سلام .نقل قول:
تو یو تیوب و نت هزاران کلیپ و مقاله در این مورد هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام .نقل قول:
تو یو تیوب و نت هزاران کلیپ و مقاله در این مورد هست
سلام .نقل قول:
همزمان نبودنِ میل سوپاپ با میل لنگ فقط موقعی خسارت سنگین میزنه که اختلاف به حدی برسه که سوپاپ بخوره به پیستون .
اگر کمی کمتر باشه باعث سوختن سوپاپ میشه
اما اگر در حد یکی دو دندونه باشه باعث کم جون شدن موتور و بالا رفتن مصرف سوخت میشه .
یکی از علتهای بالا رفتن حرارت موتور هم همین تنظیم نبودن تسمه تایم هست .
=====================================
در مورد اختلاف میل سوپاپ در اون تصویر , بله ظاهراً درست تنظیم نیست .
دوستای عزیز و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید.من پدال کلاج ماشینمو (پراید 90) چون خیلی بالا بودش بوسیله ی چرخوندن پیچی که بالای پدال هستش( تقریبا 5 رزوه) آوردمش پایین.میخواستم بدونم روش کار همین هست یا جور دیگه باید پدال رو تنظیم کرد؟ درضمن آیا پایین آوردن پدال بیش از حد به صفحه کلاچ یا گیربکس آسیب نمیرسونه؟ یا اینکه دور موتور حین حرکت بالاتر از حد معمول نمیره؟
سلام من یه 206 تیپ 6 دارم وقتی میخوام به چپ یا راست بپیچم یه صدای قیریژ و ویریژ ماشین میده و ترمزاش هم صدا میدن پرسیدم گفتن صدای ترمز از اینه که چنتا توپی شکل تو abs هست که میتونن در بیارن
سلام.رگلاژ کردن بیش از حد برای بلبرینگ کلاچ ودیسگ وصفحه مضر هست.یک اهرم رو گریبکس هست که سیم کلاچ با یک مهره به اون متصل میشه.شما اون مهره رو شل کن تا اهرم در حد چند میل لقی پیدا کنه.یک فنر به اهرم وصله باید با فشار دست لقی رومیزون کنی.نقل قول:
ممنونم از راهنماییتون.اما شل کردن مهره ی اهرم و سیم کلاچ باعث نرم شدن کلاچ میشه.تنها راه تنظیم ارتفاع پدال کلاچ همون پیچ بالای پدال هستش.
بعد از اینکه شما پدال کلاچ رو پایین بیارید سیم کلاچ مقداری کشیده میشه که در نتیجه اهرم کلاچ هم کشیده میشه که با شل کردن مهره اهرم کلاچ اون اهرم به حالت اول برمیگرده.منظور من از متن بالا تنظیم مجدد لقی اهرم بود.نقل قول:
نقل قول:
زدی تو خال.شرمنده اول درست نگرفتم.
سلام جناب آقای MOHAMMAD_ASEMOONI . در مورد تست کلاج که فرمودید این تست در زمانی انجام می شود که ماشین در حرکت و در دنده می باشد؟ یا در حال ایستاده و دنده خلاص؟ممنون از جوابتوننقل قول:
سلام.
پرشیا مدل 86 دارم، فرمونش با توجه به سفتی عمومی پیشیا ها خیلی سفته :n23: باید پمپ هیدرولیک عوض کنم؟ یا قبل از اون راه هایی وجود داره؟ در ضمن با چرخوندن ذره ای از فرمون صدای پیسس میده!!! :23:
ممنون.
نقل قول:سلامنقل قول:
در حال ایستاده با دنده خلاص خیلی بهتره چون لرزش پدال کلاچ خیلی بهتر حس میشه .
اگر شک دارین که لرزشش طبیعی هست یا بلبرینگ داره میچرخه , کافیه کلاچ رو طوری تنظیم کنین که وقتی با دنده دو دارین حرکت میکنین و گاز میدین , در همون حالت اگه فشار بیارین رو پدال کلاچ , تا حدود 5 سانت کلاچ نباید عمل کنه که معنیش اینه که بلبرینگ با دیسک تماس دائم نداره .
اما اگه به محض کمی فشار,کلاچ عمل کنه معنیش اینه که به احتمال زیاد یا دائم میچرخه یا بسیار بسیار نزدیکه به دیسک و ممکنه با تکیه دادن پا روی پدالِ کلاچ در حالت خلاص و در حال حرکت که عادت بسیاری از مردم هست هم بلبرینگ میچسبه به دیسک و میچرخه .
در ضمن ممکنه سیستم کلاچ ماشین طوری باشه که لرزش ناشی از چرخش بلبرینگ به پدال کلاچ منتقل نشه پس فقط کافیه درست رگلاژ بشه تا مطمئن بشین که همیشه تماس نداره با دیسک .
سلام , پراید کاربراتوری بعد از مسافت طولانی که باهاش میرم وقتی یه جا توقف میکنم دور موتورش بالاپایین میشه , بعضی وقتا هم خاموش میشه ! مشکلش چی میتونه باشه؟
با سلام خدمت همه دوستان
مي خواستن بدونم براي پژو 405 GLX مدل 2000 از چه روغن موتوري بايد استفاده كنم؟
سلام.یک شیلنگ از ابتدای ورودی هوا به محفظه فیلتر هوا کشیده شده که یک نوع وکیوم سر مسیر هوا میباشد اونو چک کن ببین موردی نداره.(یک دریچه جلو وردی هوا هستش که در مواقعی که ماشین سردهست هوا رو از روی اگزوز میده تو کاربراتور)شیلنگهای وکیوم بغل کاربراتور رو بررسی کن ببین سالمند ودرست وصل شدند. اگه جواب نداد بده کاربورات ساز ژیگلور دور ارام رو چک کنه.وکیوم و پیکاب داخل دلکو رو در مرحله اخر یک بررسی بکن.انشا... مشکل حل بشه.اگه به هر طریقی حل شدلطفا اطلاع بده تا از تجربه شما دوستان بهرمند بشن.نقل قول:
سلام جناب آقای MOHAMMAD_ASEMOONI عزیز.ممنون از جوابتون تست کردم در زمان حرکت ماشین و در حالی که در دنده است وقتی پا رو رو پدال کلاج میزارم و فشار خیلی کمی به پدال میدم احساس میکنم که پدال لرزش داره و ضربه های ریزی زیره پا احساس میشه. بنظرتون بلبرینگ درگیره و کلاج داره مرخص میشه؟نقل قول:
سلام .نقل قول:
الان اصلاً اقتصادی نیست که گیربکس پیاده بشه واسه عوض کردنِ بلبرینگی که هنوز داره کار میکنه .
فقط کلاچ رو طوری رگلاژ کنین که تا 4-5 سانت فشار , عمل نکنه . همین کافیه تا مطمئن بشین که بلبرینگ با دیسک تماس دائم نداره .
چون بعضی از ماشینها سیستم کلاچش طوری هست که لرزش بلبرینگ منتقل نمیشه به پدال کلاچ .
سلام دوستان .
وقتتون بخیر .
دوستانی که کار میکانیکی رو دوست دارند و مایلند تا حدِ امکان ماشینشون رو خودشون تعمیر و سرویس کنند :
تعویض لاستیک خاکگیر پلوس خیلی آسونه .
قبلاً خدمتتون عرض کردم که سالم بودنش چقدر مهم هست و پلوسها هرگز خراب نمیشه مگر اینکه لاستیک خاکگیر پلوس پاره بشه و به دادش نرسید و تعویضش نکنید .
تعویضش بسیار ساده هست .
آچارهای لازم :
آچار چرخ
آچاری که باهاش پیچ محور چرخ رو باز کنین .
اگر اندازه ی اون رو نمیدونید برید پیش یک مکانیک و آچارهای مختلف رو امتحان کنید تا بفهمید شمارش چقدره .
یک آچار برایِ باز کردنِ مهره ی چُپقی یا همون سیبک فرمان و چپقی سگدست
یک آچار برای باز کردن پیچ انتهای کمک ( سر پائین ) .
در بیشتر ماشینها احتیاجی به باز کردن پیچهای انتهای کمک نیست بلکه فقط با باز کردن سیبکها و پیچ محور چرخ , میشه پلوس رو از یونیتِ دیسک چرخ جدا کرد تا به این شکل دیده بشه
آچار برای باز کردن اون قطعه ای که لنتهای ترمز روش نصب هست یعنی کیتِ ترمز باید کامل از دیسک جدا بشه .
در بعضی از ماشینها احتاجی به باز کردن کیت ترمز نیست
ممکنه یک آچار چند تا از این پیچها رو باز کنه یعنی شمارشون یکی باشه .
لاستیک خاکگیر جدید که قبلاً طرز خریدن نوع درجه یکش رو خدمتتون عرض کردم .
یک قوطی گریس نرم که حرارت رو تحمل کنه و آب نشه ترجیحاً آلمانی یا امریکائی یا ژاپنی .
البته بعضی از خاکگیرها خودش یک بسته گیریس هم همراهش هست اما شاید مقدارش کم باشه .
یک بستِ کوچیک و یک بستِ بزرگ برایِ خاکگیر که البته در بیشتر مواقع با خاکگیر با هم فروخته میشه .
اگر بست نبود , اصلاً مهم نیست . میتونین از سیم نرم آلماتوربندی استفاده کنین با ضخامت یک میلیمتر . طولش 50 سانت باشه برایِ یک خاکگیر .
در اینترنت هزار عکس و فیلم وجود داره در این مورد
===========================================
چند نکته ی بسیار مهم :
ایمنی بر همه چیز مقدمه .
قبل از جک زدن , ترمز دستی رو تا آخر بکشید .
چهار تا آجر بذارین پشت و جلوی چرخهای عقب .
هرگز به جکِ ماشین اعتماد نکنین و یک چیز محکم مثل زاپاس ماشین یا تخته الوار محکم یا تیر آهن یا چند آجر محکم یا سنگ بزرگ بذارین زیر بدنه ی ماشین تا اگر جک در رفت ماشین نیافته پایین .
این موضوع رو خیلی جدی بگیرین .
بايد چیزی بذارید زیر ماشین
دستکش دست کنین خصوصاً اگر دستهاتون نرم و پوست نازک هست .
بعد از باز کردنِ تایر با موبایل از همه چیز فیلم بگیرین تا بعدا برایِ نصبِ مجدد قطعات ازش استفاده کنین.
اصلاً نیازی نیست که پلوس رو کاملاً از گیربکس جدا کنین و دربیارین چون خاکگیری که سمت گیربکس هست به ندرت خراب میشه چون مثل خاکگیر پلوس چرخ نیست که هِی به چپ و راست بپیچه .
همینقدر که سر دنده دنده ایِ پلوس از دیسکی که تایر روش نصب میشه در بیاد , میشه راحت خاکگیرش رو عوض کرد
مثل این عکس
پس فقط پیچ سیبک رو باز کنین و پیچ انتهایِ کمک ( سر پائین ) و کیتِ ترمز تا قسمتی که تایر روش نصب میشه کاملاً جدا بشه و در بیاد .
اگر بعد از باز کردنِ پیچ سیبک دیدین که سفته و در نمیاد باید با چکش کمی ضربه بزنین به آهنی که پیچ سیبک رفته توش تا شُل بشه و در بیاد اما هرگز به سر پیچ سیبک ضربه نزنین وگرنه حدیده ش خراب میشه .
در این مرحله , بستهای خاکگیر پاره رو باز میکنین و خاکگیر رو با تیغ یا قیچی میبرید و برمیدارین .
بعدش گریسهای تویِ پلوس رو تمیز میکنین تا حدی که بتونین خاری یا پینِ حلقه مانندِ پلوس رو ببینین و با نوک انبردست مخصوص خاری بازش کنین یا با نوک دو تا پیچ گوشتی کوچیک مثل پیچ گوشتی ساعت .
پلوس رو در میارین و با رعایت نکات ایمنی و کمی بنزین میشورینش و میذاری خشک بشه بعدش با گریس پرش میکنید به طوری که هوا زیر گریسها نباشه .
بعدش خاکگیر جدید رو از سمت کوچیکش میزنین به میله ای که از گیربکس میاد به طوری که سر بزرگتر سمتِ خودتون باشه .
بعدش پلوس رو با فشار بزنین جا و چند بار بکشینش تا مطمئن بشین درست جا رفته و خاریش قفل شده و محکم هست .
بعدش مقداری گریس بزنین توی خاکگیر اما پرش نکنین وگرنه ممکنه بعد از گرم شدن بترکه . بعدش بستهای دو سر خاکگیر رو نصب کنین.
دقت کنین که درست در جای خودش بسته بشه تا بعداً لیز نخوره و در بیاد از جاش .
اگر بست ندارین از اون سیم آلماتوربندی استفاده کنین به صورت دولّا یا سه لا و با انبردست بپیچونینش تا محکم بشه اما نه خیلی وگرنه میبُره .
سعی کنین سر کوچیک خاکگیر رو تا میتونین بیارین نزدیک پلوس تا کمتر کش بیاد و بهش فشار نیاد موقع دور زدن .
اگر هم بتونین خاکگیری بخرین که چینش بیشتر باشخ خیلی بهتره چون کمتر کش میاد.
بعدش سر پلوس رو بزنین به دیسک
بعدش همه قطعات رو همونطوری که باز کردین ببندین سر جاش
اگر لازم شد , از فیلمی که با موبایل گرفتین کمک بگیرین برایِ درست بستن قطعات .
پیچها باید خوب محکم بشه اما اگر زور بازوتون خیلی زیاده مراقب باشین پیچها رو نشکنین .
واشرها فراموش نشه که کارش قفل کردن مهره ها هست تا با لرزش باز نشه .
پینِ پیچ سیبک هم فراموش نشه چون پیچ سیبک اگر باز بشه تو حرکت ,فرمان از کنترل خارج میشه حادثه ساز میشه .
پیچ محور چرخ هم یا پین یا خاریِ میخ مانند داره یا با چکش باید لبه ی آهن دورش کمی کج بشه تا قفلش کنه تا خودبخود شُل نشه .
کیتِ ترمز هم خیلی مهم هست که درست بسته بشه .
قبل از نصب تایر حتماً مثل تکنسینهای هواپیماهای جنگی با چشم تیزبین همه چیز رو خوب چک کنین مبادا چیزی فراموش شده باشه یا اشتباه بسته شده باشه .
بعد از نصبِ تایر و پایین آوردن جک , اول ماشین رو روشن کنین و چند بار ترمز کنین تا لنتها خوب بچسبه به دیسک .
اگر پلوس هم خرابه و تق تق صدا میده با همین روش هم خاکگیر رو عوض کنین هم پلوس رو .
اما دیگه اگر خاکگیر خراب شد ,زود برسین بدادش و عوضش کنین تا پلوس خراب نشه و کلی صرفه جوئی میشه براتون .
هر سوالی دارین بپرسین اما با اطلاعات ناقص دست به کاری نزنید.
با سلام به شما و ممنون از توضیحات کامل.سایز آچار و ابزار لازم وچندتا نکته برای جلوگیری از آسیب دیدن ماشین و شخص رو با اجازه ی شما بگم:نقل قول:
1_بوکس 19 و دسته بوکس (اگه ندارید آچار چرخ) برای باز کردن چرخ.
نکته: چرخو که باز کردین حتما یک یا دو تا از پیچاشو روی دیسک ببندید.لازم نیست پیچ رو تا آخر سفت کنید تا نصفه گیر داده بشه کافیه.
2_یک میله باریک و یا دوسو که باهاش خار روی مهره ی سرپلوس رو خارج کنید.
3_بوکس سرپلوس (سایز :35)و دسته ی بوکسش برای باز کردن مهره ی سرپلوس( موقع باز کردن برای اینکه دیسک نچرخه یه دوسوی محکم و تقریبا باریک رو از بالای سیلندر ترمز (محفظه ای که لنت ترمز داخلش قرار میگیره) داخل یکی از شکافهای دیسک گیر بدین تا مانع چرخیدن دیسک بشه)
4_ برای باز کردن مهره ی سیبک فرمون از آچار( آچار یه سر رینگ ) 16و باز کردن مهره سیبک زیر کمک آچار( یه سر) 21 استفاده کنید.(در تعمیرگاهها برای سرعت و قدرت بیشتر و سهولت کار از بوکس بادی استفاده میشه)
5_وقی مهره های هر دو سیبک باز شد باید با چکش اول به قسمتی که پیچ سیبک فرمون داخلش قرار داره با دقت چندتا ضریه ی سنگین بزنید تا سیبک ول کنه یا آزاد شه بعد اون یکی سیبک رو هم به همین روش باید آزاد کرد ( باید با دقت بسیار زاد ضربه زد چون اگه به پیچ سیبک بخوره مکافات دارین و اگه خسارت ببینه پای خودتون هستش). بعد از اون با اهرم کردن یک تالیور (یا لوله ی بلند ومحکم بین فضای خالی طبق ;سیبک رو خارج کنید.
6_ حالا میتونید پلوس رو از داخل دیسک خارج کنید که دراین حالت پلوس آزاد هستش و باید کاملا مراقب باشید با یه فشار کوچیک پلوس سمت شوفر از گیربکس جدا میشه که اگه جدا شه واسکازین داخل گیربکس میریزه بیرون.پس تکون ندید پلوس رو زیاد.پلوس سمت شاگرد بوسیله ی دو پیچه کنار دست موتور سفت شده و تا اون دو پیچ باز نشه پلوس بیرون نمیاد.پس در این حالت گردگیر رو میتونید تعویض کنید که روش کامل رو دوست خوبم توضیح دادن.
سلام به همه.
دوستان من یه 132 مدل 89 دارم.اصلا هم از فنی ماشین چیزی نمیدونم.یه سری مشکلات هستش که من عرض میکنم.میخوام وقتی میبرم مکانیکی سرم کلاه نره.
اولین مشکلم با چراغ بزرگ های ماشینه.چراغ بزرگ ها هر ماه جفتشون میسوزه.تا الان 4 بار تعویضشون کردم.جالبه که چراغ کوچیک و تور بالاهام سالمن.
مشکل بعدیم اینه که وقتی ماشین از دست انداز رد میشه خیلی سرو صدا میکنه و به نرمی سابق نیست.این از چی میتونه باشه و فکر میکنید چقدر خرج داشته باشه؟
یه مشکل دیگه هم دارم و اونم این که از کجا بفهمم دیسک و صفحه ماشین کی باید عوض شه.چون وقتی میندازم رو یک که حرکت کنم ، اگه کم گاز بخوام برم ماشین با لرزش و پرت پرت حرکت میکنه.
ممنون.
سلام.1.سر راه چراغها یک رله معروف به افتامات چراغ وجود داره که دارای 2تا بوبین هستش.هر بوبین برای یک سوی چراغها.بوبین سوی پایین رو چک کن.دست احتیاط ولتاژ باتری رو در موقع روشن بودن با ولتاژ یک ماشین سالم (در مورد چراغها)مقایسه کن.فکر کنم از 14.4ولت نباید بیشتر باشه.2احتمالا مشکل از کمکهای ماشین هستش.با یک ماشین سالم مقایسه کن.(هر 4طرف ماشین رو با فشار اوردن روی گلگیر ها و پایین وبالا بردن ماشین)وبه احتمال ضعیف بوشهای اکسل پیچشی عقب وبوشهای طبقهای جلو که این 2تا کار جلوبندی سازه..3اگه لرزش و پرت پرت با هم شروع شده فکر نمیکنم عیب مکانیکی باشه .احتمالا با دیاگ مشکل پیدا بشه.اگه لرزش قبلا بوده میتونه از صفحه و... باشه.به هر حال اصلا حساس نشو چون صفحه ودیسگ پراید تا40000 دوستان استفاده کردند آخ نگفته.روش تشخیص یکم مشکله.باید مکانیکت هم واقعامکانیک باشه هم وجدان داشته باشه.
سلام بر همگی
و تشکر از دوستِ عزیز phobos_tak
برایِ زحمتی که کشیدند و مطالب سودمندشون در مورد تعویض خاکگیر پلوس
====================================
از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانندِ دیدن .
اگر عزمتون جزمه برایِ حرفه ای شدن تو تعویض خاکگیر پلوس و پلوس , هیچ چی بهتر از ای نیست که با چشم خودتون ببینین که چطوری تعویض میشه .
دو راه دارین
1- دیدن این کلیپها در یو تیو ب
2- يك بار برایِ تعويض لاستیک خاکگیر برید پیش مکانیک اما کنارش بشینین و چهار چشمی نگاه کنین که چکار میکنه و یاد بگیرین ازش .
البته امیدوارم که مکانیک وارد و فهمیده و باوجدان باشه و کارش حرفه ای , اصولی , با احساس مسئولیت و تمیز و مرتب باشه .
اما در هر حال دیدنِ کلیپها خیلی مفید هست و چه بسا کافی باشه که شما رو در تعويض پلوس و خاکگیر پلوس خودکفا کنه .
===========================================
حکمتِ امروز :
یا کاری انجام نده یا اون رو به بهترین شکل انجام بده .
برایِ این کار چند چیز لازم دارید :
1- عشق و علاقه و شوق
2- علم و دانش کافی
3- وجدانِ کاری
4 - داشتن ابزارهای ضروری و لازم
موفق باشید
سلام .نقل قول:
همیشه از یک مارک استفاده میکنین ؟
اگر بله , دیگه از اون مارک استفاده نکنین . شاید جنس بنجل تقلبی باشه که بازارهای ایران پر شده از این جور جنسها .
