Symantec personal identity Portal
دوستانی که در Facebookعضو هستن برای بالا بردن امنیت کاربری و جلوگیری از Hک شدن توی این ادرس ثبت نام کنن و گواهی امنیتی رایگان سایمنتک رو روی مرورگر خود نصب و از توی ّFacebook و قسمت لینک PIP رو انتخاب کنند و اون رو لینک کنن.این لایه امنیتی رایگان از سایمنتک ایران رو هم ساپورت میکنه خودم هم ثبت نام کردم و گواهی امنیتی رو نصب کردم در کل از هویت انلاین محافظت میکنه :
کد:
https://pip.verisignlabs.com/
برای ثبت نام کافیه روی دکمه GetStartedNow کلیک کنید:11:
گیگابایت و لغو قرارداد کسپر=فقط سایمنتک
کمپانی تایوانی گیگابایت Gigabyte که چند سال پیش با کسپرسکی قرارداد همکاری منعقد نمود و نرم افزار اینترنت سکیوریتی کسپرسکی را در کنار محصول اینترنت سکیوریتی نورتون ( محصول کمپانی Symantec ) بر روی سی دی های مادربوردهای خود قرارداده بود ، اقدام به لغو قرارداد با کسپرسکی کرده و نرم افزار کسپرسکی را به طور کلی از روی CD های تجهیزات خود حذف نمود .
جالب است بدانید این شرکت بر روی همه محصولات خود و مخصوصآ نوت بوکهای خود محصول اینترنت سکیوریتی نورتون شرکت سیمانتک را پیشنهاد داده و یا به صورت پیش نصب دارد .
فسخ این قرارداد ضربه مهلک دیگری به شرکت روسی کسپرسکی است که در سالهای اخیر به دلیل سیاستهای خود با مشکلات بسیار عدیده ای روبرو بوده و بخش زیادی از نمایندگان و همکاران تجاری و فنی خود را از دست داده است .
لغو قرارداد این کمپانی بزرگ تایوانی با شرکت کسپرسکی نشان می دهد کسپرسکی نتوانسته نیازهای کاربران و همکارانش را در تامین امنیت و همچنین ارائه محصولات مناسب و با کیفیت برآورده کند .
با لغو این قرارداد دیگر هیچ شرکت تولیدکننده سخت افزارهای کامپیوتری با کسپرسکی قرارداد همکاری ندارد .:27::27:
نرم افزار سازنده ی سریال های محصولات نورتون
نرم افزار سازنده ی سریال های محصولات نورتون
این نرم افزار رو توی یکی از فروم های عربی پیدا کردم ، نسخه ی دومش هست و ظاهرا قراره
نسخه ی سومش رو هم بسازن .
اونطوری که سازنده ی این نرم افزار ادعا کرده ، مولد سریال هست . اما به نظر من مخزن سریال
هاست ، نه مولد ! ، مگه کشکه که همینطوری سریال بسازن !؟