تازه این تست خوبشه شیرشون که 1به خدا هستنقل قول:
سرعت شبانه هم به 20 نمیرسه :31:
در طول روز هم 7-8 ساعت پینگ ها میره رو فضا
داتک نمیاد کرج؟:18:
Printable View
تازه این تست خوبشه شیرشون که 1به خدا هستنقل قول:
سرعت شبانه هم به 20 نمیرسه :31:
در طول روز هم 7-8 ساعت پینگ ها میره رو فضا
داتک نمیاد کرج؟:18:
پیش شمارت چنده...؟؟؟(4 رقم اول)نقل قول:
6611نقل قول:
کرج هستیم
مرکز مخابرات خاتم
برادر ورزشکار هیچ خبر داری که سرعت 128 داتک 16 بالاتر نیست؟ تازه اگه محدود باشه اخیرا سرعتشون بالا رفته ولی از 20 بیشتر گمان ندارم بیشتر باشه ایضا پینگ هم مثل قبل نیست در حدود همین شاتل خودته.نقل قول:
ولی من شنیدم داتک واسه گیم عالیهنقل قول:
خوب البته باید از گیم بازها بپرسی ولی اگه امضای منو ببینی احتمالا اون زمان مورد نظر بوده که من پینگ 30 هم داشتم ولی الان نزدیک 300 هست واسه من دیگران شاید بیشتر باشه.نقل قول:
یعنی تو این ایران یه نت خوب واسه گیم انلاین نیستنقل قول:
:41:
من الان 128 دارم سرعت دانلود 38 - آپلود 9 و پینگ زیر 400 هستش . تازه سرویسم محدود هستش .
بیشتر به منطقه بستگی داره .
پس بگو چرا سرعت ما نامحدودهای قدیمی اینقدر پایین اومده :31:نقل قول:
پینگ داتک زیادتر شده ولی خوبیش اینه که مثه شاتل نوسان نداره.
من که تا یه ماه پیش dota all star و کانتر انلاین میزدم و مشکلی هم نداشتم.
در کل خیالت از بابت بازی انلاین راحت باشه:46:
سرویس های نامحدود داتک با این وضع قیمت های جدید اصلا نمیارزه اگه خواستی بگیری محدود بگیر:5:
یه تست همینجوری گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بالاترین تستی هست که تاحالا داشتم
وضع من که در هفته اخیر جدا بد بوده. سرعت تک کانکشن زیر 128 و چند کانکشن هم 20 تا 28 متغیر. متعجم چرا اینجوریه.نقل قول:
این هم از پشتیبانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریشب دوباره این مشکل بازگردانی دانلود به وجود اومد ولی سریع درستش کردن .
خیلی ناشکرید به خدانقل قول:
امضای منو ببنید
بنده خدا اگه ناشکر بودم که تمدید نمی کردم باهاشون ... اون هم همیشه سه ماهه. ضمنا سرویس من 2-3 ماهه مشکل دارشده. قبل از اون تقریبا 1.5، 2 سال هیچ مشکلی نداشتم.نقل قول:
داداش وضع شما خیلی خرابه دیگه .نقل قول:
سرویستون محدوده یا نامحدود
یک سوال : عصر تله کام زیر مجموعه داتک هستش ؟
این برادر عکسی که قبلا گذاشته بود نشون میداد سرعت دانلود رو در حد همون 512 داتک و پینگ سیصد و خورده ایی حالا عکسه تغییر شکل داده پینگ 2 برابر شده سرعت هم دایال آپ :31:نقل قول:
این سایت اسپید تست کلا اعتباری بهش نیست ولی در حالت عادی هرکسی میتونه نشون بده که سرعتش خیلی پایین و پینگش خیلی بالاست کافیه وقتی idm شصت تیر داره دانلود میکنه تست بگیرید.
دمت گرم دیگهنقل قول:
خیر ! ! :27:نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت عصر انتقال داده ها با پروانه PAP به شماره 900/36707 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
زیر مجموعه یعنی چی؟ داتک هم یه شرکت با پروانه PAP هست مثل بقیه شرکتها حالا شهرستان نماینده داره دلیل نمیشه گنده کنید بگید زیر مجموعه:31:
یه چیزی یادم افتاد رفته بودم یه شرکت توی 7 تیر اینترنتشون همین عصر انتقال داده ها داده بود خودشون هم نمیدونستن مال کجاست و سرعتش چیه ولی بنظرم 256 بود تست گرفتم پینگ 50 سرعت بالای یک مگ.
حالا یک سوالی پرسیدیم ها !!! :31:
آخه تاپیک نداشت گفتم شاید عضو همین داتک خودمون باشه .
دوستان کسی سرویسای حجمی میگیره از داتک؟
هزینه هاش چطوریه؟ من الان 128 نامحدود دارم ماهی حدود 30 تومن میدم ولی تو سایتش نوشته 40 این قضیش چیه؟
دانلودای شبانش که فریه پهنای باندش بازه؟ سرعت دانلودش چطوریاست؟
نامحدود گرون شده.نقل قول:
128 27 تومن بود شده 42.
ايجوري كه دوستان ميگفتن با 128 محدود سرعت دانلودشون تا 38 ميره .
البته 27 تومن قیمته حدودا 2 سال پیشه معلومه رون میشه خوب
از طرفی اون محدودش اصلا حساب کتاب نداره! منطقتون سوزرتون زیاد بشه دردسر میشه
شاتل داره 128 نامحدود ميده 28 تومن البته به قول دوستان با share يك به هزار و پينگ فضايي و dc و...(البته بازم به منطقه ربط داره وهمه جا مشكل نداره)
شاتل رو بی خیال شووو برادر من رفتم بگیرم منصرف شدم
اولا نامحدود در اصل محدود است و محدود میکنن اگه از 15 گیگ در ماه بیشتر دانلود کنی ثانیا سرعتش هم خیلی متغیره و خیلی ها از سرعته شبش ناراضی بودن
من الان دارم همون 27 تومنو میدمنقل قول:
نامحدود گرون شده.
128 27 تومن بود شده 42.
دوست من از شهراد میگیره محدود، سرعتشو نوشته از 128 تا 2024 و با سرعت 100 به بالا دانلود می کنه. چرا پس داتک اینطوریه؟
شاتل سرویسهاش نامحدود تحت Fair use policy هست زیاد دانلود کنید سرعتتون رو کم میکنند.نقل قول:
تازه کجاشو دیدی:31:نقل قول:
تا همین چن ماه پیش سرعت دانلود محدود و نامحدود هیچ تفاوتی نداشت تازگی پیشرفت کرده :27:
دوست عزیز داتک هم Fair use policy داره . اگه موقع خرید سرویس برگه هایی رو که بهت دادن و امضا کردی ، نگه داشته باشی ، میبینی که داتک هم داره . ولی من اونجا پرسیدم گفتن که زیاد اهمیتی به این قضیه نمیدن . تا الان هم که همینجوری بوده ، فقط جدیدا دانلودهام از 9 کانکشن بیشتر نمیشن . نمیدونم علتش چیه . مال شمام اینجوریه ؟نقل قول:
128 نامحدود adsl
منطقه مخابراتی : نبوت
دیگه از این رفیقمون داریوش بیشتر میخوای.....!!!!؟؟؟:31:
صبح تا اله شوم داره دانلود میکنه و پدر پدرسوخته داتک رو درآورده:31:
اصلا خدا وکیلی به isp چه ربطی داره ما چقد دانلود میکنیم.
9 تا کانکشن میزاری برای 128؟!!!
خسته نباشی برادر
اونوقت از کدوم سایت؟
من با یه کانکشن دانلود میکنم از رپیدشیر سرعتم هم 16 هست بیشتر کنم حجم بیشتر کم میکنه
اون کانکشن ها رو 15 تا هم بکنی سایت یه حجم محدودی به شما میده بخواد در همون یکی میده همینطوری دیمی نیست که
:31:خوب به من چه محدود بدن مثله آدم، دانلود نکنم:دینقل قول:
خوب نه اونا که کارین دارن
ولی وانا پولشون رو میخوان در بیارن اگه کسی نباشه شما باشی خوب میگن هر چه خواستی مصرف کن
ولی اگه زیاد شه ببینن کم میاد برای یکی دیگه خوب معلومه محدود میکنن شما رو:31: اونا نمیگن که بیایم خرج کنتیم تجهیزات رو ببریم بالا کیفیت رو بهتر کنیم که ! میگن حالا همینا هست تا میتونیم ازش پول در بیاریم کسی هم زبون درازی کرد همه دم ما رو دارن:31:
من مثل شما از rapidshare استفاده نمیکنم ، اگرم احیانا چیزی گیرم نیاد میرم تو mediafire یا تورنت . من بیشتر دانلودهام از سایتهای http معمولی هست که لینک مستقیم دارن مثلنقل قول:وکد:http://www.filehippo.com/
وکد:http://www.magicp30.tv/
و ... ، یعنی به نظر شما برای این سایتها هم تعداد کانکشنو کم کنم سرعتم بیشتر میشه ؟ چند تا بذارم خوبه ؟کد:http://faramovie3.com/
خوب این سایت ها که به مراتب کمتر میدن نسبت به سایت های غولی مثله رپیدشیر
اصلا برای همونه پر نمیکنه
نه منظور این نیست که کم کنید زیاد میشه سرعت ولی زیاد خهم بزارید باز فرقی نمیکنه اون قد که سایت میده بهتون استفاده میشه بقیه وصل نمیشه اصلا با وصل هم بشه تغییری تو سرعت نمیده
خوب برادر این که شما با 1 کانکشن میتونی حداکثر سرعت رو داشته باشی واسه اینه که مورچه چیه که کله پاچه داشته باشه 16 کیلو بایت رو بدون اکانت هم بهت میده ولی اگه سرعت بالا باشه اونوقت 1 کانکشن نصف یا کمتر سرعتش میشه :31:نقل قول:
خوب برادر شما با رپیدشیر سرعت بالاتر هم داری با چند کانکشن دانلود کن ببین حجمت رو چه قدی کم میکنه :دی
از وقتی رپید ورشکسته بتقصیر شد من دیگه رپیدزم رو فعال نکردم و اصلا لینکی هم ندارم که بخوام دانلود کنم ولی قبلا یادمه که حجم رو دولاپهنا حساب میکرد طوری که سهمیه تموم میشد و نمیذاشت دانلود کنم همونموقع من واسه این که درست حساب کنه با یک کانکشن گذاشته بودم دانلود کنه که وقتی دیدم سرعت نصف میشه ترجیح دادم دولا پهنا حساب کنه:31:نقل قول:
خوب بله شما وقتی کانکشن رو 16 تا میزاری معلومه دولا پهنا حساب میکرده :31:نقل قول:
از وقتی رپید ورشکسته بتقصیر شد من دیگه رپیدزم رو فعال نکردم و اصلا لینکی هم ندارم که بخوام دانلود کنم ولی قبلا یادمه که حجم رو دولاپهنا حساب میکرد طوری که سهمیه تموم میشد و نمیذاشت دانلود کنم همونموقع من واسه این که درست حساب کنه با یک کانکشن گذاشته بودم دانلود کنه که وقتی دیدم سرعت نصف میشه ترجیح دادم دولا پهنا حساب کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 تا یا بیشتر فایل رو هم زمان میزاشتی دانلود کنه مثله برغ میگرفت با تمامه پهنا
راه داره برادر هر چیزی
من از همه چیش راضیم منتها تنها مشکل الان سخت پیدا کردنه لینکاشه
با وجود سایت هایی مثه فایل سرو و فایل سونیک که مثه بنز به اپلودرا پول میده شما اگه دیگه تا چند ماهه دیگه لینک از رپید دیدی سلام منو خدمتش برسون