شنیدم که هیوندای ماشین هاش رو با این شرایط می فروشه که نصف پول رو اول می گیره و بقیه پول رو در اقساط. کسی در این باره اگر اطلاعاتی داره بگه که همچین چیزی هست یا نه اگر هست شرایطش چیه و قسط هاش به چه گونه ست.
ممنون... :40:
شنیدم که هیوندای ماشین هاش رو با این شرایط می فروشه که نصف پول رو اول می گیره و بقیه پول رو در اقساط. کسی در این باره اگر اطلاعاتی داره بگه که همچین چیزی هست یا نه اگر هست شرایطش چیه و قسط هاش به چه گونه ست.
ممنون... :40:
نقل قول:
من 405 مدل 83 دارم از همون مدل ها که آتیش میگرفت از صفرم دستمه یک مورد تو شلنگ بنزینش و باکش داشت با من تماس گرفتن بردم عوض کردن اگر میخواهی مطمئن شی اون مورد ماشین مورد نظرت حل شده زنگ بزن ایران خوردرو شماره شاسی رو بگو میگن مشکل داره یا نه
سلام دوستان
شما بجای سمند lx چی پیشنهاد می کنید؟
زود بگید!
تا وقتی معیارها و انتظارات و نوع استفاده معلوم نباشه هیچ پیشنهادی نمیگیم... ولی در حالت و اگه قرار باشه حتما یکی رو جایگزین کنیم تندر 90 فول. ( e2+lp که میشه همون slx lp ) البته بازم میگم بستگی به معیارها دارهنقل قول:
:12:
سلام دوستان عزيز
به نظر شما يه ماشين تا حدود 4 ميليون چي ميشه خريد؟
پرايد يا pk؟
كدومشون؟
اگه گزينه ديگه اي هم دارين بگين
اگر هم ماشيني با اين شرايط سراغ دارين بگين.
اگه ميتونين منو راهنمايي كنين.
با 4 تومان دور و بر پراید نرو که سالم گیرت نمی یادنقل قول:
می تونی یه pk تر و تمیز با این پل پیدا کنی !!
یکی از دوستان pk خریده بود که خیلی راضی بود.. ولی pk بازارش زیاد جالب نیست..
اگر بتونی پولتو بکنی 5 تومن یک پراید خوب میتونی بخری..
نقل قول:من هم خودم زياد راقب به خريد pk نيستمنقل قول:
از پرايد هم زياد خوشم نمياد ولي با اين مقدار پول فكر نكنم بتونم بهتر از اينو بگيرم
حالا به نظر شما ميتونم با 5 تومان يه پرايد هاچ بك يا صبا تميز يا يه ماتيز بگيرم؟
رامین جان از لحاظ کم مصرف بودن همین پراید و pk بهتره.
ولی اگه این واست مهم نیست گزینه های دیگه همچون bmw 518 , bmw 520 و ... داری...
منظورت چقدره؟نقل قول:
ميتوني عكسي از اين ماشينايي كه گفتيو برام بزاري
ممنون ميشم بيشتر راهنماييم كني
هر دوتا تقریبا اینجورین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ایرانیا قشنگترن... هم رینگاشون هم سپرشون و ...
دوستان ریو یا 206 تیپ 2؟ مرسی
با سلام خدمت دوستان و پيشاپيش ممنون بابت راهنمايي و علي الخصوص جناب فرشاد
من ميخواستم يه مقايسه برام بين اپل و پرايد هاچ بگ انجام بديد .
برا بچه ي برادرم ميخوايم ماشين بگيريم ( باباش مرده ) . امروز يه اپل ديديم واقعا قشنگ بود
ميخواستم بدونم رنجقيمت اپل چند هست آيا نو هم گير مياد؟
و آيا غير از اپل كرسا مدل ديگري از اپل هم داريم ؟
و در نهايت اينكه شما براي يه فرد 19 اله اپل رو ترجيح ميديد يا پرايد هاچ بك ؟
ممنون
موفق باشيد
يا حق
ر دوتاش بستگی به انتظاراتت داره.نقل قول:
ریو فضاهاش بیشتره و هندلینگش هم بهتره. ولی 206 کیفیت ساختش بهتره.
قطعات 206 گرونتره.
بستگی به انتظاراتتون داره.
مرسی از لطفتون به مننقل قول:
به نظر من برای یه فرد 19 ساله پراید بهتره. چرا که هم قطعاتش و تعمیراتش بیشتر و ارزونتره.
البته منظور من از پراید ، پراید صفر هست ولی اپل کورسا بیشتر مدلای 94 هستن. (حالا پراید صفر هم نشد یه کم کارکرد که میشه) رنج بودجه چقدره؟
7-8 ميليون
[quote=Farshadd;3381311]ر دوتاش بستگی به انتظاراتت داره.
ریو فضاهاش بیشتره و هندلینگش هم بهتره. ولی 206 کیفیت ساختش بهتره.
قطعات 206 گرونتره.
بستگی به انتظاراتتون داره.
کدومشون دیر تر به خرج میوفتند؟ کدوم دیرتر به سر و صدا میوفته؟ من شنیدم ریو خیلی زود خودشو وا می ده و داغون میشه. درسته؟ مرسی
سلام دوستان
با 4.5 ملیون چی میشه خرید؟ چه مدلی؟
( به غیر از پی کی )
پیـــــــــــکان :5:نقل قول:
روانقل قول:
پراید
دوو اسپیرو
میتسو گالانت
و ...
از لحاظ دیر تر به خرج افتادن 206 دیرتر به خرم میوفته ولی وقتی هم به خرج بیوفته هزینه هاش بالاست.نقل قول:
اه فضا داخلی مهم نیست 206 بهتره. ریو هم اونقدر شل نیست که سریع از فرم بیوفته ولی در مقابل 206 زود تر ...
پیکاننقل قول:
پراید
rd
bmw 518
شاید دوو ریسر
رنو 21
و ...
خیلی چیزا میشه خرید ولی بستگی به انتظاراتتون داره و همچنین شرایط... مثلا حتی توی چه شهری زندگی میکند هم مهمه
ممنوننقل قول:
یه ماشین می خوام زیر پام باشه برای رفتن سر کار و برگشتن هزینه هاش زیاد نباشه و بعد ما رو به خرج نندازه
bmw 518 ، شاید دوو ریسر ، رنو 21 فکر میکنم هزینه های بعدیش زیاد باشه
همون 3 مورد اول چه مدلی میشه پیدا کرد ؟
پراید بدلیل مصرفش مد نظرم بود ولی دوستان می گن با این مبلغ پراید بدرد بخور گیر نمی آید!
توی تهرون زندگی می کنم
ممنون از راهنماییهای دوستان
:11:
از لحاظ تهران پس مشکلی با پیدا کردن قطعه ندارید.نقل قول:
در مورد کم خرج بودن هم پراید و pk خوبه. ولی این وسط یه نکته هست. اینکه پیدا کردن پراید 4.5 میلیونی تمیز کار سختیه.
فرمایش دوستان درسته که میگن از فرم افتادن و ... ولی اگه زیاد بگردید و واقعا طالب باشید پراید مدل پایین نسبتا تمیز هم پیدا میکنید. مثلا یه نفر فلان سال یه پراید خریده و مصرفش هم مثل خودتون فقط سر کار رفتن بوده.
در مورد مدلها نمیشه دقیق گفت چه مدلی، چون بستگی به تمیز بودن و فروشنده داره. ولی در حالات کلی یه حدودی هست که من الان خبر ندارم.
[quote=Farshadd;3385451]روا
پراید
دوو اسپیرو
میتسو گالانت
و ...
از بين اينها كه عرض كرديد ( به غير از روا ) كدومشون بهتره ؟
براي يه فرد تازه كار ميتسوبيشي رانندگيش سخت نيست ؟ :
انتظارات :
بشه باهاش روزي 6 ساعت در تاكسي تلفني هم كار كرد .
يكم جون سقت و وسايلش قيمتش معقول و در دسترس تر باشه
سيستم صوتي روش بشه خوب نصب كرد
پ ن : سيستم يه ماشين را روي ميشه يه ماشين ديگه انداخت ؟؟
ممنون
يا حق
یک ماشین رفیقم میخواد که 6 میلیون نقد بقیشم 3 میلیون اقساط یعنی کلا 9 میلیون بشه
اومما اقساطه ماهیانش 150 نشود
حالا به نظر شما چه ماشینی خوبه
خودشون میخوان روا بگیرن اما ما میگیم آشغاله چی پیشنهاد میکنید
ممنون میشم یه نمه زودتر جواب بدید
یکی از دوستان می خواد Xantia بگیره می خواستم ببینم اخباری که مبنی بر توقف تولید ماشین در آینده نزدیک و با مشکل مواجه شدن دسترسی به قطعات این ماشین صحت داره یا نه.
واسه تاکسی سرویس و قیمت قطعات و دسترسی و چیزایی که گفتید پراید و روا از بقیه بهتره. روا رو که رد کردید موند همون پراید.نقل قول:
توی ماشینای نو در این قیمت که میشه همون روا و پراید + mvm110نقل قول:
خودش انتخاب نسبتا خوبی کرده. اگه نو بودن براش مهم نیست و اگه بگرده فکر کنم بتونه یه 83 405 1800 نسبتا تمیز (نه خیلی تمیز) پیدا کنه. و همچنین 206 تیپ 2 .
اونجا گفتم اینجا هم میگم، اگه حتی تولیدش قطع بشه تا حداقل 5 سال قطعاتش به راحتی همین الان شاید هم راحت تر پیدا بشه.نقل قول:
با سلام دوباره و تشكر
با 9 ميليون 206 تميز (يكم هم رنگ خورده ) گير مياد ؟ مثلا چه مدلي ؟
يا حق
نقل قول:
به نظر من پراید بهترین گزینست !
الآن هم رایان سایپا 3 تومن روش وام میده با 4.5 -5 تومن میشه گرفت بقیشم 36 * 130 تومن!
بستگی به انصاف فروشنده داره و تمیز بودن ماشین.نقل قول:
با 9 تومن میشه یه 206 تیپ 2 مدل 83 با کارکرد 60-70 هزار تا پیدا کرد.
البته این حدودیه و ممکنه شما با همین پول بهتر از اینا رو پیدا کنی.
راستی حتما باید یکم هم رنگ خوردگی داشته باشه :46:
خیلی ممنون از جوابتون اما یه چیزی ماشین پراید و mvm خیلی کوچیکه وبرایه اونا گزینه مناسبی نیست همونطور که دوستم به من گفته
ولی در مورد روا من میگم ماشین خوبی نیست نظر شما در مورد این ماشین چیه ؟ آیا برایه مسافرت های طولانی و درون شهری ماشین قابل اعتمادی هست ؟
روا نگير . ماشين اصلا" خوبي نيست . زود ماشين به قوا معروف لَش مي شه
اگه بتوني يك l90 بگيري خيلي بهتره
206 تميز هم بعيد ميدونم با 8-9 ميليون بدست بياد . 206 ماشين پر خرجي است
اگه هم حوصله داري منتظر مينياتور باش تا 1-2 هفته ديگه ثبت نامش شروع ميشه . اونم زيره 10 ميليون هست
آقا من يه 206 تيپ 2 ديدم مدل 85تميزه ولي در جلو كنار راننده كمي رنگ خورده . ميگه 9500000 با سيستم پايونر
خوبه ؟
كلا براي خريد 206 كاركرده كاركرد ديگه حداكثرش چند باشه خوبه براي خريد ؟/
ممنون
يا حق
اگه اینا کوچیکه خوب 206 هم کوچیکه پس مسمونه یه سری چیزای دیگه.نقل قول:
405 موتور 1800 نسبتا تمیز خوبه
روا هم خوبه.
(دوست من توجه کنید که روای صفر رو نباید با 405 صفر مقایسه کرد. چون 405 حدود 4.5-5 تومن گرونتره. شما باید اینو با هم رنج های خودش مقایسه کنید و بعد بگید ماشین خوبی هست یا نه.
در رنج خودش هم فعلا پراید و mvm110 هستن که میگید جاشون کمه. پس به نظر من بهترینش از بین گزینه های صفر میشه روا. در بین گزینه های دست دوم هم از لحاظ قطعات و ... 405 خوبه. بعد از 405 هم گزینه هایی مثل گالانت نسل 6 و دوو اسپیرو هم هست
نقل قول:
بستگی داره چند تا کار کرده. اگه همین رنگ خوردگی هست و بقیش هم سالمه که خوبه.
در مورد کیلومتر هم بستگی داره چند سال زیر پات باشه.
دیگه خیلی خیلی تخفیف بدیم باید حدود 140-130 هزار تا بیشتر بااش نری. یعنی مثلا شما یه 50 هزار کارکرد بگیری و خودتون هم نهایتا 80 هزار تا باهش برید. (این خوشبینانه هست، وگرنه 100 هزارتا بیشتر دیگه ...)
از لحاظ موتوي و فني چه طوري است ؟نقل قول:
من 1 206 گرفتم بدون رنگ فكر كردم خيلي عاليه ( همه ظاهر رو مي بينن ، فكر مي كنن رنگ مبناي قيمت است )
اما بعد روغن ريزي ، روغن سوزي ، موتور پياده شد و ....
فني ماشين خيلي مهمه
قیمتش خوبه .. به فکر اون خوردگی هم نباش .. بنداز زیر پات حال کن.. هر چی ماشین تمیز تر باشه (بدنه) حال آدم بیشتر گرفته میشه .. باید هی از این ماشین های قیچی فرار کنی .. تا نکنه یک خط رویه ماشین بیوفته..نقل قول:
آقا من يه 206 تيپ 2 ديدم مدل 85تميزه ولي در جلو كنار راننده كمي رنگ خورده . ميگه 9500000 با سيستم پايونر
خوبه ؟
كلا براي خريد 206 كاركرده كاركرد ديگه حداكثرش چند باشه خوبه براي خريد ؟/
ممنون
يا حق
فقط ما اینجا قبل از خرید.. ماشین رو همراه صاحبش میبریم پیش یک آشنای وارد و تمام ماشین رو برسی میکنم و اون هم به ما میگه که ماشین مشکل داره یا نه و اگرم مشکل داره می ارزه بخری یا نه..
حالا نمیدونم اونور چه طوریه .. من کرمانشاه هستم.. ولی به نظر من با این شرط هیچ مشکلی پیش نمیاد..
ممنون از جواب شما و همچنين همه دوستان عزيزنقل قول:
آره از لحاظ درون و بيرون ماشين هيچ مشكلي نداره
فقط بايد ببرم پيش يه تعمير كار ماشين كه از لحاظ فني مشكل نداشته باشه
كاركرد ماشين هم 37000 كيلومتر هستش .
کوپه لیمویی تقریبی چنده ؟
یش مکانیک حتما ببر.نقل قول:
اگه موتور و فنیش رو تایید کرد توی خرید شک نکن.
37 تا هم کارکرد مناسبی برای 2 سال هست.
1 سوال راهي هست كيلومتر ماشين رو دست كاري كرد ؟
این کار خیلی بده حسن... خدا خوشش نمیاد حسن.. مال انداختن حسن.. کلا تو فکرش نرو حسن..:41:نقل قول:
1 سوال راهي هست كيلومتر ماشين رو دست كاري كرد ؟
الان دارن آدم میفرستن مریخ بد تو میگی کلیومتر شمارو نمیشه دستکاری کرد..!!!:18:
ولی
این کار خیلی بده حسن... خدا خوشش نمیاد حسن.. مال انداختنه حسن.. کلا تو فکرش نرو حسن..:41:
من یه پراید 87 دارم میخوام بفروشم یه سیلو 77 78 سالم بگیرم. نظرتون چیه؟ اگه یه سیلو بدون رنگ پیدا کنم یعنی اون ماشین سالم حساب میشه؟ وقتی میرم ماشین ببینم با از این دستگاه های تشخیص رنگ چک کنم ok هست؟ چون من دید فنی ندارم که با نگاه کردن بفهمم رنگ داره یا نه؟ ازکجا بفهمم فنی ماشین سالمه؟ هزینه نگهداریش چجوریه؟ ممنون از بچه هایی که منو راهنمایی میکنن.