مثه N95 و ...نقل قول:
هر دقیقه حدود 20 مگ حجم میگیره...!
شاد باشی:40:
Printable View
مثه N95 و ...نقل قول:
هر دقیقه حدود 20 مگ حجم میگیره...!
خوب يه 4 ثانيه اي هم بسه!جون من بزار يکي باشه؟
راستي از کجا بفهمم ورژن گوشي چنده؟
کد *0000#* رو بزن.نقل قول:
کلا فیلم هایی که گوشیهای نوکیا میگیرن ظرفیتشون خیلی بالاست ... اونم به دلیل رزولوشن مناسب و بیت ریت بسیار بالا هست ... همونطور که می دونید گوشیها می تونند کلیپ های گرفته شده توسط خودشون رو بخوبی نشون بدن ... خالا شما همین کلیپ ها رو بزار تو 6120 ... انقدر بیت ریتش بالاست توان پخششونو نداره ...
نه عزیز همه ی گوشی های نوکیا که اینطوری نیستن !نقل قول:
این گوشی چون 30 فریم در ثانیه میگیره حجمش بالاست . :46:
نقل قول:کد:http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/5800-2/photo/video/video01.mp4
کد:http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/5800-2/photo/video/video02.mp4
کد:http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/5800-2/photo/video/video03.mp4
کد:http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/5800-2/photo/video/video04.mp4
سلام من یه برنامه می خوام به صورت gps نصب کنم که توی نقشه راه های ایران بهم نشون بد ه کجام
می دونین کجا خوبه ؟
بچه ها این گوشی مثه سری های ان عکس و فیلمش توی گالری قاطیه و نمیشه فولدر درست کرد و یا مثلا مثه 5700 ممیشه از این کارها کرد.
با تشکر
بله میشه فولدر زد ولی دردسره هی دونه دونه باید مارک کنی بندازی توی پوشه
من اصلا با این گوشی حال نکردم
بخدا 6600 نصبت پولش بهتر بود 300 تومن دادیم هی دیقه دیقه باید ساین کنی اه ه ه ه ه ه ه ه
همش باید یه دستمال دست باشه صفحش رو تمیز کنی دهنم سرویس شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلامنقل قول:
این تاپیک می تونه کمکتون کنه دوست من
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
بابا چرا می زنی تو سر گوشی :46: مگه فقط واسه این گوشی باید نرم افزار ساین کرد؟ در ضمن شما گوشی تون هک کنید تا نیاز به ساین کردن هر برنامه ای نداشته باشید. موندن اثر انگشت هم که رو گوشی های تاچ طبیعیه...باید باهاش کنار بیایید.نقل قول:
ممنون :20:
منظورم این بود که گوشیهایی که دوربین 5 دارن + 5800 ... دیگه 1100 رو که دیگه نگفتم ...:31:نقل قول:
+N93 :46:نقل قول:
راستینقل قول:
+ N86 8MP
N93 i
سلام من 5800 دارم و یک مشکل با آن پیدا کردم این است که نرم افزار SmartComGPS روی آن نصب است ولی نمی دانم چگونه می توان بدون وصل شدن به اینترنت از آن استفاده کرد. و یک چیزی که من توی سایتها خواندم این بود که باید قبل از نصب شدن این را ساین کنم و یعنی چی این ساین کردن؟و چگونه باید اینکار را بکنم؟
با سپاس
سلام به طور كلي اين گوشي خوبه يا نه يل به قول معروف ارزش خريد داره يا نه؟؟
بخرم يا نه؟
سلامنقل قول:
این تاپیک رو در مورد ساین مطالعه کن دوست عزیز...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان و خسته نباشین
کیفیت ضبط صدای این گوشی چه قدره ؟
و تاچند دقیقه قابلیت ضبط صدا داره؟
منم نصب کردم این اسمارت کامپس رو اما مشکلی که دارم اینه که وقتی می زنم کانکت می گه بلو توثتو روشن کنم ؟! ..
بگم آره » میگه no device found
بگم نه : هیچی نمی شه
کسی می دونه چطوری باید کار کنم با هاش ؟
اصلا این بلو توث این وسط چی کار می کنه ؟!
سلام خيلي خيلي ممنون!0از اينا خيلي ديدم) ولي من به اينا اطمينان ندارم ميخوام يکي از بچه هاي سايت با دوربين گوشيشون بگيرن اينجا آپ کنن!نقل قول:
خواهش ميکنم 3 ثانيه هم بسه!
فکر نکنم يک مگ هم بشه!
ممنون!
يک زحمت ديگه هم دارم اگه ميشه يه عکس از ليبل گوشي چيني) و يه عکس از باطري و يه عکس هم از مموري برام آپ کنيد که خيلي لازم دارم!
البته اصليش!
سلامنقل قول:
اعتماد داشته باشید دوست عزیز. با همین گوشی گرفته شده دیگه...
شما خوبه ماشین نمی خواید بخرید! :46:
من تا چند روز دوربین یا گوشی دیگه تو خونه ندارم که بخوام عکس بگیرم. دوستان دیگه ممکنه بتونن کمکتون کنن.
ممنون
دوستان كيفيت صداي گوشي در هدفون چطوره ؟ در مقايسه با دبليو 950 يا هر گوشي ديگه
ممنون
از قرار اطلاع، فیرم ور جدید 5800 اومده، البته من هنوز نتونستم آپ گرید کنم. ورژن 21.2.025
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من زیاد راضی نیستم از صداش مخصوصا تو هدفون. در مقایسه با دبلیو 950 نمی دونم اما مادرم 5300 داره و صداش بهتر و همچنین بلندتر از 5800 منه. برنامه Power MP3 رو هم امتحان کردم فایده ای نداشت. فقط صدا رو بلندتر می کرد و البته گوشخراش تر. نگید اکولایزر ها رو بلد نیستی تنظیم کنی چون من خوره لوازم صوتی ام و روی صدا خیلی حساسم. انواع ترکیب های اکولایزر رو امتحان کردم اما متاسفانه صداش به پای 5300 نرسید. تست ها رو هم با هدفون NC6 سونی انجام دادم.نقل قول:
می شه طریقه ی قرار دادن سیمکارت و باز کردن درب باطری 5800 را توضیح دهید ببخشید اگه کمی مبتدی بود درخواستم اگه با عکس باشه که خیلی بهتر ممنون
نقل قول:
راستشو بخوای من قبل از این ان73 داشتم در مقایسه با اون میتونم بگم صدای خیلی بلندتر و با کیفیتی داره .من که ازش راضیم.:20:
از N73 ME بهتره ؟؟؟؟!!نقل قول:
به نظر من به اون نمی رسه ...!
من زمانی که داشتم آپدیتم کردم فوق العاده شد و ازش راضی بودم ...!
من که فروختمش.ولی صدای 5800 بالاتره.نقل قول:
نقل قول:
داداشم n73 me داره صداش خیلی از گوشی من بلند تره ولی کیفیت 5800 خیلی بهتره دادشم که صدای گوشی رو بلند میکنه صدا دیگه زیاد مفهوم نیست ولی با 5800 هر چقدر زیاد کنی کیفیت کم نمیشه
برای من که هیچی نیودمده به این سایت ها اعتباری نیستنقل قول:
ممنون!نقل قول:
آخه حق دارم خوب! يه بار کلاه رفته سرم بهدشم من بچه شهرستانم و خودمم نميخوام بگيرم براي همين ميخوام از همه چيش خبر داشته باشم مستند تا بتونم اين عکس ها رو به اون که ميخواد برام بخره براش ايميل کنم!
:40:
قیمت به روزش چنده؟
سلامنقل قول:
شما فیلم برداری کدوم گوشی رو قبول دارید؟
2 ساعت پیش که علائدین بودم، قیمت از 275 داشت تا 295 با گارانتینقل قول:
یکی میگفت رنگ قرمزش 290 و آبیش 280
آقا نخرین بدرد نمی خوره اصلا حال نمیده !!
من خریدم پشمونم
چرا ؟نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
فعلا که همه دارن ازش تعریف می کنن.
من می خوام برای یکی از دوستانم این گوشی رو بگیرم .
چرا می گید خوب نیست ؟
اگه کس دیگه از دوستان باز راهنمایم کنه ممنون میشم.
دیگه اینطوریا هم نیست!نقل قول:
لطفا اینطوری نگید تا باعث بشه کسایی که دوست دارن این گوشیو بخرن پشیمون بشن.
من بعد از دو ماه و نیم از خرید این گوشی الآن به یه رضایت نسبی از این گوشی رسیدم و اشکالاتش رو هم تا حد امکان برطرف کردم.
ضمنا بسته به این که هر کسی قبلا از چه مدل و سطحی از گوشی داشته و حالا میخواد اینو بخره، سلیقه ها متفاوته.
مثلا یه نفر که hTC داره، خب معلومه این گوشی براش بی اهمیت و پیش پا افتاده باشه.
ولی از لحاظ تامین نیازهای نرم افزاری کاملا قابل اطمینانه و همین الآنشم برنامه های زیادیو میشه توش ریخت و بهره برد.
شاید منظورت پشتیبانی نکردن از N-gage بوده باشه، ولی همه که گوشی رو واسه بازیهاش نمیخرن!نقل قول:
اصلا حال نمیده !!
در نهایت من فکر میکنم نوکیا که معمولا گوشیهای مجهز و سیستم عامل دارش همیشه قیمتای گزافی دارن، این گوشی رو با امکانات نرم افزاری مناسب به قیمت مناسبتری به فروش میرسونه، البته اینو هم نباید فراموش کرد که از نظر بعضی امکانات سخت افزاری (بدنه، دوربین، صفحه لمسی) از بیشتر مدلهای دو سال اخیر سری N یا گوشیهای پیشرفته سامسونگ پایینتره و این میتونه یکی از دلایل مهم قیمت پایینترش باشه.
ولی خب از طرفی وجود تراشه GPS، اسپیکر استریوی قوی و شتابسنج هم از نقاط قوت سخت افزاری این گوشی هستن که باعث شدن خیلی از رقباش عقب نمونه.
سلام!نقل قول:
مثلا به پاي N82 ميرسه؟
فيلم برداري رو بيخيال عسم از ليبل گوشي و باطري و مموري 8 گيگ ميخوام!
سلام!نقل قول:
مثلا به پاي N82 ميرسه؟
فيلم برداري رو بيخيال عکس از ليبل گوشي و باطري و مموري 8 گيگ ميخوام!
البته بستگی داره شما از گوشی چه انتظاری داشته باشید ... به نظرمن برای 3 یا 4 ماه نگه داشتن گوشی خوبیه ...!نقل قول:
از اونا برای چی عکس میخوای .؟.. تو GSMArena هستش ...نقل قول:
کسایی که یه گوشیو بیش از 3 تا 4 ماه نگه نمیدارن صرفا به دنبال مدلهای جدید بازار در هر مقطع زمانی هستن و پول و وقت اضافی برای هر بار انجام این کار دارن و با این حجم تعویض گوشی دیگه نمیتونن به هیچ مدلی عادت کنن یا خوششون بیاد، چون تا بخوان این حسو بدست بیارن مجبورن برن مدل جدیدترو بگیرن.نقل قول:
اینطوری دیگه قبل از خرید احتیاجی به فکر کردن نیست، چون هدف فقط خریدن آخرین مدلها و رها کردنش بعد از یه مدت کوتاهه و ممکنه اصلا به نیازهایی که از یه گوشی داریم توجه نشه.
از طرفی بعد از مدتی این گوشیهای نسبتا مشابه (بالاخره همشون یه شباهتهایی که به همدیگه دارن) آدمو "گوشی زده" میکنه.
من که این روشو نمی پسندم.:13: