معلومه با هم کار میکنیم اما این فکرای پلیدتو بزار واسه یه کم دیگهنقل قول:
الان وقت ساخت ساز شهر خ.دمونه و فکر کنم 2 تا شهر واسمون بسه (حتی زیاد هم خواهد بود)
Printable View
معلومه با هم کار میکنیم اما این فکرای پلیدتو بزار واسه یه کم دیگهنقل قول:
الان وقت ساخت ساز شهر خ.دمونه و فکر کنم 2 تا شهر واسمون بسه (حتی زیاد هم خواهد بود)
اره میتونن هم اسمی
شاید در ایندهنقل قول:
بچه ها اگه به یه شهر کمک کنیم میتونیم مجانی توش بخوابیم ؟ تا چقدر کمک کنیم چقدر میتونیم مجانی بخوابیم؟
چه رمانتیک میشه هم اسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با این منطقه ای که نشون دادن موافقم.اگر کسی موافقه اینجا اعلام کنه و حتما به من تلگراف بزنه.
یوزرم هم تو بازی MNAGHASH هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام بچه ها رفتن پاسارگاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
اينقدام پليد نبود چون پيشنهاد شده بود به پاسارگاد حمله كنيم بعد من اينو پيشنهاد كردم گفتم اينجوري بهتره
نه غلام؟:21:
مطمئن باش همون اول میبازی ، پاسارگاد تمام عضوهاش لولشون بالای 7 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينقدام پليد نبود چون پيشنهاد شده بود به پاسارگاد حمله كنيم بعد من اينو پيشنهاد كردم گفتم اينجوري بهتره
نه غلام؟
بدون کمک مالی هم میشه فقط باید به من تلگرام بزنیدنقل قول:
برای عضو شدن و استفاده از امکانات شهر هیچ شرطی نداریم
نه کمک نه لول تنها ایرانی بودن مهمه
البته چون تنها ظرفیت 10 نفره سیستم موندن توی شهر چرخشی هست تا همه بتونن به شهر بیان
نقل قول:کلکل بین دو شهر ایرانی ممنوع لطفانقل قول:
ما با هم دوستیم و با هم کار میکنیم
نقل قول:
اونش مهم نيست . جنگ بين خودمون بهتره يا با ديگران؟ راستي همه اعضاي اصلي پرشيا لولشون بالاي ده هستش جز دو نفر . منم همينو ميگم ديگه فعلا كه مغازه رو شما ميسازيد بريد قبرستونو بسازيد با هم همكاري كنيم بهتره
یعنی فقط 10 نفر میتونن باشن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اگه 200$ رو بدیم بازم میشه مجانی خوابید ؟ یعنی پولو پرداخت کنیم بعدش بزنیم بخوابه مجانی میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای نامردا هنوز هیچی نشده می خوان خنجرشونو از پشت فرو کنن
خوب منم همينو ميگم .نقل قول:
بياين با هم خوب برخورد كنيم و همديگه رو دور نزنيم اينجوري خيلي بهتره
بچه ها يه سوال رينگ اسپورت خر كجا پيدا ميشه . بعد مدتها ما هم با حقوق كارمندي تونستيم يه خر بندازيم زير پامون
هر 2 تا تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلکل بین دو شهر ایرانی ممنوع لطفانقل قول:
اونش مهم نيست . جنگ بين خودمون بهتره يا با ديگران؟ راستي همه اعضاي اصلي پرشيا لولشون بالاي ده هستش جز دو نفر . منم همينو ميگم ديگه فعلا كه مغازه رو شما ميسازيد بريد قبرستونو بسازيد با هم همكاري كنيم بهتره
ما با هم دوستیم و با هم کار میکنیم
دقیقا همکاری میکنیم نا سلامتی ما دوستیم با همنقل قول:
اره میشهنقل قول:
درست نوشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه 1$ بدیم چی؟ بازم میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره میشه
آره هم اسمی بیا PASARGAD اونجا برو توی bank توی town treasury مقداری ( 200$ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پول بریز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد هم برو بخواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه اوهنقل قول:
اشتباه لپي بود پورزش از جمع:8:
تو پاسارگاد اجباری به پرداخت پول نیست اگه م ما درخواست میکنیم پول بدید واسه ساخت شهریه که مال هممونهنقل قول:
یوزرت تو بازی چیه ؟نقل قول:
اخ جون پس من فردا شب پول میریزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که حد اقل یه حالی هم با این 200$ بکنیم چون الان 183$ دارم 200$ کنمش میفرستم براتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با 1 $ هم میشه هم اسمی جون ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بچه های پاسارگادو پرشیا باید با هم دوست باشن نه دشمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يوزرم؟نقل قول:
mohsenali
تایید میشه :5: ( حالا پایه دعوا هستین بازم تایید میشه :10:)نقل قول:
اصلا من نمیدونم چه دلیلی داره که پول رو نگه داشتید ؟؟؟؟
هیچ چیز نمیتونید بخرید چیزی هم نیست خرج کنید
و اگه چیزی باشه که نیاز شما باشه
یک شهر پیشرفتس
که با پول دادن به شهر می تونیم برسیم
الان مارکت ساخته نشده سعی کنید زود پول بریزید که درستش کنیم
هر دو تایید میشه :10:نقل قول:
خیلی وقته اس(پ)م نداده بودیم
اما اين بازي اينقدرام مثل تريبال نيستشنقل قول:
يعني اگه تو دوئل يكي شكست خورد تا 48 ساعت در امانه . اما تو تريبا ميشد يه نفر رو محو كرد .:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخرش محسنی یا علی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما وظیفمونه که پول بدیم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مگه برای خر خریدن پول لازم نیست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس پول برای چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من امشب 100$ میدهم بعد فردا شب هم 100$ دیگه جور میکنم روی هم 200$
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قشنگرین قسمت تریبال همین بودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
آره اما اگه كمك كنيد پاسارگاد خودش فروشگاه بزنه ميتونيد با يه چهارم قيمت بخريد.
:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره اگه عضو شهر باشی ارزون تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
jاینو یادتون نره لطفا
خر 1000$ هست اگه بخوای آزاد بخری :41:نقل قول:
با یارانه دولت ( با داشتن general store در شهر خودتان ) می تونین اونو 250$ بخرین :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی هر صفحه بفرست چون منکه دفن بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره اینجا یه رونقی گرفتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من میخوام ماکسیما بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون از همه
خب پس من هم هرچی پول بگیرم کمک میکنم
خوب ببین تو اینده لازم میشه که لباس و اینجور چیزا بگیرید ...و در اینده شهر برای جنگ با اونیکی شهر ها نیاز به پول دارهنقل قول:
و اینکه تو اینده باید یک شهر قوی داشت که با پول دادن بازی کنان میشه به این رسید