در ضمن با ولت متر ولتاژ برق لامپ رو اندازه بگیرین بناید از 12 -13 ولت بیشتر باشه
درضمن نوع خراب شدنِ لامپ هم مهم هست .
آیا سیاه و دود زده میشه یا اینکه فقط تنگستنش میتکه ؟
این مسئله خیلی مهمه چون اگر دود زده هست یا لامپ بی کیفیتِ هست یا برق لامپ زیادی قوی هست .
اگر فقط تنگستنش میتکه پس مشکل از لرزش و تکان بیش از حد هست
=====================================
تویِ نت هم یه مطلبی در همین مورد پیدا کردم که نوشته شش ماه یه بار میسوزه
یه نفر بهش گفته از سیم منفی باتری هست که به بدنه وصل میشه .
این سیم اگر درست وصل نباشه به یدمه خیلی مشکل ساز میشه .
آمپرها درست کار نمیکنه .
کامپیوتر ماشین درست کار نمیکنه .
چراغها ضعیف و قوی میشه .
لامپها میسوزه .
بازش کنین خوب تمیزش کنین با سمباده و روی بدنه هم جاش رو سمباده بزنین تا مطمئن بشین مشکلی ندارن .
بعضی از مردم سیمش رو ضخیم تر یا دوبله میکنند که خیلی تاثیر داره .
یه نفر دیگه هم گفته لمس کردن لامپ با دست باعثِ سوختنش میشه .
فقط باید با دستمال کاغذی بگیرینش .
اگر لمسش کردین حتماً خوب تمیزش کنین .
یکی دیگه هم نوشته عمر لامپ ماشینش 80 ساعت بود که با 400 ساعت عوض کرد یعنی با لامپِ با کیفیت , و مشکلش حل شد .
يكی هم گفته همه ی اجرای چراغ رو چک کن که تو جاش محکم باشه و لرزش نداشته باشه .
یکی هم گفته ممکنه هولدر نشکل داره و لامپ درست وصل نمیشه بهش و در نتیجه ولتاژ کم و زیاد میشه و لامپ میسوزه .
یکی هم نوشته خروجی برق دینام رو با ولت متر چک کن .
====================================
برایِ اینکه سرتون کلاه نره , باید علم و دانشتون رو با مطالعه ی روشهای مکانیکهای ناشی و مکانیکهای بی وجدان و همینطور روش چک کردنِ قطعات موقع خرید و همچنین سر درآوردن از نحوه ی صحیح تعمیر و سرویس و تعویض قطعات , کاری کنین که کسی نتونه از بی تجربگی و کم اطلاعیتون سوء استفاده کنه .
بزودی اگه عمری باقی بود مطالبی در همین مورد تقدیم شما و دیگر دوستان علاقمند به این موضوع میشه.
سلام دوستان
من یه پراید مدل 86 دارم. توی جاده که باهاش میرم. بعضی قسمت های جاده که آسفالتش نامنظم هست و پستی و بلندی داره ماشین تکون های شدیدی میخوره در حدی که تمام ماشین میلرزه و به سختی میتونم جلو رو ببینم و ماشین رو کنترل کنم.
به نظر خودم مشکل از کمک فنرهاست. اگه اینطوره,چه کاری باید انجام بدم؟
تکان های فنری و گهواره ای بیشترین دلیلش از خالی کردن کمک فنر هاست که خیلی ساده میتونید 1- هر 4 تا کمک رو نگاه کنید که روغن نزده باشه و 2- با یک فشار لحظه ای روی هر کمک می بایست : ماشین پایین رفته و به جای خود برگرده و تکان نخوره هر طرف رو که دیدید مثل یویو بالا پایین رفت یعنی خرابه و در مرحله بعد لاستیک های میل موجگیر رو باید تعویض کنید که ضربه رو به بدنه وارد نکنهنقل قول:
از تنظیم باد و بالانس هم مطمئن شوید
سلام. در مورد کمک فنرها که دوست عزیز همه ریزه کاری ها رو بیان کردند.میتونی دست احتیاط سیبک فرمون بوش طبق و در اخر توپی سرکمک و شانهای جعبه فرمون رو بررسی کنی.این 2تای اخر خیلی راحته توپی که ظاهرش باید سالم باشه وشانه ای فرمون هم گردگیرش رو بزن کنار دیده میشه.نقل قول:
سلام بر همگی
اگر دوست دارین سنگریزه و اینها رادیاتور ماشین شما رو خراب نکنه خصوصاً در جاده ها و اتوبانها , میتونید از اسفنج کولر گازی استفاده کنید .
اين اسفنج منفذهای بزرگی داره که جلوی هوا رو نمیگیره اما نمیذاره سنگریزه ها و حشرات به رادیاتور بخوره و روزنه هاش رو ببند یا کج کنه .
فقط کافیه بالاش رو بچسبونید به بالای رادیات ( با چسب نواری المینیومی ) .
موقع حرکت خودش میچسبه به رادیاتور .
خصوصاً در زمستان که سنگریزه ها خیلی زیاد هست تو جاده ها و اتوبانها , خیلی بچرد میخوره .
برایِ توی شهر نیازی به نصبش نیست اما بودنش بهتر از نبودنشه .
نگران بالا رفتن حرارت هم نباشید چون تاثیرش بر هوا خیلی ناچیزه .
یک قطعه بخرین کافی هست .
اگر همه ی رادیاتور رو نمیپوشونه , فقط قسمتِ پائین رادیاتور رو بپوشونید چون بیشتر اون قسمتِ پائین صدمه میبینه و سنگریزه ها تو منافذش گیر میکنه
سلام .
اگر دوست دارین شیشه ی جلوی ماشینتون و بدنه ی ماشین بر اثر برخورد سنگریزه ضرب نخوره یا ترک نخوره , کافی هست که یک فیلم شفاف مخافظ رو از بیرون بچسبونین به شیشه .
این فیلم ضد خدش ( خش غلطه ) هست و ضخامتش حدود 0.3 میلیمتر هست و ضربه ی سنگریزه رو خنثی میکنه و شیشه و بدنه سالم میمونه .
البته کمی گران هست اما برایِ کسانی که دوست نداره شیشه ی ماشینشون آسیب ببینه خیلی سودمند هست خصوصاً برای ماشینهای گرانقیمت .
فکر کنم در ایران نمایندگی لومر داشته باشه .
تو گوگل بنویسید
فیلم لومر تلفن
زنگ بزنین بگین فیلم محافظ شیشه میخواین که از بیرون نصب میشه .
حتی اگر تو تهران نیستین میتونین با واریز به حساب , پولش رو پرداخت کنین و با تیپاکس براتون بفرستند و خودتون نصبش کنین .
با سلام
3ماه میشه که پراید صبا خردیم . مدل 84 انژکتوری CNG کارخونه
همه مشکلات ماشین رو رفع کردم ولی این یه مشکل هنوز هست.
عرضم به حضورتون که : آمپر آب و بنزین همیشه فول نشون میده
در پی حل مشکل فهمیدم که شناور بنزین شکسته و تعویضش کردم ولی باز درست نشد . به طوری که وقتی آمپر بنزین وسط قرار داشت ، ماشین خاموش کرد و هرچی استارت زدم دیدم روشن نمیشه و با زدن بنزین ماشین روشن شد. فهمیدم که بالا بودن آمپر بنزین به خاطر شکسته شدن شناور بود. ولی باز مشکل از جای دیگه هست.
آمپر آب هم به این صورت هست که درجه یه بار میاد وسط یه بار پایین یه بار بالا. البته بیشتر بالا میمونه. ولی نکته جالب اینه که وقتی ماشین داغ میکنه چراغ قرمز آمپر روشن میشه. یه بار رله فن سوخته بود و ماشین داغ کرده بود.درسته که درجه حرارت ماشین دستم نیست ولی چراغ روشن شده بود.
همین دیروز کیلومتر ماشین رفیقم رو زدم رو ماشین خودم و سالم و نرمال بود . و همچنین برعکس. کیلومتر خودم رو انداختم رو ماشین رفیقم و باز هم مشکل داشت
اگه میشه راهنماییم کنید
دوست عزیز لاستیک های میل موج گیر کجا قرار دارن؟؟خودم میتونم چک کنم؟؟نقل قول:
منم مشکل مشابه با این دوست عزیز دارم...کمک عقب هم چک کردم خیلی روون بالا پایین میره ...ولی مثلا کمک جلو سفت بالا پایین میره...به یکی قبلا نشون دادم گفت کمک های عقبت که راحت بالا پایین میره خرابن..به یکی دیگه نشون دادم گفت نه!
بعد اینکه سر پیچ ها ماشین خیلی به سمت بیرون پیچ کشش داره و کنترلش سخت میشه
دوست عزیز در مورد کمک عقب نرم تر از کمک جلوست ولی مهم تر اینه که وقتی اونو به پایین هل می دید به جای خود برگرده و بایسته نه اینکه یوی یو بازی کنه و با این خیابون ها زود خراب میشه مخصوصا اگه ماشین شما سنگین بوده باشه و اگه بخواهید کمک فنر های پراید دوگانه سوز کارخونه ای سفت ترندنقل قول:
در مورد میل موج گیر یک میله هست زیر پراید در قسمت جلو زیر سپر با دو عدد لاستیک که دور اونو پوشونده به جلوشاسی زیر سپر وصل شده که اینها خیلی در روانی و کنترل مناسب ماشین موثرند
در مورد کشیدن هم هم این میل موج گیر و هم کمک ها و اکسل عقب تاثیر دارند شما وقتی ماشین سبکه از پشت با فاصله 3 متری به چرخ های عقب دقت کنید که زاویه اون با خط عمود (شاقولی) آن برعکس نباشه
در پراید که ماشین تیز - سبک و بلندیه تنظیم نبودن و مشکل داشتن این موارد نه تنها مشکل سازه که فاجعه بار هم می تونه باشه
موفق باشید
اگر چراغ چک و زردرنگ پراید مداوم موقع استارت زدن خاموش و روشن بشه و ماشین هم کلا روشن نشه. علت چیست؟ راهکار چیست؟چگونه ماشین رو باید برد تعمیرگاه>?
با سلام خدمت بچه های گل انجمن
من صبح وقتی کاملا ماشین سرد بود اولین استارت رو زدم ماشین تق زد و روشن نشد و با دومین استارت ماشین با لرزش روشن شد وسریع خاموش شد و با سومین استارت با لرزش بیشتر روشن شد و دراین هنگام که ماشین روشن بود کاپوت رو بالا زدم و متوجه شدم که از سوارخ جعبه رادیاتور آب فوران میزنه فوارا ماشین رو خاموش کردم و آب با فشار کم در حال تخیله شدن بود وبعد از کمی چند دقیقه دوباره استارت زدم دیدم از همون نقطه آب فوران می زنه می خواستم بدونم مشکل از چی ؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
در ضمن باتری هم نو است ماشن روا دوگانه سوز
با وضعیتی که شما میگید ماشنتیون واشر سر سیلندر سوزونده (لطفا نوع ماشین رو ذکر کنید ) ماشین نشانه های کمپروس سیلندر و هم داره .
ماشین نوشتم روا هستش البته قبلا هم مشکل کم کردن آب رادیاتور هم داشت که کلا عوضش کردیم بازهم درست نشدنقل قول:
الان قیمت تعویض واشر سرسیلندر چنده ؟ کمپروس سیلندر چی هست ؟ اونم باید تعمیر بشه
ممنون
آیا ماشینتون در سرما بوده؟!!!!!!!!!! یخ زدگی بیشترین دلیلهنقل قول:
ماشین واشر سر سیلندر زده و کمپرس سیلندرو میفرسته توی رادیاتور آب. دیگه نباید روشنش کنید. بسته به مدل ماشین از 150 به بالا خرجشه.نقل قول:
نه تو سرما نبودهنقل قول:
نقل قول:
ممنون ماشینم روا هستش در ضمن من حواسم نبود داشتم با تلقن صحبت می کردم صبح نمیدونم به جای ضد یخ یه یک وجب شیشه شور تو رادیاتور ریختم یا نه جعبه ش دور ریختم مطمئا نیستم می خواستم بدونم مشکل از این که نیستش؟
الان کلا چقدر واسم می شینه تراشکاری هم باید ببرم آیا روغن موتور هم باید عوض کنم ?
(ماشین روا Roa )
با وضعیتی که ماشنتون داره احتمال قاطی کردن آب روغن هم هست باید روغن هم عوض بشه
کم کردن آب میتونه از رادیاتور بخاری انشعاب خنک کننده رگلاتور گاز و خیلی موارد دیگه هم باشه تنها از رادیاتور نیست .
مخارج هم بستگی به وضعیت سر سیلندر ماشین داره