دوست عزیز قیمتا دستم نیست...ولی با لون شرایطی که گفتی دنبال یه امپ 2 یا مونو کلاس d باش...نقل قول:
به این سایتا سر بزن
کد:http://www.pioneershop.ir
همینارو سراغ دارم.کد:http://www.popstereo.ir
دوست عزیز قیمتا دستم نیست...ولی با لون شرایطی که گفتی دنبال یه امپ 2 یا مونو کلاس d باش...نقل قول:
به این سایتا سر بزن
کد:http://www.pioneershop.ir
همینارو سراغ دارم.کد:http://www.popstereo.ir
چند سوال پيش و پا افتاده داشتم:نقل قول:
خازن کارش چيه؟
ساند پروسسور؟
کامپوننت؟
يک توضيحي ميديد لطفا.
ميدونم اين سوال ها تابلو هستند اما من چون تو اين کارا نيستم هيچي ازش نميدونم:41:.
در ضمن سوالي که قبلا پرسيده بودم همچنان بي جواب هست؟؟؟:18:
خازن کارش اینه که برق سیستم رو زمانی که کم میاره تا حدودی تامین کنهنقل قول:
ظرفیت خازن بستگی به نوع سیم کشی و میزان مصرف برق خود سیستم صوتی داره
سوال دومتون رو متوجه نمیشم
کجا دیدین؟
کامپوننت؟باندهای معمولا گردی هستن که با توجه به ساختارشون کیفیت و شفافی خاصی رو به همراه دارننقل قول:
ساند پروسسور؟
و از کراس اور بهره میبرن(کراس اور وسیله ای هست که فرکانس های ضایئد رو قطع میکنه و به باند ها نمیفرسته و همین باعث کیفیت بهتر میشه)
2 مدل 2 تیکه و 3 تیکه دارن
سوال قبلیتون هم نمیدونم چی هست :11:
ساند پروسسور رو تو الپاین فقط دیدم بنام ایمپرینت...تجزیه صدا...قبل از امپ وصل میشه...پردازشگر صدا...یه جورایی کارت صدا ماشین !!!
برند های دیگه ندیدم داشته باشن.واسه سیستم های حرفه ای نصب میشه...
مثلا کسی که پول واسه سری x الپاین میره اینم میخره...
قیمتش از 250 تومان تا 700 تومان هست...
اینم نمونه 250 تومانیش...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات :
آماده بکار با تمامی مدل های IMPRINT READY
24 بیت -مدیا اکسپندر -3 خروجی آمپلی فایر 4 ولت - 7 باند گرافیک اکولایزر - 5 باند پارمتریک اکولایزر -تایم کورکشن 6 کاناله -انتخاب جهت ساب ووفر - کراسوور 3 و 2 خروجی
اینم عکس از 718 که میخواستی...اگه کیفیتشم میخوای بدونی حسین جان داره.میتونی ازش بپرسی(hosein_operator)...
دو مدل داره این 718...ex و عادی...ex جدیدتره...
قیمت 70 80...
ممنون. با اين چه آمپلي فايري پيشنهاد ميشه؟ قيمتش هم بگيد ممنون ميشم.:46:نقل قول:
یکی هم ما رو تحویل بگیره...:41::41::41:
یه آپلی فایر که بتونه 2 تا 120 - 30 وات بدهنقل قول:
قیمت هم چیزی حدود 100 - 120 کار شما رو به صورت کامل راه میندازه :46:
برند هم کنوود ، JBL ، SounStream ، آلپاین و.....
ببین امپ لازم نیست حتمآ تا بیخ باندو پر کنه..مثلآ باندی که 100 وات rms میده حتمآ نباید 100 واتو پر کنید که...70 تا شو پر گنید میشه 2 تا 70 rms...140 وات...روانی میکنه...من 2 تا 50 امپم میده.باندام 100 جا داره.باور کن 50 رو 80% باز میکنم احساس میکنم شیشه عقب داره میفته بیرون...فکر گوش رو بکن....:20:نقل قول:
من پیشنهادم اینه که یه امپ با برند بهتر بگیر جاش وات کمتر...پایونیر 2 کانالش رو 4 اهم 120 وات میده قیمتش 130 تومانه.الپاین رو 4 اهم 2 تا 75 میده 150 تومانه...کنوود هم بین ایناست...
بازم خودت میدونی کیفیت میخوای یا صدای زیاد(حالا هر جور باشه)
دوستان امپ دار..یه سوال دارم...امپ شما گرم میشه؟وقتی زیاد کار میکنه...مال من حتی 2 ساعت با صدای زیاد کار کرد ولرم هم نشد...بنظر شما مشکل داره؟
ولی از نظر صدا و قدرت هیچ چیزی ازش ندیدم.گین هم تنظیم شدست و رو نصفه...
امپم MRV-T320 الپاین...باندمم سری r
تو رو خدا یکی به ما کمک کنه واسه پس فردا سیستم میخوام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستان ممنون از راهنماييتون خيلي کمکم کرد الان هم تصميم گرفتم که يک 718ex با يک آمپلي کنوود بگيرم فقط موندم کدومشو بگيرم : KAC-5203 يا KAC-M645 يا KAC-M845 ؟؟؟
يک سوال ديگه هم داشتم " من پخشم 50وات براي هر باند قدرت داره و اسپيکرام که عکسش رو گذاشته بودم هر کدوم 240 وات توان دارن اما من ولوم پخشم رو از 15 نهايتا 17 بيشتر نميتونم ببرم! شما فکر ميکنيد مشکل از کجاست کدومشون کم مياره باند يا پخش؟ يا اينکه با آمپلي بر طرف ميشه آيا؟
ممنون.
اون 50واتی که نوشته 4تا 50 پیک هست...هد یونیتا بین 15 تا 18 واسه هر کانال میدن...مال من 4 تا 18 rms میده ولی نوشته 4تا 50...نقل قول:
امپ نصب کنی ردیفه.
امپ هم اگه فقط واسه 718 ها میخوای 2 کانالی که قوی تر باشه بردار...
KAC-5203 خیلی کمه دیگه...55 وات رو 4 اهم...اونم لابد با 14.4 ولته...12 ولتش میشه 35 40...
بین این مدلا که گفتی KAC-M645 رو بگیر بریج کن فول درایو میکنه بانداتو...قیمتشم مناسبه...:20:
دلیل اولش اینه که آلپاین گرفتی :40:نقل قول:
دلیل دومش اینه که گین آمپ رو زیاد باز نکردی و فشار روش نمیاری
خیلی هم عالیه که خنک کر میکنه(خوش به حالت)
از نظر صدا و قدرت چیزی ازش ندیدی یعنی چی؟
یعنی راضیت نکرده؟
گین امپ از نصف 1 درجه بیشتره...نقل قول:
چرا.صداش خیلی زیادی هم قویه...یعنی اگه صداش مشکلی داشت میگفتم خرابه...اما ولرم هم نمیشه تعجب کردم...
اخه من امپ ندیدم داغ نشه...چه خونگی چه واسه ماشین...دوستم ساند استریم داره که 1/4 امپ رو باز کرده ولی خیلی گرم میشه...
امپ الپاین هم اگه دیده باشین نه هوا کش داره نه چیزی...کیپ کیپ...لابد میدونستن گرم نمیشه دیگه...
سلام
من یه سوالی داشتم
میخواستم بدونم که این ضبط های 7150 چه جوریه چون من برای خرید برای دوستم رفته بودم که فروشنده گفت به دردنمیخوره
چرا بد باشه.مثل 6050 هست دیگه...فروشنده هارو ول کن.خودت تحقیق کن بعد برو بخر...یکی از منابع خوب فروم هایی مثل اینجا هست...
سلام خدمت اساتید محترم
لطفا بنده رو راهنمایی کنید و بگید چه رادیو پخشی باید بخرم که ریموت کنترل زیر فرمان 206 و مانیتورش از کار نیفتد؟
مدل ماشین:206 اس دی V8
و در ضمن به سیستم برقی ماشین لطمه نخوره
با تشکر:40:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما باید یه پخشی بگیرین که قابلیت اتصال به اینتر فیس رو داشته باشه
پیشنهاد من 515 هست به قیمت 160 تومن
باید از اینا هم براش بگیرین :
قیمت هم سایت پایونیر شاپ زده 17 تومننقل قول:
اینرفیس پژو 206 پایونیر
مارک : فارکو Farco
جهت اتصال کنترل فرمان (فابریک ) پژو 206 به سی دی های پایونیر که قابلیت اتصال کنترل فرمان سیمی (اینترفیس) را دارند.
:46:
کی اینو گفته:13:....نقل قول:
7150 نمونه جدید و ویرایش شده پخش 6050 که یکی از بهترین و پرفروشترین پخش های پایونیر هست.
می دونی وقتی فروشنده این حرف رو بهت میزنه دلیلش چیه واسه اینه که یا خودش نداره که بهت بفروشه یا اینکه قیمتش طوری هست که نمی تونه بکشه روش اینو از رو تجربه میگم چون واسه خودم هم پیش اومده تا حالا:10:.....
دقیقآ موافقم:31:نقل قول:
خوش به حالت حسام مال من که پایونیر کوره میشه وقتی ولوم میدم تازه رفیقم که ارت داره وضعش از من خرابتره قشنگ وقتی تخم مرغ بزاری روش می پزه:27:.نقل قول:
ببین حسام جان اون چیزی که امپ رو بیشتر داغ میکنه صدای با فرکانس بالاست اینو خودم وقتی تست گرفتم متوجه شدم البته هر چی گشتم منبع دقیقی واسه تحقیق پیدا نکردم:31:.
یک تستی بزن ببین چی میشه منظورم اینه که صدای بیس کمتر داغ میکنه آمپ رو ولی صدای تیس تیس بیشتر:8:.
چشم حسین جان.تست میکنم بهت میگم...ولی من بیشتر ترنس گوش میکنم که هم بیس زیاد داره هم تیس تیس...
راستی به تاپیک تعویض چراغ آمپر(صفحه کیلومتر)انواع ماشین با چراغهای رنگی متفرقه یه سر بزن اگه میتونی راهنماییم کن.
مرسی
با سلام خدمت اساتید
اگه اساتید لطف کنند یک باکس واسه ما طراحی ککند یک دنیا ممنون می شم(خدا لعنت دزد نامرد کنه)
ساب رو که pw12s مجبور شدم بگیرم امپ هم فروختم (پول نداشتم) 8104 گرفتم.حالا اگه یک باکس پورتد واسه 405 ما طراحی کنید که فرکانس تیون حدود 34 35 باشه ممنون می شم:11:
ممنون از راهنمایی بعد با این اینترفیس مانیتور هم کار میکنه؟نقل قول:
بین پایونیر و سونی کدوم بهتره؟
راستی من 515 پیدا نکردم منظورتون 525 هست؟
[QUOTE=hossein_operator;4773661]کی اینو گفته:13:....
7150 نمونه جدید و ویرایش شده پخش 6050 که یکی از بهترین و پرفروشترین پخش های پایونیر هست.
می دونی وقتی فروشنده این حرف رو بهت میزنه دلیلش چیه واسه اینه که یا خودش نداره که بهت بفروشه یا اینکه قیمتش طوری هست که نمی تونه بکشه روش اینو از رو تجربه میگم چون واسه خودم هم پیش اومده تا حالا:10:.....
ممنون دوست عزیز پس بگریم من اینو برای دوستم میخوام چون خودم 6050 دارم گفتم برای اونم از همین بگیرم که دیدم نیست
اگه میشه یه قیمتی هم بدین ممنون
به روی چشم.نقل قول:
آفرین ساب و آمپت رو خوب انتخاب کردی در ضمن آمپت ساب سونیک هم داره که واسه ساب خیلی خوبه.نقل قول:
باکس رو حمید خان باید براتون طراحی کنن ولی ایشون تا 14 نیستن.
توی گوگل یک سرچی کن احتمالآ پیدا می کنی.
این اینتر فیس به پخش وصل میشه و مانیتور هم به پخش(مگه مانیتور لمسی هست)تا اونجایی که من دیدم مانیتورها کلید خاصی ندارن و بیشتر از پخش دستور میگیرن.نقل قول:
با جرآت تمام میگم پایونیر اصلآ طرف سونی نرو (من بابام یک سورن داره که پخشش هم سونی مدل بالاست اما به گرد پای پایونیر هم نمیرسه)
515 نه 5150 بود منظورشون شما اگر 5250 پیدا کردی حتمآ بگیر پخش خیلی خوبیه و 150-160 باید قیمتش باشه.
بگیر حرف نداره قیمتش هم بین 200-230 هست.نقل قول:
سلام
بچه ها قيمت دقيق امروز PCX 540 .4 رو كسي داره؟
رضا جان 140 باید باشه اما با این وضع بازار بین 130-150 میچرخه:46:.نقل قول:
کسی جواب منو نمیده؟
نظرتون در مورد آمپ برای این سیستم چیه؟
پخش:7150
باکس:جی بی ال اصلی(نارنجی)
پک سیم:گیج 4 استرینگر
باند:6902 پایونر
6400 ya 8404
دوست عزیز من تازه پست شما رو دیدم اگر میشه بیشتر توضیح بدید.نقل قول:
نمی دونم شما سابتون چیه فقط باکس رو نوشتید در ضمن اگر 2 تا آمپ بگیرید بهتره یکی واسه 2 تا باند و یکی هم واسه ساب از سری D که مونو هست و مصرفش هم کمه.
اگر نه باید بدونید که 8404 -4*50 وات قدرت داره در حالی که 6400F-4*60 قدرت داره و اگر بخوای ساب بندازی با 6400 می تونی 20 وات بیشتر به سابت قدرت بدی که با احتساب انتخاب 6400 به هر باند 60 وات و به سابت تو حالت بریدج می تونی حد اکثر 150 وات بدی:5:.
حالا شما مدل دقیق سابت رو بگو ببینم چی میشه.
