من از بابک اخطار گرفتم ولی خیلی وقت پیش !
این پست هم مال امروز هست .
بعضی وقت ها مرورگر ها قاطی میکنند .
من از بابک اخطار گرفتم ولی خیلی وقت پیش !
این پست هم مال امروز هست .
بعضی وقت ها مرورگر ها قاطی میکنند .
چرا ساعت انجمن عقب مونده؟؟؟
خب هنوز بهش رسیدگی نکردن به ادامین محترم بگو درست بشه
سلامنقل قول:
اول مال من هم اینطوری بود بعد درقسمت سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید!سوال کردم و جواب منو دادن.
شما باید در قسمت تنظیمات کاربر بعد هم ویرایش اختیارات برو به تاريخ & اختيارات زمان و بعد هم اینطوری تنظیم کن.
فرق ساعت محل سکونت شما را با گرينيويچ GMT مشخص کنيد. يافتن تنظيمات اتوماتيک وار DST .
قبل از اینکه یک ساعت جلو کشیده بشه باید گزینه ی آخری رو انتخاب میکردیم ولی حالا یک ساعت جلو کشیده شده و باید اولین گزینه رو انتخاب کنی.
:10:
سلامنقل قول:
عوض كردم. تو اپرا كه اينطوري نشد.
پس احتمالا از همين فاير فاكس باشه.
همونطور كه گفتم فاير فاكسه. خودم هم نميدونم. :31:نقل قول:
پس يه ارتباطي بايد باشه. چون خود من هم كه يه اخطار از بابك دارم عكسش كنار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.نقل قول:
جالب اينكه الان ميبينم عكس اين پست شما از آواتار بابك به اين :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغيير پيدا كرده.
يه لحظه كامپيوتر قاط زد و ريست شد. بعد اينطوري شد. حالا بايد چه كرد ؟ Ff رو دوباره بريزم يا كار ديگه اي بايد كرد ؟
ممنون
:46:
در قسمت يافتن تنظيمات اتوماتيک وار DST براي من روي گزينه اول بود فرقي نكرد.نقل قول:
من وقتي تنظيم زمان رو روي 4:30+ گذاشتم ساعت 1 ساعت جلو رفت! يعني وقتي ساعت 5:30 بود شد 6:30 ! يعني ساعت انجمن 2ساعت فرق كرد!!!
حالا چه ميشه كرد؟
ببین ساعت رو روی GMT +3:30) Tehran) تنظیم کن نه روی +4:30.
اون گزینه ها رو هم عوض کن شاید درست بشه.
عزیزان مدیر یه نگاهی به این تقویم بندازین. ماله سال 2006 رو نشون میده.
کد:http://forum.p30world.com/calendar.php
تاریخ شمسی خیلی راحت تر از تاریخ میلادی است .
پیشنهاد میکنم تغییر کند .
اول روي GMT +3:30) Tehran) بود من تغيير دادم كه شايد درست بشه ولي 2 ساعت تغيير كرد.نقل قول:
سلام ببخشید من سر امضام اخطار گرفتم و کلی هم پی ام با مدیران رد بدل کردیم که نباید تو امضات تبلیغات باشه .
میخواستم بدونم میشه بلاگم رو بذارم تو امضام .و تو بلاگم هم تبلیغات نباشه این بلاگم برای کاری بازی سازیم و معرفی کارهامه و تبلیغات رو هم ازش حذف میکنم و فقط بازیم رو لینکشو میزارم و تو بلاگ بازیم هم تبلیغات نمیزارم.
اگه میشه بگین تا من این کار رو انجام بدم
در ضمن یکی از مدیرا گفته (سینا .اگه اشتباه نکنم)بود که بلاگتو تو مشخصات بذار من فکر نکنم از 100 نفر 1 نفر هم بر مشخصات کسی رو ببینه .
به نظر منم این انجمن همه یکمی سخت میگیره
عزیزم باید راه بیای دیگه:31:نقل قول:
خب تبلیغات نکن
آقایون سلام قضیه این امضاء چیه یعنی نمیشه بلاگمو بزارم تو امضام
حسین جان تبلیق سایت یا وبلاگ دیگه در امضا یا هرجای این انجمن خلاف قوانین هست !
استاد یادتان رفت.نقل قول:
بخش مشخصات شخصی>ویرایش مشخصات شخصی>
درصورتيکه مايل هستيد ساير اعضا وب سايت شخصي شما را مشاهده نمايد، نام آدرس آن را در اين قسمت وارد کنيد
آدرس سايت:
در انجا می توانید ادرس سایت یا وبلاگتان را بگذارید ون در انجا مجاز است
يكبار كه private data ها رو پاك كردم. همه چي درست شد.
حتي الان تو پست 2445 بجاي آواتار ميثم همين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ميبينم .
با تشكر از دوستان
عزیزم منظورم جاهایی بود که همه میبینند !نقل قول:
در پروفایل که دیگه مجازه .:20:
با عزض پوزش مشكل رفع شد.
كسي جواب منو نميده؟
البته در ضورتی که تو پروفایل، سایت یا وبلاگی رو مشخص کنین، وقتی روی اسمتون کلیک میشه، آدرس سایتتون هم نشون داده میشه! مثل این:نقل قول:
سلام
ببخشيد من چه طوري مي تونم تاپيك درست كنم
اگه ميشه كامل توضيح دهيد
سلامنقل قول:
یعنی چه طور تاپیکی میخوای درست کنی؟
خوب دوست عزيز شما بايد به اون انجمن مورد نظرت بري و بازدن اين دكمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كه هم در قسمت بالا و هم پايين صفحه هست اقدام به زدن تايپيك جديد كني.بقيش هم مثل زدن يه پست جديد هست. فقط قبل از زدن تايپيك بايد بگردي و ببيني كه موضوع اين تايپيك جديد تو تكراري نباشه و مرتبط با موضوع اون انجمن باشه.نقل قول:
چرا هميشه نزديك ساعت 04:30 صبح كه مىشه فروم بالا نمىياد؟!
◙
سلام
من یه اکانت بن شده در پی سی ورلد دارم و می خوام اون رو پاک کنم . از کافینت نمی تونم وارد اکانتم بشم چون بن شده . حالا چجوری میشه حذفش کرد ؟؟؟
سلام پسوردم پیدا شد (دست سینا دردنکنه)
یه سوال:
چرا این جوری میشه گاهی وقت ها:
نقل قول:به ادمین پ.خ بده تا به کل حذفش کنه
برو تو درایو c بعدش کلمه p30 رو جستو جو کن و هرچی پیدا شدش پاک کن دیگه خیالت از شر اون اکانت راحت میشه اما پسورد و نام کربریِ خودتو حفظ کن ؛ چون این یکی هم همراهش پاک میشه:46:.نقل قول:
__________________________________________________ ____________________________________
در مورد پست بالایی باید گفت:
شما چه سحر خیزید که قبل از سحر هم پا میشید!
اما اگه این جور نبود:
شما چقدر دیر میخوابید!
:31::31:
از همه دوستانی که راهنمایی کردن ممنونم . راستی خودم هم یه راه دیگه پیدا کردم اینکه user ویندوز رو تغییر بدی و یه اسم کاربری جدید بسازی تو اون محیط هیچ اکانتی اوتولوگین نمیشه .
چون آقای سینا سرور رو ریست میکنندنقل قول:
با سلام به مدیران من جواب سئوال هر تایپیکی را که میدهم پیغامی از طرف aquaبرای من ما اید که در ان نوشته شده جواب شما حذف شد چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
مي خواستم بدونم كه اين ليست دوستان به چه دردي مي خوره
من يه نفر رو كه اضافه مي كنم چي ميشه
مرسي
مثل Yahoo Messenger یه لیست دوستان دلخواهت رو میتونی اضافه کنی .
چیز عجیبی نیست که !
خيلي ممنون
به كدامين علت؟!نقل قول:
حالا نمىشه وقتى ما خوابيم اين كار انجام شه؟! :31:
◙
100 درصد با Paint کار شده خیلی خیلی تابلو هستنقل قول:
لا اقل از ابزار Pick color درست استفاده میکردی
سلام.
من یه سوال داشتم؟
من میخوام یه تاپیک توی انجمن Vb بزنم و درخواست کنم که چند تا برنامه ی ابتدایی (مثلا بدست آودرن مقسوم علیه و ...)برام بنویسند.
آیا میتونم؟
سلام همهی ساعت ها رفتن جلو
چرا ساعت پیسی هنوز عقبه؟
پست های مارو یه ساعت قبل تر میزنه
یه فکری به حالش بکنید
سلام.
چطوري مي شه تايپيكي كه خودم درست كردم رو حذف كرد.