تو قوانینی که من خوندم نمیتونه...نقل قول:
یعنی اگه کسی ترم پنجم باشه دیگه نمیتونه کنکور هنر بده؟ و بدون انصراف، در کنکور هنر (رشته موسیقی) هم شرکت کُنه؟
حالا تماس بگیر با نظام وظیفه ببین چی میکن.
Printable View
تو قوانینی که من خوندم نمیتونه...نقل قول:
یعنی اگه کسی ترم پنجم باشه دیگه نمیتونه کنکور هنر بده؟ و بدون انصراف، در کنکور هنر (رشته موسیقی) هم شرکت کُنه؟
حالا تماس بگیر با نظام وظیفه ببین چی میکن.
قوانین رو کجا میتونم پیدا کنم بخونم؟ لینکی چیزی داری؟نقل قول:
این تاپیک بخون...نقل قول:
قوانین رو کجا میتونم پیدا کنم بخونم؟ لینکی چیزی داری؟
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=439091
تغییر رشته یا آزمون مجدد در هر مقطع تحصیلی حداکثر یک نوبت مجاز خواهد بود.
مدت تحصیل مشمولانی که در سال احضار و حداکثر تا مهر سال اعزام در دانشگاه شروع به تحصیل کردهاند جزو سنوات تحصیلی محسوب نخواهد شد.
همچنین بر اساس مصوبات این جلسه دانشجویان مجاز به تحصیل در مقاطع پایینتر از مقطعی که دارای معافیت تحصیلی هستند نخواهد بود.
در صورت قبولی در آزمون مجدد فاصله بین انصراف از دانشگاه اولیه و اشتغال در دانشگاه ثانویه بیش از 4 ماه نباید باشد و در صورت قبولی در مقطع بالاتر معافیت تحصیلی به دانشگاه جدید ارسال و واحد آموزشی جدید ضمن اعاده معافیت تحصیلی به وظیفه عمومی درخواست معافیت برای مقطع جدید نماید که در این صورت مدت تحصیل سپری شده در سنوات مقطع جدید لحاظ خواهد شد.
بر اساس مصوبه، در صورت انتقال معافیت تحصیلی به موسسه آموزشی جدید مراتب باید توسط دانشگاه اولیه به اطلاع وظیفه عمومی صادر کننده معافیت تحصیلی برسد.
اینم کاملشه:
کد:http://gozine-2.com/modules.php?name=Pages&file=article&sid=1784
من چیز زیادی دست گیرم نشد؛ پس یعنی نمیشه یه رشته هنر رو مثلاً موسیقی خوند و هم یه رشته دیگه؟ من الآن ترم پنجم الهیات هستم یعنی نمیشه برای کنکور 90 برای رشته موسیقی هم آزمون بدم؟؟ اگر هم مثلاً آزمون بدم بعد که قبول شدم نمیتونم هم تو این رشته ای که هستم درسم رو ادامه بدم هم این موسیقی جدید رو که قبول شدم؟نقل قول:
شدنش که میشه .نقل قول:
پس یعنی نمیشه یه رشته هنر رو مثلاً موسیقی خوند و هم یه رشته دیگه؟
نقل قول:
من الآن ترم پنجم الهیات هستم یعنی نمیشه برای کنکور 90 برای رشته موسیقی هم آزمون بدم؟؟ اگر هم مثلاً آزمون بدم بعد که قبول شدم نمیتونم هم تو این رشته ای که هستم درسم رو ادامه بدم هم این موسیقی جدید رو که قبول شدم؟
چون ترم 5 هستید نظام وظیفه مشکل دارید
تحصیل همزمان تو 2 رشته هم که ممنوعه .نقل قول:
شرکت دانشجویان در آزمون مجدد در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای پیوسته و دکترای تخصصی حداکثر 4 نیم سال باشد.
در کل فکر نمیکنم بتونید ولی اگه خیلی علاقه دارید میتونید پیشو بگیرید و از منابع رسمی مثل خود نظام وظیفه و دانشگاهتون جویا شید.
موفق باشید...
دوستان منابع درس بازاریابی واسه آزمون کارشناسی ارشد - رشته مدیریت چی هست؟
این دانشگاه پیام نور چرا از آزاد و غیر انتفاعی دانشجو نمیگیره؟
آیا عکسش هم هست؟
راستی از پیام نور که دانشجو میتونه بره به شبانه یا روزانه؟
تو این مملکت سرگیجه گرفتم من :19:
میگیره کی گفته نمیگیره:دی؟ فقط باید مبادا و مقصد موافقت کنن گمونم...نقل قول:
این دانشگاه پیام نور چرا از آزاد و غیر انتفاعی دانشجو نمیگیره؟
آیا عکسش هم هست؟
راستی از پیام نور که دانشجو میتونه بره به شبانه یا روزانه؟
تو این مملکت سرگیجه گرفتم من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسش نیست به هیچ کجا:دی
به شبانه و روزانه با کنکور مجدد میتونه بره همچنین ازاد و غیر انتفاعی:دی
نقل قول:نه بابا تو سایت دانشگاه ما و هم تو خود بخش آموزش زده هرکس که قبلا دانشجوی آزاد یا غیر انتفاعی بوده نمیتونه اینجا تحصیل کنه..حالا هرجوری اومده باشه !
حالا من امیدوارم دانشگاه های روزانه از این بازی ها در نیارن ! :41:
بیخود گفته:دینقل قول:
نه بابا تو سایت دانشگاه ما و هم تو خود بخش آموزش زده هرکس که قبلا دانشجوی آزاد یا غیر انتفاعی بوده نمیتونه اینجا تحصیل کنه..حالا هرجوری اومده باشه !
سلام بردوستان عزیز
دوستان کسی سایتی رو سراغ نداره که کتاب مدنی 8 سید حسن امامی رو واسه فروش داشته باشه خداوکیلی میان منبع میدن بعد کتاب رو واسه فروش پخش نمیکنن من شهر خودمون گیرم نیومد(کازرون) شیراز هم رفتم گفت تموم کردی منمیدونم الان چیکار کنم؟
پیامنور چقدر حذف و اضافه رو تمدید میکنه !! :20:
تا جمعه حذف و اضافه هست !
بابا این همه امکانات ندید به ما !!! تجربه ثابت کرده هرچی امکانات و پیشرفت رابطه ی عکس دارن باهام !:31:
پیامنور هم پیامنورای قدیم !! :13::31:
این استادا هم کشتن خودشون واسه یه 6 نمره دادن ،، همه گفتن میان ترم میگیریم !:29:
امتحان که خوبه استاد فیزیک ما هر هفته میپرسه:دینقل قول:
این استادا هم کشتن خودشون واسه یه 6 نمره دادن ،، همه گفتن میان ترم میگیریم !
من که خودمو راحت کردم و خودخوان گرفتم... نمره قبولیش رو میگیرم:31:
البته اینم که استاد داره یه جورایی خودخوانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو 6 جلسه چه جور میشه این کتابو درس داد نمیدونم:دینقل قول:
من که خودمو راحت کردم و خودخوان گرفتم... نمره قبولیش رو میگیرم
این 2 هفته ما داغونیم 2 تا استاد میخوان نیم ترم بگیرن هیچکی هم هیچی بلد نیست:دی
سلام ببخشید من میخام بپرسم تکمیل ظرفیت پیام نور آیا امسال وجود دارد یا نه آخه مجاز به انتخاب رشته شدم ولی به دلیل انتخاب رشته بد نتونستم قبول بشم میخام ببینم تکمیل ظرفیت پیام نور امسال وجود داره و من میتونم به دانشگاه برم امسال البته تکمیل ظرفیت دوره روزانه و شبانه اعلام شده است بنا به دلایلی نمیتونم در اونا شرکت کنم حالا از اساتید میخام ببینم کسی هست درباره تکمیل ظرفیت یام نور چیزی بدونه که آیا امسال هست یا نه ؟زمانش کی هست؟ چجوریه؟
اگر چیزی به اسم تکمیل ظرفیت وجود می داشت تا به حال باید اعلام میشد.. شما اشتباه کردی که نرفتی دانشگاه های غیر انتفاعی ثبت نام کنی..طبق اعلام خودشون هرکسی که قبول نشده بوده هم میتونسته برای غیرانتفاعی هم ثبت نام بکنه.
اینجوری میشد برای کنکور سال بعد هم حضور داشته باشی..البته اگر هدفت این بوده باشه..
ولی بعید میدونم چیزی به اسم تکمیل ظرفیت مونده باشه..
تکمیلظرفیت تموم شد تا جمعه بود و منم فک نمیکنم واسه پیامنور هم تکمیل ظرفیت باشه ! :20:
ما هم هفته ی دیگه میان ترم داریممممممممممممممممممممم مممممم :19:
بچه ها نمونه سوال درس مبانی و اصول مدیریت و سازمان رو از کجا گیر بیارم ؟؟؟
اینجا نمونه سوال زیاده:
pnunews.com
اینجا رو گشتم نبود !
یه سری به سایت پیرانه پند بزن. آرشیوش خیلی کامل هست. توی گوگل اسم سایت رو جستجو بکنی میاره.
دانلود رایگان نمون سئوالات پیام نور
گروه کامپیوتر
ab-rafiee.com
سلام میتونید بگید امسال تکمیل ظرفیت پیام نور چی شد آیا هنوز دارد یا نه؟
من قبول نشدم آیا امکان داره امسال سر کلاس برم؟
تاریخ حذف و اضافه کی هست؟ رد شده یا هنوز مونده؟
تموم شد تا جمعه قبل بود....نقل قول:
تاریخ حذف و اضافه کی هست؟ رد شده یا هنوز مونده؟
سلام دوستانم من فوق دیپلم سخت افزار علمی کاربردی هستم کسی میدونه اگه پیام نور بیام چقدر از درسها قبول میکنن اگه جواب بدین ممنون میشم
سلام/دانشجوی دانشگاه آزاد تهران هستم و میخوام ترک تحصیل کنم و به پیام نور برم، چون اصلا حوصله کلاس رفتن رو ندارم، به نظرتون الان که یه ماه گذشته میتونم انتقالی بگیرم یا از طریق فراگیر وارد پیام نور بشم(چون اصلا دوس ندارم کلاس برم میخوام خودم تو خونه بخونم)...رشتم هم حسابداری هست...ممنون از راهنماییتون...
سلامنقل قول:
سلام/دانشجوی دانشگاه آزاد تهران هستم و میخوام ترک تحصیل کنم و به پیام نور برم، چون اصلا حوصله کلاس رفتن رو ندارم، به نظرتون الان که یه ماه گذشته میتونم انتقالی بگیرم یا از طریق فراگیر وارد پیام نور بشم(چون اصلا دوس ندارم کلاس برم میخوام خودم تو خونه بخونم)...رشتم هم حسابداری هست...ممنون از راهنماییتون...
اگر مشکلی مداشته باشه انتقالتون چه از نظر قوانین دانشگاه و اگر پسر هستید نظام وظیفه... از ترم دوم میتونید شروع به تحصیل کنید ترم اول که تمومه داستانش...
ممنون از پاسختون...بالاخره میتونم برم یا نه ؟ قوانیین رو هم نمیدونم،،،متولد 69 نیمه دوم هستم و همین خرداد 89 پیش دانشگاهی رو تموم کردم...(یه سوال: پیام نور واسه درسایی مثل زبان و ادبیات و کلا خوندنی ها که کلاس نمیزاره! درسته)؟نقل قول:
واسه این ترم که قطعا نمیتونید برید! میفته واسه ترم بعد که از الان بیفتید دنبالش:دینقل قول:
ممنون از پاسختون...بالاخره میتونم برم یا نه ؟ قوانیین رو هم نمیدونم،،،متولد 69 نیمه دوم هستم و همین خرداد 89 پیش دانشگاهی رو تموم کردم...
ولی از من میشنوید اگه از نظر مالی مشکلی نیست همین ازادو برید بهتره!! اینجا همه میخوان از شر پ.ن خلاص شن!!
از نظر قوانین نظام وظیفه که نمیدونم:دی تو تاپیک نظام وظیفه مطرح کنید.
قوانین نقل و انتقال هم تو اینترنت هست گوگل کنید...
چرا میذاره:دینقل قول:
(یه سوال: پیام نور واسه درسایی مثل زبان و ادبیات و کلا خوندنی ها که کلاس نمیزاره! درسته)؟
مثلا دانشگاه ما زبان 4 روز و اندیشه 2 روز (هر روز 4 ساعت) کلاس گذاشته. ولی میتونید اینا رو خود خوان بگیرید که نیازی به رفتن به کلاس هم نداره...
البته واسه خیلی از درسای تخصصی هم کلاس نداره متاسفانه!!
مثلا دانشگاه ما زبان 4 روز و اندیشه 2 روز (هر روز 4 ساعت) کلاس گذاشته.
اجباری که نیست کلاسها؟؟؟؟
واسه این ترم که قطعا نمیتونید برید! میفته واسه ترم بعد که از الان بیفتید دنبالش
منظورتون انتقاله یا برم فراگیر؟؟؟
دوستانی که رشته حقوق هستند کسی این ترم متون فقه 4 گرفته بابا این که همش عربیه کسی راهنایی واسش سراغ نداره....
یه سوال مهم: من میتونم از دانشگاه آزاد انتقالی بگیرم به پیام نور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ترم اول هستم و الان 1 ماه و نیم هست که دارم میرم ولی بخاطر بیماری نمیتونم حضوری برم واسه همین میخوام برم پیام نور
حالا اصلا میشه انتقالی گرفت یا نه؟
یه راه دیگه هم هست نمیدونم عملیه یا نه: میتونم از دانشگاه آزاد انصراف بدم ، بعد از طریق فراگیر برم پیام نور؟؟؟؟؟
یکی به دادم برسه:11:نقل قول:
یه سوال مهم: من میتونم از دانشگاه آزاد انتقالی بگیرم به پیام نور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ترم اول هستم و الان 1 ماه و نیم هست که دارم میرم ولی بخاطر بیماری نمیتونم حضوری برم واسه همین میخوام برم پیام نور
حالا اصلا میشه انتقالی گرفت یا نه؟
یه راه دیگه هم هست نمیدونم عملیه یا نه: میتونم از دانشگاه آزاد انصراف بدم ، بعد از طریق فراگیر برم پیام نور؟؟؟؟؟
من پیام نور دماوند رفتم.. از طریق سراسری. .. نوشته بود کسانی که دانشجوی آزاد بودن.. نمیتونن انصراف بدن و بیان به پیام نور..
حالا بیشتر از این نمیدونم.. شاید واحدهای دیگه مشکلی نداشته باشن..
از طریق فراگیر چی؟ اونم نمیشه؟
نه نیست:دینقل قول:
اجباری که نیست کلاسها؟؟؟؟
انتقاله.نقل قول:
منظورتون انتقاله یا برم فراگیر؟؟؟
فراگیرو نمیدونم چه جوریه:دی
این دوتا سایتو ببین حتما هست توشون
pnunews.com
pnuna.ir