یکی از دوستا من امسال شبکه داد نصف کتابا اینجا نوشتی رو هم نخوند...نقل قول:
در رابطه با سطحش هم باید بگم که آزمونا مدرسان شریف رتبه هاش همیشه یک رقمی بود تو آزمون اول نه شد بقیه آزمون ها هم یا ثابت میموند یا بهتر میشد...
Printable View
یکی از دوستا من امسال شبکه داد نصف کتابا اینجا نوشتی رو هم نخوند...نقل قول:
در رابطه با سطحش هم باید بگم که آزمونا مدرسان شریف رتبه هاش همیشه یک رقمی بود تو آزمون اول نه شد بقیه آزمون ها هم یا ثابت میموند یا بهتر میشد...
اخه ازمون امسال شبکه بعضی درس ها نظیر محاسبات عددی و ... نیستند . از سال بعد سخت میشه و زیر گروه مهندسی کامپیوتر میشه .نقل قول:
دوستتون قبول میشه ازمون سراسری نظرش چی هست ؟
اینطور که پیش میره فکر کنم دو سال بعد ازمون ارشد رو هم بردارن . البته ازاد فقط پول براش مهمه .
تا یادمه قرار بود کنکور رو ور دارن،دیگه باید همه فهمیده باشن کهذبرداشتن کنکور زیرساخت میخاد که ما نداریم پس نشدنیه...نقل قول:
اونم بعد کنکور گفت رتبه ها اومد حرف میزنه...
و راجع به رفتن به مجموعه کامپیوتر: امسال رفت این رفیق من هم کل کتابا کامپیوتر رو خرید ،فردا صبح ش تو سایت سنجش اصلاحیه برای دفترچه اومد آیتی برگشت سرجاش.اونم دویست تومن کتاب رفت تو یخه اش
قبلا هم گفتم واسه کنکور آیتی یه فروم جدا هست تو گوگل اونو پیدا کنی راهنمایی هاش قابل استناد تره...
از حیث افزایش تعداد دروس و حجم کتابا، بله شرایط دشوارتر میشه. اما از یک زاویه دیگه اگر نگاه کنیم به نفع هم خواهد بود. اینکه دیگه شبکه و امنیت زیر مجموعه IT نیستن، در نتیجه شناور هم نیستن و تعداد شرکت کنندگان توش به مراتب کمتر میشه و در نتیجه با درصدهای پایینتری در مقایسه به کنکور IT میشه به قبولی رسید. میتونید کارنامه های قبولی های IT و مهندسی کامپیوتر رو مقایسه کنید.نقل قول:
دوست شما ایشالا که نتیجه مطلوبی بگیره. بنده بطور کلی عرض کردم، ممکنه یکی خیلی سطح علمیش خوب باشه و با 1 ماه وقت گذاشتن هم بتونه مثلا شریف قبول شه! در ضمن شرایط کنکور سال 93 و 94 خیلی فرق میکنه با توجه به مطالبی که عرض کردم.نقل قول:
سال پیش چون چند ماه مونده به کنکور این تغییرات اعلام شد و یکسری اعتراضاتی صورت گرفت، لغوش کردن. در صورتی که امسال بطور صد در صد اجرا خواهد شد. میتونید به سایت دانشگاه امیر کبیر سر بزنید و سرفصل بازنگری شده مهندسی کامپیوتر رو در مقاطع ارشد و دکترا دانلود کنید. سال هاست که اساتید دانشگاه های امیر کبیر و شریف و صنعتی اصفهان که جزو بهترین های کامپیوتر و IT هستن خواستار این تغییرات هستن که البته به جا هم هست. همه جای دنیا کورس های امنیت و مهندسی شبکه زیر مجموعه دانشکده یا گروه های Computer Science یا مهندسی کامپیوتر هست و نه IT.نقل قول:
احتمالا فروم مانشت رو میفرمایید که بله فروم خوبی هست.نقل قول:
سلام
یک سوال دارم . اگر در ارشد یک رشته نامرتبط با لیسانس رو انتخاب کنیم . باید علاوه بر دروس ان رشته پیش نیاز هم بگذرانیم ؟
بله..........نقل قول:
فکر نمیکنم دراومدن تو شبکه راحت باشه، خیلی خیلی سخت تره!نقل قول:
شما گفتید که دیگه شناور نمیزنن و ...
90% افرادی که آی تی رو شناور میزدن، از مهندسی کامپیوتر هستن. الان که دیگه صاف رفت تو کامپیوتر.
اون افرادی که مهندسی کامپیوتر خوندن، اگر حتی تا سال پیش درصدی ازشون آی تی رو شناور نمیزدن، الان راحت شبکه و امنیت میتونن برن.
در کل این اتفاق برای زیر گروه مهندسی کامپیوتر خیلی عالی و برای کسایی که فناوری اطلاعات خوندن فاجعه اس.
البته خوب درسته وجود چنین اتفاقی. دروس آی تی اینجوری که من دیدم، گلچینی از دروس کامپیوتر هست و یکی دو درس اضافه.
سلام
دوستان منظور از نوبت دوم چیست ؟ یعنی در نمیسال دوم هر سال ورودی دانشجو دارند ؟
نوبت دوم معمولا به شبانه میگن...نقل قول:
سلام
دوستان کسی آئین نامه آموزشی کارشناسی ارشد (معماری کامپیوتر) رو داره؟؟ تو سایت وزارت علوم چیزی پیدا نکردم.
سلام دوستان
من یه مقدار اطلاعات و مشاوره نیاز دارم برای کنکور ارشد.متاسفانه تو شهر خودمون مرکزی رو نمیشناسم که اطلاعات و مشاوره درست و حسابی به آدم بدن.واسه همین گفتم از شما دوستان که خیلیاتون تجربه کنکور رو داشتید کمک بگیرم بهتره
من کارشناسی الکترونیک آزاد میخونم.الان ترم آخر هستم و فقط دوتا آزمایشگاه و یک درس معارف در این ترم دارم.دو تا نیمروز وقتم رو میگیره.در مورد دوران تحصیلم بگم که بیشتر اوقات جزوه خون بودم و اصلا سمت کتاب های مرجع نمیرفتم.تنها درسایی که کتاب مرجع رو اونم نه کامل در حد 50-60 درصدش رو خوندم الکترونیک 1 و 2 دکتر میرعشقی بود.همین باعث شده که خیلی از مباحثی رو که اساتید فرصت نکردن بگن یا اینکه وارد جزئیاتش نشدن رو بنده اصلا نخونده باشم در دوران دانشگاه.واسه همین خودم رو در حال حاضر خیلی نا آماده برای کنکور میبینم و همین اول کار کمی نا امید هم هستم.البته در پاس کردن واحد ها وضعیت خیلی خوبی داشتم و اکثر درسای تخصصی رو با نمره های بالا پاس میکردم.ولی خوب میدونم که جزوه دانشگاه با کنکور خیلی فرق میکنه.ولی راستش خیلی برام مهمه برای ارشد یه دانشگاه دولتی تاپ قبول بشم.
حالا سوالی که از دوستان دارم اینه بهترین منابعی که مناسب یه دانشجوی در وضعیت من هست برای کنکور چه هست؟
آیا مراجعی که توسط سازمان سنجش معرفی میشه مثل کنکور کارشناسی کاملا برای کنکور لازم هست یا اینکه سرفصل های خاصی از دروس مورد نظر طراحان سوال هست؟
سوال بعدیم اینه که بهترین زمان برای استارت مطالعه برای من چه زمانی هست؟
و باتوجه به اینکه الان روزانه وقت آزاد دارم بنظرتون خوبه بعضی از دروس مثلا زبان یا ریاضی یا مدار الکتریکی از همین الان مطالعه بشه یا اینکه زمان مناسبی نیست؟(لازمه که بگم که پایه زبان نسبتا خوبی دارم و با اینکه سالها از خوندن زبان فاصله گرفتم ولی با خوندن دوباره این درس امید زیادی برای درصد آوردن در اون دارم)
آیا به جز آزمون های آزمایشی رفتن به کلاس های آموزی توصیه میشه؟(البته من خودم هیچ وقت کلاس فوق العاده رفتن رو دوست نداشتم یا حداقل تجربه های قبلی در دوران مدرسه تاثیر زیادی برام نداشته)
در آخر هم سوال من اینه آیا کسی با وضعیت من میتونه تا روز کنکور به درجه آمادگی بالایی برسه که در دانشگاه های تاپ قبول بشه؟ اگر بین شما دوستان یا اینکه آشنایانتون مواردی مانند من بوده که موفق شده واقعا ممنون میشم در میون بزارید چون وضعیت و افکارم باعث شده که اعتماد بنفسم روز به روز داره پایین تر میاد و همش حس میکنم هر چقدر که تلاش کنم پشتوانه نه چندان مناسب علمی من باعث بشه نتونم به آمادگی در حد سایرین برسم
پشاپیش از همه دوستان تشکر میکنم
سلامنقل قول:
بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی خبر نداره نتیجه کنکور ارشد کی اعلام میشه؟؟
معمولا اواسط اردیبهشت اعلام میشه ولی با توجه به اینکه ثبت نام کنکور کاردانی این موقع است احتمالا بعد از 20 اعلام بشهنقل قول:
پارسالو یادمه که عد از نمایشگاه کتاب نتایج اومدنقل قول:
تجربه من از کنکور ارشد میگه که همه ی درسهای که میخای کنکور بدی رو با هم دیگه بخون مثلا طول هفته برنامه ریزی کن کل درسهایی که در کنکور هستند را بخونی و کتابهایی رو که میخونی هم حتما منابعی باشند که معرفی شدند یا تو سایتهای معتبر هستند .نقل قول:
زبانت هم اگه خوبه به نظر من باز هم تست کار کن که تو حداقل زمان ممکن بتونی جواب بدی
دستتون درد نکنه ولی از سرور سایت نمیشه دانلود کرد (تا وسط میره بعد هم قطع میشه) :n03:نقل قول:
برای من که مشکل نداشت و راحت دانلود شدنقل قول:
مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: تيجه اوليه آزمون دوره کارشناسي ارشد ناپيوسته سال ۹۴ به صورت کارنامه تنظيم و در روز دوشنبه ۲۱ ارديبشهت ماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور قرار ميگيرد.
حسين توکلي مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموز کشور در گفت و گو با تسنيم اظهار داشت: آزمون کارشناسي ارشد سال 1394 با حضور هشتصد و 12 هزار و 812 نفر در 136 کد رشته امتحاني برگزار شد.
وي افزود: 655 هزار و 697 داوطلب در اين آزمون شرکت کردند که از اين تعداد 63 هزار و 46 داوطلب در آزمون دو کد رشته امتحاني شرکت کردند.
مشاور عالي رئيس سازمان سنجش آموزش کشور تصريح کرد: نتيجه اوليه آزمون دوره کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 94 به صورت کارنامه تنظيم و در روز دوشنبه 21 ارديبشهت ماه بر روي سايت سازمان سنجش آموزش کشور قرار ميگيرد.
توکلي يادآور شد: داوطلباني که در اين آزمون مجاز به انتخاب رشته ميشوند ضروري است از روز دوشنبه 27 ارديبهشت ماه لغايت روز پنجشنبه 31 ارديبهشت ماه با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور پس از دريافت دفترچه راهنماي انتخاب رشته تحصيلي نسبت به انتخاب 100 کد رشته محل تحصيلي از ميان کد رشته محلهاي مجاز اقدام و کد رشته محلهاي انتخابي را به ترتيب اولويت علاقه در فرم انتخاب رشته اينترنتي وارد کند.
ثبت نام ازمون ارشد ازاد و سراسری حدودا چه ماهی هست؟همچنین خود ازمون حدودا چه ماهی برگزار میشه؟
نقل قول:
ثبت نام آزمون ارشد سراسری معمولا آبان ماه است و آزمون هم اواخر بهمن ماه می باشد
نتایج کنکور کی میآد؟!
یکی میگفت که نیمه اول، یکی دیگه هم میگفت 21 همین ماه...
حالا کدومش درسته؟!
توسایتا کسی راجع بهش خبری ندید؟!
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
نقل قول:
نتایج 21 همین ماه اعلام می شود
متنی که من گذاشتم از روی سایت خبرگزاری فارس کپی شده
لینکشو الان هرچی گشتم پیدا نکردم
برا ارشد آزاد دیگه نمیشه ثبتنام کرد؟ چه اشتباهی کردم لیسانسمو تووی دانشگاه غیرانتفاعی گرفتم! دیگه حتی ناجا هم مدرک پیام نور و غیر انتفاعی واسه استخدام قبول نداره:n27:
کنکور ارشد دانشگاه آزاد دقیقاً کی هست؟
درودنقل قول:
7 8 9 خرداد برگزار می شود.
نتیجه اش هم نیمه دوم شهریور 94 اعلام می شود.
دوستان برای آمادگی کنکور ارشد مدیریت کدوم موسسه رو پیشنهاد می کنید و هم چنین با توجه به اینکه کارشناسیم مهندسی بوده و هیچ آشنایی با دروس مدیریت ندارم میخواستم ببینم منابع ارشد مدیریت چیاس؟
کدوم مدیریت رو میخوای شرکت کنی؟!نقل قول:
البته مدیریت فاز درساش طوریه که همه میتونن بفهمنش، نیازی به آشنایی خاصی نداره...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
سلام
کسی میدونه دفترچه انتخاب رشته کی میاید؟ممنونم
سلامنقل قول:
سه شنبه که اعلام نتایج میشه دفترچه هم میاد انگار و تا دو روز هم مهلت انتخاب داریم
البته دفترچه انتخاب رشته نیست و برای انتخاب واحد تحصیلی است
ممنونم بله منظور من هم همون بودنقل قول:
احتمالا تا سه چهار ساعت دیگه بیاد نتایج :n37:
- به اطلاع كليه داوطلبان شركت كننده درآزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1394 ميرساند،نتایج اولیه این آزمون از ساعت 21 امشب از طریق این سامانه قابل دریافت خواهد بود
دوستان نتایج اومد و ماهم مجاز شدیم! (مجموعه برق)
بنده هم مجاز شدم آموزش زبان انگلیسی:n16:
دوستان من در سهمیه غیر روزانه رتبه 621 جزا رو اوردم امیدی هست شبانه قبول بشم؟
اخرین سهمیه روزانه 543 هست ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام و صلوات
احتراما مجاز که شدیم بعد باید چیکار کرد نحوه قبولی بعدی چطوریه:n02: بستگی به دانشگاه خوب زدن داره و رتبه؟
من 300 تا فاصله دارم تا رتبه اخر غیر دولتی ایا فناوری اطلاعات جایی قبول میشم؟:n28:
و اینکه چند وقته میشه تمامش کرد
درود دوستان.
من نوبت دوم و غیرانتفاعی مجاز شدم شکر خدا.
اما با وضعیت من که هیچی نخونده بودم، نتیجه ی خوبی گرفتم.
حالا طبق آماری که توی عکس هستش، من شانس قبولیم چجوریاس حدوداً؟!
رشته من IT هستش. گرایشای مورد نظرم به ترتیب اینا هستن:
1. شبکه
2. امنیت اطلاعات
3. فناوری اطلاعات
4. تجارت الکترونیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم وضعیت شما رو دارم الان چجوریه قبول شدنمون بستگی به انتخاب دانشگاه دارهنقل قول:
کلا باید چیکار کنیم الان