اپدیت از 3.1.2 به 3.1.3 مجانی هست ؟
Printable View
اپدیت از 3.1.2 به 3.1.3 مجانی هست ؟
بله مجانی هستنقل قول:
بهترین راه :
برید از سایت زیر firmware 3.1.3 مربوط به ipod touch 3g رو دانلود کنید.
یک back up از ipod بگیرید
itunes را باز کنید و دکمه Shift رو نگه دارید و روی Restore کلیک کنید. تو پنجره ای که باز میشه فایل دانلود شده رو انتخاب کنید .
البته فکر کنم باید قبلش به نت وصل باشه سیستم چون میره از تو سایت apple چک میکنه ورژن رو.کد:http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/
از جای دیگه ای نمیشه 3.1.3 رو دانلود کرد؟چون توی 127 مگ قطع میشه. جالب اینه که خود ایتونز هم تا نصفه میره و قطع میشه.
احتمالاً اينترنت شما مشكل داره چون من از اين سايت هميشه بدون هيچ مشكلي دانلود ميكنمنقل قول:
ببخشید که زیاد سوال میکنم اخه تازه 1 روزه که خریدمش و کاملا بیتجربه ام.
من تمام موزیکهام رو سینک کردم ولی 3 تا از البومها ازشون چند بار توی ایپاد کپی شده.
مثلا یکی از البومهای گوگوش 2 بار اومده در حالی که توی خود ایتونز هم فقط 1 دونه از این البوم هست.چه کار باید بکنم؟
به این تاپیک مراجعه کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371299
دوست من منم همین سایت رو معرفی کردم دیگه:18::18::41:نقل قول:
ببخشید متوجه نشدم. فکر کردم مال شما یه جای دیگه اسنقل قول:
ایول پسر چه خبر توپی. بالاخره ظاهرا ما هم میتونیم اینو Jailbreak کنیم !
فقط چند تا سئوال قبلش دارم : مال من 8GB ورژن 3.1 . میخواستم ببینم حتما باید با iTunes به 3.1.3 ببرمش ؟
خودش Cydia رو روش داره دیگه ؟
اگه تا حالا جیلبریک نکردی فک نکنم نیازی به ریستور به خود 3.1.3 باشه و حق انتخاب داری :نقل قول:
ایول پسر چه خبر توپی. بالاخره ظاهرا ما هم میتونیم اینو Jailbreak کنیم !
فقط چند تا سئوال قبلش دارم : مال من 8GB ورژن 3.1 . میخواستم ببینم حتما باید با iTunes به 3.1.3 ببرمش ؟
خودش Cydia رو روش داره دیگه ؟
سیدیا رو هم خودش داره ...نقل قول:
Requirements
Any iPad, iPhone, or iPod touch on firmware 3.1.2, 3.1.3, or 3.2.
An activated device: one not stuck on the Connect to iTunes or Emergency Call screen.
Any version of iTunes 9 (including 9.1.1).
Syncing with iTunes before trying this is highly recommended.
بهتره خوب به اخرین FW ارتقا بدید تا از مزایای اون استفاده کنید. بله روش Cydia داره.:10:نقل قول:
------------------------------------------------
راستی این source رو تازه پیدا کردم. اکثر برنامه هایی که تو Rock یا cydia پولی هستند رو اینجا میتونید crack شده پیدا کنید. مثل iBluenova یا iFile
کد:http://sinfuliphonerepo.com
بهتر نیست واجبه ! چون وقتی Sprit رو با iPod بالا آوردم، نوشته بود 3.1 و نسل دومه و اجازه JB نمیداد. حالا تا فردا Upgradesh میکنم ببینم چی میشه، iTunes هم میبرم به 9.1.1نقل قول:
بهتره خوب به اخرین FW ارتقا بدید تا از مزایای اون استفاده کنید. بله روش Cydia داره.
دوستان ظاهرا بعد Jailbreak با Sprit، باید Appsync رو حتما نصب کنیم. حالا مشکلی که هست اینکه من به وایرلس دسترسی ندارم. اما میدونم که میشه اونو Offline هم نصب کرد. میخوام دوستان لطف کنن و آموزش نصب این Appsync رو بدون وایرلس بهم بدن. حقیقت هنوز من نمیدونم این Appsync چه شکلیه ! اگه ساده و کاربردی باشه واقها ممنون میشم .
پ.ن: احمد جون دست ما رو بگیر داداش ...
شرمندتم ...نقل قول:
دوستان ظاهرا بعد Jailbreak با Sprit، باید Appsync رو حتما نصب کنیم. حالا مشکلی که هست اینکه من به وایرلس دسترسی ندارم. اما میدونم که میشه اونو Offline هم نصب کرد. میخوام دوستان لطف کنن و آموزش نصب این Appsync رو بدون وایرلس بهم بدن. حقیقت هنوز من نمیدونم این Appsync چه شکلیه ! اگه ساده و کاربردی باشه واقها ممنون میشم .
پ.ن: احمد جون دست ما رو بگیر داداش ...
آخه یه فلدر بود که میشد توش برنامه با فرمت deb ریخت و از تو سیدیا نصبش کرد.الآن نمیدونم آدرسشو بهت بدم.چون زدم آیپادمو خراب کردم و دادم جایی که اینترنت مث بچه آدم دارن ریستورش کنن ...
اما شما برنامه ی iPhone folders رو نصب کن و توش دنبال یه فلدر به نام Autoinstall بگرد ...
فایل با فرمت deb بریز توش و از تو سیدیا نصبش کن ...
ممنون احمد جون منظورت این فایلست : Appsync.os.3.1.deb
منم فعلا اینترنتم تعطیله نمیتونم ببرمش به 3.1.3 . اگه Offline بشه که حله .کد:http://www.4shared.com/file/esqv6UsS/Appsyncos31.html
توی سورس sinfuliphonerepo.com پکت appsync 3.2 و appsync 3.1.x اضافه شد
البته توی سورس انجمن تخصصی آیفون هم هست
appsync و afc2add میتونید اونجا رو هم امتحان کنید.
سلام دوستان............من یه مشکل دارم.......
من یه آیپاد 2g و 3.1.2 جیل شده دارم.......(با همین روش جدیدی که اومده جیل کردم)..........وقتی میخوام برنامه های ipa را نصب کنم با آیتونز.........ارور میده و برنامه نصب نمیشه........ولی برنامه های فری خود App Store را راحت نصب میکنه.......
ممنون میشم کمک کنید.........
ارور authorize میده؟نقل قول:
نوع ارور رو بگو حتما
سلام دوستان لطفا اهم قیمت این چیزایی که میگم رو بگید هم آکبند هم کرکرده منظورم از کرکرده هم اینه که مقزدر از من چند بر میدره؟ ؟ ؟ مرسی و منظورم از نو یعنی آکبند و باز نشده اگه بخوام بفروشم مغازه چند بر میدره
IPHONE 3G 8GB
IPHONE 3GS 32GB
IPOD 3RD GERERATION 8GB
اينجا فروم ipod touch هست نه iphone دوست عزيزنقل قول:
توصيه مي كنم به خاطر 100تومن نري ipod 2G نگيري
ipod 2G 210 تا 220
ipod 3g 32GB 320 تا 340
کسی حرف از 2g نزدنقل قول:
اینم عکسی از اروری که میده :نقل قول:
کد:http://up.--------.com/Files/357c5d8d794f49db9c6d.bmp
اساتید لطفا به داد برسید :
فک کنم یه سوتی سنگین دادم که به 3.1.3 رفتم. حالا سئوالی که دارم اینکه میشه یجورایی با همین ورژن فایلهای deb یا ipa رو بهش انتقال داد ؟ همونطور که میدونین نرم افزارهای Pc Suite - Ifon Box - Cyder2 و ... iPod جیلبرک شده با ورژن 3.1.3 رو JB نمیشناسن و نمیشه فایلی رو به دستگاه انتقال داد که دستی نصب کرد. میدونم که برای نصب بازی و برنامه حتما Appsync و afc2add باید نصب باشه. خوب با توجه به نتونستن انتقال اونا و خدا روشکر نداشتن وایرلس، خواهش میکنم اگه دوستان راه حلی به ذهنشون میرسه بنده رو کمک کنن. یه شانس دیگم که این وسط آوردم اینکه متاسفانه نرم افزار AutoSHSH اصلا رو سیستم من بالا نیومد که بتونم shsh رو Save کنم، من بیخیالش شدم با اینکه میدونستم خیلی حیاتیه ! حالا Dowmngrade هم نمیتونم بکنمش .
پ.ن: این همه آموزش Spirit تو سایتهای مختلف گذاشتن تو یکی نیومدن بگن که بابا با 3.1.3 JB نکنین تا اینجوری ملت گرفتار نشن !
ممکنه دو دلیل داشته باشه یا برنامه بد کرک شده یا مشکل از آیتونز هست و باید از iPhone pc suite یا ifunbox استفاده کنی برای نصب برنامهنقل قول:
سلام
اگه سوالم تکراری هست شزمنده هرچی گشتم ندیدم..میشه بگین چجوری فیلم و عکسهامو که زوی IPODهست یریزم روی کامپیوتر ویندوزم سون هست 2تا برنامه ipod computer transferوipod copy manger رو دارم اما کار نمیکنه میگه کابل وصل نیست ولی وصله...ممنون
Please help me
I have tried every possible thing to jailbreak and unlock my 32gb 3gs. It's 3.1.3 firmware and baseband 05.12.01
What should I do?? could you please tell me step by step or refer me to the right topic, thanks so much guys.
من دقیق نمیدونم، اما فک کنم برای این baseband هنوز Jailbreak نیومده .نقل قول:
baseband 05.12.01
عزیزم منظورم از 2G همون 3G 8GB بود. شما با Spirit 8GB رو تست کن متوجه میشی چرا این حرف رو زدم:10:نقل قول:
دوستان کسی کمک نمی کنه؟؟حتی این برنامه رو هم نصب کردم نشدXilisoft iPod Ripنقل قول:
راستش من متوجه مشکل شما با ۳.۱.۳ نشدمنقل قول:
من که باش هیچ مشکلیندارم
دقیقا همه کارایی که تو ۳.۱.۲ میکردم مثل ssl یا vncروش کار میکنه
اقا من می خوام i pod 32 gb بخرم
کسی میدونه چنده و کجا دارن ؟
من از بازار موبایل قیمت کردم 350 بود که گفت جیل بریک:18: هم می کنه !
مشکل من اینکه به وایرلس دسترسی ندارم تا afc2add رو نصب کنم. مجبورم ببرم جایی تا این بریزم تا بعدش نرم افزارهای Mnager بتونن iPod رو احتمالا بشناسن. به من گفتن اگه اینو بریزی OK میشه. خودم هنوز موفق نشدم، اما امیدوارم با ریختنش Ok شه. اونیکه با رنگ قرمز نوشتم منظورم اون دوستانی بود که وایرلس ندارن و میخوان دستیdeb یا ipa بریزن.نقل قول:
راستش من متوجه مشکل شما با ۳.۱.۳ نشدم
من که باش هیچ مشکلیندارم
دقیقا همه کارایی که تو ۳.۱.۲ میکردم مثل ssl یا vncروش کار میکنه
سلام
ایا راهی هست که فایلهای pdf رو بشه از طریق usb به ایپاد بریزم و اگر میشه با چه نرم افزاری تو خود ایپاد میشه فایلهای pdf رو اجرا کرد؟
چون واقعا لازم دارم.
ممنون:11:
سلام خسته نباشین
من یه چند روزیه تصمیم گرفتم یه آیپاد تاچ ۸گیگ بخرم
چند تا سوال داشتم.
اول اینکه بلوتوث داره یا نه و اینکه اگه داره کار میکنه؟
بعد میخواستم ببینم موقع خرید به چه چیزایی باید توجه کنم!
مثلا اینکه الان همه فرمور هاش جیل بریک میشه؟
یا کلا هر چیز دیگه که مهمه و موقع خرید باید بدونم.
و یه سوال دیگه اینکه میخواستم ببینم 2g با 3g چه تفاوتهایی دارن؟
البته غیر از اینکه 3g فقط 32/64 داره و اینکه cpu بالاتری داره؟
به نظر شماها کدوم بهتره خریدش؟
اگه کسی قیمتهاشونم داره و بده ممنون میشم:46:
ممنون میشم منو راهنمایی کنین:)
بله بلوتوث داره اما چون به روش -- شده کار میکنه نباید انتظار داشتهباشید همیشه عالی کار کنه به شخصه تجربه اینو داشتم که با گوشیهای سامسونگ به راحتی فایل انتقال دادم اما نوکیا نهنقل قول:
پیشنهاد میکنم فقط بده برات جیلبریک کنه ولی بازی و برنامه نصب نکنه و در عوض pack dvd برنامه هاش رو بخر یا بیا خودت دانلود و نصب کن
الان تمام فیرم ورهاش به راحتی جیل میشه پس نگران نباش
بله 3g هم cpu و هم ram بالاتری داره پیشنهاد میکنم 3g بگیر که بعدا پشیمونی سودی نداره
متاسفانه قیمتهاش رو ندارم
شما اگه میخوای 3 جی بگیری دقت کن رو پشت باکس ایتونز 9 به بالا و فریمور 3 درج شده باشه ! ...
همچنین بالا سمت راست از پشت یه علامت فلش داره که از اونجا باید پلمپ رو باز کنی که پلمپ باید بسته باشه ! ...
بله از نظر پردازشگر قوی تر از 2 جی شده و تو اجرای بازی ها تاثیر زیادی داره ! ....
3 جی بگیر شما ...
چند گیگ میخوای بگیری ؟
نقل قول:
iPod touch 3G 8GB === iPod Touch 2G
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4964487&postcount=86
سلام به بچه های گل p30
بچه ها برادرم یکشنبه داره میره دبی می خواستم نظر شما رو بدونم بگم برام ipod بیاره؟قیمت ایران الان چنده؟در ضمن یه سوال دیگه داشتم دستگاهی که از دبی میاد اینجا راحت کار میکنه؟یا باید فریموری چیزی رو عوض کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید