مطمئنا اسم فایل رو اشتباه تایپ می کنید ! حروف بزرگ و کوچک رو رعایت کردید یا خیر ؟نقل قول:
دقیقا دستور زیر رو باید اجرا کنید:
اسم فایل رو هم در پست قبلی گفتم که چه طوری تایپ کنید !کد:sudo sh NVIDIA-Linux_-x86-180.51-pkg1.run
Printable View
مطمئنا اسم فایل رو اشتباه تایپ می کنید ! حروف بزرگ و کوچک رو رعایت کردید یا خیر ؟نقل قول:
دقیقا دستور زیر رو باید اجرا کنید:
اسم فایل رو هم در پست قبلی گفتم که چه طوری تایپ کنید !کد:sudo sh NVIDIA-Linux_-x86-180.51-pkg1.run
آقای Hosein-mec از راهنمایی شما متشکرم
لطف کنید و طریقه نصب dock osx را در اوبونتو توضیح دهید. مرسی
لطف کنید و طریقه نصب webcam در اوبونتو را هم توضیح دهید.
من در اوبونتو 9.04 سوئیچ دسکتاپ کردم به لپ تاب ولی دیگه دسکتاپم بالا نمیاد باید چکارکنم
سلام
یه سوال کوچیک داشتم:
cpu من intel quad هست و رمم 4GB. از کدام نسخه ubuntu بهتره استفاده کنم؟ 64bit یا 32bit؟
اخه لینک دانلودش برای 64bit گفته بود ubuntu 9.04 amd64. مشکلی نداره؟
بهتره از نسخه ی ۶۴ بیت استفاده کنید. amd64 یا X86_64 هر دو نشانه ی ۶۴ بیتی هستن !نقل قول:
توضیح کاملتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
60 Beautiful Ubuntu Desktop Wallpapers
کد:http://www.hongkiat.com/blog/60-most-execellent-ubuntu-wallpapers/
دوست عزيز به شما توصيه ميكنم از 32 بيتي استفاده كن خيلي راحت تري...
32 بيتي بهتره
دوستان با سلام .من بازی gnu backgammon رو با کلی دنگ و فنگ نصب کردم و make و make install هم به خوبی اجرا شد و تمام.اما وقتی بازی رو اجرا می کنم تا محیط بازی رو نشون می ده دوباره پنچره اش بسته میشه.چند بار امتحان کردم , ریست کردم اما باز هم همونطوریه.به نظر شما مشکل از کجاست؟
از توی ترمینال که اجراش می کنم جولب میده اما با alt+f2 که می زنم پنجره باز میشه و سریع هم بسته میشه.فعلا راه افتاد ولی اگه دوستان می دونن که چرا نمیشه از جایی غیر از تزمینال اجراش کرد بگن که یه چیزی یاد بگیریم.نقل قول:
ممنون
سلام دوستان . من بعد نصب کلی برنامه کمکی و کامپایلر و xserver جدیدو ... تونستم فایل کارت گرافیک با پسوند run را نصب کنم . ولی بعدش که سیستم را ریست میکنم میاد بالا همه چی بهم ریخته و و انگار مانیتور سوخته . و باز باید پاکش کنم تا خوب بشه . از توی بسته های add/remove هم نصب مبکنم همین میشه. موندم توش !!! یکی یه کمک دست درمون کنه خیلی ممنون میشم . البته بعضی وقتها هم error در مورد کرنل در هنگام نصب اون فایل با پسوند run را میده . میگه کانفیگ نیست و ...
بعد شما چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!نقل قول:
ایشون 4 گیگ رم دارن و سیستم عامل های 32 بیتی فقط تا 3 گیگابایت رم رو میشناسن.
از طرفی CPU شون هم چند هسته ای هست و باز هم سیستم عامل های 32 بیتی نمیتوتن از این تکنولوژی استفاده بهینه کنند.
در نتیجه اگر ایشون 32 بیتی نصب کنن کامپیوترشون فرقی با یک P4 نخواهد داشت!
شما configure/. رو اجرا کردی؟نقل قول:
کارت گرافیکتون چیه؟
نمی دونم، باید یه اروری چیزی باشه تا حرفی زدنقل قول:
شما هم همینطورنقل قول:
انگار مانیتور سوخته کمکی به ما در حل مشکل نمی کنه
راه اندازی 3d Accelerator دو قسمت داره اول نصب درایور و بعد تنظیمات درست فایل xorg.conf
اگر مطمئنی که درایور رو درست نصب کردی تنظیمات xorg.conf صحیح نیست
دوستان یه مسئله که نمیدونم چرا تا بحال به فکرش نبودم . ببینید موقعی که شما کامندی در ترمینال میزنید تو حافظه خودش نگه میداره یعنی دفعه بعد هم که ترمینال باز میکنید کامندهایی که قبلا" اجرا شده رو می تونید ببینید . آیا راهی وجود داره که کلا" کامندها پاک بشند و اگر هست با چه دستوری و آیا اینکه قابل کنترل هست یا نه به فرض مثال یه کامند خاصی رو پاک کردن ؟؟؟
اگر فکر می کنید درایور رو درست نصب کردید , دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید تا فایل xorg.conf رو براتون پیکربندی کنه. سپس سیستم رو ریست کنید.نقل قول:
کد:sudo nvidia-xconfig
بله با متغیر های بش این کارها رو می شه کردنقل قول:
مثلا با متغیرهای HISTCONTROL - HISTSIZE - HISTIGNORE
اینجا رو بخون همه رو توضیح داده:
کد:http://www.gnu.org/software/bash/manual/html_node/Bash-Variables.html
نقل قول:
بله اين دوستمون راست ميگن شما نسخه 64 بيتي رو نصب كن
البته 64 بيتي ايده آل سيستم هايي مثل سيستم شما هستش اما 32 بيت هم روي اون كار ميده
من نسخه 64 بيتي سرور رو نصب كردم به يك سري مشكلاتي برخورد كردم كه به همين دليل پيشنهاد كردم قيد پرفورمنس بالا را بزني و همون 32 رو نصب كني
در Home فایلی هست به نام bash_history. اگر فایل رو پاک کنید، کل histoty پاک میشه پ اگر با Text editor بازش کنید و ویرایشش کنید میشه Command های خاصی رو پاک کرد.:46:نقل قول:
مسئله اینجاست که نسخه سرور، جز اینکه GUI و Desktop نداره، پر از سرویس هایی هست که قبلا نصب شدن و Config شون راحت نیست.:11:نقل قول:
یه مقدار کاملتر راهنمایی کنید .
من وقتی history میزنم همه کامندها رو میاره ولی نمیتونم پاک کنم .
در آدرس Home من چیزی به نام bash_history وجود نداره . اینم بگم که من همه پارتیشن های مورد نیاز برای سرور رو دارم یعنی هم Home هم Cache هم var هم temp هم boot . شما آدرسی که میدید رو بر اساس این بدید . ممنون
مخفیه
بزن ls -a می بینیش
درستش bash_history. هستش
چند تا متغیر محیطی هم هست که می تونی باهاش کنترل کنی این ها رو
مثلا HISTCONTROL که اگر بهش مثلا مقدار erasedups رو بدی دیگه وقتی دستور history رو می زنی چیز تکراری نمی بینی
یا HISTSIZE که برای تعداد خطهای history هستش که اگر مثلا بهش مقدار 0 بدید دیگه فرمانهای اجرا شده قبلی رو نخواهید دید
اگر می خواهید متغیرشو تعریف کنی در فایل bashrc./~ دستورشو بده برای اینکه همیشه کار کنه
می خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که وقتی می خواهیم ویندوز جدیدی رانصب کنیم . لینوکس از فهرست بوت حذف نشه؟
مال من پاک نمیشه :31:نقل قول:
من با برنامه ی norton ghost از ویندوز یه ایمیج گرفتم و هر وقت بخوام ویندوز عوض کنم ایمیج رو بر میگردونم اینجوری گراب پاک نمیشه
سلام به همه دوستان من تو اوبونتو ۹.۰۴ ۲ تا درایومو نمیتونم ببینم برا اضافه کردنشون از چه دستوری باید استفاده کنم؟
تو خروجی دستور sudo fdisk -l ببین همه ی درایوهات هستن ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خروجی این بود :
کد:router:~# ~/.bashrc
-bash: /root/.bashrc: Permission denied
آره قبلا چک کردم همه هستن از کجا اضافشون کنم؟
باید مونت بشن تا بتونی فایل های توشو ببینینقل قول:
بقیه ی درایوهات مونت شدن ؟
کلا واسه مونت کردن باید یه پوشه توی mnt/ درست کنی و توی اون پوشه مونتش کنی
مثلا من میخوام یه پوشه به اسم mp3 توی mnt/ درست کنم و درایو hda1 رو توی اون پوشه مونت کنم
نقل قول:
mkdir /mnt/mp3 | mount /dev/hda1 /mnt/mp3
ولی اگه از قبل این پوشه رو درست کردی کافیه فقط از دستور زیر استفاده کنی
نقل قول:
mount /dev/hda1 /mnt/mp3
من در اصل مشکلم اینه که توی my computer در قسمت removable media من تمامی درایو هام هستن غیر از ۲ درایو که توی fdisk -l هم هستن اما نشون داده نمی شن
bashrc. یه فایلیه در دایرکتوری خانگی شمانقل قول:
~ هم همون نشانی دایرکتوری خانگی هست
این دستورو بزن محتویاتشو نشونت می ده:
cat ~/.bashrc
خوب چه جیزی رو تو این خروجی باید تغییر بدم ؟نقل قول:
کد:# cat ~/.bashrc
# .bashrc
# User specific aliases and functions
alias rm='rm -i'
alias cp='cp -i'
alias mv='mv -i'
# Source global definitions
if [ -f /etc/bashrc ]; then
. /etc/bashrc
fi
بعد از نصب اوبونتو از طریق ویندوز اون 2 تا درایو رو فروت نکردی ؟نقل قول:
اگه اشتباه نکنم توی اوبونتو بجای اینکه توی mnt/ پوشه ای به اسم هر فایل ساخته بشه توی مسیر media/ باید این پوشه ای به اسم درایو مربوطه ساخته بشه و اونجا مونت بشه تا توی قسمت computerدرایوت نشون داده بشه
نه من فولدر درایوهامو ساختم توی nautilus با این ۲ درایو من مثله flash memory بر خورد میشه یعنی اگه خودم با command line اضافه کنم میان با command line هم باید unmount کنم اما بقیه درایو های من خودشون هستن و نازی به terminal ندارن فقط وقتی روشون میزنم يسورد میخوان همین.
