آقا این آویرا هم یجورایی مزخرفه،من با اینکه هر هفته آپدیتش میکنم باز سیستمم پر از ویروس و تروجان و کرمه ،ویندوز اسنشال بیشتر کارایی داره بخدا،نابود شده سیستمم با این آویرای مزخرف
Printable View
آقا این آویرا هم یجورایی مزخرفه،من با اینکه هر هفته آپدیتش میکنم باز سیستمم پر از ویروس و تروجان و کرمه ،ویندوز اسنشال بیشتر کارایی داره بخدا،نابود شده سیستمم با این آویرای مزخرف
خواهش میکنم سطح پایین چیه شما استاد مایی مهربون.:40:نقل قول:
تعریف و کابرد کاملش رو از یک منبع براتون گزاشتم :
Digital Sign
امضاى ديجيتال
شايد تاكنون نامه هاى الكترونيكى متعددى را دريافت داشته ايد كه داراى مجموعه اى از حروف و اعداد در انتهاى آنان مى باشند . در اولين نگاه ممكن است اينگونه تصور گردد كه اطلاعات فوق بى فايده بوده و شايد هم نشاندهنده بروز يك خطاء در سيستم باشد! در حقيقت ما شاهد استفاده از امضاى ديجيتال در يك نامه الكترونيكى مى باشيم . به منظور ايجاد يك امضاى ديجيتال از يك الگوريتم رياضى به منظور تركيب اطلاعات در يك كليد با اطلاعات پيام ، استفاده مى شود . ماحصل عمليات ، توليد يك رشته مشتمل بر مجموعه اى از حروف و اعداد است .يك امضاى ديجيتال صرفا" به شما نخواهد گفت كه " اين شخص يك پيام را نوشته است " بلكه در بردارنده اين مفهوم مهم است كه : "اين شخص اين پيام را نوشته است " . علت استفاده از يك امضاى ديجيتال چيست ؟ اجازه دهيد براى پاسخ به سوال فوق ، سوالات ديگرى را مطرح كنيم ! براى تشخيص و تائيد هويت فرد ارسال كننده يك نامه الكترونيكى از چه مكانيزمهائى استفاده مى شود؟ فرض كنيد يك نامه الكترونيكى را از يكى از دوستان خود دريافت داشته ايد كه از شما درخواست خاصى را مى نمايد ، پس از مطالعه پيام براى شما دو سوال متفاوت مطرح مى گردد : الف ) آيا اين نامه را واقعا" وى ارسال نموده است ؟ ب ) آيا محتواى نامه ارسالى واقعى است و وى دقيقا" همين درخواست را داشته است ؟ آيا وجود هر نامه الكترونيكى در صندوق پستى ، نشاندهنده صحت محتوا و تائيد هويت فرد ارسال كننده آن است ؟ سوءاستفاده از آدرس هاى Email براى مهاجمان و ويروس ها به امرى متداول تبديل شده است و با توجه به نحوه عملكرد آنان در برخى موارد شناسائى هويت فرد ارسال كننده يك پيام بسيار مشكل و گاها" غيرممكن است . تشخيص غيرجعلى بودن نامه هاى الكترونيكى در فعاليت هاى تجارى و بازرگانى داراى اهميت فراوانى است . يك نامه الكترونيكى شامل يك امضاى ديجيتال، نشاندهنده اين موضوع است كه محتواى پيام از زمان ارسال تا زمانى كه به دست شما رسيده است ، تغيير نكرده است . در صورت بروز هر گونه تغيير در محتواى نامه ، امضاى ديجيتال همراه آن از درجه اعتبار ساقط مى شود . نحوه عملكرد يك امضاى ديجيتال قبل از آشنائى با نحوه عملكرد يك امضاى ديجيتال ، لازم است در ابتدا با برخى اصطلاحات مرتبط با اين موضوع بيشتر آشنا شويم : كليدها ( Keys ) . از كليدها به منظور ايجاد امضاهاى ديجيتال استفاده مى گردد . براى هر امضاى ديجيتال ، يك كليد عمومى و يك كليد خصوصى وجود دارد : كليد خصوصى ، بخشى از كليد است كه كه شما از آن به منظور امضاى يك پيام استفاده مى نمائيد . كليد خصوصى يك رمزعبور حفاظت شده بوده و نمى بايست آن را در اختيار ديگران قرار داد . كليد عمومى ، بخشى از كليد است كه امكان استفاده از آن براى ساير افراد وجود دارد . زمانى كه كليد فوق براى يك حلقه كليد عمومى ( public key ring) و يا يك شخص خاص ارسال مى گردد ، آنان با استفاده از آن قادر به بررسى