دوستان نظرتون راجع به اين چيه؟
من براي کنوود رفته بودم اما نداشتنش! بخاطر همين اينو گرفتم فروشنده که ميگفت اين خيلي بهتر از اونه! راست ميگفت يا نه؟
440W هم هست 75تومن گرفتمش.
اولم که 440 وات پیک هست...و اینکه این بهتر از 718 کنوود باشه به نظر من اشتباه هست...718 کنوود نسبت به قیمتش خیلی بالا تره...من هیچوقت حرف فروشنده ها رو گوش نمیدم...نقل قول:
من اون اوایل که تصمیم به خرید سیستم کردم رفتم واسه تحقیق...
یه جا گفتم الپاین چجوریه گفت این مارک چینی ها رو بیخیال شو بیا واست پایونییر ببندم...فکر کنید یه مغازه به قول خودش حرفه ای. الپاین نمیشناخت...:31:
حالا ببین اگر فروشنده که ازش خریدی پس میگیره یا 718 میاره که بگیر اگه نه مبارکت باشه...اینم باند بدی نیست.هرچی باشه پایونیره و خوبه.من نصبت به 718 گفتم.
سلامنقل قول:
مبارک باشه دوست من کاش اول میومدی میگفتی بعد میرفتی می خریدی باند بدی نیست ولی به پای 718 نمیرسه با قیمت برابرش.
6983 چینی هست من روزی که رفتم 718 بخرم اینم بود ولی خوب 718 مد نظرم بود اگر پس میگره بهش بده اگر هم نه که هیچی یک امپ بنداز روش حالشو ببر(یک توصیه از من حرف فروشنده رو ول کن فقط فکر سود خودشونن):13:.
راستی اون موقع یعنی شهریور ما 6993 70 بود یا گرون شده یا بهت گرون داده چون این 6983 هست یک مدل پایینتره.
کاملآ تایید میشه.نقل قول:
طرف آلپاین رو نمی شناخت پس خیلی شوت بوده:27:.
ممنون.نقل قول:
متاسفانه پس نميگيره "طرف انقدر ازش تعريف کرد که نگو منم ميدونستم اونقدرا هم عالي نيست ولي فکر کردم به پاي 718 ميرسه "سر قيمت هم اول گفت 85 تومن بعد گفت چون ميشناسمت 75!!!.بعد اينکه فکر نکنم چيني باشه روش نوشته ژاپني هست.
حالا بايد آمپ pioneer ببندم چي پيشنهاد ميشه؟؟؟
[QUOTE=hesamkowsar;4776531]اولم که 440 وات پیک هستQUOTE]
ميشه بيشتر راجع به"" پيک"" توضيح بديد؟؟؟
ممنون.
وات دستگاه های صوتی رو 2 جور نشون میدن...که هر کدوم بر اساس یه استانداردیه
پیک عدد واقعی نیست....چون امپی که 440 وات واقعی تولید کنه خداد تومنه...
وات واقعی رو با RMS نشون میدن که معمولآ 1/3 1/4 پیک هست...
پایونیییرر ژااااااااپن؟!!!!!!:18:نقل قول:
پایونیر خیلی وقته از ژاپن و مالزی اومده چین میزنه...!!!
امپ هم میخوای پایونیر ببند ست شه...چقدر واسه امپ پول میخوای بدی؟
براي آمپ 120 تومن بيشتر نميخوام بدم.نقل قول:
من میگم ست کن امپ هم پایونیر بگیر...امپ GM-5400T پایونییر بگیر 120 30 تومانه...GM-5300T هم هست یه کم قدرتش کمتره 70 80 تومان...امپ GM-5300T رو حسین جان فکر کنم داره....نقل قول:
حسام جان من به دلیل شرایط مالی اون موقع GM-3300T گرفتم و انشا الله تابستون آمپ رو عوض کنم 2 تا آمپ و یک ساب باکس هم اضافه می کنم.نقل قول:
شما این رو بگیر آمپ خیلی خوبیه(در ضمن به حرف فروشنده گوش نکن اگر گفت ندارم نگیر ازش اگر هم گفت واسه چی می خوای بگو شما به اونش کار نداشته باش)
Pioneer GM-5400T
مارک : پایونیر PIONEER
مدل : GM-5400T
قابلیت استفاده بعنوان آمپلی 1 یا 2 کانال
حداکثر توان 760W
125وات * 2 (4 اهم) - 380 وات * 1 (4 اهم)
190وات * 2 (2اهم)
گارانتی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت : ۱۲۷۰۰۰ تومان
کد:http://www.pioneershop.ir/product_Pioneer_GM-5400T.html
ولی حسین جان امپ های جدید پایونیر فقط GM-3300T از توشون خوب در اومده....اینو چنتا نصاب بهم گفتن...GM-5400T شاید قوی تر باشه اما به خوبی 3300 نیست...