سلامنقل قول:
شما جديدترين ورژن IDM و FIREFOX رو دانلود كنيد و در ابتدا FIREFOX و سپس اقدام به نصب IDM كنيد ، توجه داشته باشيد كه هر دو آخرين ورژن موجود باشند
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
شما جديدترين ورژن IDM و FIREFOX رو دانلود كنيد و در ابتدا FIREFOX و سپس اقدام به نصب IDM كنيد ، توجه داشته باشيد كه هر دو آخرين ورژن موجود باشند
موفق باشيد.
ممنون از جوابنقل قول:
فایرفاکسم 14 بود 15 کردم. Idm هم نسخه 6.11 بود نسخه بالاتری پیدا نکردم تو اینترنت.
ولی باز هم همان حکایت همچنان باقیست.....
آقای desert-son
شما روی هر دو سیستم یکجور فایروال دارید؟ و تنظیمات؟
ای ول. نکته همینجا بود. چی دیگه ای که بین دو سییتم متفاوت بود آنتی ویروس بود. گرچه من رو هردو Bitdefender total security 2012 نصب کرده بودم ولی مال این یکی 32 بیت بود و مال اون یکی 64 بیت. آنتی ویروسشو خاموش کردم درست شد. حالا همیشه باید فایروالم خاموش باشه...نقل قول:
خطرناک نیست.
نیازی نیست فایروال خاموش باشه (دیگه به چه درد میخوره) بلکه در تنظیمات آن لینک را بعنوان مورد اعتماد بهش معرفی کن : Trusted
من بیت دیفندر نداشته ام. ولی کمی زبان بلد باشی راهش را پیدا میکنی.
آخرین ورژن موزیلا رو گرفتمنقل قول:
آخرین ورژن IDman رو که لینکش سلامه رو ریجستر میشه زو بزارین تا تست بگیرم
درضمن من یه نسخه دانلود کردم
Internet.Download.Manager.6.12.Build.6.Beta+Patch. by.sass111
بعد آپدیتش کردم که متاسفانه پیغام داد که سریالش جعلی هس
نقل قول:
نرم افزارهاي بالا رو پيشنهاد ميكنم از سايتي مثل سافت گذار تهيه كنيد و تست بگيريد ، هر دو نرم افزار اخرين ورژن روي اين سايت موحود هست
نقل قول:
آنتي ويروس و فايروال رو غير فعال كنيد و همچنين اگر از پرو / كسي استفاده ميكنيد اون رو هم غير فعال كنيد و بررسي كنيد ببينيد كه Internet Explorer تو قسمت L:an Setting آي پي نگرفته باشه
سلام
وقتي با يك دانلود منيجر مثلا IDM دانلود ميكنيم مثلا يك فيلم
فرض كنيد تا 65 درصد دانلود شده باقيشو يا نميشه دانلود كرد يا اينترنت قطع ميشه اين 65 درصد دانلود شده روي هارد ماست اگه هست كجاست اگه نيست چه اتفاقي براش مي افته :41:
این ب قول شما 65% توی مسیر زیر میره :
C:\Users\Mohamad\AppData\Roaming\IDM\DwnlData\Moha mad
(mohamad اسم خودمه یعنی همون اسم کاربریتون)
ضمنا برای رفتن ب این مسیر show hidden رو بزنین چون مخفیه...
سلام عزيزنقل قول:
برنامه IDM يك فايل به اسم Cr download
ميسازه وقتي يك دانلود در حال انجام هست اونو ميشه پيدا كرد.
البته ميدونم دقيقا دنبال چه چيزي هستيد
اگه اشتباه نكنم ميخواين به طور مثال همون چند درصد رو ببينيد.
ولي متاسفانه ساختار دانلودي IDM به اين شكل نيست ولي سري دانلودر ها كه سرعتشون پايينتر هست اين قابليت رو دارند مثل برنامه UC Browser كه براي موبايل هست البته براي كامپيوتر هنوز پيدا نكردم.
موفق باشيد
Using Tapatalk
منم تقریبا همین مشکل saeid333 رو دارم . یهو از " پرو ک سی فا یر " میام بیرون کامپیوتر ریست میشه. بعد که دوباره روشن میشه و میرم سراغ IDM میبینم فایلی که دانلود میکردم اصلا توی لیست نیست. همه فایل های تموم شده و یا ناتمام هستن جز اون فایلی که داشت دانلود میشد و سیستم ریست شده. چیکار باید بکنم ؟ اون مسیری هم دوستمون گفتن چک کردم. اصلا Roaming نداشت.
