دوست عزیز با تشکر از جوابتون اما من اونایی که تغییر نام دادم رو می خوام درستشون کنم ضمنا وقتی که جواب سئوال رو نمی دونید چرا پست دلسرد کننده می زنید این فایلها فایلهایی هستند که من یکسری تغییر در اونا ایجاد کردم و سپس تغییر نام دادم مرسینقل قول:
Printable View
دوست عزیز با تشکر از جوابتون اما من اونایی که تغییر نام دادم رو می خوام درستشون کنم ضمنا وقتی که جواب سئوال رو نمی دونید چرا پست دلسرد کننده می زنید این فایلها فایلهایی هستند که من یکسری تغییر در اونا ایجاد کردم و سپس تغییر نام دادم مرسینقل قول:
دلسرد كننده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
عجب
شما اشتباه كاري كردي بعد انتظار داري ....
در ضمن آدم وقتي كار با فايل مهمي رو انجام ميده هميشه بك آپ گيري رو هم بايد انجام بده
مراجعه شود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم شما ورد رو باز كن يه بار و بعد از كادر Open به مسير فايلت برو و پس از انتخاب فايل موردنظر از دكمه Open گزينه Open and Repair رو انتخاب كن ببين مشكلت حل ميشه يا نه
این OCRچیه؟
من با استفاده از نرم افزار Final که مخصوص نت نویسیه کتابی نوشتم حالا وقتی اونو میخوام بوسیله Send to word که توی Microsoft imageinge هست بزنممیگه که اول باید Ocr رواجرا کنید..یعنی باید چیکار کنم؟
ممنمون
چه جوري ميشه شماره صفحات رو طوري تنظيم کرد که شماره صفحات فرد سمت چپ و شماره صفحات زوج سمت راست ظاهر بشه ؟
چون ميخام به صورت دو رو صفحات رو چاپ کنم .
من با ستفاده از نرم افزار Pdf machines فایلهای وردمو پی دی اف میکنم..ولی نمیدونم چرا وقتی پی دی اف میکنم بعضی از عکسهای کوچیک که به جای سیمبل که گفتی بهتره عکس بزاری تا بتونی .... یه خورده میره اونور تر..چیکار کنمدقیقا شبیه همون چیزی باشه که تویوردمیبینم پی دی اف بشه
سلام دوست عزيزنقل قول:
ببين اين به دردت ميخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كافيه يه صفحه سفيد تحت يه section جديد در ابتداي متن ايجاد كنينقل قول:
حالا اون سكشن اولي رو شماره گذاري نكن و سكشن بعدي رو از يك شماره گذاري كن
شما چه حالتي رو براي عكست انتخاب كردي ؟؟؟نقل قول:
Infront of text
behind text
in line with text
...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
ممنون که جواب دادین
جای دیگه هم که save میکنم همین پیغام رو میده
ضمنا من قبلا چنین مشکلی نداشتم و تازگی اینطوری شده
سلام به همه ی دوستان .من می خام یه فهرست مطالب تو ورد تهیه کنم ولی وقتی فهرست رو ایجاد می کنم قاطی پاتی نشون میده.
با فارسی مشکل داره؟
شما يه سري به اينجا بزنيننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش فهرست نويسي در ورد
سلامنقل قول:
شما نتايج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم يه نگاه بنداز
درود به دوستان قدیمی
سندی دارم که تعداد زیادی لغت انگلیسی در آن وجود دارد که بعضی از لغات به خاطر اینکه معانی مختلفی دارند چند بار در چند فصل ممکن است تکرار شوند و می خواهم آنها را متمایز کنم. به عنوان مثال لغت Duck به معنی اردک هم در بخش نام پرندگان آمده و هم در بخش غذا که باز به معنی گوشت این پرنده است. حالا چطور می توانم در ورد این چنین لغات را پیدا کنم چون به صورت دستی و چشمی کار سختی است و احتمال دارد بعضی از لغات جا بیفتد.
با سپاس فراوان
بدرود
سلام به همگی
سوالی داشتم که شاید به نظر تکراری برسه
اما من تاپیک رو سرچ کردم و تمام مطالب رو خوندم اما برای من عملی نشد
مسئله اینه که نیاز به نوشتن جملات فارسی در صورت و مخرج کسر دارم اما نمی تونم
یعنی بعضی حروف رو نمیزنه یا اینکه به هم نمی چسبند
از طریق style> define در equation هم اقدام کردم اما بی تاثیر بوده
دیگه نمیدونم اشکال کار از کجاست
ممنون میشم منو دقیقتر راهنمایی کنید
ُلام من میخواستم توی ورد 2007 اعدادو فارسی تایپ کنم نمیشه کمکم کنید لطفا
با استفاده از Pdf machines که پرینت می گیرم...نمیدونم چرا وسط فایلم یه صفحه سفید میگیره.....
در صورتی که وقتی نگاه میکنم فایل سفیدی نداره و همش پشت سر همنوشته شده..این برای چی میتونه باشه..
البته اونجا سکشن و پیچ بریک هم دارم
سلامنقل قول:
نمیدونم
چطوری بفهمم؟
و چطوری میشه پرمیشنها رو تغییر داد؟
باتشکر
سلام دوست عزيزنقل قول:
چرا از خاصيت Find استفاده نمي كنيد !!!!!؟؟؟
CTRL+F
سلام دوست عزيزمنقل قول:
شما دقيقا روند كاري كه ميكني و نتيجه اي كه اتفاق ميفته رو توضيح بده و از آخر كار عكس بذار
همچنين اينكه از چه ورژن ورد استفاده ميكني
عليك لام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما ببين در قسمت تنظيمات ورد word option\advanced\numeral چه گزينه اي انتخاب شده
بايد اونو روي context تنظيم كني
نرم افزارهاي تبديل كننده به PDF معمولا با فايلهاي حجيم و داراي صفحات زياد مشكل پيدا ميكنننقل قول:
مخصوصا اينكه در اونا از سكشن بندي زياد و شكست صفحات هم استفاده بشه
در نهايت بعيده بشه كار خاصي بشه انجام داد مگر در موارد خاص
سلامنقل قول:
شما روي فولدري كه اون فايل داخلش هست كليك راست كن و Properties رو بزن و از سربرگ Security ببين اجازه همه كاري رو داري يا نه ؟
از ورد 2003 استفاده میکنمنقل قول:
سلام دوست عزيزم
شما دقيقا روند كاري كه ميكني و نتيجه اي كه اتفاق ميفته رو توضيح بده و از آخر كار عكس بذار
همچنين اينكه از چه ورژن ورد استفاده ميكني
مثلا وقتی می خوام جمله : تعداد روز خدمت در یک دوره معین (غیر از نوزادان)
را در صورت
و جمله: مجموع روزهای همان دوره
را در مخرج تایپ میکنم به این صورت در میاد:
درضمن از قسمت style من فونت فارسی هم انتخاب میکنم ولی تغییری حاصل نمیشه
واگر بخوام جملم رو کپی پیست کنم حروف فارسی به این صورت در میاد:
سلامنقل قول:
راستش من هم هنگام تايپ كردن با همين مشكل مواجه هستم ولي وقتي از محيط فرمول نويسي خارج ميشي درست ميشه و نبايد مشكلي باشه
شما يه عكس از كادرStyle با زدن گزينه Define از محيط فرمول نويسي برام بذار تا چك كنم
موفق باشي
درود وردیست عزیزنقل قول:
اگر منظورتان روش معمولی وارد کردن لغت در فیلد است که خیلی زمان می برد چون نزدیک به 3500 لغت در دو سند دارم و می خواهم بدانم کدامیک از لغات در جاهای مختلف با چه معانی دیگری استفاده شده است. به احتمال بسیار زیاد باید روشهایی باشد که برای ساخت چنین کتابها یا مقالاتی بتوان به سرعت و صحیح و بدون جا افتادن لغاتی که معانی متفاوتی دارند آنها را تشخیص داد. منظورم دستور یا قسمتی در ورد است که بتوان در همان ابتدا که شروع به ساخت چنین اسنادی می کنیم این لغات را در فیلدهایی وارد کنیم. به هر صورت من روش منطقی را می خواهم که اگر خواستم دوباره کاری در این زمینه انجام دهم که خواهم داد این لعات جا نیفتد. در واقع یک کاری شبیه به اینکه شما بخواهید فهرست اعلام و اسامی بسیار زیادی را در پایان کتاب خود بیاورید که ببینید مثلا اسم شخصی چند بار و در چه صفحاتی تکرار شده است فقط فرقش با کار و سوال من این است که من می خواهم تعدادی لغات را که شاید 50 تا بیشتر نباشد در بین این 3500 لغت پیدا کنم که دارای چند معنی دیگر می باشد که علاوه بر شاخه و طبقه بندی خود در قسمتهای دیگر با معانی دیگر آمده است. آیا روشی به جز روش دستی و کادر Find وجود ندارد؟
یا همانطور که در بالا گفتم اگر بخواهم کارهایی شبیه به این در آینده نزدیک انجام دهم باید بصورت حدسی این لغات را پیدا کرد یا یک روش درست وجود دارد تا بتوان در سندهای طولانی این کلمات را طبقه بندی کرد. در نهایت آیا ورد 2007 تمهید و دستوری برای این چنین کارها پیش بینی کرده است یا خیر؟
با سپاس فراوان
بدرود
درودنقل قول:
شما از برنامه PrimoPDF هم استفاده کن. سرعتش خوب است من برای تبدیل پی دی اف از این استفاه می کنم و برای تغییرات بیشتر فایل پی دی اف را در آکروبات حرفه ای باز می کنم. ولی با خود آکروبات سرعت کند است که آن هم دلایل خود را دارد و ضعف آکروبات نیست.
موفق باشی
بدرود
بايد اعتراف كنم كه به كل متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
یک فایل ورد دارم که دیگه باز نمیشه لطفا راهنماییم کنید که چطور می توان آنرا باز کرد. ورد پیام میده که فایله corrupt شده. آیا میشه اونو recover کرد؟
ممنون از راهنماییهاتوننقل قول:
سلام
راستش من هم هنگام تايپ كردن با همين مشكل مواجه هستم ولي وقتي از محيط فرمول نويسي خارج ميشي درست ميشه و نبايد مشكلي باشه
شما يه عكس از كادرStyle با زدن گزينه Define از محيط فرمول نويسي برام بذار تا چك كنم
موفق باشي
منظورتون رو درست متوجه شدم که از این صفحه عکس بزارم؟:
وردیست جان خلاصه کلام این است که به غیر از اینکه تک تک لغات را در کادر Find/Change کپی کنم و بعد Find بزنم تا ببینم چند بار لغت مورد نظرم تکرار شده است یا خیر آیا راه و دستور و روش دیگری وجود دارد تا در یک لحظه ورد به من بگوید مثلا این 20 لغت با خصوصیات فونتی که برایش تعریف می کنم چندین بار تکرار شده است.نقل قول:
ببینید من یک دیکشنری لغاتی دارم که در جلوی آنها معانیشان باز به زبان انگلیسی آمده. من می خواهم لغات اصلی را که چند بار با معانی مختلف آمده یک جا پیدا کنم چون غیر از این حالت باید تک تک لغات دیکشنری را در کادر Find ببرم و این خیلی وقت گیر است.
مثلا یک لغت در بخش ابزار یک معنی می دهد و باز همان لغت در بخش حیوانات یک معنی دیگر. حالا در ورد می شود یک جا این لغات را متمایز از تمام نوشته های دیگر دیکشنری کرد.
امیدوارم این بار واضح تر از قبل گفته باشم.
ممنون
بدرود
ببین عزیزم گزینه اپشن نداره اینم عکسش :41:نقل قول:کد:http://bababozorg.persiangig.com/untitled.rar
سلامنقل قول:
اين دو راه رو امتحان كن
- باز كردن ورد و باز كردن كادر Open و آدرس دهي فايل مورد نظر و زدن گزينه Open and repair از دكمه Open
- امتحان كردن اين نرم افزار
تنظيماتت كه درسته عزيزجاننقل قول:
ولي اون مورد رو نگفتي كه آيا بعد از خروج از محيط فرمول نويسي درست ميشه يا نه ؟
سلامنقل قول:
من كه براي اين مورد توي ورد راه حلي نديدم كه بشه چنين آمارگيري كرد
ولي ممكنه كه با برنامه نويسي VBA يا همون مبحث ماكروها اين كار رو كرد
عزيزجان يه كم گشتن هم بد نيستانقل قول:
در ورد 2007 ، word Options با زدن دكمه Office كه در بالا و سمت چپ صفحه ورد قرار داره در دسترس هست
نه دوست عزیزنقل قول:
ولي اون مورد رو نگفتي كه آيا بعد از خروج از محيط فرمول نويسي درست ميشه يا نه ؟
اگر درست میشد من باهاش دیگه مشکلی نداشتم ولی خب همون مدلی میمونه
متون پايان نامه ها بايد چه جوري قالب بندي بشن ؟
مثلاً فونتش چي باشه ؟ سايز فونت متنها چقدر باشه ؟
فاصله خطوط ؟ فاصله از لبه ها ؟
سلام دوست عزيزمنقل قول:
يه مورد ديگه رو هم امتحان كن
در محيط فرمول نويسي وقتي داري در صورت يا مخرج كسر چيزي مينويسي اونو انتخاب كن و از منوي style گزينه Text رو بزن
ببين درست ميشه
راه پیشنهادی شما رو قبلا خودم امتحان کرده بودم ولی نمیدونم چرا هیچ تغییری نمیکنهنقل قول:
سلام دوست عزيزم
يه مورد ديگه رو هم امتحان كن
در محيط فرمول نويسي وقتي داري در صورت يا مخرج كسر چيزي مينويسي اونو انتخاب كن و از منوي style گزينه Text رو بزن
ببين درست ميشه
در هر صورت ازینکه شما وقت گذاشتید و راهنمایی کردید کمال تشکر رو دارم
راستی یه سوال دیگه:
با این توصیفی که شما از مسئله من شنیدید به نظرتون با نصب ورد 2007 مشکلم باقی میمونه یا احتمال حل شدنش هست؟
ممنونم
سلام دوست عزيزمنقل قول:
خواهش ميشه
به نظر من وجود آفيس 2007 حتي در كنار 2003 روي هر سيستمي كه كشش لازم سخت افزاري رو داره لازمه
چون بعد از يه مدت بالاخره روزي ميشه كه مجبوريم همگي از 2007 استفاده كنيم و خوبه كه با محيط اون آشنا بشيم
چه اينكه در آفيس جديد موارد بسيار خوبي هم اضافه شده كه استفاده كردن ازش خالي از لطف نيست
و يه مورد مهم ديگه هم باگ هايي است كه در آفيس 2007 نسبت به 2003 برطرف شده كه همونطور كه ميدونيد اين فايلهاي آفيس ميتونند بسيار از لحاظ ويروسي و حامل ويروس بودن خطرناك باشن
چون ميتونن حاوي كدهاي مخرب VB باشن كه به ظاهر در اونا چيزي مشخص نيست
در هر صورت با آمدن ورژنهاي جديد يه نرم افزار يكي از تغييرات بسيار ناچيز (از لحاظ اهميت) ممكنه تغييرات ظاهري باشه كه خيليها نسبت بهش واكنش شديد نشون ميدن
موفق و پيروز باشي عزيز