امضاى شما خواهند بود . حلقه كليد ( Key Ring ) ، شامل كليد هاى عمومى است . يك حلقه كليد از كليد هاى عمومى افرادى كه براى شما كليد مربوط به خود را ارسال نموده و يا كليدهائى كه از طريق يك سرويس دهنده كليد عمومى دريافت نموده ايد، تشكيل مى گردد . يك سرويس دهنده كليد عمومى شامل كليد افرادى است كه امكان ارسال كليدعمومى در اختيار آنان گذاشته شده است . اثرانگشت : زمانى كه يك كليد تائيد مى گردد ، در حقيقت منحصربفرد بودن مجموعه اى از حروف و اعداد كه اثرانگشت يك كليد را شامل مى شوند . تائيد مى گردد . گواهينامه هاى كليد : در زمان انتخاب يك كليد از روى يك حلقه كليد ، امكان مشاهده گواهينامه ( مجوز ) كليد وجود خواهد داشت . دراين رابطه مى توان به اطلاعات متفاوتى نظير صاحب كليد ، تاريخ ايجاد و اعتبار كليد دست يافت . نحوه ايجاد و استفاده از كليد ها : توليد يك كليد با استفاده از نرم افزارهائى نظير PGP اقتباس شده از كلمات Pretty Good Privacy )و يا GnuPG ( اقتباس شده از كلمات GNU Privacy Guard ) معرفى كليد توليد شده به ساير همكاران و افرادى كه داراى كليد مى باشند . ارسال كليد توليد شده به يك حلقه كليد عمومى تا ساير افراد قادر به بررسى و تائيد امضاى شما گردند . استفاده از امضاى ديجيتال در زمان ارسال نامه هاى الكترونيكى . اكثر برنامه هاى سرويس دهنده پست الكترونيكى داراى پتانسيلى به منظور امضاء يك پيام مى باشند .
برگرفته از سايت itiran
Take Care:40:
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------
زیادم مزخرف نیستش ها !:27:نقل قول:
چه ورژنی و چه توزیعی دارین حالا عزیزم ؟
از کجا آپدیتش میکنین ، برنامه ی SAS یا MBAM نصب دارین ؟
تنظیمات آویرا روی حالت Real time protection هست ؟
چه معیاری دارین که میگین ویروس دارین ؟
آخه نکته اینجاست که من خودم یک پنج سالی مهمون آویرا بودم ولی هیج ویروسی توی کارم دخالت نکرد !
سلام نسخه permuim (اگه درست نوشته باشم :31:) چطور باید پاکش کرد چون می خوام نسخه اینترنت سکوریتی را نصب کنم
ازبرنامه your uninstaller که تو تاپیک پایین هست برای پاک کردنش استفاده کنید:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاکسازی کامل سیستم از ویروسها با Avira AntiVir Emergency System *CW29-2009* – LiveCD
لینک دانلود :
من premium security suite رو نصب کردم
نیازی هست پاکش کنم و internet_security رو نصب کنم یا فرقی ندارن؟
راستی چجوری تنظیمش کنم که وقتی فلشمو وصل کردم خودش خودکار اسکنش کنه؟
فکر نکم نیازی به پاک کردن باشهنقل قول:
تنظیمی نداره فقط فایل مخرب بخواد حمله کنه بلاکش میکنه.. خودتون باید دستی اسکن کنید!
موفق باشید:40:
منظورم این بود که کدوم ورژنش بهتره که همونو نصب کنمنقل قول:
چون خیلی از اینترنت استفاده میکنم و فلش مموری ویروسی هم خیلی وارد سیستمم میشه
سلام...نقل قول:
شما ورژن Avira internet security رو بگیرین ، به همراه MBAM روی سیستم نصب کنین
نقل قول:.نقل قول:
سلام. من هم موافقم . لازم نیست پاکش کنید. البته یکی از دوستان هم در دو پست قبلی اینو پرسیده بود که همین جواب را به ایشون هم باید عرض کرد. پرسیده:
نقل قول:
سلام
بالاخره نسخه اینترنت سکوریتی 2012 را نصب کردم
این ارور چیه وقتی که فلش را اسکن می کنم در ابتدای شروع این ارور را می دهد
چکار کنیم که وقتی اسکن 100 درصد شد نخواهیم روی end کلیک کنیم و خودش پنجره را ببندد
نقل قول:
چون اویرا شما نسخه تریال هست.
این هشدار را میده که کاربر عزیزم / بپر منا بخر !
باید با سریال معتبر یا کی ها 3ماهه یا اصلی اویرا را اکتیو کنید.
سلام دوستان من اسکیوریتی 2012استفاده میکنم به صورت تریال رجیستر کردم حالا مدت زمانش تمام شده می خواستم ریست کنم اما نمیشه کسی سریال فعال داره بزاره
سلامنقل قول:
از این کلید استفاده کن
نقل قول:
سلام مرسی
این سریال ها را از کجا باید پیدا کنم
2- امکانش هست که این پیغام دیگه نیاد چون یک پیام دیگه چند لحظه یک بار می دهد که اون هم محتواش همون خرید است
2- وقتی آپش می کنم فایل هاش را کجا می ریزه می خوام به یک سیستم دیگه منتقل کنم
و بعد از انتقال چطور آن سیستم را هم آپ کنم
سلام. .....:10::20:نقل قول:
این اموزش های اویرا
---------.org/Files/AVIRManual.exe
این هم کلید فعال سازی
---------.org/Files/AVRKeys.exe
سلام
من Avira_Antivirus_Premium_2012 دارم که از سایت سافت گذار گرفتمش
مشکل اصلی من اینه که کلید براش نیافتم و خوشم نمیاد که از تریال ریست استفاده کنم
حالا تصمیم دارم internet security 2012 نصب کنم که کلید هاش راحت گیر میاد
آیا برای امنیت سیستم کافی هست.آخه یه نفر میگفت که این ورژن آنتی ویروس ضعیفی داره و مخصوص امنیت اینترنت و -- هستش. و یه جای دیگه هم شنیدم که این ورژن سرعت اینترنت رو کم میکنه.آیا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در نهایت هم یه لینک دانلود بدید که با خیال راحت دانلود و نصبش کنم
پیشاپیش ممنون
نقل قول:نقل قول:
آیا برای امنیت سیستم کافی هست.آخه یه نفر میگفت که این ورژن آنتی ویروس ضعیفی داره و مخصوص امنیت اینترنت و -- هستش.
سلام ، چه کسی این حرف رو زده حالا ؟! هیچ فرقی با هم ندارن از لحاظ شناسایی ، فقط ورژن IS دارای فایروال هست.
این یکی درست میگفته ! خاصیت Web Protection که پیش فعال هست ، به صورت عجیبی رو اینترنت مانیتور میکنه و پهنای باند کم میشه. البته باید غیر فعالش کرد تا مشکلی نباشه.نقل قول:
و یه جای دیگه هم شنیدم که این ورژن سرعت اینترنت رو کم میکنه.آیا درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از همین سایت --------- بهتر نداریم برای این کار که همه چیزش رو در دسترس و آموزش کامل داشته باشه و کلیدها همیشه همراهش باشه:نقل قول:
در نهایت هم یه لینک دانلود بدید که با خیال راحت دانلود و نصبش کنم
نقل قول:
سلام
این کلیدها رو که زحمتش رو کشیدید
الان وارد کنم یا اینکه بگذارم اون کلید 30 روزه خودش که اول نصب فعال شد تمام بشه
2-یک موردی
موقع نصب پنجره زیر را باید پر کنیم یا نه
و فرقش چیه
مثلاً من برای سکوریتی 2012 که از ایران ستاپ گرفتم گفته بود پر بشه با اطلاعات درست و وقتی پر کردم و نصب تموم برام یک ایمیل از طرف آویرا اومده بود
اما برای نسخه شخصی personal که نصب کردم گفته بود پر نشود
حالا نمی دونم کلاً باید پر بشه یا نه یا اینکه برای نسخه مختلف فرق می کند
و اون ایمیلی که آویرا فرستاد را باید چی کار کنم به درد می خوره؟؟
دیگه اینکه موقع نصب باید اینترنت فعال باشه یا نه ؟؟
و آپ ها را نگفتید چطور به سیستم های دیگه منتقل کنم؟ (چون خودش مدام داره آپ می کنه)
نقل قول:
سلام دوست عزیز ، پنجره رو پر کنین ، به طور کامل ، وقتی اطلاعات اینحا رو پر کنین ، درواقع یک اکانت داخل سایت آویرا میسازین که همراهش یک کلید سی روزه به عنوان تست بهتون میده ، در این بخش که میخواید اطلاعات رو پر کنین باید اینترنت وصل باشه ، باقی کار نیاز ندارین،
اون ایمیلی که آویرا میفرسته باید برید داخل اینباکستون و تایید کنین یعنی روش کلیک کنین ، و شما رو هدایت میکنه به اکانتتون داخل سایت آویرا ، از داخل اکانتتون میتونین اون کلید رو که اسمش HBEDV.KEY هست رو دانلود کنین ، شما اگه این کلید رو بگیرین دیگه تا سی روز روی هر سیستمی میتونین آویرا نصب کنین بدون اینکه بخواین وارد اینترنت بشین ، با این تفاوت که برای نصب این بار این روی مث شکل میزنین :
و آدرس اون کلید رو میدید و دیگه هیچ نیازی به اینترنت هم نیست ، پس کلید رو حتما بگیرین ، تا سی روز خوبه داشته باشین.
نقل قول:
و آپ ها را نگفتید چطور به سیستم های دیگه منتقل کنم؟ (چون خودش مدام داره آپ می کنه)
چرا ویرایش میکنین ، شاید من نبینم :دی
باور کن اینجا از منم بهتر توضیح داده :دی
پسورد فایل :
Take Care:40:کد:www.---------.com
...........
دوستان
واسه اویرا Premium لایسنس پیدا میشه؟
سلامنقل قول:
اینم چند تا کلید برای Premium 2012
کد:http://up.fanbook.ir/do.php?id=144
کد:http://up.fanbook.ir/do.php?id=145
من Avira premium security suite 10 رو نصب کردم و اپدیت کردم این عکس صفحه اولش هست:
از اینایی که هست کدوما رو باید فعال و کدوما رو غیر فعال کنم و چجوری؟
گزینه webguard با mailguard فعال کنید درضمن پیشنهاد من اینه که از نسخه avira internet security 2012 استفاده کنید که کاملتره از این ورژن :20:نقل قول:
اون webguard و mailguard رو هر کاری می کنم فعال نمیشهنقل قول:
یعنی روی start service هم کلیک می کنم اتفاقی نمیفته و میره روی help.
شما یکدورآنتی ویروس خودتون با برنامه your unistaller با متد 4 برنامه پاک کنید کامل بعدشم از نوع نصب کنید رجیسترش کنید برای منم به همین صورت شده بود با این روش رفع شد درضمن پیشنهاد من اینه که همون ورژنی که معرفی کردم نصب کنید .نقل قول:
avira internet security 2012 که گفتید همونه که تو این صفحست؟نقل قول:
چهارمی رو دانلود کنم؟
این ورژن دان کنید که قابلیت resume هم داره اگر قطع بشه از نوع میتونید ادامه بدین.نقل قول:
سلام خدمت دوستان خوب ، مهدی جان که میبینم هوای این تاپیک رو هم به خوبی دارن...مرسی.
دوستان همونطور که میدونین برای نصب AIS باید ثبت نام کنین تا یک کلید بهتون بده و حتما باید آنلاین باشین برای نصبش مگر اینکه کلیدش ( HBEDV.KEY ) رو داشته باشین تا در حین نصب ازش استفاده کنین ، اما اگه نداشته باشین این کلید رو در حین نصب یک کادری رو پر میکنین و به شما 30 روز تست کلید میده ،که بعد از سی روز هم تموم میشه ، اما در این سی روز میشه ازش استفاده کرد و روی سیستم های آفلاین آویرا رو به راحتی نصب کرد، اگه شما هم همیشه از سایت --------- میگیرین ، خود ایران ست آپ هم میگه که باید ثبت نام کنین کلید سی روزه بگیرین از خود سایت آویرا و بعد از نصب از کلیدهای طولانی مدت ما استفاده کنین ، اگر شما این کلیدهای طولانی مدت ایران ست اپ رو گرفته باشین میبینین که به صورت یک فایل EXE هست که قابل Extract هم نیست ، نکته ی اصلی که میخوام بگم اینجاست که بعد از نصب این کلید که --------- میده چه بلایی سر کلیدش میاد پس این فایل HBEDV.KEY کجا میره ؟
شما بعد از نصب اون فایل به پوشه ی اصلی آویرا برین و مخفی ها رو باز کنین ، با کمی سرچ میتونین که فایل کلید اصلی طولانی مدت HBEDV.KEY رو پیدا کنین ، این همون هست که پس از نصب کلید --------- ایجاد میشه ، شما این فایل رو بردارین و داشته باشینش و برای مدت زیادی میتونین آویرا رو باهاش نصب کنین روی هر سیستمی.
اما چرا سایت --------- این کلید طولانی HBEDV.KEY رو همون اول نمیده تا دیگه کاربرای آفلاین هم بتونن به راحتی نصبش کنن ؟ چه کلکی پشت صحنه هستش که ما نمیدونیم ؟ چرا میخوان که اینقدر کار رو طولانی کنن در صورتی که میتونن کلید مستقیم HBEDV.KEY رو قرار بدن ؟
سلام
یک سوال
وقتی فلش را اسکن می کنم و اسکنش تموم می شه
بعد از اینکه بازش می کنم دوباره چند ارور می دهد و می خواهد چند تایی را پاک کند که من تأیید می کنم
چرا از ابتدا این کار را نمی کند
وقتی بعد ویروس کشی فلش را باز می کنم دوباره ارور می دهد این برای سیستم مشکل ندارد
آهان سوال دومی :31:
بعد از اسکن بعضی از فلش ها می خواد سیستم را ری استارت کند چرا این اتفاق می افتد
و سوال آخر انشاءاله
بعضی از فلش ها خیلی اسکنش طول می کشد برای اینکه به صد در صد برسد میلی میلی جلو می ره چرا این طور است و باید چکار کرد
نقل قول:
سه تا:20:نقل قول:
یک سوال
نقل قول:
وقتی فلش را اسکن می کنم و اسکنش تموم می شه
بعد از اینکه بازش می کنم دوباره چند ارور می دهد و می خواهد چند تایی را پاک کند که من تأیید می کنم
چرا از ابتدا این کار را نمی کند
وقتی بعد ویروس کشی فلش را باز می کنم دوباره ارور می دهد این برای سیستم مشکل ندارد
آهان سوال دومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از اسکن بعضی از فلش ها می خواد سیستم را ری استارت کند چرا این اتفاق می افتد
این دوتا سوالت تلفیقا یک جواب داره ، معمولا بعد از اسکن یک سری فایلها سیستمی هستن و از طریق سورسی دارن پروسس میشن ، و در همون لحظه نمیشه که از بین برن ، درعوض باید سیستم ریست بشه و از بالا امدن پروسس ها جلوگیری بشه و اون فایل رو پاک کنه. معمولا نیاز به ریستارت هستش.
کلا آویرا اسکن آهسته ای داره ، اما خوب ، به طرز خوبی اسکن رو انجام میده ، شما میتونین که عمق اسکن رو کم کنین ولی از اثربخشی کار کم میشه.نقل قول:
و سوال آخر انشاءاله
بعضی از فلش ها خیلی اسکنش طول می کشد برای اینکه به صد در صد برسد میلی میلی جلو می ره چرا این طور است و باید چکار کرد
من برنامه Avira premium security suite 10 رو با برنامه your uninstaller پاک کردم تا اینترنت سکیوریتی رو نصب کنم و کامپیوتر رو که ریستارت کردم کلا سند و رسیو کامپیوترم بسته شده و هیچ کانکشنی متصل نمیشه نه ای دی اس ال نه دیال اپ
اینم تصویر network connection
از system restore ویندوز هم استفاده کردم ولی بازم درست نشد و مجبور شدم یه ویندوز دیگه نصب کنم.
فکر میکنم که فایروالی که الان هست جلوش رو گرقته ، هرچی فایروال یا آنتی ویروس دارین خاموش کنین ،نقل قول:
یا اینکه به فایروالتون برین ببینین که اجازه هست برای اینترنت یا نه.
توی یک حالت هم میتونین از Safe mode and networking استفاده کنین،
سلام دوستان
من امشب avira 2012 رو از سایت --------- دانلود کردم اما نمی تونم نصب کنمش همش با چنین پیغامی مواجه می شم
کسی می تونه کمک کنه؟
شما باید همونطوری که --------- توضیح داده نصب کنین ، مگه شما کد فعال سازی هم وارد میکنین ؟نقل قول:
فایل آموزش نصب آویرا رو بگیرین و انجام بدین،
روشی که نصب کردین الان رو هم بگین ببینم ؟
در حین نصب باید انلاین نشین و کلید رو براش در همون موقع نصب وارد کنین ، از کلید پایین استفاده کنین :
کاملا طبق توضیحات Iran setup جلو رفتم
نسخه trial رو انتخاب کردم
آنلاین هم بودم
درضمن این کلیدی که گذاشتی هم کار نمیکنه !!!!
سلام
ببینید یک فلش اسکن کردم این وسط های اسکنش هست
1- در نهایت 100 و خورده ای پیدا کرد ( این حقیقت است)
2- بسیاری اش EXE است ویروس است یا فایل
3- از پوشه RECYCLER (در بسیاری از فلش ها این رو دیدم ) (در عکس مسیرش هست)