سلام
اقا این بازی کد تقلبی چیزی نداره بشه پول رو زیاد کرد؟
Printable View
سلام
اقا این بازی کد تقلبی چیزی نداره بشه پول رو زیاد کرد؟
بله این برای 1000$(تلفظ پول خودشون سخته دلار راحت تره:دی) kaching
50000$ mother lode
باید کنترل و شیفت و c رو بزنی تا صفحه ی رمز بیاد و مثلا motherlode رو وارد کنی و اینترو بزنی و 50 هزار دلار اضافه میشه:دی
البته یه رمز دیگه هم هست که الآن خاطرم نیست...
جوابمــــــــــــو نمیدیــــــــــــــــن؟
این یعنی خونه خالیه ولی شما پول کافی برای خریدش ندارید :46:نقل قول:
دوست عزیز هر کسی یه سلیقه ای دارهنقل قول:
اگه سعی کنیم به نظر هم احترام بذاریم به نظرم قشنگتر میشه ها...
آقا بیاین از چیزهای جدیدی که کشف کردین صحبت کنید و قلم فرسایی نکنیم
اگه نمیخواین جوابمو بدین خوب بگین.
این سوال بنده بود...درضمن اگه صفحه ی قبلو میخوندین سوالمو مشاهده میکردین...ماشاءالله یه صفحه بحث رفته جلو یکی پیدا نمیشه جواب مارو بده:19:نقل قول:
من هیچ جا پیدا نکردم که بگیرم شما از کجا گرفتین بگین من هم بگیرم
برا همید نمیتونم تو اینجا پست بذارم و اظهار نظر کنم وگرنه طرفدار پروپا قرص سیمز هستم :دی
فروشگاه پيسي خودمون!!!
سلام مگی جان
من تازه اینجا رو پیدا کردم به خاطر اینکه شهری رو که دانلود کرده بودم روی بازیم نصب نمیشد و تو نت در به در راه حل بودم.
ویندوزم رو عوض کردم سیمز رو که تازه نصب می کنم و برای بار اول لانچر بازی باز میشه شهر رو نصب کرد اما بقیه ی فایلها که قبلا به راحتی توی فایل پکیجز می اومد دیگه تو بازی نمیاد
به هر حال من هم این ورژن رو دارم
1.0.615.00107
مشکل سرعت ندارم فقط مسئله ام اضافه کردن پچ هاست
و اینجا خوندم باید آپدیتش کنم این لینک 700 مگی رو که گذاشتید در عرض 5 ثانیه دانلودش تموم میشه و فکر نمی کنم اونی باشه که شما گفتید
چه کاری باید انجام بدم؟
پیشاپیش به خاطر پاسخ گویی تون متشکرم :11:
مگی جون اگه جواب منم بدین بد نمیشه هاااا.
ببخشید من تو بازی برام یکم تیک میزنه تو هیچ بازی گرافیکم کم نمی اره حتی کرایسس هم با بهترین تنظیمات بازی می کنم ولی نمی دونم چرا این بازی این شکلی
شايد از رمتون باشه يا cpu .نقل قول:
كلا سيمز 3 بازي نسبتا سنگيني هست كامپيتور يه وقتا براش نفس كم مياره!
بچه ها این بازی سحنه هم داره ؟ یعنی توش چیذهای ناجور داره ؟
اگه داره نخرمش و اگه هم نداره یا کم داره بخرمش .
حالا اگه میخوای بگی نداره ، پس چرا غیرمجازه ؟؟؟؟
حرف ایشونو تایید میکنم برا خود منم همینطوره تا خیلی جاهاش میره بعد یه دفعه ای نفس کم میاره میمونه کاریشم نمیشه کرد باید صبر کرد تا خودش خود به خود درست شده بسته به دستگاهتون مدت زمانش فرق میکنه
اون فایل تورنت هستنقل قول:
شما باید با اون فایل تویBittorrent فایل 700 مگی رو دانلود کنید
شما سوالتون رو اینجا بپرسید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=Maggy_P;4240633]اون فایل تورنت هست
شما باید با اون فایل تویBittorrent فایل 700 مگی رو دانلود کنید
دکمه ی تشکر رو پیدا نکردم
به هر حال ممنون
شما گفتته بودید تورنته من نمی دونستم تورنت چیه
تو گوگل سرچ کردم پیدا کردم
بازم تشکر:11:
صحنه هم داره.نقل قول:
بچه ها این بازی سحنه هم داره ؟ یعنی توش چیذهای ناجور داره ؟
اگه داره نخرمش و اگه هم نداره یا کم داره بخرمش .
حالا اگه میخوای بگی نداره ، پس چرا غیرمجازه ؟؟؟؟
نه بابا صحنش اونقدر هم بد نیست چندتا بوس اونم با ادم محرم که مشکلی نداره .
چندتا سوال دارم :
در قسمت فرصت هام ( همون جایی که معمولا با تلفن همراهم بهم کار میدن ) . نوشته شده باید کتاب مربوط به شغلم رو بخونم ولی من کتاب فروشی که میرم نمی دونم کتاباش کدومه . مثلا اتلتیک بوک یا پلیس بوک یا میلیتیری بوک . اگه میشه واضح توضیح بدین این 3 تا کتاب رو از کجا بیارم ؟
یه سوال دیگه : من الان خانوادم توی یه خونه هستند خودم یه خونه طراحی کردم حالا چطوری خانوادم رو بدون تغییری به اون خونه انتقال بدم ؟
نقل قول:
صحنه هم داره.
بوس هاش چقدر ؟ یعنی بوس های گنده و طولانی داره یا کوتاه مثل احوال پرسی ؟نقل قول:
نه بابا صحنش اونقدر هم بد نیست چندتا بوس اونم با ادم محرم که مشکلی نداره .
ببینید جون مادرتون درست و حسابی جواب بدید من خیلی تعریفشو شنیدم اگه توش چیزهای ناجور داره نگیرمش چون مامانم اعصابش مگسیه یهو دیدی زد نابودم کرد .
ببین اینجور که شما از خانوادتون میگید نگیرید خیلی بهتره چون همونم غیر اسلامه بوسای گنده سعی برای بچه دار شدن نمیدونم ....... و غیره:دی
در مورد کتاب ها ما پلیس بوک و میلیتری تا حالا ندیدیم!:دی
ولی اتلتیک بوک چون خودش یه اسکیله کتابشو کتاب فروشی داره
میتونی به کتاب خونه ی شهرم سر بزنی
ولی در مورد شغل دکتری به رده های 4 5 ایناش که برسی خودش یه کتاب بت میده و یک اسمایل دیگه که اسمش research هست:دی
و هرروز این کتابو volume شو جدید تر میکنه من تا 17 هش رفتم پشت سر هم نمیشه خوند روزانه میره جلو
بوس معمولی داره بوس خفن هم داره . ولی بازی رو محبور نیستی که روی اونها زوم کنی دوربین رو یه جا دیگه ببر بزار اونها هم کار خودشونو کنن : دینقل قول:
بوس هاش چقدر ؟ یعنی بوس های گنده و طولانی داره یا کوتاه مثل احوال پرسی ؟
ببینید جون مادرتون درست و حسابی جواب بدید من خیلی تعریفشو شنیدم اگه توش چیزهای ناجور داره نگیرمش چون مامانم اعصابش مگسیه یهو دیدی زد نابودم کرد
پس اینها چیه توی اون قسمت موبایلم ؟؟؟ حالا اگه شد عکس میگیرم بهتون نشون میدم . برای اتلتیک بوک هم متوجه نشدم . البته اسکیلش رو میدونم ولی این نوشته که read athletic bookنقل قول:
مورد کتاب ها ما پلیس بوک و میلیتری تا حالا ندیدیم!
ولی اتلتیک بوک چون خودش یه اسکیله کتابشو کتاب فروشی داره
میتونی به کتاب خونه ی شهرم سر بزنی
ولی در مورد شغل دکتری به رده های 4 5 ایناش که برسی خودش یه کتاب بت میده و یک اسمایل دیگه که اسمش research هست
و هرروز این کتابو volume شو جدید تر میکنه من تا 17 هش رفتم پشت سر هم نمیشه خوند روزانه میره جلو
ترنیر هم بود ممنون میشم فقط number pad نباشه فقط f1 تا f12 باشه ممنون میشم
اینم عکس هاش البته اگه برای فی-ل.ت-.ر نباشه :41: توی توی تاینی پیک هستش . راستشو بخوای اتچمنت سایت رو پیدا نکردم . نیستش :31:نقل قول:
واسه هرکدوم ازاینا یه کتابی توی کوله پشتیت (inventury) به صورت اتوماتیک میاد باید اونا رو بخونی .نقل قول:
شما واسه اتلتیک باید این کتابو بخونی: Bus cramps:Acautionary tale. توی کوله پشتیت باید یه کتاب به این اسم باشه
واسه میلیتاری اینو بخون: Advanced Elbow
امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم.بازم اگه مشکلی بود درخدمتیم:20:
به ادرس زير مراجعه كنيد
[HTML]http://www.gameburnworld.com/gp/trainers/sims3.shtml[/HTML]
امروز اولین روزی هست که دارم سیمز سه بازی می کنم :D
سیمز دو قشنگ بود ، تا سه رو کامل توی دستم بیاد خیلی طول میکشه
یادمه می گفتن سیمز سه بیا ان لاینه و این حرفا
خب حالا واقعا ان لاینه ؟؟؟
و یه درخواست : پچ سیمز سه رو برای برداشتن این سانسور مسخره هم داشتید بدید
خوب یادم بود که توی کوله پشتیشون کتاب بوده کتاباشم جدید بود ولی من همرو ریختم توی کتابخونه خونمون . حالا خوب شد که اسمشون رو گفتی می رم دوباره پیداشون میکنم میزارم بخونن .نقل قول:
یه چیز دیگه اسم پلیس بوک رو هم اگه بگی خوبه .
یه سوال دارم : کی به این آرزوی بزرگشون میرسن همین فکر کنم life time wish باشه که 30 هزار تا هم قیمت داره . نوشته که باید برسم به level 10 از کارم . الان از کجا باید متوجه بشم که لول چند هستم اگه اسکلیش رو تا ته بردما ولی این هنوز آرزو بزرگه برآورده نشده . :41:
واسه پلیس بوک این. بخون:How to avoid concrete .من از روی عکسی که گذاشتی فهمیدم اسم کتابو.اگه دقت کنی اسم کتابو بین دوتا گیومه("......") نوشته.نقل قول:
در مورد level کارت باید به قسمت career بری ونشانگر موس رو چند ثانیه روی ایکن کارنگه داری و عددی که داخل پرانتز هست نشون دهنده لول کارته.مثلا می نویسه Medical(3) یعنی شغل پزشکی لول 3 :20:
راست میگی ؟؟نقل قول:
ببین اینجور که شما از خانوادتون میگید نگیرید خیلی بهتره چون همونم غیر اسلامه بوسای گنده سعی برای بچه دار شدن نمیدونم ....... و غیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه دار هم میشه ؟
یعنی شب 9ماه قبل از به دنیا اومدن بچه رو هم نشون میده ؟؟؟
نه بابا تو این نسخه یارو 3 روز بیشتر حامله نیست 1 روزم بعد از سعیش حامله میشه:دی
اولشم تو قنداقه بعدش بل میره البته راه رفتنم میشه بش یاد داد بعد مدرسه میره بعدش دبیرستان میره بعدشم میزاریش سرکار بعدشم پیر میشه بعدشم میافته میمیره:دی
حالا کسی ازدواج کردن رو یاد ما میده . البته توی بازی منظورمه . من یه دختر دارم :d دنبال یه پسر خوب میگشتم براش یکی رو گیر اوردم حتی تا اون مرحله kiss make out هم رفتم ولی گزینه ای برای ازدواج و ... ندیدم البته توی شخصیت های اون مرد دیدم یه آیکون حلقه هستش البته آیکونش دوتا حلقه تو هم رفته بود . یعنی اون ازدواج کرده ؟ آخه وقتی اومد پیشم یه بچه کوچیک تو بغلش بود و وقتی با اون مرد make out میکردم اون بچه از این علامت منفی های قرمز بالای سرش می اومد .
حالا یکی دیگه رو پیدا کردم که توی مشخصاتش حلقه داره ولی حلقش یکی هستش . این چی اینم ازدواج کرده ؟
حالا اگه یکی رو پیدا کردیم که حلقه نداشت راه ازدواج رو بگید .
تو همون قسمت رومنس ask if single رو امتحان کن ببین با کسی هست یا نه.نقل قول:
من همه مراحل sims 3 را رد کردم ولی فعال نمی شه کسی می دونه چرا
چقدر خلاصه :31: . رومنس دیگه کجاست ؟ حالا اینو که جواب دادی یه سوال دیگه هم دارم .نقل قول:
من خواستم با زنه woohoo کنم نذاشت بعد یه 2 سه بار که درخواست دادم قبول نکرد و کلا دعواشون شد حالا توی لیست دوستانش هردوشون روی انگشترشون یه ضربدر قرمز اومده . توی توی اون لیست وسط هم یه آیکون قلب شکسته اومد که نوشته 2d یا همون 2 روز . میخواستم ببینم برای اینکه این دوتا پیرزمن و پیرمرد با هم صلح کنن باید چکار کنن ؟ هر چی chat زدم و .... درست نشد که نشد .:41:
از این جمع کسی با کندی دوربین Sims 3 مواجه نشده!؟
مثلا دوربین با موس می خوای سریع ببری اونور یک تیک کوچیک بزنه!؟
:دی ما یه زمان سیمز بازی میکردیم ولش کردم آخه بازیه هستش زیاد حال نمیده آدم ادامه بده . یعنی یه جورایی تهش هیچی نمیشه :دی