کلاسی بشید
کی کوکی 2 ساله میشه؟؟؟؟؟؟.....:eh::31:
ببخشید دوستان، این گوشی قابلیت تشخیص دست خط فارسی در مسج رو داره؟ چون من از همه چیه گوشی لمسی خوشم میاد جز این مسج نوشتنش!!!:13: آدم رو پیر میکنه. یه مدتی f480 داشتم، برای همین موضوع، فروختمش.چون من مسج زیاد استفاده میکنم، حتی پشت فرمون(البته میدونم کار خلاف و اشتباهیه!:31:). ممنون.
آره داره .نقل قول:
وقتی میخوای مسیج بنویسی . از منوی setting . میری به گزینه اول input method بعد از اونجا قسمت handwriting-screen رو انتخاب کن.
بچه ها راهنمایی کنید .
چطوری میشه ویدئو رو فول اسکرین دید تو حالات افقی .
همش ویدئو ها میوفته وسط السی دی .
اصلا حال نمیده. :41:
یه سوال دیگه .
کسی تا حالا ویدئو با ریزولشن 240*400 ریخته تو گوشیش ؟
اگه ریخته بگه که آیا فول اسکرین پخش میکنه. یا نه ؟
ممنون، این امکان برای فارسی هم هست یا فقط برای دست خط انگلیسی؟نقل قول:
تمامه زبان های موجود در گوشی .نقل قول:
بچه ها مشکل حل شد.
من یه کانورتور پیدا کردم. که سایز 240*400 رو داشت.
برید دانلود کنید . حالشو ببرید.
Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter 6.2.0603
سلام اگه گوشی رو بچرخونی فول اسکرین میشه ... :46: چه ضرورتیه که بخواید حالت عادی ببینید حالا ؟! :46:نقل قول:
راستی بچه ها اگه تم پیدا کردید من میتونم کار ترجمه رو براتون انجام بدم ... منتها چون خودم وقت نمیکنم از سایت بگیرم اگه کسی لطف کنه بگیره و بده من خوبه :11:
کوکی من یا کلا کوکی؟!؟! :دی کوکی دسامبر امسال (آخر سال) میشه دوساله!! :دینقل قول:
کی کوکی 2 ساله میشه؟؟؟؟؟؟.....:eh: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]