عزیزجان ADSL مخابرات اصفهان خودش تاپیک جداگانه داره! لطفا بیشتر دقت کنید! اینجا بحث مشاوره و راهنمایی هستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227018&page=245&highlight
Printable View
عزیزجان ADSL مخابرات اصفهان خودش تاپیک جداگانه داره! لطفا بیشتر دقت کنید! اینجا بحث مشاوره و راهنمایی هستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227018&page=245&highlight
میشه بگید تاپیکش کجاست ؟ :46:
تا یادمه با بچه های اینترنت مخابرات همین جا مشورت می کردیم
با سلام به اساتید محترم من تصمیم گرفتم که از اینترنت پر سرعت استفاده کنم پیش شماره تلفنم هم هست 775می خواستم سوال کنم از چه شرکتی بگیرم و هزینه 3 ماهه با محدودیت دانلود و سرعت 128 چقدر در میاد و هزینه نصب آن در زمان تحویل چقدر میشه وپیشنهاد شما برای معرفی مارک مودم چی که هم از نظر کارائی و هم از نظر قیمت مناسب باشه با تشکر فراوان .
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393768&highlight=%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA+%D8%A7%D8%B5%D9%81%D9%87%D8%A7%D9%86
با سلام
من دیروز دلمو به دریا زدم و با شاتل قرارداد 512 سه ماهه بستم البته با مسئولش حسابی اتمام حجت کردم که اگه افت سرعت و ....... داشت قراداد فسخ کنم .
اونم گفت خییییییالتتتتتتت راحت
اما بازم چون هنوز پولی نریختم دو دلم .
میشه دوستانی که از شاتل این سرعت گرفتن یا از اون اشتراک دارند راهنمای کنن که خوبه یا ..!!!!!!
مرسی
نقل قول:
شاتل خوبه اما روزش شبش مطمئن باش یه کوشتکوب ورمیداری میزنی تو lcd بدترین isp از نظر شبانه همین شاتله
اینا یه کنار محدودیت دانلود از rapidshre رو هم اضافه کن
نقل قول:
من پارس آنلاین رو ترجیح میدم چون هم هزینه فعالسازیش 5 تومنه هم سرویس 1 سالش 45 تومنه یعنی روی هم 50 تومن در میاد واسه یکسال که همچین قیمتی بی نظیره
سرعت 128 توی روز به 130 و سرویس 256 به 190 میرسه (این واسه اغلب همین طوره بعضی ها هم این سرعتو ندارند)
سرعته شبا افت میکنه اما 600 مگ میتونی دانلود کنی سرعت بین 25 تا 30 هست شبانه رایگان
همه مودما خوبند به نظر من اما بهترینش asus هست که هیچ شرکتی نمیتونه بگه ساپورت نمیکنم (البته اینا کشکه)
مودم وایرلس میخواید یا معمولی ؟
اعتبار فعلی من در سایت مخابرات 301,183.55 UNITS است
یعنی چند مگ اعتبار دارم؟
کلا باید چجوری حساب کنیم
تقسیمش کن بر 2550 ضربش کن در 1024 (2550 هزینه هر گیگ)نقل قول:
تو خود پنل هم اون پایین نوشته فکر کنم.
چون محدودیت مالی دارم باید از مودم معمولی استفاده کنم از راهنمایت ممنونم چطور می تونم اطلاعات کافی از این شرکت پارس آنلاین بگیرم؟نقل قول:
نقل قول:خوب زیر 30 تومن میتونی مودم های dlink و .... بگیرید فقط و فقط از خود isp نگیرید چون خیلی گرونتر میدندکد:www.parsonline.com
قبلا هم گفتم همشون همه isp ها رو ساپورت میکنند اما چیزی که هیچ کس بهونه هم نمیتونه بیاره
asus AM 604 هست 45 تومن
و مدل های ارزونتر D-LINK DSL-2520U حدود 35
TP-LINK TD-8811 32-33 toman
قیمت ها حدودی مغازه تا مغازه فرق داره و ممکن ه گرونو ارزون شده باشه ولی همین حدوده
اینم توجه کنید که پارس آنلاین عالی نیست منتها توی تاپیکش که برید شکایتاش کمتر از دیگرانه اگه فقط شبانه مورد استفاده شما هست میتونید به پیشگامان هم فکر کنید البته با هزینه بیشتر
سلام
بچه ها اینترنت مخابرات برای شما هم قطعه؟
من صبح (سه شنبه) زنگ زدم گفتند قطعه تا عصر درست میشه ولی هنوز درست نشده
میخواستم بدونم فقط من اینجوریم یا بقیه هم مشکل دارند؟
جدا بدون اینترنت نمیشه زندگی کرد الان با دیال آپ اومدم
TP-LINK TD-8811 رو گرون نخرید قیمت فروشش واسه مصرف کننده تو تهران شده 20 تومن تا برسه اونجا نهایت بشه 27 تومن.
پیشگامان باز داره واسه دانلود شبانه بازی در میاره تا هفته پیش با 128 با 70 دانلود میکردم اما شبا به سرعت واقعی خودش رسیده یعنی 15
بچه هایی که 256 دارن سرعتشون توی روز و شب چنده؟
دیشب کلا افتضاح بود!
من تا 2 بیدار بودم اصلا وصل نشد!! بی خیال شدم!
امیدوارم دیگه اینجوری نشه!
پیشگامان دیشب از 1 تا 1:50 قطع بود بعد از 1:50 سرعت عادی بود (بازم میگفت نمیتونه با dns رابطه برقرار کنه )
خدا بگم چی کارشون کنه تا دو سه ماه پیش هیچ شرکتی منطقه ما رو ساپورت نمیکرد حالا همین جوری اتفاقی رفتم توی سایت پیشگامان و نداگستر هر دو تاشون پشتیبانی میکنند ولی من الآن دیگه نمی خوام اگه شد سال دیگه میگیرم
مگه ماله مخابرات نا محدود نيستش
این DNS که دیگه خیلی رو اعصابه!نقل قول:
من که دیگه فقط با v pn وصل میشم!
ساعت 2:10 شبه واقعا باید ایول گفت به این پیشگامان با این سرعتش آخه ماشالله نه خیلی خوب بود خوبترم شده
سرعت بین 8 کیلوبایت تا 15 دانلود منیجر idm و orbit
0 کیلوباتو 224 بایتو 100 بایتم زیاد مشاهده میکنم
سرور وطن دانلود و رپیدشیر
sms هم زدم متاسفانه ارسال نمیشه
هر کی هم میخواد بیاد بگه من هر روز اینا رو تکرار میکنم اما 2 تا نکته هست:
1- تا وقتی وضع همین باشه یه پست در میون که هیچی هر پست همینو میگم(1 هفته 10 روز خوب بود چیزی نگفتم اگه وضعش ادامه پیدا میکرد فردا پس فردا یه پست عالی شده میزدم هرچند dns جواب نمیده زیاد دیدم توی هفته)
2-واسم مهم نیست
نظر دوستان محترمه هر چی میگند به جز یه یوزر پشتیبانی پیشگامان با یوزر ..... هر چی بگه میخندم تحقیق کنید خودتون میفهمید
ساعت 4:23 اینجا پیشگامان است صدای خودم
سرعت 9 کیلوبایت البته حداکثر و اکثر مواقع 0 و بایتی میشه
فکر کنم همین جوری پیش بریم تا صبح چیزی که به هارد ما اضافه نمیشه یه 2 تا فایلم ازمون میگیره
این قبری که ما بالاش وایسادیم توش مرده نیست بریم بگیریم بخوابیم که این تا صبح زور بزنه 50 مگ هم دانلود نمیکنه ارزش پوله برقشم نداره
شب همگی بخیر-صبح بیدار شم یه کم به اراجیف پشتیبانی بخندم احتمالا با گوشیم میزنم صدا رو ضبط میکنم میزارم تا همگی بخندیم
پیشگامان روزشم آشغال شده چه برسه به شبه تارش:5:
روزشم مدام خرابی و نوسان سرعت داره/حیف پول/
ببینم این نداگستر کوفتی باز قطع شده یا من ترافکم خالی شده سایتشم که باز نمیشه 2 روزه ببینم چقدر ترافیک دارم
یه سوال شما ها دور بدم همین نداگستر رو تمدید میکنید؟:41:
پیشگامان که دیشب عالی بود.توی روز هم مشکلی از نظر سرعت نداره.فقط بعضی پیجها رو بد باز میکنه.
مشکل از DNS هست فکر کنم.
سلام یه خبر بد برای پیشگامانی ها
امروز رفته بودم خیابون طیب
قراره بزودی سرعت به روال عادی خودش برگرده و گفتن در اولین فرصت که مشکلاشون برطرف بشه سرعت رو بر میگردونن
یه چیز دیگه ظاهرا پنل کاربری قراره یه تغیراتی بکنه
تایید میشه دیشب خوب بودنقل قول:
2 شب قبلش افتضاح بود
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
نقل قول:
دیگه مهم نیست ما که تمدید نمیکنیم هر کاری میخواد بکنه دیگه آخرای سرویسمونه
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
نقل قول:
تایید میشه نوسان واسه من نداره اما مدام 15 دقیقه 15 دقیقه قطعی داره + پینگ بالا
واقعا حیف پول چون نسبت به isp های دیگه خیلیی پول دادیم با این پول یه یکساله بهمون میدادند
سلام بر اساتید محترم میشه لطفا بگید چطور می تونم تنظیمات مودم مکس نت انجام بدم با تشکر .ً
نقل قول:
تاپیک مخصوص به خود رو داره در همین بخش اینترنت پرسرعت برید توی تاپیک راهنمایی واسه.....
میتونید هم از isp خود کمک بگیرید
تنظیمات خاصی نداره خیلی آسونه vpi و vci رو از isp بگیرید یوزر و پسورد هم در قسمت خود ---اگه هم مودمتون وایرلسه حتما و حتما پسورد یا تعریف mac adress فراموش نشه
پیشگامان شبهاش 100 رحمت به dial up:31:
.
شماره که تو قسمت پشتیبانی گذاشتند ماله خونه یه آدمه زنگ زدم میگند این جا منزله
از صبح تا حالا هم که قطعه یا باید بزاری روی dns های جهانی یا vvv ppp nnn
خوب بذارید منم اخبار درباره پیشگامان رو بدم
مال من که هر دوشب سرعتش خیلی خوب میشه یه 1.5 گیگی دانلود میکنم ولی دوشب یه شبش که باید رفت خوابید یه شب دیگشم بیشتر 400 مگ نمیشه دانلود کرد روزانه هم دیگه سرعت قبل رو ندارم 70 تا 90
خلاصه سرویسم رو به اتمامه و دلم میخواد برم دنبال یه شرکت دیگه اما چیزی که هست اینه که هیج جا خوب یا بد باقی نمیمونه و متغیره احتمالا برا یه ماه دیگه هم تمدید کنم و بعدش برم یه نامحدود طولانی مدت بگیرم با سرعت کم چون دیگه درگیر درسم و وقتی برا دانلود ندارم
من واقعا برام سواله از صبح تا حالا فقط برا من قطعه یا واسه همه ؟
اگه واسه همه قطعه پس چرا کسی چیزی نمیگه ؟فقط با v p n وصل میشه زنگ زدم عصر تا حالا هیچ کس جواب نمیده الان یکی برداشت گفت امروز مشکل داشته و خودمونم قطع بودیم
من رو بگو رفتم سرویس 256 با حجم 23 گیگ گرفتم اما بعد از 4 روز هنوز شارژ نشده و با اینکه سرویس قبلیم تموم شده هر روز 2 گیگ بهم میدن میگن فعلا با همین سر کن تا ببینیم فردا چی میشه!
فردا حضوری میرم ببینم حرف حسابشون چیه
راستی پایه هستین یه ساعت قرار بذاریم با هم بریم اونجا یکم حالشون رو بگیریم؟
نقل قول:
اره من پایم امروز فقط با v p n وصل شدم اعصابم ریخته به هم من 3 تارو جمع میکنم میارم--یعنی چه این چه وضعیه ؟اما کاری نداریما دیشب خیلییی سرعت خوب بود اما امروز بی سابقه ترین روز بود کامل قطع
سلام دوستان
راستش من می خوام یه سرویس 2mb حجمی برا دانلود شبانه بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید برای
مرکز شهید قندی کدوم شرکت بهتره الان
سلام دوستان
راستش من می خوام یه سرویس 2mb حجمی برا دانلود شبانه بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید برای
مرکز شهید قندی کدوم شرکت بهتره الان
نقل قول:
پارس آنلاین---پیشگامان
سلام من از ندا گستر دارم سرعتش چند روزیه افتضاه شده
ولی در کل بهترینه
شاهین شهر میشینم
هرچی سایت share فایل هست هیلتر شده/megaupload/hotfile/fileserve/و.......
یه دفه این rapidshare را هم ببندن خیاله همه راحت بشه:31:
به زودی ... :5:نقل قول: