فرمایش :5:نقل قول:
Printable View
فرمایش :5:نقل قول:
بچه ها هستید بریم تو سرورای خارجی یاورشونو استاد کنیم بزنیم تو گوش رنک 1 ؟؟
کسی تو سرور 6 هست من اونجا delta atash115 هستم
ادامه سوالام:31::
1-من الان حدود 12 تا گرزدار دارم و هي هي به دهات اطراف حمله مي كنم در نتيجه پيشرفتم خوبه...حالا ميخواستم بدونم اين گرزدارا باعث ميشن مقدار گندم من تو ساعت بياد پايين؟؟؟؟
2-الان رو كدوم ساختمون كار كنم بهتره؟؟؟علاوه بر اينكه همه منابع رو 3 كردم و دارم ميرم به سمت چهار......عمارت قهرمان و ديوار گلي هم ساختم...چيكار كنم الان؟؟؟
3-اين قهرمان كه تو عمارت قهرمان ميسازيم به چه دردي ميخوره؟؟
4-براي اينكه نيروهاي متنوعتري بسازيم بايد كدوم ساختمون رو بسازيم؟؟؟ دارالفنون؟؟؟؟
مرسي
1.صد در صدنقل قول:
دامه سوالام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
1-من الان حدود 12 تا گرزدار دارم و هي هي به دهات اطراف حمله مي كنم در نتيجه پيشرفتم خوبه...حالا ميخواستم بدونم اين گرزدارا باعث ميشن مقدار گندم من تو ساعت بياد پايين؟؟؟؟
2-الان رو كدوم ساختمون كار كنم بهتره؟؟؟علاوه بر اينكه همه منابع رو 3 كردم و دارم ميرم به سمت چهار......عمارت قهرمان و ديوار گلي هم ساختم...چيكار كنم الان؟؟؟
3-اين قهرمان كه تو عمارت قهرمان ميسازيم به چه دردي ميخوره؟؟
4-براي اينكه نيروهاي متنوعتري بسازيم بايد كدوم ساختمون رو بسازيم؟؟؟ دارالفنون؟؟؟؟
مرسي
2.سعی کن گرزدارتو به حدود 100تا برسونی بعد دلاورو تحقیق کنی بعد یواش یواش دفاعتم قوی کنی
3.تنها نیرویی هست که تجربه می گیره و قدرتش زیاد می شه
54.دارالفنون
ضمنا باید پیش نیاز هاش رو هم داشته باشی
تو سرور اسپید سرعت همه چیز سه برابر می شه به جز نیروها که دو برابر می شه سرعتشوننقل قول:
اسپید ایران با
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه فرقی می کنه؟
کسی سرور 5 هست؟
یعنی تو اسپید تو می تونی سه برابر سرور عادی تولیدات داشته باشی
به علاوه
سرورش100روزه هست
یه خبر یه خبر
من به احتمال99/99 وزیر دفاع اتحاد هستم:8::8::8::8::8::8::8::8:
اینکه تویه عمارت قهرمان نوشته می تونید در سطح 1 مهارتها رو تغییر بدید یعنی چی؟
چطوری باشه خوبه؟
یعنی شما در سطح 1 هر وقت بخواید می تونید 5پوینتی که داریدو برای قهرمان جاشو عوض کنیدنقل قول:
چطوری باشه خوبه؟
توصیه اینه که زمان حمله هر 5تاشو رو حمله بذاری
زمان ئدفاع هر 5تاشو تو دفاع
زمان بیکاری روی ترمیم
ولی زمانی که قهرمانتون به سطح1برسه دیگه این قابلیت رو نخواهید داشت
ممنون بابت جوابا........ .
حالا سوالاي بعدي:
1-آسياب زدن خوبه؟؟؟من الان همه گندم زارام 4 ميخوام بدونم عجله بكنم و به 5 برسونم تا آسياب بزنم يا نه؟؟؟
2-الان فقط 14 تا گرزدار و يه قهرمان دارم ...تعداد گرزدارا رو زيادتر كنم يا اينكه رو ساختن دارالفنون واسه ايجاد نيورهاي متنوعتر كار كنم؟؟
3-چطور ميشه دهكده ها و سرزميناي متروك اطراف رو گرفت؟؟راهش چيه؟؟
ممنون....... .
1.اینو ببیننقل قول:
1-آسياب زدن خوبه؟؟؟من الان همه گندم زارام 4 ميخوام بدونم عجله بكنم و به 5 برسونم تا آسياب بزنم يا نه؟؟؟
2-الان فقط 14 تا گرزدار و يه قهرمان دارم ...تعداد گرزدارا رو زيادتر كنم يا اينكه رو ساختن دارالفنون واسه ايجاد نيورهاي متنوعتر كار كنم؟؟
3-چطور ميشه دهكده ها و سرزميناي متروك اطراف رو گرفت؟؟راهش چيه؟؟
ممنون....... .
2.سعی کن گرزداراتو به 100تا برسونیکد:http://travian.kirilloid.ru/villages_res.php#fl=10,10,10,10&fs=31
50تا که شد دارالفنونو برا گرفتن جاسوس بزن
3.اگه دهکده ی خالی رو می گی باید با سه تا مهاجر بگیری که منابع زیادی می خواد و باید زمانی که قوی شدی بگیری
اونایی که توش جک و جونور هست رو می تونی با قهرمانت بگیری البته زمانایی که عمارت قهرمانت در سطح10و15و20باشه(تو هر لولش یکی)
بچه هااگه می شه به amir-ra1 سرور6 جنوب غربی با مختصات "-27|-228"حمله کنید (دهکده CHIEH?)حمله کنید.
هر روز 5 بار به من حمله می کنه و 380 جمعیت داره.توتن هست.تورو خدا
یه سوال 20k سر باز یعنی چقدر
بعد همر یعنی چی
یه سوال اوسیس چیه
یعنی 20 کیلو سرباز:18::18::18::18::18::31::31::31::31::31: :31::31::31::31::31::27::27::27::27::27::27::27::2 7::27::27::27::27:نقل قول:
همر هم یعنی دهکده ای که فقط توش نیروی نظامی است شاید فقط شاید:46::46::46::46::46:
ضمنا وزیر دفاع شدم یکی بهم تبریک بگه:8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8::8:
والا من زیاد تراوین بازی نکردم ولی اینو میدونم که k تو بازی هزار معنی میده که میشه 20 هزار سرباز .نقل قول:
یعنی 20 کیلو سرباز
نقل قول:
مفارک باشه (چرا بش تفریک نمی گین بی چاره ناراخت میشه ) ببینم چقدر نیرو داری که کردنت وزیر دفاع
دوستان من تازه عضو شدم،
می خواستم بدونم کسی هست توی سرور 7 که بازی کنه؟
(حرفه ای باشه چه بهتر):20:
چیز زیادی نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 قهرمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 148 سرباز پیاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 78 شمشیرزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4 رد یاب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11 رعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 23 کاهن سواره
سرور چندی؟نقل قول:
سرور 7 اون سرور رو ول کن حذف کن بابا گند زدن با اون سرورش:19:اه اه اه از یه طرف پارتی بازی از طرف دیگه ایرانی هام با این ذات خرابشون یکی نیست بگه خودت ادم وار بازی کن نرو 10 تا اکانت بساز:13:
من اسپیدم راستی با من بودی:13::13::13::13::13::13::13:نقل قول:
من واسه سه دهکده که جاسوس می فرستم منابع رو به هم نشون می ده اما نیرو که می فرستم صفر صفر یر می گرده.
گفتم شاید تو مدتی که من نیرو می فرستم مصرف می کنه اما تنظیم کردم بعد از حمله جاسوس فرستادم دیدم نه منبع داره.
اینم بگم که حمله غارت و حمله عادی زدم نشد.
کسی می دونه چه باید کرد؟
نقل قول:
خب مخفیگاهاشون سطحش زیاده:27::27::27::27::27:
کسی میدونه اوسیس چیه
بچه های شیرازی تو سرور 7 ایران پیام بدن آشنا شیم
masood67
x=-69
y=-140
منم تو سرور هفتمنقل قول:
masood67
x=-69
y=-140
پیام بده بیشتر آشنا شیم
حمله عادی بهتره برای گرفتن متابع یا غارت؟
چطور میشه منابع مخفیگاه رو غارت کرد؟
اي بابا .............كسي اينجا نيس كه چند تا حمله واسه ما انجام بده ؟؟سرور 6............ .
معلومه غارت:46::46::46::46::46::46::46:نقل قول:
مخفیگاه رو گذاشتن که غارت کم تو غارت منابع کم دزدیده بشه اون موقع شما میخواید بازم غارت کنید:18::18::18::18::18::18::18::18::18::13::1 3::13::13::13::13::13::13::13:
آخه اگه می شد خیلی خوب بودنقل قول:
حمله عادی زمانی خوبه که به کسی که حمله میکنی نژاد گول باشه و تله هم داشته باشهنقل قول:
اگه تعداد نیروهات از تعدا تله ها بیشتر باشه به تعداد نیروهای اسیر نشده غارت میکین و اسیر هات هم همزمان آزاد میشه
من دارم توی سرور7 بازی میکنم خیلی باحاله اسم اکانتم هم bewolf هست کسی اگر میخواست آشنا بشه پیغام بده
در ضمن در هنگام حمله به گول 100% روی عادی بگذارید بهتره...
کسی اگر توی سرور 7 بود (جنوب شرقی) بگه....
سلام
کسی سرور دو هست
بابا عجب جنگی شد
امروز
امارش این
حمله ها 15201 تلفات 1427018 :18:
تازه الان حمله ها کم شده قبلا به 4 میلیون تلفات هم رسید
جنگ بین اتحاد های wow و heroe هست
خیلی از بازیکن ها دو طرف تا حالا یا جمعیت شون صفر شد یا حذف اکانت کردن
من هم توی اتحاد wow هستم :21:
اتحاد قوی اما معلوم نیست برند این جنگ کیه تاز هنوز جنگ اصلی بر سر www شرو ع نشد
نقل قول:سلامنقل قول:
من همر رو توی پستی طولانی که چند صفحه پیش دادم گفتم که !!:31:
همر یه دهکده ای است که فقط مخصوص ساخت نیروهای حجومیه
توی این دهکده
سربازخانه 20
پادگان بزرگ 20
اصطبل 20
اصطبل بززگ 20
کارگاه 20
اردوگاه 20
تعدادی انبار 20
تعدادی انبار غذا20
نوشیدنی سازی 10 (توتن)
آبشخوری 20 (رومن)
و...
حتما باید وجود داشته باشه
بازکن های حرفه ای که می بینید بالای حدود 100k نیرو دارن و توی پروفایلشون پر از مداله از دهکده ی همر استفاده می کنن
--------------
یه سری بازی کن های معمولی هم هستند که نیروهای هجومی شون رو توی پایتختشون که 15 کراپ هست می سازن که یه ایراداتی داره که وارد بحثش نمیشیم
اوسیس oasis ها همون آباده ها هستن که می تونید با قهرمان و امارت قهرمان سطح 10 - 15 - 20 تسخیر کنیدنقل قول:
باعث افزایش تولیدات گندم چوب آهن و // به درصد میشن
:46:
دوستان
بد نیست که نگاه به این لینک ها بندازید
مربوط میشه به سرور 1 ایران
حملات نهائی (حمله های اتحاد 3دات (●●●) به WW اتحاد متهدین متا (META) در لول 80
کد:http://www.travian-reports.net/ir/raport.php?id=11174956eef
کد:http://www.travian-reports.net/ir/raport.php?id=11175456aab
کد:http://www.travian-reports.net/ir/raport.php?id=111757a44cb
:27::27::27:کد:http://www.travian-reports.net/ir/raport.php?id=111761dce06
:46::46:
الان میشه اوج لذت رو توی سرور 1 ایران توی هفته ی آخرش هست,, حس کرد !!!
کل اتحاد های بازی (دوست و دشمن ) در برابر اتحاد فوق قدرتمند ●●● قرار گرفتند
به این امید که نذارن برنده ی سرور 1 ایران 3دات باشه !
ممنون از راهنمایی ها درباره حمله عادی و غارت
منم موافقم که آخر یک سرور جالب هست
راستی یه سوال یه نفر یه اشتباه کرده و واسه من 14 تا جاسوس ساخته می شه یه جوری از این ها خلاص بشم؟ آخه مصرف 2 تا گندم برا هر کدام داره
سلامنقل قول:
یه سری بازی کن های معمولی هم هستند که نیروهای هجومی شون رو توی پایتختشون که 15 کراپ هست می سازن که یه ایراداتی داره که وارد بحثش نمیشیم
از اطلاعات ممنونم
من پایتختم 15 گندمی نیست اما از 11 دهکده ای که دارم 4 تا شون 15 گندم که با توجه به اون اوسیس که گرفتم تولیدشون به 6000 گندم میرسه
من تمام نیروهامو توی پایتختمی سازم و به این دهکدها می فرستم
تازه دارم می فهمم که از همون اول راه اشتباه رفتم الان که آخر بازی راه برگشت نیست
ممنونم اگه یه سری راهنمایی بزاری
از همون اول بازی مثلا چی بسازیم یا چه نیروی برای غارت بسازم
یا اصلا کدام نژاد بهتر
می تونی همشونو با 1 سرباز بفرستی برای حمله به نفر اول بازی :27:نقل قول:
البته 14 تا جاسوس حتی برای اول بازی خیلی تعداد زیادی نیست!:13:
یه هر کدوم به یه سرباز دیگه به 12 نفر اول سرور!
توی نژاد توتن با گرزدار و شوالیه(با دلاور(البته با ریسک بالا))نقل قول:
سلام
از اطلاعات ممنونم
من پایتختم 15 گندمی نیست اما از 11 دهکده ای که دارم 4 تا شون 15 گندم که با توجه به اون اوسیس که گرفتم تولیدشون به 6000 گندم میرسه
من تمام نیروهامو توی پایتختمی سازم و به این دهکدها می فرستم
تازه دارم می فهمم که از همون اول راه اشتباه رفتم الان که آخر بازی راه برگشت نیست
ممنونم اگه یه سری راهنمایی بزاری
از همون اول بازی مثلا چی بسازیم یا چه نیروی برای غارت بسازم
یا اصلا کدام نژاد بهتر
توی گول
رعد
توی رومن شوالیه استاندارد
توی نژاد ها هم اگه می تونی از پسش بر بیای رومن تا حدی بهترینه
ببینم آخر شب ها سرور تراوین مشکل دار می شه؟
آخه باید چند بار رفرش بزنم تا باز کنه
مشکل از نت خودته
یه نگاه به ساعت این پست بنداز من الان سرور 4 7 جلوم بازه
1 توصیه
طرف رومن نرین مگه اینکه واقعا الاف باشید یا دوال بخاوید بازی کنید یا بار 4 5 متون باشه که دارین بازی میکنید چون کار باهاش سخته
نزاد طر ناکیه اما وقط می خود و گلد تا رو پا شه به قول بچه های فروم ترواین اول سرور زدیش زدیش نزدیش وسط سرور برو حذف کن و گرنه اخر سرور حذفت میکنه یه لشکر درس حسابی از رومن همه جا رو صاف میکنه
اگه وقت کم داری برو با گول بازی کن
نژاد سریع و کم کاریه نمی گم اسونه ها سخته اینم قلق های خودو داره اما به خاطر سیستم دفاعیش اویل سرور حال هر چی تئوتن میگیره تله سازش و مخفی گاه 2برابر
نیرو هاشم به نسبت رومن سری تر حرکت میکنن سری تر ساخته میشن سری تر نفله میشن دی:
تونم که یه جورای هم آسونه هم سخت بازی باش راحته اما اگه درست باش کار نکنی اخر کار فایده نداره راحت میشه از رودت رد شد چون نیرو هاش همون جور که به جای سرباز خونه از تو ماشین جوجه کشی در میان مثل جوجه هم یه کمی بی جونن
این که با کدوم بازی کنی بسته به خودته که یه مدت با هر کدوم کار کنی بینی چی میشه
من به شخصه سرم بره طرف تئوتن نمی رم ازشم بدم میاد
کشته مرده رومنم
کار با رومنم برام خیلی آسون تر از اوناست
[QUOTE=iilliya;4603612]مشکل از نت خودته
یه نگاه به ساعت این پست بنداز من الان سرور 4 7 جلوم بازه
نمی دونم شاید
آخه بقیه سایت ها راحت باز می شن.