قيمتي كه ميخره خيلي خوبه...تا وقتي هم كه اون مياد يه گوشي ارزون تا 200 دستت بگير...مثه 78...6220...استار...كوكي...و...نقل قول:
اين لينكم ببين....اگه واقعا اين قيمت با گارانتي بده...:8::5:
[HTML]http://www.shop.ir/product.jsp?productId=11153[/HTML]
Printable View
قيمتي كه ميخره خيلي خوبه...تا وقتي هم كه اون مياد يه گوشي ارزون تا 200 دستت بگير...مثه 78...6220...استار...كوكي...و...نقل قول:
اين لينكم ببين....اگه واقعا اين قيمت با گارانتي بده...:8::5:
[HTML]http://www.shop.ir/product.jsp?productId=11153[/HTML]
نداشتن دکمه مداد(قلم) که در نوکیا استفاده می شد در این گوشی کارو سخت نمیکنه؟
اتفاقاً منم دارم گوشی رو میفروشم ... یکی هست 360 خواسته ...99% درصد میدم بره ...نقل قول:
نقل قول:سلام دوستاننقل قول:
به نظرم این گوشی از لحاظ امکانات بهترینه.یعنی من از اول دنبال یه گوشی میگشتم که در مرحله اول سیمبین
داشته باشه و بعد امکانات دیگه چون گوشی های زیادی هستن که فقط جاوا دارن.به غیر از اون یه مقدار اذیتی
که سر باتری بود ( که اون هم تموم شد ) این گوشی بهترینه.خودتون این گوشیو از لحاظ امکانات با بقیه مقایسه
کنید ببنید چی کم داره. وای فای ؟ دوربین ؟ بلندگو ؟ ظاهر ؟ مشکل هنگ کردن ؟ سرعت ؟ و ...
هرگوشی پیدا کنید یه نقصی داره یعنی خود سازنده ها این کارو میکنن که بقیه گوشیاشون هم فروش بره.
ولی خب میل خودتونه اگه میتونید یه پولی روش بذارید i8910 HD بگیرید که خیلی عالیه و یا اینکه با این قیمتها
بفروشید 20 تومن بذارید روش یدونه آکش رو بگیرید ( که اونم به دردسرش نمیارزه )
موفق باشید:11:
دوستان شما اين مشتري ها رو از كجا پيدا ميكنيد من حاضرم گوشيمو 330 هم بدم ولي كسي پيدا نميشه لطفا براي من هم از اين مشتري ها پيداكنيد
دوستان گوشیه I8510 خودمو میفروشم ... احتیاج به پول دارم ...واقعاً در حد آک هست .... فقط تا فردا ... قیمت هم 340 تومن ...
فقط عجله دارم .. اینم مشخصات گوشیم هم توی امضام هست .... فقط سریع ..
قیمتش آکش الان چنده؟؟
380-390...نقل قول:
سلام
یه زمانی من خواستم کارکرده بگیرم کسی نبود بفروش الان که پول ندارم همه میخوان بفروشن شانس منه دیگه!!!
قیمت گوشی شاپ:نقل قول:
آقا من آخرش 330 میدم ... فقط عجله دارم .... تا امروز .........کد:http://www.gooshishop.com/ItemsPrices.aspx?ItemId=911
منم 330 میدم گوشی 2 ماه بیشتر کار نکرده
شما که گوشیت رنگش رفته چجوری میخای انقدر گرون بفروشیش ؟ :21:نقل قول:
من امروز گوشي رو امروز صبح ساعت 7 از شارژ كشيدم. با نيم ساعت موسيقي و دو دقيقه صحبت تا الان كه ساعت تقريبا 2 بعدازظهر هست، دو تا خط كم كرده. الان هم تنظيماتش رو طبق متد حسن آقا تغيير دادم تا ببينم چي مي شه. نتيجه رو چه مثبت چه منفي گزارش ميدم شايد به درد كسي بخوره.
شما تنظیمات رو به حالت اول برگردون یعنی اونجا که زدی 50 بزن 75نقل قول:
به جاش بیا power saving رو خاموش کن و ریست کن یا اگه خاموشه یه بار روشن کن دوباره خاموش کن بعد نتیجه رو بگو
نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه من امروز این گوشی رو 330 تومن فروختم و Touch HD با گارانتی اصلی یاس گرفتم ...
.
در هر صورت خواستم از زحماتی که بهتون تیو این مدت دادم و از همه کسانی که جواب تک تک سوالها و مشکلاتم رو دادن تشکر کنم .. مخصوصاً داش حسن گل ...
.
فکر کنم از این به یعد باید بیشتر به کلوپ Htc و PPC سر بزنم ... بازم از همتون ممنون ..
سلام سامان جاننقل قول:
مبارکت باشه اچ ادی
گوشیه خوبیه
ولی یک سوال
شما به غیر از مشکل باتری مشکل دیگه ای هم داشتی؟
در کل چرا فروختیش؟
عمده ترین مشکلش همین باتریش بود که باید هر روز شارژ میکردم ...
یکی دیگه صدای هندزفریش بود که خیلی کم بود ...
یکی دیگه هم اینکه قیمتش هر روز داشت پائین تر میومد و خودتم مییدونی که نگه داشتنش ضرر بود باید میرفتم گوشی بگیرم که علاوه بر نداشتن مشکلات بالا , حداقل کمترین افت رو توی این چند ماهه کرده باشه و در آینده هم قیمتش افت نکنه ....
الان كه اين پست رو مي نويسم ساعت 2 صبحه! ديروز تنظيمات رو تغيير دادم و نصف شب يكعدفه گوشي شارژ خالي كرد و خاموش شد. من هم با زحمت گوشي رو دوباره راه اندازي و شارژ كردم چون دايم موقع شارژ ارور مي داد و به همين خاطر روشن نمي شد. خلاصه تنظيمات رو به حالت اول برگرداندم و power saving رو خاموش كردم. تا ببينيم چه مي شود!نقل قول:
به هر حال اين گل هم خار خودش رو داره!
سلام به همه ی بروبچ من تازه دارم عاشق این گوشی می شم و فکرم کنم قیمت آکش 370باشه:18: در کل معایب این گوشی چیه از آقای حسن موتوری درخواست کمک دارم:42: از قبل متشکرم :10:
این کارا واسه اسپیکر گوشی و هندزفریش و کلا خود گوشی مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟!!!نقل قول:
با این کار صدای توی هندزفریش از لحاظ بلندی و کیفیت چقدر میشه؟به 5800 میرسه؟؟؟!!!
راستی هندزفریش چطوریه؟؟؟!!!عکسی ازش ندارین؟؟؟
سبز باشین...!!!:10:
معایب :نقل قول:
معایب خاصی نداره : دی
مثلاً اینکه وب بروزرش خیلی خوب نیست
دیر شارژ میشه
جای دست روی در باتریش میمونه
همین دیگه
مشکل خاصی نداره و نسبت به قیمتش عالیه
من اسپیکرشو دست نزدم ولی صدای هدفونش وقتی از 7 میبرمش بالاتر کیفیتش میاد پایین یعنی هدفونه جواب نمیده و ممکنه خراب بشهنقل قول:
سلام دوستان!! یه جریان براتون میگم کف کنید! من رنگ گوشیم قسمت فلزی روی گوشی نقطه نقطه میپرید و مجبور بودم با لاک مشکی بگیرمش.دیروز شمال بودم .گوشیم افتاد روی صخره چند جا از رنگ قسمت فلزی پرید!! و استیل زیرش معلوم شد!!!خیلی ناراحت بودم.قیافه ی گوشیم شده بود کهنه ی کهنه!!تا اینکه فکری به سرم زد!!! با کلی تردید تصمیم گرفتم قسمت فلزی روی گوشیرو کلشو با تیغ بتراشم که استیل بشه .با کلی تردید این کارو کردم!!!باورتون نمیشه!!قیافه ی گوشیم استثنایی شده!! خواستید عکسشو میزارم!با ورتون نمیشه ولی اگه میدونستم انقدر قیافش خفن میشه از روزه اول اینکارو میکردم!اصلا معلوم نیست کار خودمه!!! انگار فابریک خود سامسونگ !!!کاش از اول سامسونگ این گوشیرو اینطوری میزد!مثل g800 که استیل داره!!!
دوستان کسی میتونه هک این گوشی رو به من اموزش بده!در سیمبین مبتدی هستم
خوب عکسشو بذار ببینیم دیگه:46:نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
برو با این تاپیک توش روش helloox2 رو آموزش داده روش ساده ای هست و رو گوشی من هم جواب داده.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724[/HTML]
عکس گوشیت رو هم بذار ببینیم.
خيلي جالبه. من مال خودم رو در چنين مواقعي لاك ناخن مشكي مي زنم.نقل قول:
البته بايد بگم كه اين گوشي فقط درپوش باتريش از فلزي يه و بقيه اش كلا پلاستيكه كه بعضي جاها شبيه فلز درست شده.
گارمین رو uninstall کنید!!!
همون طور که دوست خوبمون "آقا حسن" گفته بود گارمین مثل هیولا باتری می خوره.من به توصیه ی ایشون گارمین رو uninstall کردم(از طریق app manageاین کار رو بکنید)بعدش باتری عالی که نه ولی خیلی بهتر شد.به شما همین توصیه رو میکنم مخصوصا دوستانی که تازه خریدن.با تشکر از آقا حسن.
:8::46::20:
[quote=P.1052;4099379]گارمین رو uninstall کنید!!!
من كه كل برنامه هايي رو كه روش نصب بود پاك كردم. كارشناس پارس مايكروتل بهم اينو گفت. الان خيلي بهتره (بزنم به تخته :31:).
پس باید جنس بد بدنه این گوشی رو یکی از معایبش دونست!!!درسته؟؟؟!!!نقل قول:
چون حدود 400 تومن پول میدی بعد رنگش میره جنسشم از پلاستیک و مرغوب نیست...!!!:13:
سبز باشید...!!!:10:
یه چی میگیا :2:نقل قول:
این گوشی یکی از با کیفیت ترینهاست و نوکیا تا حالا نتونسته گوشی با این کیفیت تولید کنه
من که از روز اول از جنس قاب روی گوشی یعنی نوار دور ال سی دی که فلزی راضی نبودم و مجبور بودم مثل این دوستمون با لاک ناخن پریدگی ها رو بگیرم .ولی الان واقعا ازش راضیم و قیافش برام جذاب تر شد! یکی اموزش بزاره که چطوری عکس اپ کنم تا عکسشو براتون بزارم
برو اینجا :نقل قول:
بعد بزن browse بعد عکسو انتخاب کن بعد بزن آپلود عکس بعد عکسرو بهت نشون میده میتونی روش کپی بزنی بعد بیای اینجا پیست کنی یا اولین لینکی که بهت میده (1. To post in a message board:) رو اینجا کپی کنینقل قول:
کد:http://upload4pic.co.cc/
حسن داداش هر کی داره میگه به لاک ناخن متوسل شده بعد تو داری میگی خوفه؟نقل قول:
من به نوکیا کار ندارم که شما مقایسه اش میکنی با اون!!!
خوب بده که با لاک ناخن لکه گیری میکنن دیگه...!!!:5:
سبز باشی...!!!:10:
حالا 2 نفر اومدن یه چیزی گفتن دلیل نمیشه که همشون اینجوری باشننقل قول:
اگه مال دو نفر اینجوریه مال 100 نفر اینجوری نیست
آره.گوشی من زیاد رنگش نرفته و اصلا کار به لاک و ... هم نکشیده.جنس استیل پشت باتری هم عالیه وقتی باتریونقل قول:
درمیارم استیلو میزاروم رو میز یه صدایی میده آدم کلی حال میکنه !:31::31:
سلام بر همگي!
براي اين كه كسي از حرف هاي من درباره استفاده از لاك ناخن سوء استفاده نكنه و كلا سوء تفاهم پيش نياد بايد بگم كه گوشي من يكبار ماليد به ديوار زير و به همين خاطر رنگش رفت. من هم با لاك ناخن سياهش كردم. ولي دليل نمي شه كسي ادعا كنه كه كيفيت رنگ يا بدنه گوشي بده. در حالت عادي يعني اگه با گوشي كشتي نگيريد هيچ مشكلي نداره و كيفيتش به مراتب از گوشي هاي نوكيا بهتره. حداقل مثل N95 خودبه خود رنگش نمي ريزه !
روش فلش گوشی آپدیت شد بر اساس تجربیات خودم در فلش گوشیم . . .
100% جواب میده . . .
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=338152
خدا از دهنت بشنوه زودتر میگفتی من خودم پایه شدم این گوشیهیه خرده ارزون تر شه بخرمش اینو گفتی دپ شدم!!!نقل قول:
خب عزیز دل برادر زودتر میگفتی که باهاش کشتی و زدیش تو دیوار و نا کارش کردی!:31:
__________________________________________________ ___________________________
راستی دوستان یه مقایسه از همه لحاظ بین innove8 و n85 میکنین؟؟؟
سبز باشین...!!!:10:
اصلاً نیازی به مقایسه نیست اینویت با اختلاف خیلی زیاد بهترهنقل قول:
راستی دوستان یه مقایسه از همه لحاظ بین innove8 و n85 میکنین؟؟؟
دوربین
صدا
کیفیت
سرعت
هنگ نکردن
ال سی دی بزرگتر
مموری داخلی
و...