دوستان کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه؟نقل قول:
Printable View
دوستان کسی جواب این سوال ما رو نمیدونه؟نقل قول:
حرفت درسته من 150 تا رفتم با ماشینم . (سر کل کل) فرمون و اتاق اون چنان می لرزید که گفتم بی خیال الان میمیرم >پ.:13:نقل قول:
دوست عزیز حرفتون درسته ولی خوب یه خورده کم لطفی میکنید به نظر من. چرا؟ چون من خودم با پراید 170 تا رفتم بدون هیچ مشکلی فقط یکم فرمون ماشین میلرزید که بخاطره این بود که رینگ ماشین تو دست انداز کج شده بود. ولی خب اشتباهه محضه با این ماشین بیشتر از 100 تا رفتنقل قول:
نوشته شده توسط Hektor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز. اولاً راجب نه. راجع به.
دوماً دور موتور بستگی به بار و سرنشین هم داره.تا زمانیکه ماشین دچار کاهش کشش نشده لزومی نداره با دور بالا یا دنده ی سنگین بری.تنبل شدن موتور که یه عده به استنادش میان میگن با دور 4000 الی 5000 باید دنده عوض کرد یه سفسطه بیش نیست.
دوماً.
من اصلاً اعتقاد ندارم پراید بتونه 180 تا بره! مطمئن باش بقول این دوست بالایی یه جای کارت میلنگه! پراید حتی مدل 141 که سنگین ترین نوع پرایده(40کیلو بیشتر) توی 120 تا میخواد پرواز کنه و مثل پر کاه سبکه و کافیه یه مورچه بره زیر تایر تا ماشین از جاده پرت شه بیرون بعد شما حرف از پراید و 180 تا میزنی! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیگم دروغ میگی میگم پرایدهای فعلی و تمام ایرانی انژکتوری مال این حرفا نیستن زور بزنه 140 تا برن که در اون حالت هم اونقدر لرزش فرمون و چرخها(بدلیل بالانس نبودنشون) سرشون میاد که کنترل ماشین از دستت در میره..
اشکال از سرعت سنج ماشیناتونه..
دوست من کاسه نمد یه قطعه لاستیکیه و به مرور زمان در اثر گرما تغییر حالت داده و خاصیت الاستیک و کشسان خودشو از دست میده و باعث ایجاد روغن ریزی میشه و این یه امر طبیعیه و به نحوه نگهداری ماشین ربطی ندارهنقل قول:
سلام
بحث سرعت پراید شد بگم پسر خاله خودم با پرایدش 180 تا رو توی 10 دقیقه تونتسته بزنه (180-0)
تغییرات ماشین هم فقط منبع اگزوز بود و یه ارت خفن
والا من نمیدونم پراید های جدید چطورین ولی من یک دوگانه 89 داشتم 163 تا تو جاده رفتم باهاش و دیگه بیشتر نرفتم باهاش ولی یک 141 هم سال 87 داشتم که اونم خودش رو میکشت 150 تا بیشتر نمیرفت ، نمیدونم علتش چی بود شاید تنظیم نبوده
پراید ما هم راحت 170 تارو میره ولی خیلی میلرزه میترسم از هم باز بشه دیگه بیشتر از 170 نمیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل پراید ماشینی نیست که بشه روی تاپ اسپیدش بحث کرد چون همه مون می دونم بیشتر از 120 تا با پراید چه عواقب بدی داره
عزیز وقتی کسی با پراید با سرعت 60 تا تصادف میکنه بعلت طراحی قدیمی و نداشتن نقاط شکست در بدنه , کل کابین له میشه و فرمون کاملاً میاد بالا و میره توی سینه و صورت راننده و اونوقت بقایای راننده رو با زحمت باید از پنجره در بیارن چون درها بهمراه سقف و کابین له شده و باز نمیشه.. بعد شما حرف از عواقب بد 120 تا میزنی؟..نقل قول:
در ثانی قبلاً گفتم خط تولیدش چون استاندارد نیست ممکنه از هر 10 تا 3 تا بتونه 140 یا 160 هم بره ولی بقیه 120 رو هم بزور برن..
ضمناً رفقا کسی میدونه کیسه ی هوا روی پراید داره نصب میشه یا نه؟ یکی از دوستان ما که 405 داشت بدلیل مصرف بالاش دو ماه قبل فروخت و 132 صفر خرید میگه 1 کیسه ی هوا داره البته فکر کنم بهش دروغ گفته باشن..
چون من سه روز قبل که لیست امکانات رو دست یکنفر دیدم(عکس زیر) حرفی از کیسه ی هوا نبود..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اونجوری بخوای حساب کنی که رفتن خارج شهر و مسافرت با پراید بسیار خطرناکهنقل قول:
اون 120 تا رو هم به خاطر این گفتم که بحث از تاپ اسپیده بود
نقل قول:
عزیز.من خودم سالهای زیادیه که هفته ای حداقل 2 روز میرم جاده های بیرون شهر.. اونجاست که همه جوره و در همه ی فصول تونستم پرایدها رو تست کنم و مشکلات پرایدها ی توی جاده رو هم خیلی زیاد برانداز کنم یعنی به چشم دیدم.. البته گاهی با 206 خانم میرم که حداقل کیسه ی هوا و EBD هم داره.. روی این اصل بهتر از هر کسی فهمیدم پراید ماشین امن و مناسبی برای بیرون شهر نیست و بهمین دلیله شایعاتی مبنی بر استانی شدنش و اینجور حرفها از طرف پلیس راه بر سر زبونها افتاد دیگه.. حتی میری توی جاده بعد 30 کیلومتر راه هنوز میبینی بخاریش بخاری ازش در نمیاد و باد سرد میده باقی قضایاش بماند! اگه پراید حداقل ABS نداشته باشه که کلاً ول معطله و زیاد دیدم با پرایدهای معمولی سر پیچهای جاده ی یخ زده وقتی راننده یهو متوجه یخزدگی مسیر شده زده روی ترمز و و سر خورده راست رفته توی دل کامیون مسیر روبرو.البته این فقط بخشی از مسألست و مشکلات دیگشم مزید بر علته..
هر قدر آدم محتاطی باشی و همیشه ی خدا با سرعت زیر 50 هم رانندگی کنی بازم پراید برای داخل شهر خوبه عزیز این دیگه استدلال و آسمون ریسمون کردن نداره.. شما برو استانداردهای ایمنی خودروهای روز دنیا رو ببین بعد میفهمی چی برای جاده و مسافرت خوبه و چی فقط برای تا سر کوچه رفتن:31:
بعد میگن چرا آمار کشتار جاده های ایران رکورد دار دنیا و 4 برابر کل قاره ی اروپاست!
البته ضرب المثلی هست که میگی عیبش گفتی حسنش رو هم بگو.. هزینه ی نگهداری و تعمیرات پایین و سادگی سیستم الکترونیکی و مکانیکی پراید بر خیلی ماشینهای گرونتر از خودش شرف داره از جمله بر 206 که بدلیل سیستم مالتی پلکسش انواع بازیها و error ها و از کار افتادنها رو میده..
مقاله ی ص5 مجله ی ماشین این ماه در زمینه ی هزینه های باورنکردنی و کمرشکن تعمیرات جزئی ماشینهای وارداتی گرونقیمت و لوکس(حتی مثل یه تعویض تایر) در داخل کلان شهرهای ایران رو بخونی و حرفهای منم بهش اضافه کنی این نتیجه رو میگیری که پراید برای داخل شهرهای ما ماشین بسیار خوب و ایده آلیه از هر لحاظ که تصورشو بکنی.. و برعکسش ماشینهای گرون قیمت تر و امن تر برای بیرون شهرهای ایران مناسبن نه ابداً برای رانندگی داخل شهر..
داداش ما با سمند جرات نداریم 120 تا بیشتر بریم شما با پراید 170 تا رفتی؟:31: نکن این کارو حسن خطر داره حسن:31:نقل قول:
بنزینتم که خالیه؟!:27::21:
من با 141 حدود 160 تا را تجربه کردم ولی به نظرم اون موقع جوان تر بودم و کله ام بوی قرمه سبزی میداد که از این کارا می کردم:31:
مشکل لرزش فرمون و اتاق هم نداشتم ولی خودرو خیلی پایدار به نظر نمی اومد
کلا سرعت 120 بیشتر با پراید به نظرم به استقبال خطر رفتن هست اینو میگم چون باید بگیم که اگر کسی از 120 بیشتر میره متوجه عواقب خطرناکش بشه
اما در مورد کیسه هوا!!
پراید و تیبا که تقریبا هر دو روی پلتفرم مشابه ساخته میشن سه رده امکانات دارند
sl
sx
el
تنها در رده el کیسه هوا در نظر گرفته شده که من تا به حال ندیدم!!
اگر شما پراید el دیدید شک نکنید که حتما کیسه هوا داره
من همیشه تو جاده با پراید کمتر از 170 نمیرم ... کافیه قبلش صدقه بدی تا خطر دفع بشه :دینقل قول:
درسته لحظه ای رسیدن به این سرعت ممکنه ولی مدام بخوای با این سرعت بری فکر نمیکنم بیشتر از 20 دقیقه طول بکشه یاتاقان بزنه و اونم تو جاده های ایران که خیلی کم پیش بیاد بشه بصورت مستمر بشه این سرعت رو رفت چون مسلما موانعی سر راه خواه و ناخواه وجود داره که باعث کم کردن سرعت میشهنقل قول:
اتفاقا پراید بر عکس همه جاهاش که ول معطله موتور خیلی مقاومی داره و از سرعت رفتن و فشار آوردن هیچیش نمیشه من خودم یه چیزی از پراید دیدم که اگه با چشم خودم ندیده بودم باورم نمیشد و میدوم شما هم باورتون نمیشه یکی از دوستان رفته بود زاهدان یه پراید البته کره ای خریده بود حدود 350 کیلومتر باهاش رانندگی کرد تا رسید به شهر ما بعدش اومد پیش من و گفت ماشین رو نو خریدم ولی موتورش خیلی صدا میده کاپوت زدیم بالا گژ روغن رو کشیدم خدا شاهده کمتر از نیم لیتر روغن توش بود یارو رفت سر کوچه یه 4 لیتری الوند گرفت ریختیم توش الان 7 ساله اون ماشینو داره مثل ماه کار میکنه
سلام
پراید مدل 88 صبا.جدیدا وقتی ماشین و روشن میکنم یه صدای وز وز یا زوزه از تو موتور میاد.دقیقا سمت چپ موتور.بردم تعمیرگاه یکی میگه از دینامه، یکی میگه از تسمه تایم.یکیم میگه از واتر پمپ! تسمه تایمو با چند تا دیگه رو باز کرد ولی بازم صدا از بین نرفت که نرفت! مشکل از چیه؟ صداش خیلی اذیت میکنه، چکار باید کرد؟
سلامنقل قول:
امیدوارم مشکلت تا حالا حل شده باشه:31:
گفتی سمت چپ موتور صدای زوزه می ده که به احتمال خیلی زیاد صدای بلبرنگ هست حالا بلبرنگ چی؟؟؟ باید خودت به ترتیب امتحان کنی
*اول تسمه کولر باز کن ماشین روشن کن ببین صدا هنوز هست یا نه اگر ول شد که صدا از هرزگرد یا کمپروسر کولر هست
*اگر پس از باز کردن تسمه کولر هنوز صدامی داد که باید تسمه دینام باز کنی (بعد از این که باز کردی ماشین روشن کن) تا خیالت از بابت دینام و واتر پمپ راحت بشه
*اگر پس از باز کردن تسمه د ینام دوباره صدا می داد که باید تسمه تایم شل تر ببندی (بعد از این که یه مقدار شلتر بستی ماشین روشن کن) اگه بازهم صدا ول نشد باید هرزگرد تسمه تایم کامل باز کنی ببین از اون نیست (تو دستت بچرخون ببین گیری پیری نداره قبل از این که ببندی باید حتما با گریس نسوز گریسکاریش کنی)
(اگه خودت واردی که هیچ مراحل بالاروبه ترتیب انجام بده (حداقل تسمه کولر و دینام خودت می تونی امتحان کنی)ولی اگه نه پیش یه تعمیرکاردیگه برو )
اگه با انجام مراحل بالا مشکلت حل نشد دیگه می مونه بلبرنگ سر میل لنگ(پایین موتو صدا می ده )یا بلبرنگ میل سوپاپ(بالا صدا می ده)
من نظر شخصیم اینه که ایراد از واتر پمپ یا سفت بستن تسمه تایمه
دقت کن ببین صدا از کی تا حالا شروع شده(بعد از چه کاری)
البته ممکن صدا از اگزوز -گیربکس-چرخها(مخصوصا چرخ سمت چپ)و...باشه
دوست من به احتمال زیاد از چرخت باشه در غیر اینصورت از تسمه تایمهنقل قول:
قبل از حرکت صدا میــده! موقع روشن کردن.نقل قول:
من که میگم باید از دینام باشه به احتمال!
ولی عجیــبه مکانیک هم نفهمیده از چیه!
هرکی دم مغازش نوشته میکانیکی که مکانیک نیستنقل قول:
برای من همین مورد اتفاق افتاد بعد از تعویض دینام متوجه شدم ایراد از واتر پمپ بوده (البته این برقکار بود:31:)
[/QUOTE]سلام
گفتی سمت چپ موتور صدای زوزه می ده که به احتمال خیلی زیاد صدای بلبرنگ هست حالا بلبرنگ چی؟؟؟ باید خودت به ترتیب امتحان کنی
*اول تسمه کولر باز کن ماشین روشن کن ببین صدا هنوز هست یا نه اگر ول شد که صدا از هرزگرد یا کمپروسر کولر هست
*اگر پس از باز کردن تسمه کولر هنوز صدامی داد که باید تسمه دینام باز کنی (بعد از این که باز کردی ماشین روشن کن) تا خیالت از بابت دینام و واتر پمپ راحت بشه
*اگر پس از باز کردن تسمه د ینام دوباره صدا می داد که باید تسمه تایم شل تر ببندی (بعد از این که یه مقدار شلتر بستی ماشین روشن کن) اگه بازهم صدا ول نشد باید هرزگرد تسمه تایم کامل باز کنی ببین از اون نیست (تو دستت بچرخون ببین گیری پیری نداره قبل از این که ببندی باید حتما با گریس نسوز گریسکاریش کنی)
(اگه خودت واردی که هیچ مراحل بالاروبه ترتیب انجام بده (حداقل تسمه کولر و دینام خودت می تونی امتحان کنی)ولی اگه نه پیش یه تعمیرکاردیگه برو )
اگه با انجام مراحل بالا مشکلت حل نشد دیگه می مونه بلبرنگ سر میل لنگ(پایین موتو صدا می ده )یا بلبرنگ میل سوپاپ(بالا صدا می ده)
البته ممکن صدا از اگزوز -گیربکس-چرخها(مخصوصا چرخ سمت چپ)و...باشه[QUOTE]
چند جا بردم همه تسمه تایم و کولر رو شل سفت و عوض کردن، اما تغییری نکرد.تازه صدا بیشتر شد! الان دیگه مطمعنم که از اینا نیست.پیش یه برقکار بردم میگه از دینام نیست. اگه از واتر پمپ باشه مشکلش چیه؟ بولبورینگ داره؟ قیمت چنده بخوام یه نو بندارم؟
دوست عزیز چندین بار تسمه تایم و کولرو رو عوض و روغن کاری و.... کردیم:2: .مشکل حل نشد. از چرخ نیست صدا از بالای موتوره.نقل قول:
وقتی استارت میزنم صدا میده زوزه میکشه.مخصوصا اگه هوا سرد باشه دیگه صداش 2 برابر صدای موتور میشه!نقل قول:
احتمالا واسه منم از واتر پمپ باشه. چقدر هزینه شد؟نقل قول:
سلام
البته ممکن صدا از اگزوز -گیربکس-چرخها(مخصوصا چرخ سمت چپ)و...باشهسلام دوستاننقل قول:
چند جا بردم همه تسمه تایم و کولر رو شل سفت و عوض کردن، اما تغییری نکرد.تازه صدا بیشتر شد! الان دیگه مطمعنم که از اینا نیست.پیش یه برقکار بردم میگه از دینام نیست. اگه از واتر پمپ باشه مشکلش چیه؟ بولبورینگ داره؟ قیمت چنده بخوام یه نو بندارم؟
دوست عزیز چندین بار تسمه تایم و کولرو رو عوض و روغن کاری و.... کردیم:2: .مشکل حل نشد. از چرخ نیست صدا از بالای موتوره.
وقتی استارت میزنم صدا میده زوزه میکشه.مخصوصا اگه هوا سرد باشه دیگه صداش 2 برابر صدای موتور میشه!
احتمالا واسه منم از واتر پمپ باشه. چقدر هزینه شد؟
منم 132 گرفتم
وقتی صبح ها اول ماشین رو روشن می کنم و سرده، سوت میکشه تا چند دقیقه
بردم تسمه دینامشو سفت کردن ولی درست نشد
یکی گفت از کلاچه
وقتی کلاچ میگیرم هم صداش قطع میشه صبح ها
به نظرتون چیکار کنم؟
البته بعضی ها میگن محل نزار مهم نیست
بعضی هام میگن دیسک و صفحه باید عوض شه
نقل قول:
اگه از واتر پمپ باشه مشکلش چیه؟ بولبورینگ داره؟ قیمت چنده بخوام یه نو بندارم؟
من به شما عرض کردم که تمام مراحلی که گفتم را باید حتما به ترتیب انجام دهید تا نتیجه درست به شما بده صرف باز کردن دوباره بستن یا سفت و شل کردن که مشخص نمی شودنقل قول:
احتمالا واسه منم از واتر پمپ باشه. چقدر هزینه شد؟
گفتین صدا بیشتر شده پس صدر صد مشکل از بلبرنگ همین های است که باز کردین
منم احتمال می دهم از واتر پمپ باشد ولی باید مطمئن باشی
هر چی می گرده حتما بلبرنگ داره
می دونی کجاست خو
پولی تسمه دینام روی اون بسته می شه(وسط ماشینه سه تا پیچ داره اگه اشتباه نکنم)
پارسال من یه جنس معمولی گرفتم 12 سیزده تومنی درومد خودم هم عوض کردم:31:بنظرم کمتر از 30تومن خرجش بشه ول باید مطمئن باشی(تسمه دینام باز کنی ماشینو روشن کنی نباید دیگه صدا بده)
ماشین بی خیال شدن ندارهنقل قول:
به نظرتون چیکار کنم؟
بعضی هام میگن دیسک و صفحه باید عوض شه
شما حتما باید ماشینتون نشون یه تعمیر کار خوب بدین که نگاه کند ببیند فقط بلبرنگ صفحه کلاچ باید عوض شه یا نه کامل دیسک و صفحه رو
ممکن شافت گیر بکسو خراب کنه
[QUOTE
سلام دوستان
منم 132 گرفتم
وقتی صبح ها اول ماشین رو روشن می کنم و سرده، سوت میکشه تا چند دقیقه
بردم تسمه دینامشو سفت کردن ولی درست نشد
یکی گفت از کلاچه
به نظرتون چیکار کنم؟
بعضی هام میگن دیسک و صفحه باید عوض شه[/QUOTE]
دوست من وقتی با گرفتن کلاج صداش قطع میشه مشکل از صفحه کلاجه ! هر چه زودتر عوض کنی بهتره دیسک و صفحه سیکو اصل با یه بلبرینگ ژاپنی بگیر بندار روش عالی میشه هزینش هم با دستمزد حدود 60-70 تومن میشه
دوست من وقتی با گرفتن کلاج صداش قطع میشه مشکل از صفحه کلاجه ! هر چه زودتر عوض کنی بهتره دیسک و صفحه سیکو اصل با یه بلبرینگ ژاپنی بگیر بندار روش عالی میشه هزینش هم با دستمزد حدود 60-70 تومن میشه[/QUOTE]نقل قول:
حالا این دیسک و صفحه ای که میگین و بلبرینگ ژاپنی از کجا بگیرم اصل باشه تو تهران
از کجا بفهمم اصله؟
نندازن بهم، اخه فنی نیستم
بعد مطمنید 70 تومنه !!! با دستمزد؟
ممنون
بعد یه سوال دیگه هم دارم
واسه پراید کدوم روغن واسکازین خوبه؟
بهران سمند یا بهران سایپا
بعد این 75-90 یا 80-90 میگن یعنی چی؟
واسه عوض کردن هم بعضی ها میگن باید 2 لیتر ریخت واسه پراید، بعضی های دیگه میگن 2.5 یا 2.3
کدوم درسته؟
صفحه کلاج سیکو اصل تو تهران گیر میاد بلبرینگ که مشخصه چون روش نوشته ساخت ژاپن ولی صفحه کلاج حتما روش نوشته باشه ساخت کره و سعی کن از نمایندگی بگیری که مطمئن باشه هزینش هم از 70 بیشتر نمیشه ولی بستگی به انصاف طرف هم داره در مورد واسکازین بهران سمند 80-90 بهتره این عدد هم نشان دهنده غلظت واسکازین و درجه سفت شدنش در دماهای مختلفه واسه پراید هم 5/2 لیتر باید بریزی نه کمتر نه بیشتر چون هم کمش و هم زیادش ضرر دارهنقل قول:
حالا این نمایندگی که گفتیدنقل قول:
آدرس یه نمایندگی معتبر رو هم میگید؟
ممنون
من دوبار عوض کردم دوبارش هم به حرف میکانیک والئو انداختمنقل قول:
دوست من وقتی با گرفتن کلاج صداش قطع میشه مشکل از صفحه کلاجه ! هر چه زودتر عوض کنی بهتره دیسک و صفحه سیکو اصل با یه بلبرینگ ژاپنی بگیر بندار روش عالی میشه هزینش هم با دستمزد حدود 60-70 تومن میشه
نظر تون درمورد دیسکو صفحه والئو چیه؟؟؟؟؟؟؟
من راضی بودم تا حالا
سیکو رو تا حالا امتحان نکردم
شما هم مشکل منو داشتید ؟نقل قول:
نهنقل قول:
من 4 پنچ ساله ماشینو دارم
ماشینتو اول نشون میکانیک بده ببین چه بهت میگه
دوستان سلام
من قصد خرید یک خودرو را دارم . فعلا هم مدلی رو انتخاب نکردم و قصد تحقیق دارم .
چندتا سوال درباره پراید داشتم .
1. پدرم پژو پارس معمولی مدل 83 داره که گهگاهی خودم باهاش رانندگی میکنم ، پراید یکی از دوستان رو هم سوار شدم و متوجه شدم که پراید سر و صدا و لرزش بیشتری نسبت به پژو پارس پدرم دارد . آیا با نصب نمد زیر کاپوت پراید (مشابه پژو پارس) میتوان سر و صدای آنرا کاهش داد ؟
2. آیا کلیه مدلهای پراید دارای ABS هستند . اصولا قدرت ترمز پراید در چه حدی هست ؟ آیا ایمن هست ؟
3. در ساخت بدنه پراید آیا از ورق گالوانیزه استفاده شده (ممکنه این سوال یکمی خنده دار باشه) ؟
4. پژو پارس پدرم در زمان روشن بودن کولر هیچگاه موتور جوش نمیاورد و داخل اطاق کاملا خنک و مطبوع بود ، آیا پراید همینطوری هست ؟
5. آیا درسته که رینگ پراید زود تاب بر میداره ؟؟ اگر بلی راه حل چی هست ؟؟
ممنون از وقتی که میذارید .
نمد زیر موتور کمکی به کاهش سر و صدای احتمالی داخل اتاق نمیکنه.. برای جلوگیری از داغ شدن کاپوت و کمی هم کاهش صدای موتور مفیده..نقل قول:
2.فعلاً نصب ABS اجباریه حتی وانت پیکان هم داره! ولی قدرت ترمز پارس معلومه بیشتر از پرایده.. چون بوستر و دیسک و تایرهای بزرگتری داره.. البته پرایدهای فاقد ABS وضع ترمز خیلی بدتری دارن.. در جواب شما که ایمنه یا نه باید بگم با سرعت مطمئن برونی مشکلی از بابت ترمز نداره.
3.ورق فولادی ماشینهای امروزی گالوانیزه و ضد زنگه.
4.کولر پراید در حدی نیست که موتورش جوش بیاره و باد خنکش هم فقط در حدیه که خودت جوش نیازی!
5.منکه نشنیدم رینگش تاب برداره! رینگ اگه ضرب سختی بهش بخوره شاید تاب برداره.میتونی رینگ و تایر رو با انواع سبک و پهن عوض کنی تا قدرت ترمزگیری و پایداری خودرو بهتر شه.
سلام
اول اینکه من یه صبا 86 (دوگانه غیر کارخونه) دارم که سال 88 که گرفتم کاپوت تعویض شده بود البته شاسی مشکلی نداشت.
خلاصه کنم تا الانم منو هیچ جا نذاشته و تمام قطعات مصرفیشم به موقع عوض کردم.
حالا چند تا سوال دارم که خواهش میکنم نظرتون رو بدین:
1.این ماشین رو چند میتونم بفروشم؟
2.قصد خرید 141sl با موتور تقویت شده رو دارم کار درستی هست یا نه ؟
دلیلم برای خرید یکی تنوع و یکی هم احتمال تو خرج افتادن ماشین، چون اصلا حوصله تعمیرگاه رو ندارم.
3.رفتم نمایندگی یه پوستر زده بودن که موتور بهینه شده (البته بگم فقط ecu تغییر کرده) 7 اسب بخار قدرت رو زیاد میکنه و حدود 10 درصد مصرف رو کم میکنه آیا این صحت داره؟ اگر کسی واقعا مطلعه جواب بده.
سلامنقل قول:
پراید منم حدود 2 ساله که بیشتر توی زمستون هر موقع ماشین سرده سوت میکشه
نظر غیر فنی من اینه که ماله تسمه کولر یا تسمه دینام هست زیرا تسمه توی هوای سرد خشک میشه و چون نیاز به چرخش داره سوت میکشه نیاز به عوض کردن نداره، یکی میگفت با مالیدن صابون زیر تسمه صدا برطرف میشه من خودم چون برام مهم نبوده امتحان نکردم
من توی این دو سال یه بار دیسک و صفحه عوض کردم که قبل و بعدش صدای سوت فرقی نداشته
نمی خوام کسی رو تشویق به سرعت رفتن با پراید بکنم ولی الان 2 ساله من با صبا 86 بین اصفهان - تهران در حرکتم تقریبا ماهی یک بار همیشه هم زیر 120 نیست تازه محاسبه سرعتمم با gps هست نه با کیلومتر چون پراید توی سرعت 120 7 کیلومتر اختلاف داره یعنی کمتر نشون میدهنقل قول:
من با گاز 145 رفتم و با بنزین 165 البته با همواری جاده توی اتوبان اصفهان - تهران
سلامنقل قول:
اگر موقع کولر گرفتن صدا بده مربوط به شل بودن تسمه کولره
اگر موقع روشن کردن ماشین صدا بده مربوط به شل بودن تسمه دینامه اگر اینطوری باشه بعد از چند لحظه صداقطع (بعد از همدور شدن دینام با موتور ) این مشکل باعث می شه باتری کم تر شارژ بشه (مثلا موقعی که نور بالا می زنی رادیو صداش قطع می شه)
تو دو مورد بالا صدا خیلی گوش خراشه وتابلو هست که برای 2 سال نمی تونه باشه (برای چند روز حداکثر می تونه باشه)
بعد با باز کردن تسمه ها یا سفت کردن آنها باید صدا قطع بشه
چند سوال
فقط توی هوای سرد این طوریه؟؟؟
ماشین گرم می شه صدا قطع می شه؟؟؟
ماشین دوگانه پایه گازسوز نیست؟؟؟
GPS خطای ذاتی داره دوست عزیز.. تقریباً همون اندازه که شما حس کردی اختلاف وجود داره خطای اندازه گیری GPS هست.البته کیلومتر شمارها هم تا حدی خطا دارن ولی نسبت به اندازه گیری GPS قابل اعتمادترن.نقل قول:
نقل قول:
بیشتر هوای سرد
بعد گرم شدن صدا قطع میشه فقط برای چند ثانیه صدا میده
دوگانه پایه نیست