بازی من ماله شرکت سرزمینه.ولی من از شهر نرم افزار خریدم(مجتمع پارک).نقل قول:
ایا همه شرکت ها این مشکل کرش را داره؟
Printable View
بازی من ماله شرکت سرزمینه.ولی من از شهر نرم افزار خریدم(مجتمع پارک).نقل قول:
ایا همه شرکت ها این مشکل کرش را داره؟
بازی واقعا با دمو خیلی فرق داره حال میده فقط بازی کنی بخصوص هوای بارانی که خیلی با حاله
هر کی از دوستان تو ادیت کردن صورت و بقیه کارا استاده همینجا هم اموزش بزاره همراه پچ ها
بعدم کسی میدونه چرا تو ابن فوتبال 2009 گزینه خاموش هستش Wait for Vsync
سلام
دوستان سایت دیگه ای جز p30 این دو بازی (PES 2009-FIFA 09) رو می فروشه!؟آخه P30 خیلی گرون داره میده!!!دو تا دی وی دی 4500!!!!بی زحمت اگه می شناسید آدرسشو پ.خ کنید.خودم دیروز چند جا سر زدم نداشتند!یارو می گفت هنوز نیومده!!!!ولیعصر هم حال ندارم برم!
راستی از چه شرکتی بگیرم کرکش مشکل نداشته باشه!؟
مرسی
منم بالاخره بازي رو نصب كردم
خيلي به واقعيت نزديك شده
عكس العمل دروازه بان ها بهتر از نسخه قبل شده و قابل قبوله
هوش مصنوعي بازيكنا فوق العاده س
شوت زدن طبيعي تر شده و سخت تر شده
تبليغات ديجيتالي كنار زمين حالت خيلي زيبايي رو به بازي ميده
با سر گل هاي خوبي رو ميشه زد
تشويق تماشاگرا خيلي خوب شده
بعضي از منوهاي بازي كاملا مزخرفه . مخصوصا منوي اصلي بازي
منم همين مشكل رو دارم .نقل قول:
يه سوال در مورد Become a Legend
(پست مهاجم ) من الان اوايل فصل هستم و وقتي To Next Match رو ميزنم دو تا گزينه تمرين و ... هست تو تمرينات هم كه اصلا پاس نميدن بابا اين هم تيمي ها كه ما يه حركت مثبتي انجام بديم :31:
چيكار كنم ؟ همين جوري مثل .... با تيم تمرين كنم ؟ :31:
بازی یه کم بهتر شده
این قدر از گرافیک بدش نگید
حرکت بازی کنان خیلی مصنوعی و زشته
شرتشون اندازه کل بدنشونه
از بین هم میگزرند --از تو هم رد میشن
با دکمه سرعت توپ اگه به پات بخوره 2 متر میوفته اونطرف
آقا سلام
ما که توی رامسر هنوز بازی رو نگرفتیم
امروز میرم ببینم بازی رو آوردن چون قرار بود امروز یا فردا بازی رو بیارن
در ضمن یه Option File ساده که توش اسم و لگو و پیراهن بازیکنا درست باشه ندارید بذارید.
در ضمن این قدر نگید منوی اصلی بازی خوب نیست.
اتفاقاً خیلی هم با کلاس شده!!!!!!
من از شرکت ET-Game خریدم
و اصلا کرکی هم نخواست که کپی کنم
یکی از دوستان لطف میکنه کل پچ های بازی رو توی 1 پست جمع آوری کنه؟
دوست عزیز من بازی را از مجتمعی که در کنار خیابان امادگاه هست خریدم(اسمش را یادم نیست) اونجا اول جایی هست که بازیها میاد من مشکل خارج شدن از بازی را ندارم و اینطور که بچه ها میگفتند مشکل شما به خاطرکرکش هست!نقل قول:
اتفاقا من منوی بازی را خیلی پسندیدم.نقل قول:
شما اگه خوشت نیامد میتونی این پچ رادانلود کنی که منو بازیها را تغییر میده و اتفاقا قشنگ هم بود. چیزهای دیگر هم بهش اضافه میکنه.
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/155094188/GamingaccessCPbuild01Beta.exe
اوایلش همینطور هست در ترکیب تیم ب هستی باید خیلی خوب بازی کنی تا نمره ی بالایی بگیری و به تیم اصلی بیایی.نقل قول:
منم 2 روز پیش خریدم و مشکل کرک هم نداشت و واسه شرکت مدرن هم هست.
آخر بازیه...
یکی به من میگه شماره کیت تیم های اینگلیسی چنده و تو کدوم فایله ؟؟ چون که فکر کنم بشه از همون کیت های 2008 واسه اینم استفاده کرد!
سلام ، کسی می دونه چرا در قسمت Seting بازی چرا گزینه Wait For Vsync غیره فعاله ، یعنی کمرنگه نمیشه کنارش تیک زد
کسی این مشکل رو داره ؟
چه جوری میشه درستش کرد، توراخدا کمک کنید...
اقا یه پستی بود که اسم درست استادیوم ها رو داشت میشه بی زحمت بزاریدش ؟؟؟؟؟
البته من این مشکل گزینه Wait For Vsync رو با PES2008 ندارم فقط PES2009 این طوریه
دوستان کسی با این بازی مشکل (خیلی کم) پرش تصویر داره البته بدون فعال کردن گزینه Wait For Vsync
من ک فعلا دمو را بازی میکردم!!چندتا چیز روی اعصاب من میره
یکی اینه که چمن از دور شبیه موکت هست و رنگ چمن ورزشگاه دمو یک مقداری عجیب شبیه چمن مصنوعی میزنه با اینکه چمن Pes 2008 تقریبا زرد بود اما کاملا از دور چمن بودنش معلوم بود ولی اینجا.............
حرکت بازیکنها مثلا چرخششون کاملا مشخص هست که بازی هست و مصنوعی هستش و رئالیسم را رعایت نکردند تو بازی!!! برخلاف دوستان که میگفتن شوت زدن سخت هست اصلا چنین چیزی را من حس نکردم و بیشتر گلهایی که تو دمو میزنم همین شوت از راه دور هست!!!
امیدوارم نسخه اصلی را که بازی میکنم اینها درست شده باشند!!!!
نقل قول:
چطوری دیوید؟
شما چند فصل بازی کردی؟
من الان در اوایل فصل دوم هستم همیشه هم نمره بازیم حداقل 7 را هست اما به خاطر پست بازیم نتونستم زیاد گل بزنم پاس گل دادن هم خیلی سخت هست...
من که تیم ملیم را ایتالیا زدم اخه ایرانش خیلی وضعش افتضاح بود حالم را بد کرد!
سلام علیرضا جان خوبم حیف که محدود شدم وگرنه تو تاپیک استقلال میومدم
من بار اول تیم ملی دعوت شدم درجه سختی رو گذاشته بودم رو آسون بعد دیدم حال نمیده دوباره از اول رفتم گذاشتم رو تاپ پلیر پدرم در اومد هشت بازی تمرینی کردم تا بیام تو تیم اصلی بعدشم نیمه دوم میومدم زمین بعد از یه فصل با اینکه فقط یه گل زدم والنسیا بهم پیشنهاد داد من گفتم هفته بعد ایشالا رئال پیشنهاد میده از شانس ما همون تیم خودمون (رسینگ سانتاندر) دوباره پیشنهاد داد مام قبول کردیم فصل دومو داریم با همون تیم ادامه میدیم البته نیم فصل میرم چون اصلا یه پاس درست به ما نمیدن ملیتم این دفعه گذاشتم اسپانیا ولی هنوز خبری نیست :41:
این همه pes هست یعنی هیچکس نمیتونه جواب منو بده؟!!!!!نقل قول:
[quote=alireza001199;3086760]دوست عزیز من بازی را از مجتمعی که در کنار خیابان امادگاه هست خریدم(اسمش را یادم نیست) اونجا اول جایی هست که بازیها میاد من مشکل خارج شدن از بازی را ندارم و اینطور که بچه ها میگفتند مشکل شما به خاطرکرکش
ممنون از راهنمای شما
ولی بازی های سرزمین نیاز به کرک کردن نداره!!!
فقط نگفتید بازی شما مال چه شرکتی هست که 1/8 چمپیونز لیگ نمی پره بیرون؟
دوستان من دیشب این بازی را گرفتم
و در یک جمله کوتاه
فوق العاده است
تمام نکات را دوستان گفتند
فقط من از یه چیزی خوشحال شدم
اون هم هوای بارونی بود
من تو لیگ قهرمانان در شب و در هوای بارونی بازی میکردم
باران خیلی زیبا بود
مثل رگبار می امد
تا نبینید نمیفهمید چی میگم
مثل دوش حمام ولی با حال تر
[quote=elmir;3087195]ایا دوستان دیگه این مشکل را دارن؟نقل قول:
گرفتمش وای دوتا دی وی دی پز بازیه فوتبال به نظر من یه شاهکاره دارم نصب میکنم راستی من گیج شدم پایین pc dvd نوشته full ولی کنارش توی نوار نوشته pes 2009-demo کپیه دیگه دوتادی وی دی کامله بازیه یا دمو بابا کامله دیگه
Mojtaba جان شما دمو را بازی کرده بودید ایا اون صحبتهایی که من در پست بالا راجب دمو گفتم حل شده؟؟؟نقل قول:
دوستان من دیشب این بازی را گرفتم
و در یک جمله کوتاه
فوق العاده است
تمام نکات را دوستان گفتند
فقط من از یه چیزی خوشحال شدم
اون هم هوای بارونی بود
من تو لیگ قهرمانان در شب و در هوای بارونی بازی میکردم
باران خیلی زیبا بود
مثل رگبار می امد
تا نبینید نمیفهمید چی میگم
مثل دوش حمام ولی با حال تر
راستی چندتا عکس از هوای بارانی میگذاری!!!
--------------------
راستی چند سوال بسیار مهم!!!
ایا هنگامی که تو مد Become A Legend هستی ایا به تیم ملی دعوت میشه برای مثلا بازی های مقدماتی جام جهانی یا جام ملتها؟؟؟
ایا وقتی در این قسمت داری میری تیمت تو چمپیونز لیگ حاظر میشه؟؟؟
ایا تورنمت جام جهانی تو بخش هست مثلا راه پیدا کنی به تیم ملی برای تورنمنت جام ملتها یا جام جهانی؟؟؟
دمو رو چند تا dvd بابا اسکرین شاتهاش که خیلی خفنه(در حد تیم ملی:31:)نقل قول:
بابا 2500 تومان که بیشتر:11: نیست برو بخر دیگه:27:
ببخشیدا:40:
همه چیش خوبه بازی
فقط یکم شادی تماشاگرا بعد گل طول می کشه
ماله بقیم همین طوریه ؟
یه چزه دیگه
اعصابم داغون شد
من با آنالوگ نمی تونم زیدانی بزنم
چرا ؟؟
اقا یه سوال من دارم become a legend رو میرم یه باشگاه منو خریده و میرم تو next match اما با تیم خودمون همش تمرین میکنیم نمیدونم چرا با رقیبان بازی نمیکنم
واقعا الان خواستید چیو ثابت کنید با این پستتون!!!!نمیدونم خواستید خوش مزگی کنید یا یک چیز دیگه هدفتون بود!!!نقل قول:
وقتی من میگم هنوز بازی به شهرستان ما نرسیده درکش اینقدر سخته!!!!!!
مطمئن باش اگه میرسید حتی 20000 تومان هم بود میخریدم که دیگه اینقدر خواهش نکنم از این و اون!!!!!شما الان فکر کردید من برای پولش بازیو نمیخرم به خودتون نگاه نکنید 1 ساعت تو شهرتون بازی پخش میشه!!!
من باید 10 یا 15 روزی صبر کنم!!!
از این به بعد هم دیگه اصلا نمیخوام از بازی توضیح بدین:13:
لطف كنيد از قسمت كفش ها عكس بزاريد
ما كه هنوز بازي به دستمون نرسيده ، با اين تعريفايي كه شما مي كنين ديگه دل تو دلمون نيست
چندبار تا حالا به این سوال پاسخ داده شده:19:نقل قول:
دوست عزیز شما اوایل در تیم ب هستید باید اینقدر بازی کنید تا نمره ی بالایی بگیرید و به تیم اصلی که کاور تنشون هست اضافه بشی بعد هم چندتا بازی با اونها با تیم ب انجام میدی و بعد در بازیهای رسمی به ترکیب تیم اضافه میشی البته به عنوان یار ذخیره:46:.
به نظر میرسه دعوت میشه چون الان من تیم ملی ایتالیا را که می بینم داره تو مسابقاتی بازی میکنهنقل قول:
حالا نمی دونم جام ملت ها هست و یا جام جهانی!
تو افتخاراتی هم بازیکن باید بدست بیاره اگر اشتباه نکنم جامهای اروپا و جهان هست
با حالیش اینه در افتخاراتت باید توپ طلای اروپا و خیلی چیزهای دیگه را بدست بیاری!
فکر هم نکنم تا حالا کسی تونسته باشه اصلا به تیم ملی دعوت بشه تا بفهمه جریان تیم ملی چطور هست. (البته دیوید روی درجه اسون تونسته بود)
چمن که به نظر من عالیه. نمیدونم خوشتون بیاد یا نه.نقل قول:
چرخش بازیکنان بهتر شده ( روون تر )
شوت زدن هم که به نظرم عالیه. ( به واقعیت نزدیکه )
نقل قول:
از این به بعد هم دیگه اصلا نمیخوام از بازی توضیح بدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا ناراحت میشی اون دوستمون که قصدی نداشت شما هر توضیحو عکسی از بازی خواستی بگو خودم و بچه های دیگه که بازی رو دارن در خدمتیم:10:
نقل قول:
فکر هم نکنم تا حالا کسی تونسته باشه اصلا به تیم ملی دعوت بشه تا بفهمه جریان تیم ملی چطور هست. (البته دیوید روی درجه اسون تونسته بود)
علی جان جریان خاصی نداره اگه تیم ملی دعوت شی یهو دیدی وسط بازی های لیگ یه بازی دوستانس که باید انجام بدی ردشم نمیشه کرد بعدش دوباره میای تو لیگ من همون دفعه اول که رو آسون گذاشتم با ایران نایب قهرمان جهان شدم البته تو بازی فینال منو نیاورد وگرنه قهرمان بودیم
با تشکر از دوستان!!!!
من اصلا از جواب ندادن ناراحت نیستم!!!!نقل قول:
حالا چرا ناراحت میشی اون دوستمون که قصدی نداشت شما هر توضیحو عکسی از بازی خواستی بگو خودم و بچه های دیگه که باز رو دارن در خدمتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حرف ایشون از یک لحاظ من را خیلی ناراحت و عصبانی کرد که بدن هیچ اطلاعی گفتند!!!2500 تومان بیشتر نیست که برو بخر!!!!
مثل اینکه من بازی سر کوچمون دارن میفروشن من هم نمیخوام بخرم!!یا اینکه میترسم بخرم از بازی خوشم نیاد ایشون اینطور گفته بودند!!!در حالی که اینطور نبود!!!
به هر حال ممنون از شما و تا اینجا هم ممنون که جواب دادین باید خود منتظر بازی باشم بیاد ببینم چی هست!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه شما کدوم شهرستان هستید که هنوز نرسیده ؟
جواب بدید دیگه :41:نقل قول:
من میانه هستم!!!!نقل قول:
--------------
پچی نیومده که همه لباسها را درست کنه؟؟؟؟؟
سلام.
من امروز بازی اورجینال رو خریدم10000 تومن:18:.بعدش نصبش کردم و رفتم داخل بازی.بعدش بر خلاف گفته های دوستان از من تمام ترنسفرها انجام شده از جمله روبینهو برباتوو شوچنکو و........><
الن هم دارم مد جدید رو میرم که توی بازی اول 8.5 امتیاز گرفتم.بعدش تیم های آزاکس مارسی و یوونتوس به من پیشنهاد دادن.منم رفتم یوونتوس الان هم تو تمرینات دارم شرکت می کنم><
<dvd من بدون کرک بود>orginale orjinal
به خدا بهتر از این نمیشه><<<
p
e
s
2
0
0
9
در مورد چمن باید بگم بسیار واقعی طراحی شدهنقل قول:
مثل خود چمن
حتی بهتر از نسخه دمو (البته من از چمن دمو خوشم نیامد ولی در نسخه اصلی فوق العاده است
در مورد حرکت غیر عادی بازی کن ها هم باید بگم در نسخه اصلی حرکت ها بسیار طبیعی هستند
و باید به کونامی به خاطر این شاهکارشون تبریک بگم
در مورد عکس در هوای بارونی هم بفرما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها فعلا اینو داشته باشید تا بقیشم بزارم
اینم صحنه ضربه آزاد زدن رونالدو
ببخشید شما از کدوم شرکت خریدید؟نقل قول:
یه چیز باحال دیدم گفتم برای شما هم نشون بدم
تو عکسه عکس اینزاگی را میبینید که شیرجه زده و میخواهد ضربه سر بزنه
من بازی را تو مستر لیگ یک بر هیچ بردم
و تنها گلم را انزاگی با ضربه سر زد