نقل قول:
اوه ...... پس سرم کلاه رفت
Printable View
نقل قول:
اوه ...... پس سرم کلاه رفت
نقل قول:
فقط همین دو مورد بود . چون خیلی سریع فروش رفت اول فکر کردم بالا خریدم ولی قیمت بالا تر فروش رفت ...
تو این چند روزه اصلا نتونستم dual لینک کنم همش میشکنه.
بهتره لپیس هاتون رو قبل از GRB لینک کنید.این پیشنهاد منه.من که این کار رو می کنم.نقل قول:
کفش وار کسی نمیخواد برای لول 56 جای 5 lapis هم داره .... قیمت رو که میدونید
5 میلیون هم نمیخرنش.اگه دستکش لول 55 پیدا کنی که 5 تا جا لپیس داشته باشه من 10 میل میخرم
پس نمیخرن ؟نقل قول:
احسان از کجا اینو پیدا کردی؟نقل قول:
اوه ....... Boss کشتم تو Jungle (( خیلی کفش خوبیه فکر کنم 10 میلیون فروش بره ))نقل قول:
نمیدونم چرا اینجوریه.به ما وسایل لایت ها رو میده و به شما وسایل هوردها رو میده.
برای این که بیایم بفروشیم ....نقل قول:
سرور Etain و Gaia حدود 20 دقیقه پیش بسته شدن و هنوز هم باز نشدن.
پس بگو من چرا دی سی شدم.برای همین بوده؟
تو ایریس 5 میلیون ریختست هیچکی نمیخره خودشون میرن فارم میکنن.اگر زره میانی و بالایی رو پیدا کنی اونا مشتری دارن.اگر پیدا کردی من میخرمنقل قول:
کفش کلی چیز بالا میبره یکی از اونا 1000 hpنقل قول:
این ارور چیه:
cannot connect to login server
start game رو که میزنم بالا میاد. انگار اصلا سروری برای این بازی وجود نداره!
شما الان در حال بازی هستید و سرور اشکالی نداره؟؟
کسی نیست جواب ما رو بده!!نقل قول:
من احتمال میدم که مشکا از اینترنتت باشه واسه اینکه من تو این دو سه روزه اینطور ارور هارو گرفتم بعضی موقع ها سرور وصل نمیشهنقل قول:
و...
مشکل شما خیلی جدی هست مثل اینکه
اروری میگیرن که میگه اطلاعاتی دانلود نشده یا دریافت نمیشه ؟
تو دانشگاه میگیره یا نه ؟
به نظر من تو لپ تاب دوستت نصب کنن ببره خونش ببینه واسه اونم همینطوره
وقتی اینترنتت به سرور کانکت نشه این ارور رو میده.یا شاید هم موقعی که تو رفتی سرور رو بسته بودن.تو این چند روزی چند بار سرورهارو بستن.نقل قول:
اگر موقع اجرای بازی سند و رسیو نداشته باشی که از اینترنتته
می گم دوستان هنوز به این چسبیدین !می گم نظرتون در مورد بازی های دیگه ی این کمپانی چیه ؟ اخه این خیلی شباهت به ورلد اف وارکرافت داره ولی اونا حداقل تفاوت های اساسی دارن آدم صفا می کنه !
کدوم بازی ؟نقل قول:
خوب اگه ورلد اف وار کرافت رو بخوایم میرفتیم همون wow بازی میکردیم:31:
کلا این کمپانی پریمومش گرونه درضمن توسط همین بازی معروف شده :31:
راستی قبلا یادتونه از یه بازی صحبت کردیم که بازیش قلعه درست کردن بود میگفتین خیلی از wow بهتره اسمش چی بود ؟
بالاخره بعد از هفته ها تلاش بالا اومد و بازی رو شروع کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
هورد سرور 3 - گارد برداشتم
سرور 4 هم که اضضافه شده! قضیه اون چیه؟
یه سوال ضروری مربوط به اول بازی :
چی کار کنم توجه حیون ها به من جلب شه و به من حمله کنن ؟؟ یکی یکی کشتنشون خیلی طول می کشه!
لطفا سربعتر جواب بدین !
اگه نکته ضروریه دیگه ای برای اول بازی هست بگین.
اسسمم که تو بازی همون mhv_kntu هست.
حیون های اول بازی خود به خود جلب نمیشه ولی گارد یه اسکیلی داره فکر کنم لول 5-7 بیاد از اون میتونی استفاده بکنی
فعلا باید تا لول 16 اینا تنهایی بری که گارد خیلی سخته بعدش باید پارتی بگردی
راستی کاظم جان امروز حتما بگو GRB کی شروع میشه
زاویه دید بازی عوض نمیشه؟؟نقل قول:
مثلا کنترل از بالا یا دورتر و عقب تر؟؟
یکی رو همین الان دارم می بینم که همخ رو داره به سمت خودش جلب می کنه!!؟ و لولش هم 5 بود!
راستی save بازی چطوریه؟
اگه یدفعه دیسکانکت بشیم از کجا دفعه بعد ادامش میاد؟؟
چطوری میشه از این زرد ه کوئست گرفت؟
هر کار می کنم نمیشه!؟
نقل قول:هر چی کلید داری انگولک کن پیدا کننقل قول:
این بازی ها save ندارن همیشه تو سرور سیو هستن
اوه .مسیرها چقدر طولانی هستن!؟ 20 دقیقه باید برای هر کوئست بدویی!
آدرس های درست حسابی هم که نمیده. تو این نقشه به این بزرگی بدونه آدرس دقیق خیلی مشکله!؟
MAP کامل تر از این نیست؟
راستی ترتیبه رنگ ها چطوریه؟
فعلا لول 7 شدم.
به نظر من گارد برات مناسب نیست.اینطور که معلومه stat point ها رو هم الکی داری خرج میکنی.
اگه میخوای گارد خوبی باشی باید full rec باشی یعنی همه اسکیلها رو روی rec بذاری.اصلا گارد برای پارتیه و تنهایی نمیتونی بازی کنی.
زاویه دید با کلیدهای چهار جهته عوض میشه و با wheel موس هم دوربین جلو و عقب میره.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
فعلا داریم پیش میریم. فقط این دعوت کردن باچه دکمه ای هست؟؟
من رو هی دعوت مکنن! ولی من نمیدونم باید چیکار کنم؟
1.برای دعوت کردن و تجارت کردن باید روی طرف راست کلیک کنی و گزینه مربوط رو انتخاب کنی اگه فاصله طرف دور باشه نمیتونی.نقل قول:
2.اگر بری یکم سمت وسط نقشه جونورا خودشون دنبالت میفتن ولی باید بدونی چجوری کنترلشون کنی.برای این کار یه جادو هست که لول 6 یا 7 ازاد میشه که میشه گفت اساسی ترین اسکیل گارد هست اسمش هم taunt هست که عکس یه شیره.وقتی جونورا رو دور خودت جمع کردی برو وسطشون اون جادو رو بزن. هرچی REC بیشتر داشته باشی جونورا وقتی اون اسکیل رو میزنی بیشتر جذب تو میشن و به کسایی که دو رو ورت هستن حمله نمیکنن برای راحتی کار اسکیل رو اون بالا که کادر های خالی داره بزار و وقتی اون کادر پر شد یه بعلاوه داره که اگه بزنی یه کادر دیگه هم اون بغل اضافه میشه.
سه تا اسکیل دیگه اره که یکم مهم تر از بقیست.اسمشون رو نمیدونم ولی اینو میدونم که یکیش شبیه یه صلیبه که قدرت حمله جونورا رو کم میکنه و برای گرفتن جونورا از فاصله دور خوبه یکی دیگه هم هست که قدرت دفاع جونورا رو کم میکنه عکس یه کله ادم بنفشه که رو صورتش خط خط داره.این هم برای جذب جونورا خوبه از فاصله دور از قبلیه بهتره برای جذب ولی بدیش اینه که یه دونه جونور رو میگیره ولی قبلیه اگر لول 2 باشه تا فاصله 6 متری جونور اگه هر چی جونور باشه رو جذب میکنه.
کار برد صلیبه بیشتره چون قدرت حمله جونورا رو کم میکنه و تو راحت تر میتونی تانک بشی.
اسکیل های دیگه ای هم هست که اگر ترجمشون کنی میفهمی چه کاربردی دارن
ممنون.نقل قول:
این bloody کی هست؟
یه لحظه دیدمش؟! تنها راهه تماس از طریق همون enter هست؟
منم بازی میکنم ! لول 16 - واریور - سرور 2 - منم چند تا سوال دارم :31:
چه جوری با آلیانس ها بجنگم ؟
کسی هست با هم بازی کنیم ؟
کی منو میتونه لول آپ کنه ؟ :31:
منم دیگه.
هی بهت پیغام میدادم جواب نمیدادی.طبیعیه چون منم تا وقتی لول 32 شدم بلد نبودم.
=======================
شما دوست عزیز بیاید سرور 3 سرور 2 کسی نیست
:19: مگه سرور 2 نبودن همه ؟ :13:
این همه بازی کردم !
سعی میکنم بیام :31:
لول 10 شدم.
برای امروز بسه. فقط قسمت پایین نقشه سمت چپش عجب مسیر مزخرفی بود اصلا با نقشه همخونی نداشت و نتونستم کوئست از اونجا بردارم. ظاهرا راههای مخفی دارن!!؟
M بزن نقشه بزرگ باز بشه.نقل قول:
لول اپ کردن الان اسونه اگر بری HM لول بالاها چند روز طول میکشه لول اپ کنی