راهی هست که درایو مونت شده تو دسکتا÷ نشون داده نشه؟
خوب قبلا توضیح دادم دیگهنقل قول:
این خروجی همین دستور در سیستم منه:
خط آخرش همونیه که خودم اضافه کردمکد:if [[ $- != *i* ]] ; then
# Shell is non-interactive. Be done now!
return
fi
# Put your fun stuff here.
export HISTCONTROL=erasedups
برای اینکه اتوماتیک مونت بشن یا روشون کلیک کنی مونت بشن یا هر چیز دیگه باید فایل etc/fstab/ رو تغییر بدی که دیگه در این مورد بارها بحث شده و هم در فهرست و هم با جستجو مطالب زیادی می تونی پیدا کنینقل قول:
ممنون
برای گرفتن ریپورت سرور که کلاینتها کی و از چه سایتی دیدن کردن باید چیکار کنم ؟
با سلام
من KDE رو از اینجا گرفتم
که بسته هاش رو دانلود کردم با پسوند tar.bz2کد:http://kde.org/download/
حالا واسه نصبش تو اوبونتو 8.10 چکار باید بکنم؟
ممنون
سلام
من نمی تونم به صورت اتوماتیک به اینترنت وصل بشم . البته از سرور آی پی میگیرم ولی وقتی تو ترمینال سرور رو پینگ میکنم این پیغامو میده :
چیکار باید بکنم ؟کد:#ping 172.30.1.1
PING 172.30.1.1 (172.30.1.1) 56(84) bytes of data
ping: sendmsg: Operation not permitted
.
.
.
احتمالا تو همون سایت خودش یه راهنمایی باید داشته باشهنقل قول:
یا فایل readme خود بسته رو بخون
ولی توصیه می کنم اینطوری نصب نکنی و با استفاده از پکیج منیجر خود اوبونتو این کارو بکن
خروجی دستور ifconfig -a رو بزار ببینمنقل قول:
اینم خروجی :نقل قول:
کد:ifconfig -a
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:21:9b:df:d2:f0
inet addr:172.30.1.37 Bcast:172.30.1.127 Mask:255.255.255.128
inet6 addr: fe80::221:9bff:fedf:d2f0/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:1660 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:12 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:377982 (377.9 KB) TX bytes:1440 (1.4 KB)
Interrupt:17
lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:20 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:20 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:1200 (1.2 KB) TX bytes:1200 (1.2 KB)
pan0 Link encap:Ethernet HWaddr 16:12:ea:3a:c3:37
BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B)
wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:1f:3c:2c:f0:0f
wmaster0 Link encap:UNSPEC HWaddr 00-1F-3C-2C-F0-0F-00-00-00-00-00-00-00-00-00-00
البته یه مورد بگم که این مربوط میشه به نوت بوکم که من قبلا" به همین شبکه میتونستم وصل بشم ولی وقتی که تو خونه به ADSL وصل شدم (اینترنت خونه به صورت Bridge و IP Valid هستش) دیگه نمیتونم به شبکه شرکت وصل بشم . البته ظاهرا" آی پی میگرم ولی خوده سرور رو هم نمیتونم پینگ کنم چه برسه به اینترنت وصل بشم و فکر کنم فایروالی چیزی نمیذاره . نمیدونم مشکل کجاست ؟
با سلام...
اگه ممكن چند تا كتاب كامل و عالي در مورد Ubuntu و OpenSuse بگيد..
subnetmask eth0 شما عجیبهنقل قول:
Mask:255.255.255.128
باید 255.255.255.0 باشه
درستش کن و بعد امتحان کن ببین می شه یا نه
توصیه می کنم از اون اینترفیس ها هر کدومو که احتیاج نداری پاک کن
سلامنقل قول:
دوست عزیز اول یخوره اینجا رو بگرد و اعلان و فهرست رو بخون بعد پست بده
کلی مطلب وجود داره که می تونی استفاده کنی
subnetmask من همون 255.255.255.128 هستش . و درسته . من فکر میکنم یه فایروال مزاحم هست . البته من تا اونجا که یادم هستش فایروالی نصب نکردم ولی خوب الان این مشکل رو دارم. ضمنا" از سرور به صورت DHCP آی پی میگیرم . اصولا" همه تنضیمات باید به صورت اتوماتیک باشه ولی خوب نمیدونم چرا نمیتونم جایی رو Ping کنم؟نقل قول:
در مورد اینترفیس ها هم بگم که از وایرلس استفاده میکنم ولی بقیه رو نمیدونم چی هستند؟