در حد ابی قلم چی نیست ، ازش بالا تره :31:نقل قول:
نظر منه ، بهتره یکی دو نفر دیگه هم نظر بدن:11:
در حد ابی قلم چی نیست ، ازش بالا تره :31:نقل قول:
نظر منه ، بهتره یکی دو نفر دیگه هم نظر بدن:11:
مهندس بازرگاننقل قول:
معارف من انرژی اتمی و گاج رو باهم میخونم واقعا کل مبحث رو پوشش میدن جفت کاملی هستننقل قول:
مفاهیم ایات و روایات انرژی اتمی هم خیلی عالیه
تعریف مهر و ماه رو هم شنیدم... تیمسار جکسون (اقا پیمان،بچه ها رو خیلی خوب راهنمایی میکردن) از مهر و ماه تعریف میکردن
شک نکن شک نکن شک نکن که کتاب سبطی صد ها برابر بهترهنقل قول:
کتاب کلک برداشته لغات رو پشت هم نوشته اونم با معنی
ولی سبطی جفت های املایی رو جدا کرده یعنی کلمه هایی که یه شکلن فقط یه حرف فرق دارن
مثل ( حرص=طمع ، حرس=نگهبانان ، هرس=هرس کردن گل و گیاه)
برای هر کدوم هم هم خانواده و ترکیب های رایجش رو نوشته دیگه عمرا کلمه هه یادت بره شک نکن
منم تست فائق میزنم تعریفش رو هم زیاد شنیدم ولی بنظرت تستاش کمی راحت نیست؟نقل قول:
خودم دچار دوگانگیم تو این قضیه
مال سبز رو که ندیدم. ولی انرژی اتمی یه کتاب داره "5مبحث زبان فارسی" خدایی کتاب توپیهنقل قول:
یعنی اومده مباحثی رو که ازش تو کنکور سوال میاد واج و تکواژ و .... شامل شده
گسسته همونطور که دوستمون گفتن خوش خواننقل قول:
تحلیل هم باز همونطور که گفتن گاج خوبه میتکران خوبه....
من هم گاج جامع دارم هم کتاب های کلک معلم همون تب کنکور به صورت تفکیکینقل قول:
یعنی جامعش نه.
خلاصه اولا که نکاتش و اینا حرف نداره
دوما دو سه روز بعد خوندن که تست میزنم تست گاج رو حول و حوش 96-97-100 میزنم ولی تب کنکور
(هم اموزش داره هم تست) حدود 83-86-یه بار 92
یعنی بنظرم اگر امکان تهیه ی جفتش رو نداری کتاب های تب کنکور رو بگیر
خودش همه چیو به بهترین شکل پوشش میده
:11:
در مورد درس نامه حسابان و ریاضی پایه رمزینه، به نظرم کتاب خوبی اومد:) (پنجشنبه خریدم) ولی این درس نامش اون طوری که بدون فهمیدن درس بخونی نیست.یعنی من قسمتی که درس نامش مال سال بعد هست رو خوندم، فقط یک قسمتش رو نفهمیدم.(یعنی به طوریکه فقط با خوندن بفهمی، نیست، باید کمی پیش اطلاعات! داشته باشی.)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
من زبان فارسی خیلی سبز رو خریدم.همون اولش (در قسمت توضیحات واج و ...) در مورد مصوت ها گفته برین کتاب سبطی رو بخونین(برای توضیحات بیشتر و جزئی تر)
بچه ها برای فیزیک من نه از یکی بلکه از چند تا معلم حرفه ای فیزیک پرسیدم اکثرآ می گفتن:اندیشه سازان قدیم+گاج سفید یا ابی قلمچی.می گفتن اگر روی این کتاب ها مسلط بشی کار تمومه.پس دیگه لازم نیست سراغ انرژی اتمی و خوشخوان و نوبل و رمزینه و.....برید.اندیشه سازان قدیم رو می توانید از کتاب فروشی های دست دوم انقلاب تهیه کنید.
سلام
فیزیک پیش رضا خالو خیلی عالیه غلط ملطم نداره فقط بعضی جاها گزینه رو اشتباه زده مثلا 1 رو زده 4
درسنامه شم اینجوریه که یه قسمت میاد به تعداد لازم نمونه تست و مثال حل میکنه و توی اینا نکات حل و توضیحات و میگه و بعدشم یه مجموعه تست 30 تایی یا 35 یا 40 تایی تست داره تححت عنوان آموزش
بعد از اینا میره توی قسمت تستای تمرینی که اونا هم زیادن نزدیک 200 تا
بعضی فصلا هم تستای تکمیلی داره اونم حدود 200 تا
سوالم همه جوره داره حتی سوالای خیلی سخت
یکی از کنکوریای پارسال همین جا هم که رتبش حدود 110 و اینا (دقیق یادم نیست) شده بود اینو خیلی توصیه میکرد
منم خوندم خیلی ازش خوشم اومده
از تیپ سوالاش و نحوه ی جواب دادنش
برای همه سوالا راه حل اصلی رو گفته (حد اقل توی حرکت شناسی) در کل کتاب کاملیه! با کمک این میشه فیزیکو فول شد. من اینو میخونم با اندیشه سازان
منم تست فائق میزنم تعریفش رو هم زیاد شنیدم ولی بنظرت تستاش کمی راحت نیست؟
خودم دچار دوگانگیم تو این قضیه.
خوبی کتاب فائق اینه که از همه مباحث سوال داره وکتاب کاملی.ولی پاسخنامه خوبی نداره.معلمون گفت
اگه بعد از تموم کردنش سوالای ده سال اخیرا بزنید دیگه عالیه.کلا کتاب تمرینخوبیه .:12:
سلام. تورو خدا به سوالام جواب بدید.نیاز به کمک شما دارم.برای فیزیک 2و3 یه کتاب اموزش خوب معرفی کنید که هم 2 و هم3 توش باشه.برای ادبیات 2 کتاب سبز گاج خوبه بخرم؟در ضمن قیمت کتاب هندسه2 مبتکران نوشته فرهاد ابوالقاسمی چنده؟
سلام
من كتابهاي فيزيك مبتكران رو دارم اما خيلي مطالب اضافي داره
رمزينه كه اينجوري نيست؟
رمزينه فيزيك2 رو هم داره؟
100% مهندس بازگان! البته چاپ جديدش ...:46:نقل قول:
فكر نكنم كتابي پيدا كني كه جفتش توش باشه!نقل قول:
فقط كانون آبي هست كه اونم تسته ...
من مبتكران داشتم و نتيجه هم گرفتم ازش!
گاج سبز براي ادبيات خوبه!
حدود 3500 تا 4000 بود اون موقع!!:46:
دوستان یکی پیدا نمیشه از این 250 صفحه یه چکیده برداره بزاره پست اول تا ما این همه سوال نکنیم(اونم سوال تکراری)که مثلا برا فیزیک کدوم کتاب رو بگیرم........
خلاصه اگه کسی هست دریغ نکنه و یه نظمی به این تاپیک هم داده بشه...
متشکر...
عزيزم!؟؟ اصلا شما رمزينه رو با ابي مقايسه نكن!!نقل قول:
شما به انتشارات رمزينه فحش بده ولي اين كارو نكن :31:
]یه یکی دو سه ،صد صفحه :31:قبل چنین کاری بنده انجام دادم کلی نقص داره ها شرمندهنقل قول:
فقط محض یکم بهتر از هیچی
امید به کامل کردن دوستان:11:
وقت داشته باشم باز میام ادیتش میکنم
نقل قول:
تایید حرفای دوستمون:11:نقل قول:
این سایت رمزینه بنده خدا دار و ندارش اونجاست:46::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لیست کتبش
قرمز ها قیمتش به ریال ِ
45000زبان فارسي 3
65000عربي جامع
75000تست انگليسي جامع
89000 رياضيات گسسته
108000 ديفرانسيل پيش 1
98000تست ديفرانسيل ج 1
79000تست رياضي پايه
115000فيزيك پيش 1
55000فيزيك پيش 2
89000فيزيك 3 پايه
57000شيمي پيش 1
52000شيمي پيش 2
75000شيمي پايه 2
89000ژنتيك كنكور
عنوان وضعيت15ادبيات پيش 1و 2 در حال چاپ
16تست زيست 1 در حال چاپ
17تست رياضيات گسسته در حال چاپ
18شيمي 3 پايه در حال چاپ
19تست زبان فارسي 3 در حال چاپ
20هندسه تحليلي در حال چاپ
21ديفرانسيل پيش 2 در حال تاليف
22تست ديفرانسيل ج 2 در حال تاليف
23تست زيست 2 در حال تاليف
24تست هندسه جامع در حال تاليف
25آمارو مدل سازي در حال چاپ
26تست ادبيات پيش در حال تاليف
27تست زيست پيش در حال تاليف
28هندسه 1و 2 در حال تاليف
29فيزيك 2 پايه در حال تاليف
30تست ادبيات 2 پايه در حال تاليف
نظرتون درباره فیزیک غلامعلی محمود زاده انتشارات مبتکران چیه؟
توضیحاش چطوریه؟
و ...
بدك نيست!!نقل قول:
اما عزيز كتابهاي خوب خيلي زياده ... مثل چاپهاي قديم مبتكران و ...
اول برو سراغ اونا ... :46:
ما که به شکر خدا 2 سال پیش از این کنکور گذشتیم.نقل قول:
برای یه کی از رفقا می خوام.
اندیشه سازان که دیگه مبتکران فیزیکشو ویرایش نمی کنه.
نمی دونم مونده بین کتاب
1-مبتکران
2-خوشخوان
3-انرژی اتمی
حالا اگه کسی اطلاعاتی پیرامون این 3 تا کتاب داره ممنون می شم بهم بده.:11:
با سلام
بچه ها من دنباله يه كتاب ميگردم كه درسنامهي توپي داشته باشه.ما از معلم كه بي نصيبيم ولي اگه كلا كتابي رو ميشناسين كه درسنامش انقدي جواب بده كه بتوني بعدش تست بزني معرفي كنين
واسه درسهاي
ديفرانسيل
رياضيات پايه
ادبيات و زبان فارسي
زبان خارجه
عربي
ممنون.
پست قبلی را بخون:31:نقل قول:
من خودم مبتكران داشتم ، واقعا خوب بود فيزيكمو از 12 % به 70 % رسوندم!!(( براي من خيلي خوب بود )) البته بيشتر هم ميشد ولي ...نقل قول:
انرژي اتمي هم خيلي تعريفشو شنيدم ولي تا حالا تعريف خوشخوانو تو فيزيك نشنيدم ...:10::46::11:
اگه کسی تو فهم فیزیک مشکل داره رمزینه بهترینه (کتاب کلاس) بعد برای تست شماره 1 کتابا انرژینقل قول:
اتمی
بعد فیزیک اندیشه سازان و کتاب از پله اول هم خیلی کامله.:10:
آخه من زمان خودم که رمزینه دینی و ... می خوندم خیلی غلط تایپی داشت.یعنی از خیلیم بیشتر.نمی دونم هنوز غلط زیاد داره؟اصلاً کتاب کلاساش ویرایش می شه؟نقل قول:
تست انرژی اتمی پاسخاش از قلم چی و گاج بهتره.
می گن انگار انرژی اتمی 2 سری کتاب داره 1-آموزش 2-تست.
اینطوریه؟
مرسی.
بله کتاب های فیزیک انرژی اتمی 2 سریه:کتاب تست و کتاب اموزش.که توی کتاب اموزشیش تست هم داره.نقل قول:
لازم می دونم یه مطلبی رو بگم.رتبه ی اول کنکور 87 (سجاد فولادی) برای فیزیک از کتاب های اندیشه سازان+فار+گاج سفید استفاده کرده بود.حالا میل خودتونه که کدام کتاب را برای فیزیک بخرید.
نقل قول:
بله کتاب های فیزیک انرژی اتمی 2 سریه:کتاب تست و کتاب اموزش.که توی کتاب اموزشیش تست هم داره.
لازم می دونم یه مطلبی رو بگم.رتبه ی اول کنکور 87 (سجاد فولادی) برای فیزیک از کتاب های اندیشه سازان+فار+گاج سفید استفاده کرده بود.حالا میل خودتونه که کدام کتاب را برای فیزیک بخرید.
البته به شخصه خودم تا حالا اکثر اشخاصی رو که دیدم توی فیزیک از کتاب سفید گاج استفاده کردن ( خودمم از گاج سفید استفاده میکنم ) دقت کنید که برای تست زنی دارم میگم من نه برای آموزش فیزیک البته ولی گاج هم فرمول اضافی خیلی زیاد گفته توی پاسخ نامه ای که توی یه جلد دیگه منتشر کرده که با همون فرمول های پایه میشه خیلی راحت تر و بدون حفظ کردن مطالب کمتر و با همونا جواب سوالا رو بدست آورد ولی از یه طرف هم خوبیش اینه که تست هایی که منقرض شدن رو میشه خیلی راحت تشخصی داد و بیخیال اونا شد مثالشونم زیاده که آخرین سالی که ازشون سوال اومده گزینه 2 سال 84 بوده بعدشم حتی توی آزمایشی سنجش هم نیومده
انرژی اتمی تو بعضی درسا مثله تحلیلی دو سری کتاب داره. فیزیک اموزش و تست پیش با همه.نقل قول:
من کلی کتاب اندیشه سازان دارم هیچ غلط تایپی هم ندارن.:10:
دستت درد نکنه.ولی تو آموزش رمزینه رو معرفی کردی می خواستم ببینم هنوز غلط زیاد داره؟اصلاً کتاب کلاساش ویرایش می شه؟آخه 2 سال پیش که بعضی از کتاباشو می خوندم غلط زیاد داشت.نقل قول:
کتاب های اندیشه سازان غیر از شیمیش چه کتابیش ویرایش می شه؟
آخه رفتم تو سایتش دیدم ریاضی 2 اندیشه سازان که مبتکران چاپ می کنه رسیده چاپ 44 از کتابای خود مبتکران زده بالاتر.
سلام دوستان
جلد دو دیفرانسیل کتاب کلاس رمزینه تالیف محمد مهربان ، الان در بازار موجوده؟
من امروز رفتم طراحانه ديفرانسيل و گرفتم.من كه ازش راضيم.حرف نداره.سلسله مطالبو تميز يادميده
یه کتاب عالی برای فیـــــــــزیک پیــش ؟؟؟؟(فیزیک 2 انرژی اتمی تالیف سیروس یعقوبی خیلی مفهومیه برای همین پیش رو هم (به امید سیروس یعقوبی)گرفتم ولی این خیلی با اون فرق میکنه بعدش دیدم مولفش یکی دیگست)
اره بابا مشکل داره پس رمزینهنقل قول:
من دارم خودمو میکشم یچیز در میارم این یچیز دیگه حساب میکنه فک کنم یخورده تو حساب کتاب مشکل داشته باشه نه؟
به خدا من فکر میکردم آدمای توی فرمها خیلی خوبن
من فکر میکردم که همه توی اینجور محیط ها با هم همکاری میکنن
هیچ غریبه ای نیست و دوست و آشنا با غریبه فرقی نداره جواب همه داده میشه
ولی انگار اشتباه فکر میکردم شاید هم مشکل از من بوده
خلاصه من خیلی ناراحت شدم وقتی یک پست دادم و هیچ کس هیچ گونه توجهی بهش نکرد
حداقل اونایی که یک چیزایی میدونستن می تونستن حتی در حد دو سه خط خط جواب بدن
اینم لینک پست بی پاسخ من:
من الان گریم گرفتهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4309426&postcount=2398
ولی بازم میگم مشکل از شماها نبوده مشکل از من بوده.
من هیچ توقعی هم از کسی تو فروم ندارم و نخواهم داشت پس شماها ناراحت نشید.
راستی نمایشگاهم تموم شد. بازم میگم شماها ناراحت نشین فقط مثل اینکه من انتظارات بیجا دارم
خدانگهدار همتون
سلام رقبای عزیز ! من برای فیزیک پیش فرید شهریاری رو به سفارش یک فردی که دکترای فیزیک داشت خریداری کرده بودم ولی الان به نظرم خیلی کتاب ضعیفی خصوصا توی بحث حرکتش که مثلا سقوط ازاد 4 تا دونه سوال ناقابل داره !!!
میشه خواهش کنم یک کتاب فیزیک پیش خیلییییییییییییی سطح بالا معرفی کنید ؟
ایا کتاب سبز خوب میباشد؟؟
کمک فوری جمعه ابروم از دست میره !
بهترین کتاب برای :
1-گسسته ؟
2-زیست سال دوم دبیرستان :
3-حسابان ؟(ریاضی پایه رمزینه خوبه ؟)
4-زبان فارسی کتاب سبز بهتره یا رمزینه ؟؟
سلامنقل قول:
این اندیشه سازان یه جا من غلط مزخرف ازش دیدم تو فیزیک ولی کلا درسته غلطاشون خیلی کمه!
فیزیک پیش 1 جلد 1 فصل 2 حرکت قسمت بیشتر تمرین کنید تست حدودا 40 حالا 10 تا پایین بالا 2 تا شکل خیلی باحال کشیدن پریروزا من یه ربع بهش نگاه میکردم!
فیزیک سطح بالا هم برای new life :
گاج سبز هست که جوابشم پس داده
خیلی سخته و مفهومیه
ذهنو باز میکنه
سطحشم فرا تر از کنکوره
2-زیست سال دوم کتاب خیلی سبز حرف نداره.نقل قول:
4-برای زبان فارسی صبر کن زبان فارسی دکتر سبطی بیاد.البته اگر عجله داری زبان فارسی همگامان خیلی خوبه.زبان فارسی رمزینه خیلی ضعیفه و زبان فارسی کتاب سبز هم هنوز امتحانشو پس نداده.
دوست عزیز فیزیک گاج سبز جز کپی کردن مطالب کتاب درسی و اوردن تست های کنکور حرفی برای گفتن نداره.شاید چاپ امسالش فرق می کنه.البته نظر شما کاملآ محترمه.نقل قول:
ما اینجا هستیم تا به هم کمک کنیم.پس لازم نیست ناراحت بشی.اگر چندین صفحه ی قبل رو مطالعه کنی حتمآ نتیجه می گیری.من روزی که وارد اینجا شدم از صفحه ی 1 تا 150 رو خواندم و وقتی جواب نگرفتم از دوستان سوال کردم.البته لازم نیست از صفحه ی 1 رو بخونی فکر کنم اگر از صفحه ی 200 شروع کنی به جواب هات می رسی.نقل قول:
فیزیک فرید شهریاری بر خلاف استقبالی که ازش می شه خیلی ضعیفه.نه درس نامه ی کاملی داره نه تست درست و حسابی البته این و بگم که فیزیک فرید شهریاری دو سری کتابه:کتاب سفید که اموزشه و کتاب مشکی که تسته.نقل قول:
فیزیک کتاب سبز هم تا دلت بخواد غلط داره و اصلآ جالب نیست.
برای فیزیک کتاب های اندیشه سازان-انرژی اتمی-رمزینه و گاج سفید از همه مطرح ترن.به نظر من از اندیشه سازان+گاج سفید استفاده کن تا خودتو در برابر فیزیک کنکور واکسینه کنی.سجاد فولادی رتبه ی اول کنکور 87 از فیزیک اندیشه سازان+فیزیک فار+گاج سفید استفاده کرده بود.