ورژن IDM : کامل 6.11
ویندوز xp sp3
سلام.
من اینترنتم سرعتش کمه ، به همین خاطر لینک های دانلودم رو طوری انتخاب می کنم که حتماً قابلیت resume در برنامه idm داشته باشه.
تا حالا شده چندین فابل رو دانلود کنم با حجم های بالا مثلا 200 مگابایت (با لینک مستقیم rapidbaz)، چون سرعتم کم بوده مجبور بودم هی قطع و وصل کنم. وقتی که رسیده اند به حدود 98 درصد ، وقتی که قطع می کنم و دوباره وصل می شم . اصلا دانلود استارت نمی شه و پیغام میده :
cannot download the file because of timeout
Details:
Connection time out
و دیگه هیچ کاری نمی تونم بکنم و مگه اینکه دوباره از اول امتحان کنم و دوباره از اول دانلودم رو شروع کنم .
از بس این اتفافق واسو افتاده همش دانلود های نیمه تمام با حدود 98 درصد دارم .
دیگه دارم دیوونه میشم ، این چه وضعشه .
همه لینکهامم قابیلت resume دارن .
دوستان این چی میگه ؟ من داشتم دانلود میکردم بعد خاموش کردم ، رفتم شام خوردم بعد که دوباره روشن کردم این ارور اومد !!! تازه من حتی آنتی ویروسم ندارم ، فایروالم هم دست نزدم ، چطور اون موقع دانلود کرد بعد حالا ارور میده !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/images/bc63stz3eey6b6q0rtds.jpg
بغیر از این سایت از هیچ سایتی نمیتونم دانلود کنم .
چه اینترنتی استفاده میکنید؟ شاید وسط کار آیپی عوض کرده.
شاید هم طول کشیده، لینک باطل شده.
در هر دوحال، لینک را رفرش کنید و لینک جدید را دستی به IDM بدید تا دانلود را ادامه بده.
چطوری میشه آپدیت اتوماتیک رو حذف کرد ؟ من نسخه 5 رو نصب کردم خودش آپ شد به 6.12 ، بعد آنستال کردم دوباره بعد ریست خودش شد 6.12 ريال چیکار کنم ؟
IDM رو چطوری میشه تنظیم کرد که یک سری آدرس رو بهش بدی و زمان بدی که مثلا ساعت 2-8 صبح دانلود کنه. و 8 که شد دانلود متوقف بشه
ممنون
سلام،
دوستان چطوری میشه IDM رو در Google Chrome نصب کرد که وقتی باهاش رو لینک دانلود کلیلک میکنی لینک با IDM باز شه ؟
مرسی
سلام دوستان خوبین؟
آقا من یه مشکل با IDM دارم که خیلی وقته همش اتفاق می افته کلا اعصاب خورد کنه.اونم اینه که من مثلا 10 تا لینک اضافه میکنم واسه دانلود حالا مثلا 6 تاش دانلود میشه 4 تاش میمونه برای بعدا.حالا من وقتی سیستم رو خاموش میکنم بعد که روشن میکنم می خوام بزارم بقیش دانلود شه میبینم اون 4 تا لینک از توی IDM پاک شده یعنی اصلا انگار نه انگار که لینکی بوده.
حالا فکر کنین یه فایل 1 گیگی دارم،میزنم دانلود 400 مگ دان میشه بقیش رو میذارم واسه شب ولی وقتی شب روشن میکنم میبینم لینکش پاک شده و 400 مگ هم پریده
تا حالا 10 بار idm رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نشده توی ویندوز ایکس پی - 7 - 8 هم امتحان کردم روی همه این ویندوز ها مشکل داره؟
شما رو به خدا کمک کنید تا حالا کلی دانلودام پریده........
ممنون
این آدرس ها عموما برای اکتیو کردن و آپدیت IDM هستند به فایل hosts سیستم عاملتون اضافه کنید :نقل قول:
چطوری میشه آپدیت اتوماتیک رو حذف کرد ؟ من نسخه 5 رو نصب کردم خودش آپ شد به 6.12 ، بعد آنستال کردم دوباره بعد ریست خودش شد 6.12 ريال چیکار کنم ؟
محل این فایل :
کد:%systemroot%\system32\drivers\etc\
مشکل باید حل بشه ، یک راه حل هم اینجا ذکر شده میتونید تست کنید :کد:# IDM
127.0.0.1 tonec.com
127.0.0.1 www.tonec.com
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 www.registeridm.com
127.0.0.1 secure.registeridm.com
127.0.0.1 internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 www.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com
کد:http://penuhtutorial.blogspot.de/2011/11/disable-update-idm.html
در تایپیک زیر توضیح کامل داده شده :نقل قول:
IDM رو چطوری میشه تنظیم کرد که یک سری آدرس رو بهش بدی و زمان بدی که مثلا ساعت 2-8 صبح دانلود کنه. و 8 که شد دانلود متوقف بشه
ممنون
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
به تنظیمات برید در تب General گزینه Google Chrome رو تیک بزنید .نقل قول:
سلام،
دوستان چطوری میشه IDM رو در Google Chrome نصب کرد که وقتی باهاش رو لینک دانلود کلیلک میکنی لینک با IDM باز شه ؟
مرسی
از کرک برای فعال سازی idm استفاده میکنید ؟نقل قول:
سلام دوستان خوبین؟
آقا من یه مشکل با IDM دارم که خیلی وقته همش اتفاق می افته کلا اعصاب خورد کنه.اونم اینه که من مثلا 10 تا لینک اضافه میکنم واسه دانلود حالا مثلا 6 تاش دانلود میشه 4 تاش میمونه برای بعدا.حالا من وقتی سیستم رو خاموش میکنم بعد که روشن میکنم می خوام بزارم بقیش دانلود شه میبینم اون 4 تا لینک از توی IDM پاک شده یعنی اصلا انگار نه انگار که لینکی بوده.
حالا فکر کنین یه فایل 1 گیگی دارم،میزنم دانلود 400 مگ دان میشه بقیش رو میذارم واسه شب ولی وقتی شب روشن میکنم میبینم لینکش پاک شده و 400 مگ هم پریده
تا حالا 10 بار idm رو پاک کردم دوباره نصب کردم ولی نشده توی ویندوز ایکس پی - 7 - 8 هم امتحان کردم روی همه این ویندوز ها مشکل داره؟
شما رو به خدا کمک کنید تا حالا کلی دانلودام پریده........
ممنون
خوب حالا مشکل خودم :دی
دوستان یک سرور هست که وقتی تقریبا تمام فایل دریافت میشه ( فرضا 10 کیلوبایت میمونه ) دیگه response نمیده idm هم اون لینک رو رد نمیکنه و رو همون میمونه حالا اگر من 10 تا فایل بخوام بگیرم اولی میره تا 99% و بقیه هم تو صف باقی میمونند . تعداد تلاش مجدد هم برای فایل هایی که با شکست مواجه شدن 10 بار هست .
فایلی هم که تا 99% رفته رو باید Stop و دو باره Resume کرد تا request بفرسته و response بگیره و فایل تکمیل میشه ، درواقع مشکل اصلی این هست که وقتی نمیتونه فایل رو تکمیل کنه همونجا میمونه ... ناقص گرفتن مهم نیست برای رد شدن چاره ای هست ؟
ممنون
چرا هنگام دانلود از برخی سایت ها مثل Rodfile راحت از ادامه ی دانلود ، دانلود شروع میشه ولی گاهی اوقات میگه لینک باید جدید بشه؟
دیشب دانلود داشتم ولی صبح دیدم اونایی که از جاهای دیگه بودند دانلود شدند ولی اینی که از Rodfile بوده دانلود نشده...
الان هم این پیغام رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم باید الان چیکار کنم ...
میرم تو صفحه ی دانلودش و یه بار دیگه یه لینک جدید جنریت میکنم و اون لینک جدید رو میارم کپی میکنم به جای لینک قدیمی و دانلود بدون مشکل از ادامه شروع میشه ، اما هنگام دانلود شبانه نمیشه کاری کرد که خودش این کار رو بکنه؟
سلام
آره دوست عزیز من از کرک استفاده میکنم
البته یه کرک واسه همه ورژن ها دارم که وقتی ستاپ نسخه جدیدش رو دان میکنم با همون کرکش میکنم
به نظرت مشکل از چیه و راه حلش چیه؟
گوگل کروم تیک خورده ولی IDM توش کار نمیکنه
راه دیگه ای هم هست ؟
آقا کسی نبود کمک کنه.من همه لینک های دانلودم خود بود پاک میشه یه راه حلی بگین لطفانقل قول:
من که دو سال یا بیشتره که از IDM استفاده نمیکنم.
سه تا سیستم دارم (روی یه لپتاپ) که روی هر کدوم یه دانلود منیجر مجانی گذاشتم؛ بی دردسر!
دستت درد نکنه ، همین ها رو اضافه کردم حل شد ، خیلی ممنونم .نقل قول:
سلام دوستان
درباره سوالات مربوط به کرک، تاپیک مربوطه رو بررسی کنین جواباتون رو میگیرین
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایت های اشتراک گذاری برای هر لینک یک زمان درنظر میگیرند اگر تو اون زمان فایلتون رو دانلود نکنید فاقد اعتبار میشه دوباره باید لینک ایجاد کنید ، دلیلش هم این هست که اکانتشون رو بخرید ...نقل قول:
کاریش نمیشه کرد .
به نظر من کرک شما مورد داره شما این آدرس ها رو به فایل hosts سیستم عاملتون اضافه کنید :نقل قول:
محل این فایل :
کد:%systemroot%\system32\drivers\etc\
سپس با یکی از سریال زیر و یک نام برنامه رو ریجستر کنید :کد:# IDM
127.0.0.1 tonec.com
127.0.0.1 www.tonec.com
127.0.0.1 registeridm.com
127.0.0.1 www.registeridm.com
127.0.0.1 secure.registeridm.com
127.0.0.1 internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 www.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror2.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1 mirror3.internetdownloadmanager.com
برنامه به صورت عادی ریجستر میشه و با توجه به اینکه دسترسی برنامه رو برای برسی فعالسازی بلاک کردیم نمیتونه سریال رو بلاک کنه فقط توجه کنید آپدیت اتوماتیک غیر فعال میشه و اگر آپدیت کنید ( ممکنه ! ) برنامه غیر فعال بشه .کد:PZ1CW-E20TQ-LOFS5-VH0S0
TZEA4-J6I5X-NMJ0U-UG4WC
0YT08-M27Q7-R0GPP-1A6MY
UXPYI-B52AZ-FQHZ7-TCDZ7
موفق باشید .
IDM آخرین نسخه هست ؟ اگر هست دوباره نصب کنید ...نقل قول:
در ادامه مشکل خودم رو دوباره یاداوری میکنم :
نقل قول:
آقا من هر کاری که گفتین کردم ولی درست نشد خواهشا یه راه حل دیگه بگیننقل قول:
شما تونستید با روش فوق برنامه رو ریجستر کنید ؟ درواقع ثبت شده و مشکل موجود هست یا مشکل ریجستر کردن دارید ؟نقل قول:
اگر مورد ریجستر شدن دارید تایپیک زیر رو مطالعه بفرمایید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346178
آره دوست عزیز با روشی که گفتین رجستر کردم برنامه رو ولی بازم مشکل وجود داره هر وقت هم ورژن جدیدش میاد دان میکنم ولی حل نمیشهنقل قول:
به نظرتون دیگه باید چیکار کنم؟
خب نمیشه یه فایل 2 گیگابایتی رو یه دفعه دانلود کرد که..... تا نصفه دان میکنم بعد سیستم رو خاموش میکنم دفعه بعد که روشن میکنم میبینم پاک شده
توی سیستم خودم یک گیگ از یک برنامه ای رو دانلود کردم با IDM ..حالا میخوام بقیه اشو توی سیستم اداره دانلود کنم..امکانش هست؟ باید چیکار کنم؟
نمیخوام سیستمو ببرم..فقط فایل و دانلود منیجر رو..
نه عزیز جان نمیشه با idm اینکارو کرد.من تست کردم
البته فک کنم با آگرین (مدیریت دانلود ایرانی) که توسط دوست خوبم علی آقا نوشته شده بشه البته به گفته خودش.این برنامه با اینکه هنوز بتا هستش ولی کارایی خیلی خوبی داره هرچند فعلا به پای idm نمی رسه ولی خب هنوز بتاست و اینکه یه نفر روش کار میکنه ولی idm چی که 6 ورژن منتشر کرده و یه شرکت روش کار میکنن
آدرس دانلود آگرین:
framework.blogfa.com
والا چی بگم ، من تنها نظرم این هست که برنامه بد کرک شده و آثارش هنوز باقی مونده ... حالا نظر سایر دوستان رو باید دید که چیه ، چیزی پیدا کردم بهتون اطلاع میدم .نقل قول:
بله امکان پذیر هست ، ابتدا از فولدر فایل مورد نظر در قسمت tmp دانلود منیجر backup بگیرید همینطور لیست دانلود خودتون رو export و در IDM شرکت import کنید ، همچنین فایل ناقص رو به tmp دانلود منیجر شرکت منتقل کنید .نقل قول: