نقل قول:
فک نکنم چون اگه بود من یکی حتمی پیدا می کردم باز اگه باشه من هم خوشحال می شم جاشو یکی بگه (حداقل زودتر می تونم بخرمش)
Printable View
نقل قول:
فک نکنم چون اگه بود من یکی حتمی پیدا می کردم باز اگه باشه من هم خوشحال می شم جاشو یکی بگه (حداقل زودتر می تونم بخرمش)
این همون بازی یه محبوبه اسفالت 4 ولی این بار با رزولویشن WVGA
25 مگا بایت حجمشه! (اون قبلیه 5مگ بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود:
کد:http://thepiratebay.org/torrent/4717881/Asphalt_4_Elite_Racing_HD__(WVGA_Version)
اینم لیست تمام بازی های WVGA (خودتون می تونین هر کدوم رو که خواستین به کمک اسمش تو نت پیدا کنید
8 in 1: Arcade Pack - v1.5 (HeroCraft)
Ackys XP Breakout - v3.1 (Isotope244)
Archibald's Adventures - v1.03 (Rake in Grass)
Astraware Suduko - v1.41-SX1 (Astraware)
Atomic Cannon - v3.0 (Isotope244)
Bejeweled 2 - v1.31-SX1 (Astraware)
Boom Blox - v0.0.48 (Electronic Arts) ***
Bookworm Deluxe - v2.0 (Astraware)
Bubble Shuffle - v1.00 (Astraware)
Cavemen - v1.0 (Lightworks Games)
Croker - v1.3 (CrazySoft)
Civilization IV: War of the 2 Cities
Drum Kit Ace - v1.0 (Momentum Games)
Hexxagon Labs - v1.2 (HeroCraft)
Leo's Flight Simulator ***
Marble Worlds 2 - v1.0 (4Pocket)
(Make sure you use hires exe in its Program Folder)
Monopoly Here & Now Edition - v15.0.38 (Electronic Arts)
PaintBall 2 - v1.97 (CrazySoft)
Pocket RackO - v1.3
Pocket Uno - v1.43
Pool Rebel - v1.6 (Compumaster)
Psarakia - v1.3 (CrazySoft)
Quartz 2 Deluxe - v1.0 (Elements Interactive)
Resco Brain Games - v3.00 (Resco)
Resco Bubbles - v1.22 (Resco)
Resco Sudoku Touch - v1.10 (Resco)
Scrobble - v1.1 (Spacetornado Software)
Smart Mahjongg - v1.62.2960
Smart Educational Games - v1.4 (CrazySoft)
Solitaire City - v3.0 (Solitaire City)
Spore Origins - v1.04 (Electronic Arts)
TicTacToe - v0.26
Transport Tycoon Deluxe
Travel Genius - v1.0 (Herocraft)
Virtual Pool Mobile (Celeris)
دوستان آنتن دهيش خوبه؟؟؟مشكل نداره؟
فکر کنم تا قبل عید به زیر 500 برسه:5:نقل قول:
اینجوری که شما میگید پس باید تا چند ماه دیگه یه پولیم دستی رو اکسپریا بدن...:46:نقل قول:
امروزه کسی دیگه از انتن دهی گوشی نمیپرسه...مثل گوشی های دیگست...فرق انچنانی تو انتن دهی نداره.مشکلی هم ندارهنقل قول:
حمید جان از تورنت تا به حال دانلود نکردم.میشه لینک عادیشو بزاری؟تورنت همینجوری دانلود نمیشه:20:نقل قول:
بعدم کرک واسش هست؟چون پولیه...بازیش خیلی قشنگه
من برات دانلود می کنم , اگر کرک داشت دوباره برات یکجا دیگه آپلود می کنم حالشو ببری !!!نقل قول:
این کارو کنی که خیلی گلی:11:نقل قول:
اخه خیلی وقته دنبال این بازی واسه اکسپریا بودم.هیچ بازی باحالی تا حالا گیر نیاوردم بریزم:20:
یک مرور گر باحال گیر آوردم به نام IRIS Browser که خیلی نرم روان و سریع هست و امکانات خوبی هم داره !!!
