آقا کسایی که دو مشهد می گفتند ما 2 مگ برامون بسته شبی 2 گیگ دانل.د می کنیم . سرعتشون کم نشده؟
تاپیک شاتل که همه ناراضی هستند.
Printable View
آقا کسایی که دو مشهد می گفتند ما 2 مگ برامون بسته شبی 2 گیگ دانل.د می کنیم . سرعتشون کم نشده؟
تاپیک شاتل که همه ناراضی هستند.
:39::39::39::33::33::33::33::33::22::thumbsup:نقل قول:
شکر خدا هنوز که مشکلی پیدا نکرده. البته سه شب هست که من دانلود آنچنانی نداشتم. (اکانت رپیدشیرم تموم شده)نقل قول:
تا سه شب پیش که خوب بود. شبی 2.5 تا 3 گیگ رو راحت داشتم. این سه شب اخیر رو هم خبر ندارم. چون تست نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس امشب به جای دانلود برو پابوس امام رضا که واقا برا شهرتون برکته . ما که 2 سالی هست زیارت نصیبمون شده.نقل قول:
همه چیزت ردیفه فقط یه کم رو خط شما نویزه ولی مشکلی ایجاد نمیکنه شاید یه روزی 8 مگ اومد یکم اذیت کنه.
اون 50 میرسید زیر 40 عالی میشد خطتون.
دوستان صبا نت دار:31:
یه سوال فنی داشتم
من می خوام تمدید کنم
اما 29 دی تموم میشه
حالا من بخوام امروز 22 دی تمدید کنم (یه ماهه)
ماه دیگه تا 29 تمدید میشه یا 22؟؟!!
سلامنقل قول:
شما وثتی اکانتت رو شارژ نی به صورت ذخیره بهتون اضافه میشه. و تاریخ شروعش موقعی هست که شما برای اولین بار با اون اکانت به اینترنت وصل بشی.
مثلا اگه شما هنوز 100 مگ داشته باشی و اکانتت رو شارژ کنی. ا موقعی که این 100 مگ تموم نشده یا تاریخش نگذشته باشه هنوز برای شما فعال نشده.
تاریخ شروع از اکانت موقعی هست که شما برای اولین بار با اون اکانت به ADSL وصل میشی.
يه سوال: من مثلا ميخوام 1 گيگ فضا واسه يه ماه بگيرم!! بعد اگه از اين يك گيگ مثلا آخرش 200 مگ بمونه و يك ماه هم بگذره!! اين 200 مگ ماليده ميشه يا به اشتراكاي بعدي تعلق ميگيره؟؟!!! چطورياس؟
آره مالیده
سلام . من شاتل دارم.تا 2 شب پیش هر شب تقریبا 5GB دانلود میکردم ولی الان سرعتا رو آوردن پایین.هر شب 700MB دانلود می کنم.:25:
نوع اشتراک شاتل شما و هزینه اش چقدر است؟نقل قول:
سلام
دوستان من قبلا فن آوا داشتم الان طبق مشاهداتم شاتل و صبانت زياد خوب نيست شما به من چي پيشنهاد مي كنين؟
ممنونم
سلام. یک سوال کوتاه و روشن: الان کسانیکه سرویس اکو 512 شاتل دارن، شبها که بین 1 تا 7 دانلود میکنن، سرعت دانلود مستقیمشون از سایتهای بفرض خوب و قوی با IDM یا flashget یا Orbit یا... چقدره؟ بین 50 تا 60 کیلو بایت بر ثانیه هست؟ شبی چقدر دانلود میشه؟ قطعی یا نوسان یا کاهش سرعت عمدی مثل صبانت وجود داره یا نه؟ ممنونم پیشاپیش . :11:
کسانی که صبانت دارن تا حالا یه ماهه شارژ کردن؟
این امکان تو مشهد هم اضافه شده؟
سلام مال من مخابراته سرعتش گنده خیلی
:31:نقل قول:
منم که قبلا فن اوا داشتم به خاطر سرعت پایینش ولش کردم و اومدم شاتل که دیدم اونهم گند زده
شما فعلا صبر کن بچه ها دارن رو مخ شاتل کار میکنن . شاید درست شه
سلام دوستان. دوستاني كه صبا نت دارن!! چند تا سوال داشتم!
اول اينكه توي مشهد كجاس آدرس نمايندگيش و اينكه من سمت بلوار وكيل آّباد - بلوار دانشجو ميخوام.
دوم اينكه هزينه ي نصب و راه اندازيش چقده؟؟
سوم اينكه خودشون ميان واست نصب ميكنن يا تنظيمات رو بهمون ميدن و خودمون نصب ميكنيم!!!!
ممنون.
نمایندگی توی مجتمع تک خوبه . زود کارتو راه میندازه .نقل قول:
واسه هزینه نصب و راه اندازیش 10000 تومن میگیره . تنظیماتش رو هم اگه خودت بلد بودی که بهتر ولی وظیفه شونه که بیان و بهت تحویل بدن
مرسي. پس ديگه احتياجي نيست برم مخابرات و اينطور جاها؟؟نقل قول:
يه راست برم نمايندگي تك بعد بگم واسه فلان جا يه اشتراك ميخوام.
بعد چند روزه اقدام ميشه؟؟؟
خير نياز نيست
7روز كاري
----------------------
دوستان نمايشگاه باز شده كسي نمياد بريم؟
البته اول چک کن که فیبر نباشه ،چ.ن یه قسمت از دانشجو فیبره که در اون صورت یه فاتحه برای خودت بخون.7 روز کاریم اسمشه منظور حداقل 7 روز
جان؟ چرا؟ مگه فيبر نوري چيكار ميكنه؟؟ انيجا همش فيبر نوريه/؟ يعني فايده نداره؟نقل قول:
روي فيبر نوري ADSLنميدن
اوا؟؟؟ به حق چيزاي نشنيده؟!!!!!بعد از سالي اومديم adsl بكشيم!! حالا پس چيكار كنم دوست عزيز؟؟؟؟؟؟ يعني ديگه نميتونم؟؟؟
ميگن بايد از مخابرات بگيري ولي مراحل بلد نيستم
نقل قول:من مخابرات دارمنقل قول:
اولین کاری که میکنی زنگ بزن مخابرات منطقه شمارشو ندارم زنگ بزن 118 بگیر
بگو برای اینترنت چک کنه ببینه پورت داره یا نه
اون ازت پیش شمارتو میپرسه اگه فیبر بودی و پورت داشت بهت میگه :20:
اما به منم میگفت پورت نداریم برو بعدا بیا اما من گوش ندادم رفتم و خوب شد رفتم چون رفتم تو نوبت
بعد یک روز صبح از خواب پامیشی میری مخابرات منطقه ( تو بلوار وکیل اباد روبروی صدف) پیش مهندس جوادی البته اگه هنوز اون باشه
فرم درخواست پر میکنی
میری تو نوبت (من خودم 3ماه تو نوبت بودم یارو میگفت برای دانشجو :18:7 تا پورت داریم اونام الان پر هستن!! فکر کن:21:)
بهت زنگ میزنن میگن برو فلان دفتر مخابراتی قبض بگیر پرداخت کن 3 ماه 30هزار
همین
مشکل داشتی پ.خ بزن
بابا پس دم مخابرات ما گرم،من خطم که فیبر شد تا پورتهاشونو نصب کردن 3،4 روز بعد وصل شد.این همه دنگ و فنگم نکشیدم.ولی بر پدرشون لعنت صبارو ازم گرفتن با اون سرعت این دیال اپ پرسرعتو دادن
من یکسال مشترک صبانت بودم
دیروز توی نمایشگاه با شاتل قرارداد بستم یکساله....
128 + 52 گیگ ترافیک = 160 تومن
کار اشتباهی کردم؟
نه براي چي اشتباه؟
--------------------------------
كاش با هم ميرفتيم نمايشگاه:41:
نقل قول:
بستگی داره کدوم منطقه باشی؟؟
اگه انقلاب میشینی که بسیار اشتباه!!!!:41:
دوستان شاتلیه دیگه وضعشون چطوره؟ فقط من مشکل دارم!!؟
سرعت كه خوبه
سلام...شما کجا می شینید؟ 128 یا 512؟نقل قول:
من 512 اکو دارم, منظقه انقلاب...افتضاح شده!:2:
استقلال
128
من مرکز امت هستم...
آقایون با تجربه خواهشآ کمک
من چند سال هست دنبال ای دی اس ال خوبم
ولی سرگردان بین شرکت ها و مخابرات...
بعضی وقت ها آدم گیج میشه
توی اینترنت صبا نت و ...زدن ماهی 13000 تومن 128 اما توی روزنامه خراسان یه شرکت بنام نیو لاین زده 512 ماهی 4900
زنگ زدم گفت با مالیات و پول مخابرات میشه 7400
و راه اندازی 20000 تومن
امروز توی اخبار اومده بود که ماله مخابرات 128 ماهی 9960 تومن بدون اجازه خط و اینکه روی قبض تلفن می آید و بدون محدودیت دانلود
خلاصه گیج گیجم
confused
کمک کنید
فقط میخوام هزینه اش از 2 ماه 15000 تومن کمتر باشه چون الان من اینقدر پول ایترنت میدم
دوستانی که صبانت دارن تو منطقه رضا شهر و میدان تلویزیون هستند اوضاع اینترنتشون چطوره ؟
من تو مرکز فرشچی هستم
سرعت شبانه مزخرفه.
باید این شرکت رو تحریم کرد ای بی...........
خب فعلاً اینترنت مشهد فعلاً حدود 70 درصد دست صبانت ، 20 درصد شاتل و بقیه سایر شرکتا هستن...نقل قول:
بین این شرکتا صبانت و شاتل کمی بهترن...
صبا نت سرویس 3 ماهه رو با 9 گیگ محدودیت میده 39 تومن
شاتل 3 ماهه رو میده فکر میکنم 27 تومن با 5 گیگ محدودیت
از این دو یکی رو انتخاب کن ، به باقی شرکتا هم فکر نکن و گول تبلیغات رو نخور ، خصوصاً اصلاً سمت مخابرات نرو
من خودم صبانت دارم و تا 10 روز دیگه میرم رو شاتل
فقط شاتل.................
سلام
آقا من یک مدتیه مودم ADSL+2 گرفتم ، حالا جای خونمون رو هم فقط شاتل ارائه می ده ، 3 ماهه بخوام بگیرم با سرعت 128 برای خونه با هزینه راه اندازیش چقدر می شه تقریبا ؟
بالا رو دیدم که دوستمون نوشته بود ، اما برای ADSL2 با سرعت 128 بخوام بگیرم کمی توضیح می دین ؟
ممنون میشم ، جوری باشه که دیگه نیام سراغتون ویکراست برم واسه خرید : دی
بيا همشهري ::20:
[HTML]http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/[/HTML]