موفق باشیدکد:http://rapidshare.com/files/200126554/iris-browser-1.1.1.rar
قسطی والا اعلائدین طبقات بالا که اصلا نمی دم ولی شاید طبقات پایین مغازه ای پیدا بشه بده (شایدم اصلا نباشه مگه این که آشنا داشته باشی)
به نظر من نقد بخری از طبقات بالا خیلی بهتره ارزونتر می افته
ولی اینطور که معلومه داره مفت میشه. یعنی خیلی داره ارزون میشه. شما سابقه محصولات سونی اریکسون رو تو ارزون شدن در نظر بگیر . حالا بیا بهش مشکلات اقتصادی دنیا و دامپینگ هم اضافه کن. ارزونتر شدن از همینی که هست خیلی هم دور از انتظار نیست.:5:نقل قول:
اون موقع که ازرون شده دیگه کلاس قبلشئ نداره و من که اگه سونی اریکسون جدید بده میفروشم...اون اولش که میاد خوبه.من گوشیو کلآ بیش از 7 8 ماه نگر نمیدارم.البته نظر منه...نقل قول:
نداشتن شتاب سنج در عمل چه مشکلی ایجاد میکنه؟ البته غیر از بازی چون بازی واسم مهم نیست.
خب شما مایه داری ماشالا. من حدود 2 سال نگه میدارم اگه بخرم. انقدر خرج واجب تر دارم که نمیتونم هی پاکت یا گوشی عوض کنم. تازه کلاس گوشی واسم اصلا مهم نیست فقط کاراییش مهمه برام.:5:نقل قول:
بابا تو این موبایلستان چه طوری میشه عضو شد من که هر اسمی می زنم می گه قبلا انتخواب شده
سد تا مشتقات از Hamid..God در آوردم می گه همش هست پس کو من چرا نمی بینم!؟
از دوستان اینجا یی که رفتن اونجایی هم شدن راهنمایی می خوام
دقیقا همینطوره.گوشی های سونی اریکسون سابقه ارزون شدن زیاد دارن.نقل قول:
مثلا گوشی خودم.وقتی که انتخابش کردم برای خرید،560 تومن بود؛ولی وقتی که 5 ماه بعد رفتم خریدمش،230 تومن خریدم.
الان هم شده 300 تومن.
البته لوس نشدن برام مهم بود به همین خاطر صبر کردم ببینم ارزون که شد،میوفته تو دستها یا نه؟
نقل قول:شتابسنج نداشته باشه مشکلی پیش نمیاد...فقط گوشی رو میچرخونی صفحه نمیچرخه...!!!مهمه؟نقل قول:
کیبردشو باز کنی خودش میچرخه...
خب وقتی گوشی جدید بده پس کاراییاش بالا تره دیگه...منم اول دنبال کارایی ام و بعد تک بودن.از گوشی که دست همه باشه زیاد خوشم نمیاد.w950 ام نگه داشتم واسه این بود که هنوزم تکه:10:
چه جالب.منم دقیقا همین منظورم بودش.نقل قول:
خب اسمت تکراری دیگه...اینجوری بزار ببین چطوره...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :27:
حساسیت تاچ اکسپریا در چه حدی هست؟ آیا میشه لنداسکیپ کرد در حالی که کیبردش بستس؟ من میخوام امنیا بگیرم ولی کیفیت صفحه اکسپریا منو دو دل کرده.:13:
استاندارد و مثل گوشی های دیگه...بله تو تنظیماتش داره که اگه دوست داشته باشی کامل میتونی لنداسکیپ کنی.حساسیت جوی استیک اپتیکالش تنظیم میشه.شما صفحه نه.یعنی هیچ گوشی ندیدم تنظیم بشه...:20:نقل قول:
ممنونم ولی منظورم تغییر حساسیت نبود. کیفیت تاچ بود . یعنی کیفیت تاچ در هنگام کار چجوره .نسبت به پاکت های دیگه و مخصوصا نصبت به امنیا.نقل قول:
با اجازه حسام جان.نقل قول:
امین جان کیفیت تاچش خوبه و مشکلی نداره من هم با touch pro و هم با امنیا کار کرده ام و الان هم که اکسپریا دارم میشه گفت تقریبا تاچ یکسانی دارند و فرقی نمیکنه. از بابت تاچش نگران نباش.
تاچ خیلی مهمه واسم.تقریبا یکسان یعنی دقیق چی؟ بهتره یکم یا بد تره؟:11:نقل قول:
اگه تاچ واقعی میخواهی که به قلم هم نیازی نداشته باشی که برات ایفون رو پیشنهاد میکنم بگیری.نقل قول:
درسته تو ویندوز موبایل هم میتونی با انگشتت کار کنی ولی اگه انگشت کمی بزرگ باشه کمی درصد خطا بیشتر میشه.مثلا درصد خطا تو تاچ ایفون خیلی کمه.
تو ویندوز موبایل تو بعضی برنامه ها یا تو بعضی تنظیمات نیاز هست که با قلم کار کنی ولی تو ایفون اینطوری نیست.
در مورد تاچ این 3 تا گوشی هم که گفتم منظورم این بود که فرقی ندارند.و مثل هم هستند.
شما دقیقا منظورتون از تاچ چیه؟همه گوشی های سونی اریکسون از نظر تاچ با هم یکسان هستند.اگه قبلا از این گوشی ها استفاده کردین،میدونین دقیقا چه حالتی خواهد داشت.نقل قول:
نقل قول:منظورم حساسیت تاچ و کیفیتشه . در ضمن نمیتونم آیفون بگیرم چون ویندوز موبایل میخوام.:41:نقل قول:
تو این سایت میشه پنل کریتوری که خود سونی اریکسون باسه اکسپریا معرفی کرده دانلود کرد (فکر کنم مثل تم کریتورش باشه)
اینجا هم سر بزنید شاید چیزای بدرد بخوری توش باشهکد:http://developer.sonyericsson.com/site/global/docstools/windowsmobile/p_windowsmobile.jsp
کد:http://developer.sonyericsson.com/site/global/newsandevents/latestnews/newssept08/p_xperiapanels_sdkannouncement.jsp
سلام به دوستان گل!
آقا كسي مي تونه آخرين قيمت علائدين را بگيره بزاره؟
پيشاپيش دستش درد نكنه!
نمیدونم کجا بود که دیدم نوشته بود حساسیت تاچ اکسپریا بهتر از i900 است(مسلمآ منظورش این نبوده که i900 بده چون همه میدونن تاچش خوبه) ولی نه چیزی نزدیک آیفون است. پس مطمئن باش حساسیتش خوبه و در مورد جنسش هم فک نکنم هیچ شرکتی تو گوشیه های اندش بیاد جنس بد بزاره.نقل قول:
منظورم حساسیت تاچ و کیفیتشه . در ضمن نمیتونم آیفون بگیرم چون ویندوز موبایل میخوام
لینک این حرفی که زدم رو پیدا نکردم (خیلی گشتم GSMArena بود)
حالا اگه حساسیتش بیشتر از i900 نباشه مطمئنآ کمتر نیست، پس کلآ زیاد تو این زمینه فرق ندارن.
سپاس
فون مموری x1 چند مگه؟ آخه وقتی معرفی شد 400 مگ فون مموریشو زده بود تو gsmarena ولی الان که دوباره رفتم دیدم حذف شده بود.
در ضمن کیفیت صدا تو اسپیکر و هندزفری و کیفیت تصویرشم بگید. حوصله خوندن 240 و خورده ای صفحه رو ندارم.:31:
512 مگه که 400 مگش در دسترسه...
کیفیتش تو اسپیکر خیلی خوبه اما خیلی بلند نیست... تو هندزفری هم صداش هم از لحاظ بلندی و باس و کیفیت عالیه بهتر از آیپاد تاچ... کیفیت نمایشگرش(اگه منظورتونه) عالیه ...
سپاس
ممنون دوست عزیز. شنیدم هندزفریهاش مثل سری دبلیو هست درسته؟نقل قول:
[PHP]نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3068182&postcount=840
[/PHP]
چخش موسیقیش با برنامه poket music از تمام سری واکمن و خود واکمن سونی a800 بالا تره...هدفون جک هم میخوره دیگه هر هدفونی دودست داشتی بزن حال کن...هدفونی که تو جعبشه مثل مال تمام گوشی ها و سری واکمن از نوع نرماله و بهتر از اون گیر میاد...واقعآ از کیفیت صدای هدفونش راضی راضی ام...:40:نقل قول:
حسام جان متاسفانه اون بازی آسفالت کرک نداره و کد میخاد نمیدونم کار می کنه یا نه اگه کرک کسی داره بده تست کنم . در ضمن بازی زبانش لاتین نیست !!!نقل قول:
اره منم گشتم پیدا نشد...این کار مهرانه...:10:...نرم افزار هایی که اون میزاره من راحت پیدا نمیکنم...:20:تو موبایلستان میگم ببینم میتونه پیدا کنه.دست توم درد نکنه گشتی...:11:نقل قول:
اتفاقا تو مبایلستان هم سه تا لینک هست اما هر سه تا خرابه :13:نقل قول: